- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antosz
tag
válasz Tibee86 #329713 üzenetére
Hallottam már róluk rosszat ahogy az almarium meg az i centre cégekről is. Nekem iStyle vált be. Akku cserét meg itthon megoldom 20.000 forintból. Eszközeim vannak az akkut meg ha Apple-től rendelem csak 20k ha visszaküldöm a rossz akkut.
Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023) - Apple Watch Series 10
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Tibee86 #329196 üzenetére
Nekem a MacBookom 2,5 éves és a Coconut szerint 82%-os az akkuja, miközben nem érzékelek semmi jelentős veszteséget üzemidőben, van benne kb 300 ciklus, miközben akkoriban még azt mondogatták, hogy 500 ciklus / 80% lenne az egészséges (ma már mondanak erre 1000 ciklust is).
Egy 92%-ot még készséggel el is fogadnék és a ciklusok száma alapján reálisabb lenne, meg ahogyan érzékelem a tényleges üzemidőt (most is kibír egy 8 órás kanapéról munkanapot etetőzsinór nélkül és még az esti főzés közbeni Youtube-ra is marad).
Elvileg nekem lassan mélyen a zsebembe kellene nyúlnom egy friss akkuért (70k), miközben semmi bajom az üzemidővel.
Az 1 éves használt i14PM-et is 87%-os akkuval vettem, azóta bele került még egy év és most van 85%-on és nagyon lazán kibír egy napot akkor is ha sokat nyomkodom, visszafogottabb használattal két teljes napot is. Teljes baromságok ezek a százalékok.
-
kchris78
veterán
válasz Tibee86 #326467 üzenetére
mivel ez már RC azt gondolom eléggé határterület... Ami ebben benne van meg ahogy működik az már kb éles-végleges itteni téma is lehet... Ha nem érkezik SOS bejelentés ezen a pár napon akkor ennek ugyanaz lesz a verziószáma és ezt fogják kiküldeni végleges 18.1-ként - minusz feedback app.
-
-
HARDVERAPRÓD
válasz Tibee86 #310540 üzenetére
az akksi cseréhez el kell vinni a telefont. Kinézte magának a szervizt, ebből arra következtetek, hogy az van hozzá a legközelebb... stb, vagy ide tudja megoldani az eljuttatást. Csak nem ment le a térképről, hogy nem tud mozogni egy szervizbe.
Vagy ha más szerviz van közel hozzá akkor vigye oda, annyival nem lesz drágább hogy ne érje meg oda vinni ahova el is tudja vinni. Annyi megoldás van, pl hívásátirányítás stb... -
vargalex
félisten
válasz Tibee86 #309823 üzenetére
Persze, ezekben egyetértünk. Én csak a kolléga hozzászólására reagáltam, hogy nem IRP minősítésű szervíznek csak úgy van lehetősége gyári alkatrész beszerzésére, ahogy egy magánembernek is. Viszont ahhoz kell a szériaszám.
Alex
-
vargalex
félisten
válasz Tibee86 #309820 üzenetére
Igen, ezért is írtam, hogy az említett szervíznek (mivel gyaníthatóan nincs IRP minősítése, ahogy te is írtad) nincs lehetősége másképp gyári alkatrészt szerezni. Csak pont ugyan úgy, mint a magánszemélynek.
De miért is ne érné meg akár így is egy szervíznek? Tényleg elmondhatja, hogy gyári akkut tesz a telefonba és pl. egy iPhone 12 esetén, ha visszaküldi a telefonban lévőt, akkor 20795 Ft-ot fizetett. Rátesz mondjuk 10000 Ft-ot és máris a gyári szervizek ára alatt van. Sőt, lehet hogy elég annyi, hogy a gyári szervizek futárral együtt számolt ára alatt legyen vidéken (ahol nem jellemző a gyári szervíz).Alex
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz Tibee86 #309250 üzenetére
Ez ömlesztve válasz lesz többeknek is erre a komment flowra.
A szakmaiságot én itt erős idézőjelbe tenném. Valószínűleg egy kezemen meg tudnám számolni, ki az, aki tényleg keni-vágja, támogatja. érti a platformot. A legtöbb(ünk) "csak" évek óta használja. Ezzel persze semmi baj. De tény, és nemcsak itt, hanem az egész fórumon, hogy az ezüsthátúak itt erősen szűrik, mire hajlandóak válaszolni, persze lehet, hogy azért, mert sok az ismétlődő kérdés, de ugye a kereső se áll a helyzet magaslatán és elég sok eset egyedi. Mégis néha van egy elitklub érzése az embernek.
Viszont ha Android vs iPhone lamentálás megy, akár itt, akár androidos fórumon, nyilván ostobaság. Se itt, se ott nem értelmes. Kérdezni lehet, hogy egyik platform feature-jét keresed máshol, szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Bazsee71
őstag
Szerintem éppen egy szakmai topikban lenne helye több objektív véleménynek. Ahogy láttam még telefonvásárlás előtt (ez 1 éve volt), az Android vonalat kevésbé lengi körbe a rózsaszín köd, legalábbis könnyebb átlátni rajta.
lugosi: Már szokom 1 éve, és a nyűgjei ellenére marad is az iPhone. Az jelenleg a húzóérv, hogy 10-ből 9 képem éles a száguldó kétévesünkről, kb. bármilyen körülmények között, illetve azonnal indul a kamera, ha kell. És a képek oda-vissza rendezgetése a MacBook-kal is kényelmes. Csak most feleségemet is rábeszéltem az iPhone-ra, hogy ha már segíteni kell neki, akkor ne egy általam ismeretlen rendszerben kelljen kotorászni. Ő a tipikus user, és a gyomra nehezen veszi be, hogy egy ilyen alap funkció, mint az ébresztő, miért nem működik rendesen.
-
MODERÁTOR
"Ez ugye elvileg egy szakmai topik lenne, nem pedig egy “bezzeg androidon” topik.
Naponta/hetente jönnek az új felhasználók, most komolyan arról kéne szólnia egy szakmai topiknak, hogy egy másik rendszeren mi hogy van vagy hogy nincs?"Részben igazad van persze, de amíg normál keretek között megy (pl. nincs flém), addig szerintem tök hasznos, néha kiderül, hogy "bezzeg andriodon" és utána valaki beírja, hogy ioson is megoldható, vagy jön ide is ilyen funkció. Persze sokszor nem. Viszont offban megy, így nincs vele nagyobb gond, akit nem érdekel, az simán átpörgeti.
-
Stauffenberg
nagyúr
Ez a leglátogatottabb iPhone témájú topik, nem szükséges minden egyes kommenttel foglalkozni. Én is rengeteg engem nem érdeklőd dolgot átgörgetek és nem panaszkodom azon, hogy ez engem nem érdekel.
Egy Androidról érkezőnek meg csak úgy tudsz segíteni, ha érted a gondját és ha valami itt nem megoldható, akkor elmondod, hogy "bezzeg Androidon" és akkor elengedi vagy keres rá más megoldást. Azzal nincs kisegítve, ha 10+ éve iOS-en lévő felhasználók kioktatják, hogy tökéletesen jól van úgy, ahogyan van, mert ők már megszokták így.
A rendszer esetleges kritikával illetése pedig kifejezetten szakmai téma és mivel a mobil OS piac két szereplős, nem tudod máshoz hasonlítani, mint az Androidhoz és kritika pont akkor jön a felszínre, ha az ember tapasztalja, hogy egyes funkciók tudnak jobban is működni. Nem nagy dolog.
-
-
Stauffenberg
nagyúr
-
markknight
veterán
válasz Tibee86 #299452 üzenetére
Azt nézem amúgy, hogy már JÚLIUSBAN is ezek voltak a kérdések
noorbertt: Igen, biztos egy mindenki által szétfogdosott, nyomogatott, terhelt telefon lesz a mérvadó Vagy szerinted a maszat az gyári tartozék?
"amint hozzáértem ketté repedt"
Ezen meg már szakadok, erre már tényleg nem tudok mit mondani.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
vargalex
félisten
válasz Tibee86 #294588 üzenetére
Szerintem nem. Én az áremelés után leveleztem az Almarium Pro-val egy XS Max akkucsere kapcsán (amit azóta is halogatok), ott 35500 Ft bruttót írtak kompletten.
Szerk.: Egyébként a Care Center árlistájánál le is van írva: "Ezek az árak tartalmazzák a munkadíjat és az áfát."
[ Szerkesztve ]
Alex
-
herdsman12
őstag
válasz Tibee86 #286708 üzenetére
Mi lett az AirTag történet vége?
Más:
Kb egy hónapja átállítottam a 4 számjegyű numerikus kódot egyéni alfanumerikus kódra. Azóta néha felvillan a jelkód megadása lehetőség kipontozva, de azonnal eltűnik és felold a teló. Kb egy-két alkalom volt, amikor kérte a kódot.
A 4 számjegyes időkben minimum reggel, ébredés után kérte, mostanában nem.
Ez így normális?
(Manualt olvastam, azt nem kell bemásolni.)[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
kchris78
veterán
válasz Tibee86 #291140 üzenetére
csak nem! ahhoz a romlashoz illetve dollar erosodeshez az is kell hogy a dollar tobbet erjen az eur-nal, ez szerintem most nem varhato, foleg hogy ahogy nezem ma erte el az 1.1 dollart az eur. Ez IS meg kell hatarozza majd az uj eur-ban szamolt arakat.
[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
válasz Tibee86 #291013 üzenetére
Elég jól ismerem, ismerjük a környéket a kollegával, így nem tud minket meghülyíteni. Mi is inkább csak a közösségi jelzések, jelezhetőségek miatt használjuk. Saját használatra egyre ritkábban használom, épp a mindennapi tapasztalatok miatt.
De aki csak a navigáció után megy, az belehajt a tóba is. Mert a navi azt mondta, "Haladjon egyenesen."
Jó segítség a navigáció, de a térképet is nézni kell közben, hogy nehogy bevigyen a susnyásba.[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
válasz Tibee86 #291009 üzenetére
Sajnos sokan leragadtak a Waze-nél. Pedig sokszor van olyan, hogy nem arra visz, mint kellene (kerülővel, pedig a környéken ember nincs, nem, hogy dugó!). Ismerős útvonalakon folyamatosan használva, és, vannak hibák. A kinézete pedig olyan, amilyen. Kinek tetszik, kinek nem.
A Google Maps sem rossz, az csak navigál A-ból B-be.
Az Apple navigációját is próbálgattam, de a hangja, kiejtése ("Kossuth utca útra" stb.), borzalmas (szerintem). Amúgy, ha nincs más, egynek megteszi az is. -
Shyciii
veterán
válasz Tibee86 #290821 üzenetére
1. A Google Maps nem Apple gyári szoftver, akárhogy nézem.
2. Az App Store-ban az Apple hagyja jóvá a programok közzétételét. Ő dönti el, hogy mi kerülhet ki, és mi nem. És még csak indokolnia sem kell, ha valamit visszautasít.
3. Mikor rendes levelező programot kerestem, akkor (is) kiderült, hogy azok a programok amik Androidon is és iOS-en is vannak, nem ugyanazzal a funkcionalitással bírnak, és minden esetben az Androidos változatok képesek többre.
Nyilván ez is a Google sara. A Google utasított mindenkit, hogy lécci xarabb változatot rakjatok ki az App Store-ra. -
törölt tag
válasz Tibee86 #290710 üzenetére
A sima airdrop hogy működik nálad ha csak egy iPhone-od van és semmi más apple cucc? Mert az eredeti állításom az apple ökoszisztémáról szólt, erre volt a válasz, hogy minek az. Az Apple-nek az ökoszisztéma lenne a lényege, ha van Mac, iPad, Watch, HomePod, akkor az iPhone használata is igazolt.
-
PACSA75
őstag
válasz Tibee86 #289671 üzenetére
Egyébként nem értem mi a baj azzal a "gyári minőségű" kijelentéssel? Van bizonyíték, hogy ez lehetetlen?
Amúgy nyilván a másik oldalra sincs bizonyíték, de nem kell ezt azonnal elutasítani.Viszont én a két dolgot általában külön választom, van a gyári és van az utángyártott, ami lehet akár jó (sőt) minőségű. És ismétlem mindenki vegye a számára megfelelőt.
Kérdésedre a válaszom ("Hogy jön ez most ide?"): olvastam a történetet az elejétől, ha nem érted mire reagáltam, akkor ez van, lapozz tovább.
-
PACSA75
őstag
válasz Tibee86 #289664 üzenetére
Egy hivatalos szervizben egy (nem garanciális) kijelzőcsere = szinte egy új készülék árával. Aki ezt választja, az.........
Fennebb természetesen, nem hivatalos márkaszervízekről beszéltem, mint ahogy azok a fórumtársak sem, akik az utángyártott alkatrészeket ócsárolják.
[ Szerkesztve ]
-
Gardaai
senior tag
válasz Tibee86 #289595 üzenetére
Gondolod 2019-ben szalagról legurult akksira nem hat a kémia, ha nincs használatban?
Bocsánat, hogy egyértelmű dolgokat nem fejtek ki (hogy nem gyári ami 4 éve gurult le a szalagról, hanem 1 max 2 éves gyártás). Gyárinak hívom ami gyári minőséget képvisel. Gyári adatokat hozza az akksi is és a kijelző is. Innentől kezdve lovagolhatunk a gyárias/gyáriként árult/gyári szavakon. Nincs túlzottan értelme (számomra), nem az alma logó határozza meg a minőséget. De látom te jobban képben vagy ezekkel a dolgokkal, el is engedtem.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Gardaai
senior tag
válasz Tibee86 #289593 üzenetére
Az a tudatlanság, ha azt gondolod, mert nincs rajta Apple logó, attól már nem is lehet gyári minőség.
Műszer sem mondja meg a fényerő/színtérbeli különbséget. De legyen igazatok.[ Szerkesztve ]
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Gardaai
senior tag
válasz Tibee86 #289578 üzenetére
Én meg azt szeretem, ha valaki 2-3x ennyit kifizet a gyáriért, mert tudatlan. Ismétlem az iP11 LCD.
Ha nem gyári (nyilván nem most gurult le az Apple szalagról), akkor még olcsóbban is van. Az is nyom a latba, hogy keretes vagy csak kijelző + érintő. Ez meg megint csak hozzáértés kérdése ki mennyire érzi magát képesnek elvégezni a műveletet.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Gardaai
senior tag
válasz Tibee86 #289566 üzenetére
Elég sok helyen lehet venni. Kijelzőt főleg (ugyebár azért ennyi, mert iP11 nem OLED). Akku sajnos nehezebb téma. De szerencsére találtam egy gyáriként árultat és asszony szokásaihoz 7 óra SOT-t elérni, azért az komoly teljesítmény. Ezt hónapok óta tudja hozni, ha nem nyúzza akkor 2 naponta tölti. Gyári 89%-os akkuval 4 óra SOT-t épp hogy hozta.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
gyapo11
őstag
válasz Tibee86 #287020 üzenetére
Viszont egy kérdést földobhatna, hogy le van tiltva a hang, akarod-e hogy ez az app mégis hangos legyen? Vagy előre be lehessen állítani, hogy melyik app lehessen hangos némított állapotban. Bármikor kaphatok egy videó linket, csak én tudom eldönteni, hogy akarok-e hozzá hangot. Bent vagyok fejtágításon némítva a teló, de kimehetek klotyóba, büfébe stb. és éppen hallani is akarom, amúgy meg legyen néma. A legegyszerűbb, ha némítom akkor minden legyen néma, ha mégis mehet a hang akkor föloldom a némítást.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
Imi1981
veterán
válasz Tibee86 #287023 üzenetére
Egy gombnyomás ember micsoda felesleges kör . Ha hangerő növelésere reagálna az is jó lenne és nem kéne némításból kivenni a telefont. Attól még az értesítések hivasok némán jönnének. Nem kell kapcsolgatni vissza néma módba játék után mert az teljesen felesleges plusz kör 🙂.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Tibee86 #287020 üzenetére
Ezért lenne jó a média hangerő a csengőhang és az ébresztő külön hangerőállítás lehetősége. Ha már némán indul a játék mert némítva van a telefon (ez nem is baj) legalább a hangerő növelésere reagáljon és adjon rá hangot ! Először játszottam és nem tudtam mi a baj ! Legalább a hangerő gombra hangosodna de nem semmit nem csinál! Vagy valami figyelmeztető ablakot dobna fel miért nem tudok hangerőt adni a játékra de semmi. Ha lenne külön hangerő állítási lehetőség akkor mielőtt indítod a játékot meg tudod nézni milyen hangerőre van állítva. Ios-on ez valamiért lehetetlen küldetés.
Van sok szerethető funkciója az ios-nak de nagyon sok idegesítő hülyesége is.[ Szerkesztve ]
-
herdsman12
őstag
válasz Tibee86 #286708 üzenetére
Nálam frankón működik, saccra jó helyen is van a térképen.
Úgy tünik, hogy több iPhone van a közelünkben, ritkán látom, hogy 15 percnél több ideje látta valamelyik.
Az viszont feltűnt, hogy az asszony SE 2020-ára (családi megosztásban van) nem reagál, ha a közelébe kerül.
Bp-en egy zárt teremgarázsban áll néha az autó, ott ritkábban találkozik telefonnal, ott látok néha több órás állást.
Nem lehet, hogy nagyon árnyékolt helyen van? -
Shyciii
veterán
válasz Tibee86 #286566 üzenetére
Nincs 14 Pro-m. Az csak pár napig kellett 13 Pro lett végülis használtan 99%-os akksival kitűnő esztétikai állapotban főnök legnagyobb örömére (rajtam kívűl már csak a nagy főnöknek és a feleségének van, és mindig van nyűgjük, így már örülnek, hogy van kit zargatni a személyemben, a közvetlen főnököm meg kifejezett viszolyog az iphone-tól). Amúgy a 13 Pro-t azért tartottam meg, mert ilyen kis méretben ez bírja a legtovább (14 Pro meg 500e-ért khm, bekaphatja...), és hamarosan Norvégiában töltök egy röpke 10 napot, amihez kellenek az elektronok...Amúgy meg mint vas nagyon profin van összerakva és jól is néz ki. Az ios meg hát...van benne potenciál és ötletes dolgok is, és vannak érthetetlen hiányosságok is, amik még 2017-ben is cikis lett volna, nem hogy 2023-ban.
Amúgy meg eddig a legtöbb mobil 3/4 évig szokott nálam lenni. 1 évnél tovább már rég bírta ki nálam egy mobil, úgyhogy majd kiderül ez meddig marad.
Mindenesetre adtam neki (iOS-t írok, mert mint Iphone-vas egyértelműen nagyon jó) is esélyt, aztán majd kiderül, hogyan tovább. Őszig biztos nálam lesz még.Amúgy nem várom el, hogy ugyanúgy legyen mint Droidon, mert Droidon is ahogy lehetett hackelem a kinézetet az asztalnak. A menük elrendezését meg végképp nem várom ugyanolyannak, hisz Droidon se konzisztens a kinézete, hisz változik az is. Lásd MIUI, OxygenOS, Stock droid, OneUI stb. Viszont funkciókban igen elvárom, hogy 2023-ban képes legyen egy mobilos oprendszer arra, hogy külön hangerőt lehessen állítani az értesítéseknek, hogy programonként én változtathassak csengőhangot, simenként különböző csengőhangok. És ezek csak alap dolgok. Meg sem említem, hogy ugyanazon pl email programok esetén droidnál sokkal több opció van, mint ios alatt, pedig ugyanazon gyártó ugyanazon email klienséről beszélünk. Azért egy céges használat esetén az ios és letölthető programjai nagyon karcsúak.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Tibee86 #286551 üzenetére
Mert? Itt ha egy tárgyat fotózok közelről akkor a galériában el van fordítva, de volt már, hogy fejjel lefelé volt a fotó😂 Amit mondtam droidnál, ott amilyen pozícióban tartottam a telefont és fotóztam valamit, az mindenhol olyan pozícióban maradt, nem volt elforgatva, ennyi…ennél már nem tudom egyszerűbben leírni
-
Gardaai
senior tag
válasz Tibee86 #286076 üzenetére
Nem tudom milyen a gyári minőség, de azt mondják ezekre, hogy az vagy még jobb (az emelet kapacitás miatt). Erős kijelentésnek gondolom, ezért (as).
#286077 dvdbackuper
Én már forrasztottam is, amikor nem volt kéznél a ponthegesztő. Azóta is működik hibátlanul. Csak jóval könnyebb az utóbbival.Tehát akkor igaz, hogy kell hozzá plusz flex kábel.. eddig csak kábelcserét csináltam, az akku ciklus resetet utoljára X-ben csináltam, ott elég volt a board-ra kötni a kábelt és nullázni addig amíg nem volt 0 ciklus 100%.
-
gyapo11
őstag
válasz Tibee86 #285620 üzenetére
Ilyen nincs, de ez csak fél nap utáni első log. A videóban olyan logot nézett, aminek a nevében benne volt a battery, ebben nincs, szóval később talán lesz olyan logom is. Még nem is töltöttem azóta, hogy engedélyeztem a megosztást.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
HARDVERAPRÓD
válasz Tibee86 #283643 üzenetére
Ha nincs rendesen feltöltve az akksi, már pedig egy 5w-os töltő nem fogja feltöltelni (13 mini) normálisan, akkor ugye ott elfárad a cella hamarabb, veszít a kapacitásából, de ezt le is írta a kommentelő: "SE2020-nak másfél év alatt full gyatra lett az aksija"
Lehet hogy egész éjszaka alatt sem lesz feltöltve normálisan. Nagyobb töltőt használhat, mivel okos elektroika van benne, nem vesz fel többet mint kéne. Kisebbet nem célszerű használni[ Szerkesztve ]
-
umfrider
senior tag
-
Fritz Teufel
addikt
válasz Tibee86 #281113 üzenetére
Igen emlékszem és akkor is írtam, hogy én nem teszem mivel tudomásom van a háttérről. Azt írsz amit akarsz, nem úgy van.
Minden "hivatalos szerviz" a TMX-szel javíttat, nem épített az Apple szervízhálózatot. De ezt neked mint vásárlónak nem kell ismerned vagy tudnod. Talán kisebb beavatkozásokra van engedélyük, de nem többre. Németországból sem poénból jönnek ide a javítani való eszközök némely operátortól.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
MODERÁTOR
válasz Tibee86 #281017 üzenetére
[link]
“Az akkumulátor úgy lett megtervezve, hogy 500 teljes feltöltés és lemerítés elteltével eredeti kapacitásának akár 80%-át is megőrizze. Az egy év garancia tartalmazza a hibás akkumulátor szervizelését.”
A lényeg, hogy az egy éven belül 80% alá eső akkut gyárilag hibásnak tekintik, és garanciában cserélik. Ez a gyakorlat legjobb tudomásom szerint. -
volvoguy
addikt
válasz Tibee86 #280992 üzenetére
"Az akkumulátor úgy lett megtervezve, hogy 500 teljes feltöltés és lemerítés elteltével eredeti kapacitásának akár 80%-át is megőrizze. Az egy év garancia tartalmazza a hibás akkumulátor szervizelését. Ha lejárt a garancia, az akkumulátorcsere-szolgáltatás elérhető lehet az Apple helyi hivatalos szervizében. Az árak és a feltételek szolgáltatónként eltérőek lehetnek."
Hivatalos almás oldalon ez van. Kérdés hogy mi mit jelent. Cserélik ha egy éven belül kapacitása 80% alá esik...vagy ha egy éven belül széria hibás esetleg zárlatos vagy felpuposodik valami...szóval gondolom akkor a természetes elhasznalodas nem tartozik a gariba
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
kchris78
veterán
válasz Tibee86 #280992 üzenetére
"As long as it’s been used reasonably - you need to download an app to check the cycle count, but if it’s at 80% with less than 500 cycles, then it’s covered by their warranty as a manufacturing defect."
1 éven belül ha nem használtad halálra a telefont nem szabadna 80% alá mennie. Valószínű itt az is bejátszik hogy egy itthoni átlag szerviz elhajthat a fenébe vizsgálat nélkül, kint megnézik hogy mi történt. (mondjuk a kisebb összegért cserébe "gariba cseréltetések" miatt van alapja sajnos) -
Imy
veterán
válasz Tibee86 #280347 üzenetére
Én is drágálom persze, azért kérdem megéri-e a Mobilfoxos tok.
De ezek szerint nem. Mo-on honnan és mit érdemes akkor rendelni?
Innen? [link]És persze ezekből is melyik ami tényleg strapabíró? iPhone 12 esetén olyat találok ami 12 és 12 PRO-hoz jó, azaz kevésbé védik a makeraszigetet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honda topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Path of Exile 2
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest