- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
B-L-A-C-K #271287 üzenetére
A betűtípusát tudod finomhangolni, de egyik rémesebb mint a másik. A második jött be nekem, nem az igazi de legalább nem bold.
Oké, hogy meg lehet szokni, de UX szempontból mennyi haszna van? Ott a szolgáltató, a dátum, az óra, a widgetek majd egy ÜRES hely és alul az értesítések. Gondolom azért csinálták így, hogy látszódjon a háttérkép vagy nem tudom.
-
válasz
B-L-A-C-K #254495 üzenetére
Csak tipp amit írok, de szerintem azzal hogy be volt kapcsolva az iCloud szinkron (és esetleg a tárhely optimalizálása?) majd pedig ki és az eredetik letöltése a készülékre (tett fel ilyen kérdést mikor kikapcsoltad?) akkor most újra legenerálja a thumbnaileket. Sok fotó és album van?
-
Wajk
addikt
válasz
B-L-A-C-K #243809 üzenetére
de az mitől lehet, hogy egy eSim "elromlik"? Leprogramozták a fizikai SIM öregedését is vagy mi?
nekem is volt párszor évekkel ezelőtt, hogy ledobott a SIM vagy nem volt térerő, cserélték a SIM-et és OK lett, de hogy az eSIM-el is ez van azt valahogy nem gondoltam volna...
-
oliwire
őstag
válasz
B-L-A-C-K #243793 üzenetére
Ugyanez a felállás nekem is, a Telekomos esim egy flottacsomag része, aminél nem lehet a Telekom alkalmazáson kereszül generálni új QR kódot azonnal. DE, ha a flottás kapcsolattartónak írsz, vagy hívod, akkor meg lehet kérni, hogy priorizálja előre a QR kód generálást, amivel utána 2 perc beállítani újra az esimet.
-
anderledani
őstag
-
válasz
B-L-A-C-K #240595 üzenetére
Szerintem annyit amennyiért vetted nagyon megért. Nekem is korábban gyári bőrtokom volt, a funkciók miatt váltottam pitakára és pitaka magmount tartóra (a te ajánlásodra). Nekem nagyon bevált, az egyetlen amire lecserélném az nekem is a gyári bőr, egy hozzá való autós tartóval.
Nálad akkor ha jól értem a minit a pitaka magmount tartó tartja? -
-
-
válasz
B-L-A-C-K #229681 üzenetére
Persze. Azért mondom. Megvolt az összes iphone idáig.
Apple Pay-t használok amióta megjelent itthon és emiatt sokkal kényelmesebb a TiD. A FiD-vel “vicces” volt a fizetés általában...Most meg itt ez a maszk mizéria, még körülményesebb a fizetés...Én örülnék a képernyőbe integrált TiD-nek, de tudom ez nem lesz Apple-nél. Marad ez a kis SE. Kényelmes használni. -
-
davidkiss90
tag
válasz
B-L-A-C-K #229673 üzenetére
Mert szolgáltatós részletvásárlás lenne, szerződéshosszabbítással, mint a mostani. Sajnos egyben nem menne. Eredetileg az volt a tervem, hogy várok még egy évet, hogy majd akkor egy i11-et újítok, de nejem akarja nekem karácsonyi ajándéknak.
csak mondtam neki had gondolkodjak rajta.
-
Razzul
őstag
válasz
B-L-A-C-K #229666 üzenetére
Én is ezt gondolom jelenleg, hogy nekem a 12 mini tetszene a legjobban, de ki tudja. Lehet, hogy a nagy Androidos telefonok után már a mini lenne furcsa és túl kicsi. Jelenleg még a sima 12-ben is gondolkodom, az fizikailag kisebb mint az i11. Az i11 viszont már tényleg nagyon nagy lenne a azámomra.
-
Dany007
veterán
válasz
B-L-A-C-K #228884 üzenetére
wow, ezt egy picit át tudom érezni. Mármint a rajongást valami technikai cucc irányt. Én is így vagyok a telefonokkal, pc-vel meg majdnem bármivel ami árammal megy.
Persze nem cserélgetem, de épp erre irányulna egy kérdésem, ez 20 telefon egy év alatt... wow, össze merted számolni mennyit buktál az értékcsökkenéseken és az újbóli eladásokon? -
válasz
B-L-A-C-K #228874 üzenetére
Most, hogy egy hete van meg az i7 a Pro Max után nagyon furcsa volt viszont egyre jobban tetszik ez a méret szóval kiváncsi leszek az új 12 Pro-ra, mert a Max után nyilván jó lett volna viszont így a 7 után meg nagy lesz tehát lehet még a végén nekem is Mini lesz, ha nem tudom megszokni újra a nagyobbat.
Viszont már egy hét után is szembesültem azzal, hogy mennyire jó is volt a 3D Touch és mennyivel is gyorsabb a Hapticnál.. -
tothjozsi96
addikt
válasz
B-L-A-C-K #228827 üzenetére
Én is egyet értek.
Nagyon elkeserítő, engem a 120Hz nagyon érdekelt volna, de 11 Pro-ról annyira semmi értelme váltani, de tényleg.
Főleg az 5G-ről is ezt gondolom hogy egy ilyen elsődleges chip nem lesz még olyan jó, mint mondjuk a következő modellekben majd ami lesz. -
-
gyuromoj
veterán
válasz
B-L-A-C-K #228734 üzenetére
szifon cikkből:
A nagyobbik iPhone a Pro kamerarendszert is kimaxolja. A 47 százalékkal nagyobb érzékelő és a nagyobb méretű képpontok hatalmas mértékben növelik a széles látószögű kamera fénybefogadó képességét.
Az új optikai képstabilizálás a lencse helyett az érzékelőt stabilizálja, így a képeid élesek lesznek – még ha nem is tudod stabilan tartani az iPhone‑odat. Az új, 65 mm‑es telefotókamerával pedig jobban ráközelíthetsz a portréid alanyára.
-87%-kal jobb minőségű felvételek gyenge fényviszonyok közt
-Ötszörös optikaizoom-tartomány
-Nagyobb, 1,7 μm-es képpontok
-Új szenzormozgatásos optikai képstabilizálás -
tothjozsi96
addikt
válasz
B-L-A-C-K #228726 üzenetére
Ez igaz!
Nem tudom, nekem annyira nem jött be ez az egész Pitaka.
Leesett a telefonom és nálam a tetején meg is látszott, pedig ültem a széken és járólapra esett le, fogalmam sincs hogy de lett nyoma.Eltörött a kamera körül az a kis keret, írtam nekik hogy kevesebb mint fél éve használom a tokot jó lenne ha tudnának adni egy másik ilyen kamera keretet hozzá. Mondták hogy fizessem ki a kiszállítást. Ez a hozzáállás se tetszett, azért nem egy 2-3 ezer forintos tokról van szó ahol veszel egy újat ha tönkremegy fél év után.
A gyári bőrtokon meg azért vagyok ki mert tényleg, évente kell cserélni. Nem is lenne ez akkora baj, hogyha nem 20 ezer forint lenne a tok..
-
válasz
B-L-A-C-K #228693 üzenetére
Ilyenkor szoktam papírra rajzolni méretet (jelenlegi telefon, eggyel nagyobb, eggyel kisebb), ez alapján próbálok dönteni. Most megnézem majd a mostanit ugyanezzel a módszerrel, és mivel idén táblagépet is tervezek cserélni, elgondolkozok azon, hogy a legnagyobb telefon kivált-e egy kisebb méretű táblagépet.
-
válasz
B-L-A-C-K #228631 üzenetére
Szia én szoktam , nálam eddig úgy ment hogy jön egy e-mail ott egy személy leírja neked hogy; szállításról GLS futárszolgálat fog értesítést küldeni a csomagszámmal, a kiszállítás várható időpontjáról, és a csomagkövetés részleteiről.
Majd másnap a GLS kettő e-mailt fog küldeni minden részletről.
-
válasz
B-L-A-C-K #228490 üzenetére
Ez +1 bug ezek szerint a hívással kapcsolatban. Nekem is vannak a hívással bugjaim, például hogy a hívásfogadási képernyő asztalon lévő, lezárt telefonnál hol a lezárt képernyős elhúzást, hol a feloldott képernyős piros-zöld gomb közötti választást adja be.
Szerintem várjuk a kb. 14.3-at, hogy rendbe jöjjenek a dolgok. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest