-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
Sziasztok. Kérdésem lenne. Érdemes még 6s plust venni? Viszonylag jó áron van. SE telóm eladtam mikor nem jött utódja. Azóta vágyom vissza. Köszönöm a választ előre is.
[link]“Praise The Sun” \[T]/
-
törölt tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy egyik családtagom láthassa, hogy én hol vagyok és én is, hogy ő hol van?
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Frissítés után nem találom az apple tv ikonját. Az app sorba pedig ez fogad.
Semmiféle korlátozás nincs bekapcsolva, volt újraindítás is és hard reset is, de semmi nem vezetett eredményre.Valakinek valami ötlete?
[ Szerkesztve ]
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
senior tag
válasz CharlieDrop #201886 üzenetére
Meg fogsz lepődni, de be lehet, még iOS 4-en is. Jelszó után Space nélkül a kétlépcsős azonosító kódot kell még pluszba megadni, és beenged.
PSN: KalacskepuXY
-
_adaml21_
őstag
válasz BogyóBP #201882 üzenetére
Rengetegszer futottam ebbe a problémába, még volt, hogy telefont is cseréltem emiatt
Pedig a megoldás rémegyszerű. Fogj egy ecsetet (amivel általános iskolában barkács órán festesz), vágd le jó rövidre a végét, és izomból kotord meg a hangszórót, ne sajnáld. Valszeg 1 kiló retek fog belőle kijönni, de olyan lesz, mint új korában Opcionálisan egy nagyon erős sörtéjű fogkefével is működhet a módszer. -
törölt tag
Sziasztok!
Ebayen lehet olyan üveg fóliát 6s-re vásárolni ami az egész kijelzőt védi ?
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Van egy Iphone 7 Plus om és sajnos nagyon halk már a beszédhangszoroja, pedig vigyázva volt rá, mit lehet vele tenni? Lehet csak koszos vagy csere?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Poc81
újonc
válasz Poc81 #201874 üzenetére
Most néztem a telefonon a beállításokat.
A beállításoknál az infó fül alatt van egy olyan hogy hálózat.Azt írja hogy nem érhető el,és ha erre a fülre rákattintok akkor azt írja hogy "Telefon nem engedélyezett".
Ma beszéltem a Telekom ügyfélszolgálatával,azt mondták hogy az általuk eladott telefonok is használhatóak bluemobilos sim-el függetlenítés után.Sehol a neten nem találok semmi infót erről,hogy miért nem megy egy szolgáltató,ha a többi igen.
Az előbb visszaraktam rá a 12.3-as szoftvert,hátha megoldódik,de ugyan azt írja.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Megoldódott. Nyomtam a telefonon a wi-fi-nél egy hálózat elfelejtését, ezt követően jó lett. -
veterán
Srácok!
Miért kell nekem 6-szor egymás után újra bejelentkeznem az iTunes Store-ba? Itt dobálja fel az ablakocskát, hogy jelentkezzek be...pedig be vagyok.HARLEY-DAVIDSON
-
dptrsk
addikt
válasz Poc81 #201859 üzenetére
Ha a Telekom hozta forgalomba, de függetlenített, akkor sem, mivel itt az történik, hogy a bluemobile szervere tiltja a Telekomon keresztül forgalomba került IMEIket.
Tehát nem a készülék mondja érvénytelennek, hanem a hálózat nem engedi a telefont felcsatlakozni, mert blokkolva van az IMEIje.
BlueMobiltól kérd az IMEI blokkolás feloldását.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Valami jó háttérképes app a Zedge mellett van esetleg?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
törölt tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy az iPhone X telefonomon a wi-fi lassan működik (lassan tölt le frissítéseket és weblapokat). Mobilneten rendesen működik. Ugyanazon a wi-fi hálózaton egy androidos telefon is normál sebességgel tölti be a honlapokat.
-
veterán
-
Poc81
újonc
válasz szabogabor10 #201860 üzenetére
Pedig ma beszéltem a bluemobil ügyfélszolgájával,és rá is kérdeztem erre.Állította hogy nincs ilyen!És akkor nincs is semmilyen megoldás rá hogy használhassam?
-
veterán
-
Poc81
újonc
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Iphone SE 64gb telefont,ami független.Beletettem a bluemobilos kártyámat és azt írja hogy nincs szolgáltatás.Akitől vettem,az használta telekom-os kártyával.Tegnap próbaképpen tettem bele telenoros,majd vodafonos kártyát is,és mindkettővel azonnal csatlakozott a hálózatra.Ma vettem egy új bluemobilos sim kártyát,hátha azzal van baj,de ugyan az "nincs szolgáltatás".Nemrég a cimborám telekom-os kártyáját is beletettem,azzal is működik.
Van erre valami megoldás,a repülő mód ki-be kapcsolást meg a ne zavarjanak ki-be kapcsolását próbáltam.Csináltam visszaállítást is többször.Próbáltam mentésből visszaállítani,meg új telefonként beállítani is.De a bluemobilra nem hajlandó kapcsolódni,csak a többi 3 szolgáltatóra.A bluemobil ügyfélszolgálata nem tudott megoldást rá. -
csaba1203
addikt
válasz herdsman12 #201848 üzenetére
-
w.miki
veterán
Iphone SE ismerősömnél nem telepedik fel a messenger.
A store be se hozza, csak pörög mellette a karika.
Hogyan lehetne telepíteni, és használni?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
iSonic
addikt
válasz Wiz Khalifa #201850 üzenetére
pont, hogy iOS 13-ban gyorsítják majd ezeket a beléptető kiléptető metódusokat..
mellesleg megoldás talán: [link] (ahogy nézem pont az ApplePay-t írja felelősnek...)
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
A napokba lefrissítettem az iXS Max telómon a szoftvert az elérhető legújabbra (12.3.1) mert edig 12-es volt simán. Nem is volt bajom a rendszerrel, nem is frissítettem volna de az ApplePay-hez kellett mert nem engedte hozzá adni a bankkártyát.
Na most amit azóta észrevettem a rendszerben hogy fasza minden csak épp a teló lock folyamata dupla olyan lassú kb. Tehát megnyomom a gombot és nem azonnal zár le hanem vár egy kicsit vele. Ez engem nagyon zavar. Ez a rendszer hibája vagy mi? Újra is indítottam a telót is hátha de nem javult.
Tudom én hogy a telefonokat szoftveresen lassítani kell hogy vegyél újabbat de azért ennyire talán mégse kéne meg ennyire korán kezdeni...
Smoke some weed nigga!
-
zsnorbi21
tag
Hali!
iOS 13 bétázóktól kérdezném, hogy Bank appok (OTP Smartbank és Revolut) működnek rendesen?
Szükségem van mindkettőre, ha van velük gubanc akkor kihagyom a bétát egyelőre. -
herdsman12
őstag
válasz TheBikerider #201846 üzenetére
+++
full betegek
Kb mint mindannyian, akik idejárunk. -
iSonic
addikt
válasz TheBikerider #201846 üzenetére
ez ugyanolyan, mint amikor Macbook-nál is nézik, hogy 1%-al kevesebb már az akku kapacitása.. könyörgöm minek veszel olyan valamit ami képes avulni.. ez itt a kérdés
-
veterán
-
Norbi.
őstag
válasz Peterzon94 #201844 üzenetére
Ugyan ez, mikor megvettem a 8 Plus-t, 86%-ot írt az eladónál, visszaállítottam és most 88%
Hülyeség az egész. -
Peterzon94
tag
válasz norbertoth #201843 üzenetére
Nekem hónapok óta 91%ot írt, most pár napja csináltam egy gyári beállítások visszaállítását és 92%ot mutat jelenleg
-
norbertoth
senior tag
-
No.01
őstag
válasz Tibee86 #3616 üzenetére
Sziasztok,
Olvasgatok, keresgelek, de nem vagyok teljesen biztos a dolgomban igy lehet butasagot kerdeznek: Adott egy Xs es egy 8-as iphone. A kollegamtol megorokoltem egy nagyon fain fali "multi" toltot amin van quick charge 3 es 2 normal (5V=2.4A) hely is.
Lehet maradi vagyok, de eddig teljesen jol elvoltam a laptoprol valo toltessel (~4 ora ) hisz ejszaka nem szamit vagy ha ugy adta akkor a meloban is boven jo volt tovabba hittem abban, h ezzel az akksit is kimelem valamennyire. (vagy legalabbis nem artok neki)
Az emlitett kollega most adta el a 8-t (neki a Plus volt) amit 1 honap kulonbseggel vettunk es szinte kizarolag ezzel a toltovel toltotte a melohelyen. Tudom en, h a hasznalati szokasaink nem voltak egyformak, de az azert meglepo volt, h nekem 98%-ot irt az akksira igy majdnem masfel ev utan neki meg csak 90-et.Hulyeseg es tulgondolom vagy...?
-
akos727
senior tag
Sziasztok. Baratnom 6s-e egyik pillanatrol a masikra nem fogadja el az ujjlenyomatat, de meg nagyobb baj, hogy a passcodeot sem. Fixen a jo kodot utjuk be, es jol erzekeli az erintest a telefon. Mindezt nyaralasunk masodik napjan. Mit lehetne csinalni vele? Ujrainditas meg volt sajnos sikertelenul.
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Kérdésem lenne. Kb 190.000 Ft-ért megéri venni még iPhone 8-at? A terveim szerint 2-3 évig használnám. Tudom hogy már pár éve megjelent, ezért lesz normálisan támogatva?
Köszönöm.
-
hemaka
nagyúr
válasz norbertoth #201831 üzenetére
Safari szerintem sebességben nem változott, én legalábbis nem vettem észre, inkább a design-ra mentek rá.
Apple Music nem támogatja még mindig a sort by parancsot, én is inkább Spotify-t használok, az tudja.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
norbertoth
senior tag
Aki bétázik, mi a véleménye a safari gyorsabb lett-e? Teszem azt mint egy firefox app manapság, tehat a motorháztető alatt történtek fejlesztések?
illetve amire kíváncsi lennék és réges régóta várok rá, AM-ban rendezhetőek végre úgy a zeneszámok, hogy ha hozzáadok egy új zenét a gyűjteményhez nem alulra, hanm legfelülre rakja, hogy ne kelljen rendezgetni? Esetleg rendezes hozzáadás dátuma szerint az adott playlist-ben? 😇
köszi!• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
addikt
Sziasztok!
Pici tapasztalat az iOS 13 betáról (iPhone Xs):
* Tényleg gyorsabb a faceid (ettől még hiányzik az ujjlenyomat olvasó)
* Safari:
* Nem tetszik a könyvjelző felület, mert mintha le lehetne tenni alulra, mint a levél írást mailben, de nem lehet
* Jó, hogy lehet letölteni file-okat, de az eddigi gyakorlattól (torrent betöltése DS-be) eltérően többet kell nyomogatni, hogy sikerüljön
* A dupla kopp nem nagyít tördelten. A PH-t asztali nézetben használom és a mentett fórumhozzászólásoknál elég volt duplán bökni, belenagyított egyből és tudtam az megjegyzés számra nyomni, ez most nem megy
* Linkek kijelölése fura fekete keretet eredményez
* Tetszik az új előnézet
* Üzenetek
* Nem tetszik az új menü, ahol a kapott képet le tudom menteni, vagy a tartalmat bárhol máshol megnyitni
* Fotókat még szokni kell, de tetszik
* Sötét mód jól néz ki, de csak az akku miatt használom és még az alkalmazások nem készültek fel rá, tehát hiába van beállítva a facebook telei fehér háttérrel megy csak
* Alkalmazás indításnál semmit nem vettem észre, nekem eddig is gyors volt
* Az új töltési módot nem próbáltam még, de nekem pont tökéletes lesz, ha beválik
[ Szerkesztve ]
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
TigerCat
nagyúr
Emlékeim szerint 5 eszközt tudsz felhatalmazni vásárlásokra, bejelentkezni viszont talán többet is enged. Azt nézd meg iCloud-ban, hogy nincs-e több készülék ezeken kívül. Pl. amit már nem használsz...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
senior tag
Srácok, egy Apple ID-ba hány készülékkel lehet bejelentkezni ? 2 darab 5S van a fiókomon, és egy sima 4-vel szeretnék bejelentkezni, de nem jön össze. Ugye küldi a telefonomra a kódot amit a 4-en be kéne írnom, de az a kis ablak nem jön fel. Próbáltam másik Apple ID-val bejelentkezni, azzal ment.
PSN: KalacskepuXY
-
nihill
őstag
Sziasztok!
Tegnap kifrissítettem az iphone 8-amat 12.3.1-re, és azóta olyan furcsa érzésem van, mintha a képernyő világosabb lenne, de kevesebb kontraszttal. Akárhogy is nézem, folyamatosan "ez nem ilyen volt eddig" érzésem van. Valaki tapasztalt hasonlót?
-
tboldi
nagyúr
válasz Totheground #201818 üzenetére
Fura látvány, hogyan működnek az érintős gesztusok egérrel (scrollozás, kezdőképernyőn az oldalak közti váltás).
-
gyuromoj
veterán
válasz Totheground #201818 üzenetére
hát ez baromi jó
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Totheground
addikt
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
tboldi
nagyúr
válasz Oryctolagus #201814 üzenetére
Az első problémád az iOS 13-mal meg fog oldódni.
A Mail pedig a Google “jóvoltából” nem tud push-t (csak fizetős fiókként). Én a Sparkot használom.
-
aujjobba
addikt
válasz Oryctolagus #201814 üzenetére
A Documents tud menteni a telefonra.
Ingyenes app sok hasznos funkcióval.
[link] -
Oryctolagus
tag
Üdv!
Nem régóta van iPhone-om és elakadtam egy dologgal kapcsolatban.
Szóval, szeretnék menteni egy fájlt és abban az esetben, ha nincs megfelelő alkalmazás a kiterjesztés megnyitására akkor szeretném offline tárolni, a telefonon.
Van ez a Fájlok nevezetű app amit felajánl, de hiába van ott opcióként a -Saját iPhone-on-
mégsem engedi kiválasztani, elmenteni.
Lehet nagyon berögzült az Android szabadsága ezen a téren és csak a mód ahogyan használni akarom a rossz.Egyébként nincs nagy gond, mert a jegyzetekben el tudtam menteni és onnan bármikor megnyithatom a kívánt alkalmazással.
Illetve az összefoglalóban említve van egy app a Discover, amit nem találok az appstoreban, de megint lehet csak a fáradtság az oka.
Ha, nem tudtok egy jó alternatívát.
A natív, Mail alkalmazás, csak Fetch begyűjtéssel tud automatikusan leveleket letölteni, leghamarabb 15 percenként?
A Gmail app azonnal letölti a háttérben, ezt nem tudtam elérni a Mail segítségével.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Per aspera ad astra.
-
gzbotii
nagyúr
válasz ittakary #201808 üzenetére
A legelsőt "rendeltem meg", kb 0 olyan infóval, amit ingyen nem mondana meg a imeicheck.info
Model : iPhone SE 16GB Space Gray
IMEI : 359221xxxxxxxx
Serial : DX5xxxxxx
Activation Status : Activated
Telephone Technical Support : Expired
Repairs And Service Coverage : Expired
Repairs And Service Expires In : 0
Replaced Device : No
Apple Care : No
Refurbished Device : No
Carrier : Unknownb
SimLock : Locked
Find My iPhone : OFF[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
nagyúr
válasz gzbotii #201803 üzenetére
Apple GSX rendszeréből kérhető le, ami nem hozzáférhető, csak a hivatalos szervizeknek
viszont ebayről tudsz kérni 200 Ft-ért lekérdezést
szerk: kilistázva nem tudom hogy az aktiválás dátuma benne van e, most hirtelen nem találom
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz radi8tor #201802 üzenetére
frissítések jönnek szépen, jelentem. van App ami nem akar felmenni, de azokat is max kiváncsiságból nézném meg (AR cuccok). Két lépcsővel az aktual verzió után én még nem érzem, hogy ki lenne szorítva az iOS10
De persze nem vagyunk egyformák, de amiket én használok, Viber, Google cuccok, Banki appok, kamerás appok, Ebay, Ali, stb. hiba nélkül mennek.
A CiB-nél megvárom hogyha bejön az ApplePay akkor megy-e hiba nélkül. (A Wallet feldobta már a lehetőséget.) Ha igen, akkor még marad a 10.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Sify
senior tag
-
gzbotii
nagyúr
Tudom ellenőrizni (IMEI) alapján, hogy egy iPhone mikor lett aktiválva?
checkcoverage.apple.com oldal ezt nem árulja le.szerk.: Apple fórum szerint nincs rá lehetőség.
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz TheBikerider #201801 üzenetére
Hiba vagy nem hiba, vannak appok amik nem indulnak iOS10-en meg frissítést sem kapnak. Ha valakinek kellenek ilyen appok akkor nincs más választása, mint frissíteni.
⭐ Stella
-
veterán
válasz Kicsikatona7 #201770 üzenetére
Hiba volt frissíteni. Annak annyi, innentől kezdve...
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Játékmenet előzetesen a tavaly bemutatkozott EXODUS
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Óra topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Házi erősítő építése
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest