- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
- Három új Moto G mutatkozott be
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Fényképen a Poco F7
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
Kulso adattarolorol szeretnek lejatszani iphoneon/ipaden videot/filmet. (Usb-c porton at).
Melyik alkalmazassal lehetne megnyitni?
Lehetoseg szerint nem fizetos, vagy legalább nem havidijas hanem egyszer megveheto. -
hitchins
őstag
válasz aero. #328586 üzenetére
Koszonom hogy vetted a faradsagot!
Lehet nem jol kozelitettem meg a problemat.
Az magaban nem problema szamomra ha kulon tarolodnak az adatok. Szamomra egyedul a fotok megosztott konyvtar resze az erdekes. Annyit szeretnek elerni hogy barmelyikunk altal keszitett kepet be tudjuk tenni a “megosztott konyvtar” mappaba es barmelyikunk keszuleken meg tudjuk nezni.
Ahogy olvasom azota, ez elvileg mukodokepes, mert nem fugg a csaladtol.Ha lesz egy kis idom foglalkozni vele megprobalom, aztan meglatjuk.
Koszonom megegyszer. -
hitchins
őstag
válasz aero. #328584 üzenetére
Az 1 evet mire erted? 1 evben egyszer valthatok csomagot, vagy csaladot?
Mondjuk azt nem teljesen ertem miert lennenk igy ket kulon csalad?
Regebben volt apple tv-m de most a parom fizetett ra elo es ugyanugy meg tudja osztani csaladon belul, mint korabban en.
Nekem ez azt sugallja, hogy barmelyikunk vesz/vehet barmit az megoszlik a csaladban.1tb egyszerubb lenne, de kb duplaja arban mint a 2x200gb es egy jo darabig biztosan eleg 400gb
[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
Van egy 200gb icloud elofizetesem ami meg van oszva a csaladban harmunk kozt. Most ugy nez ki ez lassan betelik fotokkal videokkal.
A kovetkezo lepcso az 1TB csomag lenne de ez kicsit felesleges egyelore. Az jarhato ut, hogy az asszony is elofizet egy 200-as csomagot es azt is megosztjuk? Azaz osszesen 400gbon osztozunk harman?
-
hitchins
őstag
Ij keszulkre valtoztam. i11pro->i15pro.
Sajnos a “2 keszuleket egymast melle rakom es atpakolom” modszer nem mukodott mert a szoftverfrissites mindig elakadt.
Ugy sikerult atkoltoznom hogy uj telefonkent lefrissitettem az ujat aztan a regi telefon mentesebol visszallitottam.
Igy elvileg minden megvan de az osszes alkalmazas “kidobott” ujra be kell lepegetnem.
Raadasul van olyan alkalmazas amihez jelszavak appban nem talalhato mentett jelszo.Van valami megoldas, hogy ne kelljen mindenhova ujra belepnem manualisan (illetve uj jelszot generalni ahol nincs mentett)?
+ 1
A bankkartyat hozzadtam de nem mukodik.
Nem tudok fizetni mert elutasitjak. Probaltam torolni ujra hozzadni de igy sem jo. Mi hianyozhat?I11pro meg megvan azon minden ok.
[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
Nagyobb meretu video megosztasara iphone-rol mi a legjobb mod? (Icloudba fel van toltve)
Ha kuldok ilyen icloud link-et azt nem ios eszkozzel meg tudjak nyitni? -
hitchins
őstag
Asszonynak van egy iphone xs teloja. Szereti, nem igazan cserelene. Arra lennek kivancsi vajon meddig fogja tudni kompromisszumok nelkul hasznalni? Mikor kell valoban raszannia magat a valtasra. Idei kep alapjan azt gyanitom ios 19-et mar nem fog kapni.
Az uj funkciok hianyan kivul van valami hatranya ha regebbi telefont/ios-t hasznal?Van mellette egy watch 6 is. Mivel ez ket evvel kesobb jott ki azt gondolom ez tovabb kap uj szoftvert. A ket keszuleknek azonos foverzion kellene lenni, vagy menni fog ugy is ha az oran frissebb szoftver van?
Regen gyakran 1-2 evente cserelgettunk telefont, de valahogy egy ideje nem erezzuk szukseget a valtasnak. Gyakorlatilag mindent tud ami szukseges.
[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
Applenel megint van valami gebasz?
most latom, hogy levontak valamit a szamlamrol de fogalmam sincs mit. Icloudon kivul nincs naluk mas elofizetesem. -
hitchins
őstag
Koszonom
-
hitchins
őstag
Iphoneban van a gmaps idovonalahoz hasonlo opcio, ahol meg tudom nezni hol jartam egy-egy adott napon?
-
hitchins
őstag
válasz V.Stryker #312699 üzenetére
Nem biztos hogy egy telefonra kellene alapozni. Tesomnak s23 ultra van. Egy darab reklamot nem lattam meg rajta es a biztonsagot is meg lehet oldani.
Szerintem mar reg nincsenek olyan brutal kulonbsegek. Androidos vonalon is vannak nagyon jo keszulekek. (Persze ott sem az 50-100e ft-os kategoriaban)
Az apple tv hozzaszolasokat sem ertem.
En mar minimum haromszor aktivaltam 3 honap ingyen apple tv-t. A harmadik most jart le. Raadasul mar februarban lemondtam hogy ne felejtsem el, ennek ellenere marcius 15-ig (a 3 ho vegeig) elerheto volt. -
hitchins
őstag
i11 pro (17.2.1) valaki esetleg tapasztal problemakat?
2 nap alatt ketszer fagyott meg a telefon. Mindketszer safari bongeszes kozben.
meg kikapcsolni sem tudtam 3-5 perc utan magatol ujraindult a telo. -
hitchins
őstag
Tudna valaki segiteni hogy az alkalmazasok jelszavait hol tarolja az iphone?
Beallitasok/jelszavak kozt nem talalom pedig valahol biztosan tarolja a keszulek hiszen anelkul nem lepne be automatikusan.
(Disney+ alkalmazasrol van szo) -
hitchins
őstag
válasz kleinguru #295393 üzenetére
Alirol nem jo?
Jo darabig en is Speigent hasznaltam de nem mondanam hogy barmi kulonbseget eszrevettem volna.Mindkettoben pofara esett a telefon betonon stb mindketto ugyanugy megvedte. Spiegen sem birta tovabb mint a noname. Ha egy kicsit dragabb lenne akkor ok de en nem fizetek tobbszoros arat ujra. 4-5000 ft egy szxxos uvegdarab. Hat nem.
-
hitchins
őstag
válasz dvdbackuper #294964 üzenetére
fura ez
I11pro es xs-sel is csinaltam viz alatti videokat tengerben tavaly. Meg mindig mukodik mindket keszulek.
Raadasul egyebkent is gyakran le szoktam oblitani vizzel csap alatt. 3,5 ev utan meg mindig birja. (Lekopogom) -
hitchins
őstag
válasz dvdbackuper #294182 üzenetére
En is erre gondoltam elsore de ha max-ra veszi manualisan akkor sem valtozik a fenyero.
2 szervizben volt mar csak az elso nem hivatalos szerviz volt. Mindkettoben hasonlot mondtak. -
hitchins
őstag
Ismerosom elejtette a telefonjat. (i12)
Fel oraig teljesen rendben volt aztan hirtelen a fenyero teljesen elment. Alig latni rajta valamit.
Szervizben alaplap hibat mondtak. Javitasra kb 200e.
Hat ez ennyiert nem igazan gazdasagos. Mit lehet ezzel kezdeni. Egyaltalan beveszik valahol alkatresznek vagy mi? -
hitchins
őstag
Iphone akksija kb hany szazalaknal mondja be az unalmast?
Van egy i11 pro keszulekem. Lassan 4 eves. Az akksi 79% allapotban van. Igy is kibir egy napot ha meg veletlenul megsem akkor mindig van a kozelben tolto szoval maga a kapacitas nem olyan nagy gond szamomra.
Attol viszont tartok hogy esetleg egyik percrol a masikra meghal vagy drasztikus eseseket produkal.
Gondolkodtam akksi cseren de lehet fel ev mulva cserelnem ujabbra arra a par honapra meg nem biztos hogy van ertelme. Raadasul tartok tole hogy a vizallosagot is elfelejthetnem a cserevel. -
hitchins
őstag
válasz markknight #290087 üzenetére
Igen sejtettem. Bat nalam sem folyamatosan csinalja csak neha rajon, de az emitett pelda ahol gyakran tapasztaltam.
Lehet kene egy teljes visszaallitas. Bar nincs most nagyon idom ezzel tokolodni. -
hitchins
őstag
Sracok az mennyire normalis hogy i11 pro belassul. Igaz hogy 3,5 eves de megis?
pl csinalok egy kepernyofotot ranyomok hogy megosztas es 5 masodperc mire felugrik a kovetkezo lepes. -
hitchins
őstag
Van esetleg tippetek hogy miert lehet hogy a gyerek
helyzete mostanaban nem frissul a lokatorban?
Csalad tobbi tagja latja egymast de gyerek helyzete valamiert csak kb orankent frissul.
Iphone 12 mini es Apple watch 6 (esimes) is van nala de mindketto ugyanezt csinalja.[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
Koszonom.
Hat ez nem jo hir. Radasul nem is ertem.
Miert nem donthetem en el hogy a gyerek hasznalhat-e kartyat vagy nem. Kp-t sokkal elobb elhagyja.
Gondolom mas megoldas nincs hogy mobillal tudjon fizetni es ne kelljen vinni a karytajat?
Ahogy latom ez az apple cash jo opcio lenne…csak az meg nincs nalunk. -
hitchins
őstag
12 eves gyerek iphone-jara ra lehet valahogy varazsolni bankkartyat az apple pay-re?
-
hitchins
őstag
válasz zo-lee #283125 üzenetére
1 azt valoban nem kmutaja szerintem csak abban a pillanatban amikor atkapcsolod.
Ellenben van az iphone-ban fokusz mod.
Ott elvileg be tudsz magadnak allitani mindenfele modokat utemezve.
pl hogy 8-14-ig ne legyel elerheto. Akar megadhatsz kiveteleket is.
Ha jol tudom akar talan ugy is lehet utemezni hogy ha adott helyen vagy akkor ott lepjen at ebbe az uzemmodba. Pl munkahelyre ha bemesz automatan kapcsoljon at aztan ha kijottel kapcsolja ki a modot.Bar errol csak olvastam anno en idoalapon hasznaltam korabban.2 passz
3 asszem 3u tools-ban lehet bar en meg erre is lusta vagyok jo nekem a gyari
[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
Lanyom iphone 12 minije 2 napja a kovetkezot csinalja. Este feltesszuk vezeteknelkuli toltore. Kb 81%-ig tolt aztan ejfelig igy marad. Ejfeltol a keszulek akkukapacitasa elkezd csokkeni. Reggel 7-8ra kb 20-30%-ig.
Akkuhasznalatban megneztem elvileg mindket nap csak lokator ment ejszaka.
Ujrainditas megvolt de semmi valtozas.
Van estleg tippetek hogy mitol lehet?
Tegnap este pont istyle fele jartunk igy beugrottam de nem igazan tudtak mit mondani azon kivul hogy bekuldik szervizbe 2-3 hetre ha akarom. -
hitchins
őstag
Diakgazolvanyt hozza lahat adni valahogy wallet-hez? Vagy mi a legidelisabb modja a digitalizalasnak. (Altalanos iskolai diakigazolvany ha ez szamot valamit)
-
hitchins
őstag
Koszi a tippeket. Azert eleg vicces, hogy egy csengohang miatt kulon app kell.
Sajnos olyat itt sem latok hogy folyamatosan emelkedik a hangero. -
hitchins
őstag
Lehet en vagyok vak de nem lehet valahol kulon allitani az ebresztes hangerejet?
Valami fokozatos hangerot szeretnek beallitani, hogy ne rogton max hangerovel uvoltson a fulembe. -
hitchins
őstag
Sracok az mitol lehet hogy windows alol sokszor nem tudok csatlakozni iphone hotspotra? Amikor elmegy az itthoni net neha kellene hogy meg tudjam osztani a mobilnetet de eleg hektikusan mukodik. Van, hogy minden ok, de van, hogy nem mukodik sehogy.
Most dell win 11kombo-rol, probalom de a masik 2 laptoprol is hasonlo a helyzet(2 HP win10-zel).
Iphone 11 pro-t latja a gep de a csatlakozas a hotspothoz sikertelen.
Kb 5 halozat elfelejt/hozzad utan sikerult. Iphone 12 minit nem is latom az elerheto wifi halozatok kozt?!Ipad es PS5 latja mindket telefont es tudok is csatlakozni de windowsos gepekkel valahogy nem akar mukodni normalisan.
Lehet ezen valamit reszelni, hogy kobb legyen?
Van egy xs is, az most nincs a kozelben de azzal is hasonlo a tapasztalat. -
hitchins
őstag
Vasaroltunk egy iphone 12 minit.
Tegnap lett beuzemelve. Reggelre 70%-ra esett az aksija. Mitol?Reggel ratoltottunk 7-kor (94%-ig) de mar megint 20% korul van. Kb 2 ora kepernyoidovel.
Ez normalis vagy beall kesobb? -
hitchins
őstag
Felrertettetek. Csak vicceltem de ezk szerint csak en ertettem. Van ilyen
Arra gondoltam hogy ha elcsereli az asszonnyal a telefont akkor az i13 lesz a parjanal. Igy mar kenytelen lesz azt mondani hogy az i13 a jobb, hiszen az asszonynak nem mondhatja hogy szar a telefonja. -
hitchins
őstag
Sorry hogy ide nem tudom melyik lenne a legmegfelelobb topic.
Csaladi beallitasokkal kapcsolatban lenne kerdesem. Mint “szervezo” beallitottam az iphone-omon keresztul a gyereknek a tabletre idokorlatot, de sajnos az ido leteltevel nem lockolja a kepernyot, ez mitol lehet?
Korabban jol mukodott de egs ideje nem hasznalhato. Ma is beallitottam 1 orat megsem zarta csak 2 ora mulva.
[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
Iphone 11 proba szeretnek 2 kartyat hasznalni. A 2. kartya csak orahoz lenne hasznalva ezert parositas utan szeretnem “leloni” azaz szeretnem ha az csak az oran csorogne. Ez megoldhato?
Jol latom hogy alapbol egy fizikai +1 esim et tud kezelni. Tehat 2 fizikai vagy 2 esim nem megoldhato?
-
hitchins
őstag
Vettem egy airtag-et. Jol latom, hogy ezt csak a sajat keszulekkel tudom checkolni? Csaladi megosztasba nem lehet bevonni.
Azaz lokatorban a csalad tagjai latjak egymas keszulekeit iphonet/orat/ipadet de hogy hol van az airtag (hol hagytam el a kulcsom) azt csak en tudom megnezni?Ha igy van, van esetleg hir hogy ez valtozik?
Esetleg aki betazik latott ilyesmi opciot? -
hitchins
őstag
Szerintem is jo. Nekem 11pro van de en is elgondolkodtam rajta hogy valtsak minire.
Az a “problemam” hogy lassan 3 eves de semmi baja es nem igazan erzem hogy cserelnem kellene. Jovore talan megfontolom. Lehet akkor lesz ujra mini. Bar szerintem meg a 13 mini is hasznaphato lesz egy darabig. -
hitchins
őstag
En nem bannam ha maradna de szerintem eleg lenne 2 esetleg 3 evente uj modell. En nem gondolom hogy a mini kozonsege az aki evrol evre megszallotan varja a technikai ujitasokat. (ami egyebkent sem igazan lenyeges mostanaban)
-
hitchins
őstag
Nem nagyon hasznaltam eddig focus modot de tegnap bekapcsoltam az alvas modot. Ennek nem az lenne az egyik ertelme hogy ha hivnak ne jelezzen a telefon?
Gondoltam megprobalom maskeppen es alvas helyett bekapcsoltam a ne zavarjanak modot de az erdemeny ugyanaz. Van valami amit kulon meg be kellene allitani?
-
hitchins
őstag
Parom telefonjan allandoan beragad a “lejatszas” vagy nem tudom hogy hivjak ezt a feluletet. Nem megy semmilyen media az iphone-on es minden appot kilottunk a lejatszo kezeloje megis megjelenik a zarolt kepernyon es nem lehet eltuntetni. Neha az orajan is megjelenik ugyanigy. Ezt tenyleg csak ujrainditassal lehet orvosolni?
-
hitchins
őstag
válasz herdsman12 #260918 üzenetére
Nem hiszem hogy ez biztonsagi gond hiszen apple id jelszo nelkul nem tudom modositani.
A beallitasoknal egyebkent nekem 2 lehetoseg van sajat jphone es icloud.
En az icloudosban allitottam at.
Egyebkent az apple oldalan is fenn van csak nem modositaskent hanem jelszo “alaphelyzetbe” allitaskent.Utolso bekezdes vege:
[link]Ha ezt vegigcsinalod neked a regi jegyzeteken megmarad a regi jelszo?
[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
válasz KubanitoS #260842 üzenetére
11pro-n en egy vekony nillkin szilikon tokot hasznalok mar 2 eve. (+spiegen uvegfoliat)1700ft volt a tok.
Egy hajszal karc sincs a telefonon meg pedig parszor leejtettem. Igaz egyebkent irodai kornyezetben hasznalom nem epitkezeseken.
En a budos eletben nem adnek annyi penzt egy tokert. -
hitchins
őstag
válasz herdsman12 #260823 üzenetére
Azért írtam mert kipróbáltam.
Első körben létrehoztam egy új jegyzetet és megpróbáltam lockolni.
Mikor megpróbáltam zárolni egyből kérte, hogy adjam meg hozzá a jelszót. Nem újat, hanem a régit amit nem tudok!
Mivel nem tudom, nem tudtam zárolni az új jegyzetet sem.
Ekkor próbáltam meg az új jelszót létrehozni a beállításoknál.
Én azt gondoltam először, amit itt többen is írtak, hogy ez csak az új jegyzetkre lesz érvényes de nem így lett.
A korábban bemásolt leírás alapján átírtam a jelszót, és most a korábban lockolt jegyzeteimet újra látom. Minden régi jegyzetem az új jelszóval van védve és face ID feloldást is vissza tudtam tenni. -
hitchins
őstag
válasz herdsman12 #260817 üzenetére
Nem a jelszo modositasra kell menni hanem az uj jelszora.
Ott meg kell adni az apple id jelszot es megadhatod az uj jelszot.
Lehet hogy itt valami modosult a legutobbi feissitessel es azert szarakodott alapbol nekem a jelszo.En pl nem is tudtam uj zarolt jegyzetet letrehozni uj jelszoval, mert az uj jegyzet zarolasahoz is a korabban megadott jelszot kerte.
[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
Hatha masnak segit, igy sikerult:
Így állíthatja alaphelyzetbe a jegyzetekhez használt jelszót:
Nyissa meg a Beállítások > Jegyzetek menüpontot, majd koppintson a Jelszó elemre.
Válassza ki a módosítani kívánt Jegyzetek-fiókot, majd koppintson a Jelszó alaphelyzetbe állítása elemre.
Adja meg Apple ID-jelszavát, majd koppintson az OK gombra.
Ismét koppintson a Jelszó alaphelyzetbe állítása elemre.
Adja meg az új jelszót és jelszó-emlékeztetőt. Koppintson a Kész elemre. -
hitchins
őstag
válasz lugosi #260814 üzenetére
Ertem amit mondasz de nem vagyok hulye en nem adtam meg jelszot, es plane nem adok meg ilyen jelszo emlekeztetot amibol semmi nem jut eszembe. Egy szamot?
Azt sem igazan ertem hogy mi a franctol allitotta at a face id-s feloldast. 2 eve igy hasznalom es nem mattattam a beallitasokban. Kb azt sem tudtam merre kell keresni nemhogy allitgassam.
Viszont ugy nez ki a beallitasok/jegyzetek menubol megis felul lehet irni a jelszot az apple id segitsegevel.
Legalabbis most sikerult uj jelszot adni illetve aktivalni a face id-t is igy ismet meg tudom nyitni a jegyzeteket. -
hitchins
őstag
Jegyzetek apphoz kernek egy kis segitsget.
Van par zarolt jegyzetem amit eddig face id-val oldottam fel.
Ma mikor probaltam megnyitni nem indult el a face id hanem azt kerte adjam meg a jegyzetek jelszavat. Ez most mi?
Nem allitottam at semmit a beallitasokban.Jegyzet beallitasokban probaltam visszatenni hogy face-id hasznalja a lockolashoz de ezt sem engedi kod nelkul. Fingom nincs milyen kodot ker. Apple id jelszo nem jo neki. Sem a jelkod.
-
hitchins
őstag
Windows laptopon szeretnek icloudot hasznalni. Ha jol latom van icloud for win program.
Az lenne a kerdesem ha felteszem a fotok tud ugyanugy mukodni mint a telefonon?
Arra gondolok hogy a kepek nem foglalnak helyet csak a gepen csak egy elokep van?
Illetve ugyanugy folyamatosan updateli a kepeket? -
hitchins
őstag
válasz Major Lion #253747 üzenetére
Koszi. Az ok. Akkor meg egy evem biztos van a csereig.
-
hitchins
őstag
válasz markknight #253731 üzenetére
Hat engem ennyire nem zavar Kb most neztem ra masodjara 2 ev alatt.
Amig kibirja a nap vegeig addig nem erdekel milyen erteket ir. Maximum azt lenne jo tudni kb mennyi van meg benne, hogy kb hany %-tol varhato drasztikus eses a teljesitmenyben.Altalaban 1-2 evente csereltem telefont de most ugy tervezem ezzel eltoltok ujabb 1-2 evet. Ha igy lesz azert egy akksicsere valamikor esedekes lesz.
[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
válasz markknight #253727 üzenetére
Ez mennyi ido utan?
Nekem decemberben lesz 2 eves a telefon es most 91% az akksi.
Egyaltalan hany szazalektol szamit gaznak? -
hitchins
őstag
válasz icecave #250920 üzenetére
Mondjuk nekem Ted Lasso pont nem a zsanerem, de van rajta par valoban jo sorozat.
A problema szerintem inkabb a kinalat mennyisege. Nem mondanam, hogy olyan tempoban jonnek a cuccok hogy azert fizetnek. Ha ledaraltad ami erdekel utana kb 2-3 havonta jon valami valami ertekelheto es erdekel is.
Nem egy Netflix szint.
Talan egy ev mulva elofizetek majd egy honapra az alatt boven vegignezem az egy eves termest -
hitchins
őstag
válasz BobChemistry #249952 üzenetére
A 15 telepites utan megkerdezi hogy akarsz-e nagyobb ikonokat. Nem lehet hogy ranyomtal veletlenul?
Ha igen a
kijelzo fenyero beallitas/kijelzo nagyitas menupontban vissza tudod allitani. -
hitchins
őstag
válasz markknight #249541 üzenetére
Az also sav szokhato szerintem viszont ez a lap elrendezes /bezaras tenyleg gazosabb jobb volt az eddigi lerendezes…nekem.
-
hitchins
őstag
Kicsit fura ez az egesz musor. Neha olyan erzesem volt (foleg fitness bemutatonal) mintha black mirror reszt neznek.
[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
válasz ::Trunks:: #247575 üzenetére
Szerintem amelyik tetszik. A 12 szogletesebb formavilag, mas szinek, kinek melyik tetszik. Nekem pl tetszik a 12 szogletessege, de 11pronak kenyelmesebb a fogasa egykezes hasznalat is kenyelmesebb emiatt. De ezek nuanszok. Ami esetleg lenyeges a 11pro 3 kameras van tele es szeles is ami neha jol johet. 12 ujabb proc de szerintem normal felhasznalasnal nem igazan fogsz eszrevenni kulonbseget.
Legjobb ha bemesz valahova megfogod mindkettot es megveszed amelyik jobban tetszik. Mindketto jo lesz evekig es elegedett leszel. -
hitchins
őstag
Nem iphonos-os de ios temaban szeretnek segitseget kerni.
Lanyomnak van egy 2019 tablete amirol “eltunt” az app store. Nem tudom pontosan mit csinalt vele.
Hogyan lehetne visszavarazsolni? -
-
hitchins
őstag
Iclouddal kacsolatben kernek egy kis segitseget.
Adott ket iphone (legyen A es B)a csaladban mindkettohoz tartozik fizetos tarhely.
Szeretnem a A tarhelyet kiboviteni egy nagyobb csaladi csomagra es azt megosztani a masik iphonenal. B elofizetesre igy nincs szukseg.
Az lenne a kerdesem hogy ilyenkor pontosan hogy mukodik a tarhely kezelese? Ha megosztom az A tarhelyet B-t pedig lemondom mi tortenik a B tarhelyen eddig tarolt cuccokkal. Automatikusan atkerulnek a megosztott helyre vagy nekem kell atmozgatni?
Remelem ertheto. -
hitchins
őstag
Iphone hol tarolja az alkalmazasok jelszavait?
Beallitasok/Jelszavak alattneztem de nem minden jelszot talalok meg ott.
Ha alkalmazast elinditom belep csak nem latom sehol. -
hitchins
őstag
Koszi
-
hitchins
őstag
Iphonera van valami olyan widget vagy barmi mas megoldas ahova ki lehet tenni az ebresztorol informaciot?
Azt szeretnem latni valamilyen formában hogy van-e beallitva ebresztes, es ha igen mikorra. Akar zarkepernyon is jo az a lenyeg hogy ne kelljen megnyitnom az appot ahhoz hogy lassam van-e beallitva ebresztes. -
hitchins
őstag
Beallitasoknal megjelent egy ertesites.
Azt irja: “
Nehany fiokszolgaltatashoz ismet be kell jelentkeznie”Voszont hiaba irom be az id/jelszo parost nem fogadja el. Azt irja az ellenorzes sikertelen.
Mi lehet a gond? -
hitchins
őstag
Megneztem nem tunik fel semmi kulonos.
Sztem altalanossagban elvarhato hogy az ilyen problemakra segitseget nyujtson egy ceg. Minden normalis vallalat megteszi hiszen az o erdekuk is az elgedett ugyfel.... es legyunk oszintek sehol mashol nem tart 2 hetig. Normal esetben par nap.
A kerdes iphonehoz kapcsolodik nem ertem miert problema, sztem elfer a topicban. Meg segitseg is lehet masnak aki szinten nem tudja hogy mennyi idovel jar ez. Gyanitom azert vannak paran. Bizos van aki ezt olvasva felirja maganak biztos helyre hogy ne jarjon igy. Ha mindent kihuznal aminek utan lehet nezni a neten akkor nem sok minden maradna itt. Biztos vagyok benne hogy a Te hozzaszolasaidbol is eltunne par.
Na mindegy tovabb nem offolok, csak ha mar itt ez a topic leoltas helyett inkabb segitsuk azt aki kevesbe jol informalt. -
hitchins
őstag
Ez lekezelo flegma stilus miert kell???
Nem lehet normalisan leirni, hogy sajnos applenel ez van ki kell varni...pont?Valoszinuleg ha valaki tudja elore hogy hetekig tart az apple-nel egy ilyen ugymenet akkor jobban odafigyel a jelszora.
Oszinten szolva szerintem is eleg gaz hogy egy ilyen dologra heteket kell varni. (Teljesen mindegy kinek a hibaja)Nem tudom miert van hogy ha valaki negativ velemenynek ad hangot valami apple termekkel/szolgaltatassal kapcsolatba valaki rogton ugrik ra. Mintha csaladtagjat bantottak volna.
Ultragaz. (mas szot talan jobban illene ide)[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
Apple watch-csal kapcsolatos kerdesem lenne. Tudom, hogy nem iphone, elnezest hogy ide is bedobom de mar baromira idegesit es gondoltam hatha itt tud valaki segiten.
Adott egy watch s6 cellular es egy iphone xs.
Ora csatlakoztatva van iphonehoz.
A fulhallgato az orahoz. (Telefonalashoz mukodik)
Spotify-t nem tudom az oran mukodesbe hozni. Az oran ha megnyitom a spotifyt semmi mast nem tudok csinalni csak taviranyitokent hasznalni az iphonehoz.
Ha elinditok egy zenet akkor gyakorlatilag az az iphoneon indul el az alkalmazas. Az iphone hangszorojan indul el a zene.
Ha nincs a kozelben az iphone akkor semmit nem csinal pedig mobilhalozat ok.
Oran az alkalmazason belul nem is mutat mas elerheto eszkozt csak az iphonet.
Tudtommal spotify streaming mar kellene hogy mukodjon de nem megy.
Mit csinalok rosszul?
Mar mindent ujratelepitettem. Orat reseteltem Semmi.
Megorulok tole lassan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest