- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
Giovan! #278300 üzenetére
Ez simán placebo. Munka miatt trace-elek iphonokat sokat, magát a modemet. A telefon a paging csatornát mindig hallgatja, ha paging jön akkor épít fel radio bearert. Ha wifin vagy, a paging csatornát ugyanugy figyeli a hívások miatt, de olyankor a "mobil adatot" nem használja ha van wifin net, nem épít fel bearert.
Nem spólosz azzal akksit, ha wifin kikapcsolod a mobilnetet, 0,1%-ot sem.
A droidos beidegződéseket kell elengedned, nem kell wifit kikapcsolni ha elmész otthonrol, nem fogod érezni, 1% nyit sem fog jobban merulni mert van wifi bekapcsolva.
-
törölt tag
válasz
Giovan! #278260 üzenetére
Személyes automatizálások engedélyezése vagy letiltása az iPhone és iPad Parancsok alkalmazásában
A következő automatizálások nem futhatnak automatikusan:
Érkezés
Indulás
Indulás előtt
Üzenet
Wi-Fi
Bluetooth -
-
-
galaxys80
veterán
válasz
Giovan! #222819 üzenetére
Mert magyar fórum. Lehet, hogy van aki nem is érti mit ír valaki. De, akkor írjunk angolul mindent. Ez az újmagyar katyvasz egy rettenet. Még egy szvsz, lol, fbi, cnn hiányzik csak belőle.
Ha valaki meg nem érti mit is jelent az olvasatlan levél jelzés, akkor komoly gondok vannak.
-
Razzul
őstag
-
Noukoum
veterán
válasz
Giovan! #221417 üzenetére
Nincs duplakopp. Merülésre nem én leszek a legjobb tapasztalat mert én nem 0-100ra töltöm. Szerintem egy picit jobban merül, de egyáltalán nem tragikus. Widget appok lassan frissülnek, időjárásnál ez tud kellemetlen lenni. De a lényeget látod. Nincsenek bugok, akadás annyi van mint ios13-on. (Tehát a rendszersebesség ugyanaz)
Mikor feltettem a rendszert picit dadogott de beállt szerencsére. De minden telefon más.ILLDisPozed szívesen ha bármi más kérdésed van csak nyugodtan
-
-
hemaka
nagyúr
válasz
Giovan! #221332 üzenetére
Annyira nem nagy szam a widget, eleg kezdetleges.
mail miert nincs pl? Vagy fotokbol is csak a 4u-kat pakolja be, az meg minek kit erdekel?
lehetne opcio egy teljes erteku naptar is, nem az a kis gagyi ami meg az eventseket is mutatja. Azert van meg mit reszelni vastagon, azt se bannam ha 3rd partyt is tamogatna, de az egy ideig tuti nem lesz.
mire jon elesbe remelem lesznek ilyenek. -
hemaka
nagyúr
válasz
Giovan! #221312 üzenetére
Nem veszes, en meg csak a weather appot lattam bugolni, cupertinot mutatja neha hogy ott hany fok van. Hivast fogadni es inditani lehet, appjaim kozul mindegyik mukodik. Egy dolog tunt meg fel, hogy az egyik jatekban ha nyomok egy pauset utana laggol, de kb ennyit tapasztaltam. Merulni jobban merul, de azert nem titanic modon, 11 pron hasznalom. Nem volt friss telepites, siman ratoltam a 13-ra.
biztos vannak benne bugok, csak en alapvetoen nem nyomogatom amugy se szet a telefont, safari, fb, messenger, insta, boredpanda, 9gag.twofatcat
A hatlapi kopp meno, de ha kemeny feluletre teszed le a telefont sokszor annak erzekeli, mintha megkocogtattad volna. -
devil-k
nagyúr
válasz
Giovan! #213370 üzenetére
Nem a komoly érvekről van szó és ez nem is ellened szól(t), csak senki ne éljen álomvilágban, hogy az Apple rosszabb, mint a Google vagy fordítva, mert nincs így. Mind a kettő amerikai giga cég, mint a Facebook is. Ajánlom a magánélet.hu weboldalt vagy más hasonló könyvet, tanulmányt stb-t,
-
chaosmonger
tag
válasz
Giovan! #213329 üzenetére
Nekem működik, kocsiban szoktam használni, szól a Spotify, bluetooth-on van kihangosítva a telefon. A hangerőt persze le kell venni mert nem tudom túlordítani a zenét, de mivel a kormányon van hangerő szabályozó így elég kényelmesen tudok skippelni a következő számra, vagy indítani a navigációt.
Nem írtad le te hogy próbálod, de ha a telefon saját hangszórója szól akkor az nem csoda hogy elnyomja a hangodat hiszen jó közel van a mikrofonhoz. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Giovan! #212078 üzenetére
Én is szeretem ezt a funkciót, pláne a face id-val együtt.
Felemelem, hozom az arcom felé a telefont és már el is kezdődik a feloldási folyamat.
Ráadásul ilyenkor az értesítések is láthatóvá válnak már a zár képernyőn is. (Mondjuk ez is beállítás kérdése, hogy az azonosításig rejtse azokat, én spec. így használom.) -
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
Giovan! #211380 üzenetére
Nemrég kaptam egy Otp sms-t (nem voltam náluk), hogy “használd az apple pay-t, próbáld ki még ma..” csak úgy a semmiből. Lehet valamit újra aktiváltak. Holnap kipróbálom.
@Noxy
Minden be van állítva, be is volt. Manuálisan semmit nem változtattam beállításokon, csak hirtelen nem jelentek meg a tranzakciók. Én sosem kaptam tranzakciókkal kapcsolatos sms-eket. Nem aktiváltattam a szolgáltatást, ezért esett jól most walletben egyből látni (hamar hozzászokik az ember a jóhoz) -
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest