- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
senior tag
válasz Qtyii #296091 üzenetére
Nem, csak addig tudod feltenni (ez esetben a 16.6-ot) amíg az Apple aláírja, utána már nem tudod (van erre módszer egyébként, de ez csak régebbi iPhone-oknál működik). Amíg alá van írva az adott iOS verzió addig szabadon fel tudod tenni, viszont miután ez az aláírás megszűnik, utána már nem.
PSN: KalacskepuXY
-
senior tag
Nem láttam említve, gondoltam bedobom
-
senior tag
válasz kleinguru #293658 üzenetére
Megpróbálhatjuk, de az a baj hogy lehet túl sok az elvárás de majd meglátjuk!
Igazából csak Social media, YT, Twitch, zene hallgatás (Spotify), néha Bluetooth-on keresztül, meg azért néha jó lenne pár f*sza képet is lőni (nappal, éjszaka). Méretben sajna bizonytalan vagyok, bejön a kis méret (jelenleg egy 7-em van, ezért is néztem a Miniket), viszont a "simával" sincs problémám, a Max az viszont már túlzás nekem. Üzemidőnél azért jó lenne ha 1 napot bírna (persze nem folyamatos nyomkodás mellett ).
-
senior tag
Üdv!
200K-ig bezárólag ti milyen iPhone-t ajánlotok (nyilván használt) ? Lehet találni "elég jó" deal-eket, de bizonytalan vagyok. 11 Pro még megéri ? Sima 12-vel vagy 12 Mini-vel jobban járnék ? Esetleg 13 Mini ? Le vagyok teljesen maradva, így azt sem tudom hogy egy bizonyos generáció milyen újítást hozott. Válaszokat előre is köszi!
Vagy gyűjtsek még azt várjam meg a 15-öt ?
-
senior tag
Sziasztok!
Húgom 6S telefonja pár napja olyat kezdett el csinálni, hogy 5-10 perc után kikapcsolt, majd vissza. Akksi hibára gondoltam, ami cserélve is lett, viszont a hiba még mindig fent áll. A rendszerig már nem tudok vele eljutni, mert automatikusan a Recovery jön be. Próbáltam a restore/update-t, de mindig amikor az aláírást ellenőrzi, a telefon újraindul. DFU módban is próbáltam, akkor is ugyanez (az iTunes egyébként error 9-et ír ki). A kijelző nem eredeti benne, és olvastam olyat hogy lehet ez okozza az újraindulást, viszont ezt kizártnak tartom, mivel lassan fél éve ez a kijelző van benne. Ilyennel még nem nagyon találkoztam, szóval tanácstalan vagyok.
mtomi95: macOS-en vagy Linux-on próbáltad ? Linux-on van vele probléma, megkell várni amíg eljut a "right before trigger"-ig, majd gyorsan lehúzni a telefon és vissza dugni, ezután tovább fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz galaxys80 #211203 üzenetére
Most kíváncsi lettem, hogy mi lehet szerited az, ami ezer éve nem működik. A második mondatodra igazat mondanék, ha nem létezne a Futurerestore nevezetű eszköz. Én 5S-en pl vissza tudok menni egézen iOS 11.4-ig (eddig van blobs-om), úgy hogy alá sincs írva. Sőt, ha nagyon akarnám mehetnék iOS 10.3.3-ra is. Azért is írtam az utolsó mondatot, hogy a srác biztos nem mentett, mert szerintem azt se tudja mi az (ami persze nem baj).
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz "ati76" #211182 üzenetére
"ati76": Ha egy bizonyos "komponens" az iOS 13 iPSW-ben kompatibilis lenne az iOS 12-vel, akkor meg tudnád csinálni, viszont mivel ez nem így van, ezért nem lehetséges. Max olyat tudnál csinálni, hogy régebbi iOS 13 verzióra mész vissza, aminek mondjuk nem sok értelmét látom. Bár igazából tök mindegy, mert gondolom SHSH2 Blobs nem lett mentve egyik verzióról sem.
galaxys80: Sima iTunes visszaállítással nem is, viszont más módszerrel igen.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz lugosi #211146 üzenetére
Pontosan.
herdsman12: Nem tudom hogy jó volt e úgy hogy a képen van, de most már nem így van. A két email-t meg cseréltem, utána pedig töröltem a gmail végződésüt, és így most nem írja ki azt a hibát. Most csak annyit kapok, hogy egy hiba lépett fel az aktiváláskor. Ilyen hogy ki-be kapcsolom az iMessage-t meg a FaceTime-ot, nem segít semmit.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Valaki tudja, hogy ilyenkor mit kéne csinálnom ? Értem én a szöveget, azzal nincs baj, csak azt nem értem, hogy mi az hogy nem egyezik meg az iCloud meg az iMessage fiók. @gmail.com email címmel vagyok belépve az iCloud-ba és iMessage-be is ugyan ezzel akarok belépni, de nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz #72445440 #210869 üzenetére
Linux port-val nem nagyon kell majd folalkoznod, mert mire open source lesz, már rég kész lesz linux-ra és windows-ra is. Az oldalon úgy van feltűntetve hogy valamikor 2020-ban lesz open source.
Én személy szerint egyből lecsaptam rá, és ki is próbáltam az 5S-en, és mit ne mondjak elsőre ment, ahhoz képest hogy úgy van feltűntetve, hogy gyakorlatilag csak kísérleti támogatás. Jó azt be kell vallani, hogy nálam jelentkeztek gondok egy-egy tweak install után, de aránylag nem volt bajom vele.
Egyébként megy 13.3 Beta 1-en is
-
senior tag
válasz tuzpenge #203381 üzenetére
iTunes-es mentést vissza lehet tenni régebbi iOS verzióra, csak szerkeszteni kell kicsit magát a mentést. Meg keresed a mentést, ami Winodws-nál a
C:\Users\Felhasználónév\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup
-ban van, megnyitod az Info.plist-et, meg keresed a Product Version-t és átírod arra a verzióra, amin vagy. Én ezzel a módszerrel iOS 11-es mentést állítottam vissza iOS 12-re.PSN: KalacskepuXY
-
senior tag
válasz #72445440 #203214 üzenetére
Ott próbáltam, de csak annyit kaptam, hogy a .icloud.com címre küldenek valamit. Aztán találtam mást is. Telefonon rámentem a névre, majd a Jelszó és biztonságra, aztán ugye kért mindent. Teljes Apple ID-t, telefonszámót és asszem jelkódot is. Ezek után lehetett új jelszót állítani. Én csak az nem értem, hogy miért lett tilva maga az Apple ID. Feltörni nem tudták, ha igen, akkor se tudtak volna belépni mert a ketlepcsős be van kapcsolva. Érdekes egy eset volt, de legalább ennyivel is okosabb lettem.
-
senior tag
Sziasztok!
Húgom iPhone 6S-én zárolva lett az Apple ID. Fiók feloldására nyomva kiírja hogy a személyazonosság nem igazolható. Ezután meg kell adni az Apple ID-t és a jelszót amit nem tud. Lehet így ezzel kezdeni valamit ?
Edit: Már megoldottam
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Mi lehet annak az oka, ha nem jó a Messages ? Telefonszámmal tudok mindent küldeni. az Apple fiókommal már nem. Próbáltam már minden sz*rt amit írtak neten, de akkor se jó. Be akarok lépni, várok kb 2-3 percet és hibát ír ki.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #202145 üzenetére
Bocs, hogy segítséget próbáltam kérni. Gondolom ha Androidról lenne szó akkor meg az lenne a baj, mert hogy iPhone topik. Na ennyit a segítség kérésről... Más topikokban érdekes mód tudnak segíteni, nem pedig letámadják az embert. De mindegy is, l*szarom, az én aktivitásom megszűnik ebben a topikban
-
senior tag
Nem éppen ide ellő a téma, de mivel iPhone-on történt, ezértz megkérdezem. Mai napon a húgom Facebook fiókját valamiért törölték/bannolták, vele együtt az Instagram-ját is. Az hogy ennek mi lehetett az oka, nem tudom, nem sértett meg semmit. Csinált egy újat, és nem tud bejelntkezni. iPhone 6S-ről van szó (mondjuk nem sokat számít mindegy), és az a vicces, hogy még a sajátomba se enged be. Hálózati beállítások visszaállítottam alapra akkor se jó. Legfrissebb maga a Facebook, újrarakni még nem próbáltam. Ha ezután se lesz jó, akkor csak arra tudok gondolni hogy Hardveresen lett bennolva a telefon. Lehetséges olyan hogy a Facebook hardveresen bannol valakit ?
-
senior tag
Nem tudom ki használ még itt csoportban iPhone 6-ot, de lett volna egy szerintem jó hírem. Egy srác Twitteren azt állítótta, hogy működésre tudta bírni az iOS 13 Beta 1-et egy iPhone 6-on. Engem annyira nem izgatott, csak azért érdekelt volna hogy hogyan is lehetséges ez. Azt álítótta maradtak olyan file-ok az iPSW-ben, amikkel működésre lehet bírni sima 6-on. Na ma reggel látom, hogy kiírta Twitter-re, hogy az egész csak sz*patás volt, és csak 6-7 haverja miatt csinálta ezt...
-
senior tag
válasz CharlieDrop #201886 üzenetére
Meg fogsz lepődni, de be lehet, még iOS 4-en is. Jelszó után Space nélkül a kétlépcsős azonosító kódot kell még pluszba megadni, és beenged.
-
senior tag
Srácok, egy Apple ID-ba hány készülékkel lehet bejelentkezni ? 2 darab 5S van a fiókomon, és egy sima 4-vel szeretnék bejelentkezni, de nem jön össze. Ugye küldi a telefonomra a kódot amit a 4-en be kéne írnom, de az a kis ablak nem jön fel. Próbáltam másik Apple ID-val bejelentkezni, azzal ment.
-
senior tag
Már vártam hogy mikor szólsz hozzá. Nem tudom te miről beszélsz, de hogy nem vagy képben, az is biztos. Olvasd inkább vissza az előzményeket... Olyat írtam hogy szervizbe nem küldök egy telefont se, a kijelzőt pedig vissza küldöm. Nem tudom ezen mit volt nehéz felfogni, de látom neked nem ment. Az meg hogy "elbasztam" már csak mellékes, nem én tehetek róla hogy szar minőségű a kijelző!
-
senior tag
válasz Kbali #200466 üzenetére
A vissza küldéssel nincs bajom, csak fel van tüntetve hogy ha hibás a termék, akkor nem a teljes árat kapja vissza a vásárló. Mondjuk nem izgat, csak kapjak belőle vissza valamennyit aztán kész.
Szabi89: Hát ha mondjuk egy takarónál a 4 helyett 3 van az nem nagy veszteség. Elvégre csavar nélkül is megy a telefon, csak ugye szétesik.
-
senior tag
válasz Szabi® #200461 üzenetére
Írtam nekik, azt írta az ügyfélszolgálat hogy küldjem vissza. Az egyiket vissza küldöm. Nem tudom mi lesz ezzel kapcsolatosan a lépésük, de kíváncsian várom. Én szimplán azért nem viszem szervizbe, mert van hogy hetekig ott kell hagyni egy kis dolog miatt, amit itthon lazán meg tudok csinálni, meg nem szeretném ha valamit elcsesznének rajta. Pontosan, csavarokat nem felejtem el, inkább "elhagyom" őket. Sajnos olyan szőnyeg van itt, hogy ha egy is leesik, szinte lehetetlen megtalálni (max mágnessel).
-
senior tag
Na akkor story time. Azzal kezdeném hogy a Skyphone.hu oldalról senki ne vegyen kijelzőt (Legalábbis utángyártottat, eredetivel nem tudom mi a helyzet). Tegnap rendeltem meg tőlük a másodikat, ma meg is érkezett a bekapcsoló flex, meg a home gomb flex-vel együtt. Mindent f*szán kicseréltem, bekapcsoló gomb, minden működik ahogy annak kell.Kijelzőre rászereltem mindent, rácsatlakoztattam a telóra és bekapcsoltam. Megvártam hogy bedobja a Home Screen-t és minden jó volt, addig amíg össze nem pattintottam a telefont. Összepattintás után felébresztem a kijelzőt és látom a csíkokat... Ugyan ez volt az első kijelzővel is, csak azt kb 5 percig teszteltem, és miután azt is összepattintottam, megjelentek annál is a fehér csíkok. Lehet azt mondani hogy kezdő meg amatőr vagyok, de a Main telefonomat amit már lassan 3-4 hónapja csináltam meg, semmi baja nincs azóta se. Arra is tudok még hivatkozni hogy egy Bekapcsoló flex kábel cserélése nem éppen egyszerű folyamat. Egyébként teszteltem mindkettő kijelzőt a Main telefonomban és ott is csíkoz. Ezek után még szép hogy írok az oldalnak, de úgy is azzal fognak jönni hogy mivel nem egy szerviz vagyok hanem csak egy magánszemély, ezért nem tudnak vele semmit csinálni, vagy arra fognak hivatkozni hogy egy b*alfasz vagyok, és valamit én csináltam rosszul. Ezek után persze többet semmit nem rendelek onnan (még egy fóliát se).
-
senior tag
Valaki szokta nézni a Twitter-t hogy mi megy az iOS 13-val kapcsolatosan ? Egyszerűen őrületes ami ott folyik ezzel kapcsolatosan....
-
senior tag
Igen, rendben van. Amit használok 5S-t abból vettem ki. Mint kiderült az alaplappal van valami (szerintem). Frissítettem 12.2-re és akkor is ezt csinálta. Úgy volt hirdetve hogy az alaplap teszteletlen de ez + egy működő képes 5C szerintem megért 2500Ft-ot.
-
senior tag
Sziasztok!
Adott egy iPhone 5S amit úgy vettem bontottan. Előző tulajdonos adatai, képei rajta voltak (iCloud nem), én meg gondoltam meg csinálom az "Összes tartalom, beallítás törlése"-t, viszont amikor ugye elkezdte, megjelent az Apple logo elkezdett menni a csík, utána egyből újra is indult a telefon és ezt csinálta egy jó darabig. Aztán sikerült eljutnom a Hello screenig de újraindutl ugyan úgy egy idő után. Mielőtt ezt megcsináltam volna, akkor nem volt ez (használtam kb 10 percet). Csak az iOS visszaállítása segíthet ? Nem negyon szeretném 12.2-re frissíteni mert 11.3.1-en van és ezen is szeretném hagyni.
-
senior tag
Valaki tudja hogy miért viselkedhet így a telefonom ? Az lenne a problémám, hogy mintha le lenne lassulva a telefonom. Megnyomom a bekapcsológombot és kell kb 3 másodperc hogy felébressze a kijelzőt, de ugyan ez igaz a home gombra is (értesítéseknek is kell 3 másodperc hogy felébressze a kijelzőt). Az akksi gyorsan merül, nem tudom hogy hány százalékos lehet, de púposnak púpos egy kicsit. Olyat is csinált már, hogy megnyitottam a kamerát vagy Snapchat-et, és újraindult az egész telefon. Elsőnek JB-re gondoltam, de az nélkül is ezt csinálja. Remélem csak akksi hiba, vagy szoftver, mert ha nem, akkor nem tudom mit mondok. A telefonban utángyártott kijelző van.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Pontosan, hanyagolni kell az ilyen szenny oldalakat. Hát nem tudom, ha kb 2 héttel ezelőtt vettél volna egy iPad-et, akkor lett volna lehetőséged a JB-re, mert iOS 12.1.1 Beta 3-ra vissza tudtál volna menni, és azon megy a JB is. Most se lehetetlen, csak nem normálisan van aláírva, hanem random. Minden másodpercben változik az, hogy melyik készülékhez van aláírva, de egy módszerrel még mindig vissza lehet rá menni (Persze az esély erre nem 100%). Az mondjuk érdekes hogy ez a Beta verzió több mint egy hónapig van aláírva.
-
senior tag
Másnál is így működik a Zene alkalmazás iOS 12-őn ? Rányomok mondjuk egy zenére (telefonon van), aztán váltok, és nem a következőre ugrik hanem egy randomra. Nem nyomtam rá a Shuffle-ra, csak szimplán egy zenére. Ha a Play-t megnyomom, és úgy váltok zenét, akkor rendesen a következőre ugrik. Ha jól tudom iOS 11-en ez nem így működött. Illetve ahogy néztem jobb oldalról az ABC is eltűnt, ami gyorsabb kereséshez kiváló volt.
-
senior tag
Sziasztok!
Tegnapi nap csináltam a telefonomról egy biztonsági mentést, mert úgy döntöttem hogy frissítek iOS 12-re. A mentést 11.4-en végeztem el iTunes segítségével. Ma töröltem mindent a telefonról, és iTunes-val feltettem az iOS 12.1.1-et. A Setup Screen-en végig mentem, és utána vissza rákötöttem gépre, hogy feltegyem a biztonsági mentést. Sikeresen fel is tette, és fehér kép fogad ahol azt látom hogy meg kell nyomnom a home gombot. Mivel a Home gombom nem jó, ezért be van kapcsolva az assistive touch. Na most itt az a probléma hogy hiába nyomok rá nem csinál semmit. Kikapcsolni se tudom, csak úgy, hogy lekötök az akkumulátort. A gép nem látja, se iTunes se 3uTools. Valaki találkozott már ilyen problémával ?
-
senior tag
Vettem egy új Home Gombot az iPhone 5S-hez, gyorsan kipróbáltam hogy működik, és minden rendben van vele. Bele csavaroztam meg minden, rádugom úgy, hogy el van ugye úgy hajlítva ahogy lennie kell, és nem működik. Valakinek valamilyen ötlet ?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz univerzita #193514 üzenetére
Nincs másik kábelem sajnos. Csak egy ilyen kínai 350Ft-os volt de már akkor se volt jó amikor kibontottam. Lightning résznél meg mozgattam, és úgy néz ki hogy megtört. Kiírja hogy nem nem kompatibilis az eszközzel és nem tölti.
-
senior tag
válasz univerzita #193507 üzenetére
Megnéztem és elég koszos volt. Fogkefével gyorsan kitisztítottam, remélem most már jó lesz.
-
senior tag
válasz univerzita #193505 üzenetére
MFI certifikációs. Most úgy néz ki hogy jól működik.
Szerk: Most megint nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Srácok az miért lehet, hogy felrakom töltőre a telefont, látom hogy tölti mert ott a kis villám jel, viszont 2-3 perc után valamiért eltűnik és nem tölt semmit. Ezt tegnap este kezdte el csinálni.
-
senior tag
válasz CharlieDrop #193371 üzenetére
Igazából semmi különleges. FaceTime-on belül végeztek pár simítást, javítottak pár hibát ami a Wifi-t és a Hálózatot érintette és akkumulátor "vezérlést" kapott az iPhone 8/8 Plus/X. Ja meg megint van egy Bypass amivel meg lehet nézni a névjegyeket zárolt telefonon.
-
senior tag
Kint van az iOS 12.1.1 Beta 1. Azért nem szarral gurítanak Apple bácsiék.
-
senior tag
-
-
senior tag
Lenne két kérdésem. Másnál is gyorsan merül a telefon ha a Mobilnet be van kapcsolva és nem használja a telefont ? Az alacsony töltöttségű mód be van kapcsolva plusz a fényerő is le van véve kb 50%-ra. Wi-Fi-nél nincs ilyen probléma. A másik kérdésem: normális az hogy fémtokkal nem olyan jó a térerő illentve a Wi-Fi jel ?
-
senior tag
Van itt olyan aki még iOS 11.4-et futtat ?
-
senior tag
Egy kérdés. Kb meddig lesz aláírva az iOS 11.4.1 ?
-
senior tag
Nekem hibát ír ki a amikor keresi a frissítést.
Már tudom tölteni. 1,37GB iPhone 5S-en.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Nem nagyon voltam eddig aktiv a csoportban, ami mondjuk nem is annyira fontos. Lattam par embert akinek baja akadt az iCloud-dal. Sajnos ez nalam se volt maskepp. Google Photos-ra felraktam minden kepem geprol, majd leszedtem az alkalmazast iPhone-ra. Mondom magamban okes hogy ott van felhoben, de akkor legyen meg a telefonon is. Elkezdtem masolni 2000 kepet. Meg is lett az egesz aztan ma este gondolkodtam hogy minek legyen fent telefonon ha meg tudom nezni felhon akar wifi nelkul is. Fogtam letoroltem mind a 2000 kepet es a fontosakat meghagytam. Na eltelt a torles ota lb 1 ora es a dragalatos iCloud elkezdte letolteni az osszes torolt kepet. Be volt kapcsolva hogy ugye mentse a kepeket, de en mem tudtam hogy ez igy mukodik. Fogtam kikapcsoltam es szepen vitte le a kepeket, csak annyi volt a problema hogy a fontosakat is levitte a fenebe a telefonrol. Jolvan elkezdett verni az ideg aztan vissza kapcsoltam azt a szart elkezdte leszedni ujra az egeszet, es hala istennek meglettek. A kepeket amiket ma csinaltam kozvetlen a telefonra mentette szoval nem ertem hogy torolhette le. M1 most mar tudom hogy mekkora szar ez az iCloud. Maradok a Google Photos-nal valahogy sokkal szimpatikusabb + 5 giga helyett 15 gigat ad. Helyesirasi hibakert bocsi kicsit keso van mar.
-
senior tag
Na, most már fény derült mindenre. Már arra is találtam hogy miért nem jó a Touch ID. Most fogtam magamat, és szépen szét szedtem a telefont, megcsináltam a home gombot most már jó, nincs beragadva. Néztem képet, videót hogy milyen a gyári home gomb ami az iPhone-ba van, meg néztem home gomb cserét. És akkor láttam meg, hogy a csávó pont ugyan olyan gombot rakott bele, mint amilyen nekem van. Nincs is több kérdésem.
-
senior tag
Sziasztok!
Lenne két darab problémám. Az egyik ma jött elő, a másik kicsit később. Kezdem a régebbivel. Na szóval észrevettem hogy a teló nem mindig tölt, forgatnom kell a kábel össze-vissza hogy töltsön. Ma vettem egy másik kábel, és azzal is ez a helyzet. Csatlakozóval lenne a probléma ? A másik ami ma történt haza fele jövet a vonaton, hogy valahogy úgy sikerült megnyomnom a home gombot hogy az így lement, tehát beragadt. Ilyet már csináltam többször véletlen, de most miután visszatoltam, teljesen beragadt és nem tudom feloldani a telefont. Most mire hazaértem már nem is reagál a home gomb. Mit kéne csinálnom ? Remélem nem home gomb csere mert akkor felakasztom magamat.
Szerk: Bocsi hogy "Válasz"-ban írtam!
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Szerintem kicsit félreértetted azt a mondatot. Ha azt neked szántam volna, akkor a szerez nem egy, hanem kettő "z" lenne. Pontosabban hito kollégára gondoltam, mivel még nem csinált ilyet. Én se csináltam még, mivel ez az első iOS-t futtató eszközöm....
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Azt mondjuk tegyük hozzá, hogy rosszúl fogalmaztam. Azért írtam azt, hogy iPhone 8 felett működik, mivel csak azokra írja alá a rendszert az Apple. Ha egeszen 5S-ig alá lenne írva, akkor azokon is működne. De amúgy is, nem értem ezt a negativitást ami árad belőled. Lehet hogy Beta a rendszer, de tudtom szerint nincs benne annyi bug. Legalább szerez egy kis tapasztalatot hogy mi is valójában a JB. Az pedig hogy mit fog vele kezdeni, legyen az ő dolga.
-
senior tag
válasz K1nG HuNp #186876 üzenetére
Ha jól tudom akkor magát a telefont tudod használni csak kártyát nem rakhatsz bele mert nem fogadja el vagy valami ilyesmi mivel tiltva van. Ipod-ként tökéletesen funkcionál. Tehát zenét hallgatni meg alkalmazást tudsz letölteni, viszont hívni és sms-t írni nem fogsz tudni. Remélem nem írtam hülyeséget!
-
senior tag
válasz hszilard666 #186861 üzenetére
Szerintem ne más véleménye érdekeljen. Gondolom az utcán valaki mellett elhaladva nem azon fogsz gondolkodni hogy valyon buzis e a piros szin. Ha neked tetszik, akkor vedd meg. Ruha vétel közben se foglalkozol más véleményével.
-
senior tag
Csak a mentést kell megcsinálni. Ahhoz még csak rá se kell kötni a telefont a gépre. Csak ECID szám kell és kész (Mondjuk ehhez pont rá kell kötni na m1 ). Magyarul a telefonhoz nem nyúl hozzá és nem cseszi el. Ez még továbbra is csak a mentés.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz BurgBurg #186774 üzenetére
@oszy: Pedig szerintem igazam lesz! Sőt maga a mentés se úgy van ahogy gondoltam. Most ugye kint van az iOS 11.4.1 és az a legfrissebb. Adott mondjuk egy iPhone 6 amin iOS 11.3.1 fut. Ha felmész az oldalra, és lemented, akkor nem biztos hogy a 11.3.1-es rendszer Blobs-ot fog lementeni, hanem a 11.4.1-et mivel az a legfrissebb, és ez van aláírva. Persze ehhez kéne egy "tesztelő" is hogy régebbi rendszerrel csinál egy mentést, és leírja vagy küld ide egy Screenshot-ot hogy mi a helyzet.
@BurgBurg: Erre az oldalra felmész, megadod az ECID számot amit iTunes-ban meg tudsz nézni, és megadod a telefonod típusát. Kipipálod a nem vagyok robotot aztán Submit. Kapni fogsz egy oldalt ahol megtalálod magát az SHSH-t. Mentés menetét nem tudom, de mint mondtam lehet ugyan úgy nem tudsz régebbit visszarakni, hiába van meg a Blobs.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz lugosi #186761 üzenetére
Ameddig aláírja az Apple addig lazán vissza tudod állítani a régit is (pl 11.4). Viszont ha már meg szűnik ez az aláírásos cucc, akkor jön jól az ha van az adott iOS-ről mentett SHSH Blos-unk. Ennek a segítségével vissza tudunk rakni régebbi rendszert.
Szerk.: Nem tudom hogy maga a régi rendszer visszaállítása hogy van meg minden, de az is lehet hogy nem minden eszközön működik.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Persze! Erre az oldalra felmész, megadod az ECID számot amit iTunes-ban meg tudsz nézni, és megadod a telefonod típusát. Kipipálod a nem vagyok robotot aztán submit. Kapni fogsz egy oldalt ahol megtalálod magát az SHSH-t.
Szerk.: Tudom rossz üzenetre válaszoltam
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz zolikaDB #186703 üzenetére
Csak annyit tudok mondani hogy probáld meg azzal a módszerrel. Én nem csináltam még JB-t pedig tudtam volna. Sajnos voltam olyan hülye hogy 11.3.1-rōl egybōl frissítettem 11.4-re és lám csak lám nem rég jelent meg a JB 11.3.1-re. Most az a tervem hogy vissza rakom a 11.4-et és várok.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz herdsman12 #186668 üzenetére
Max csinálod azt mint én. Csinálsz egy biztonsági mentést, meg keresed (C:\Users\*felhasználónév*\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup), és átmásolod egy másik mappába. Én ezen belül is csináltam egy mappát, aminek a neve a dátum (Biztonsági mentés készítésének a dátuma).
-
senior tag
Csak nalam nem mukodik az akkumulator hasznalat "jelzo" a Battery fulon ? iOS 12 Beta 3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Óra topik
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest