- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Adee_91 #311349 üzenetére
Köszi, ez az új doksi még nem volt meg.
"If you leave the European Union for short-term travel, you'll continue to have access to alternative app marketplaces for a grace period. If you're gone for too long, you'll lose access to some features, including installing new alternative app marketplaces. Apps you installed from alternative app marketplaces will continue to function, but they can't be updated by the marketplace you downloaded them from."
Ez a lényeg kb. Persze a grace period nincs pontosítva. -
-
UK resident-ként (minden UK-re van állítva), de épp Magyarországon tartózkodva nem dobott fel semmit 17.4 install után. Hála égnek, nem is hiányzik.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
tmark27 #272874 üzenetére
Szia,
országtól függ, mekkora önrészt számolnak fel, USA-ban pl. $29-et vagy $99-et.
Önrész mindig volt, ha jól tudom, Magyarországon intézve elvileg ingyen cserélik a telót, viszont nincs express replacement. Nekem US AC+-om van, viszont ugye ez international érvényességű, és elvileg ha pl. az osztrákokon keresztül intézed, küldenek expressz új telót (Magyarország szerepel a listán, ahonnan ez elérhető), aztán visszaküldöd nekik a régit. És már korlátlan incidens miatti csere elérhető egy évben. -
-
Ez a space black a fekete kerettel nagyon jól néz ki élőben.
-
-
válasz
markknight #254982 üzenetére
Nagyobb akku van benne. Az egyetlen megoldás erre a magsafe.
-
-
válasz
markknight #254190 üzenetére
Nem vonnak már pénzt, ha előjegyzel valamit.
Amúgy lehet kapom majd a mail-t úgy karácsony környékén, hogy akkor akarom-e még az előjegyzett telót. -
Leadtam úgy ~3 hete előjegyzést az iStyle-nál 128 és 256-os kék 13 Pro Max-re, de azért lestem folyamatosan az oldalt. Kedden készleten volt egy 256-os, azonnal lecsaptam rá, csütörtökön mehettem átvenni. De semmi mail nem jött, szal ha nem vagyok észnél, még mindig várnék, és ki tudja meddig. Ez az előjegyzés dolog így nem igazán hatékony.
-
válasz
ILLDisPozed #246210 üzenetére
De nem ott vagy éppen?
-
-
Végre megy a PiP nálam a YT appban iPhone-on és iPad-en is.
(US acc-om van) -
-
válasz
ittakary #232688 üzenetére
Telekomnál most nincs ez a kapaszkodás, mivel ugye az 5G LTE core-ra van ültetve egyelőre, és úgy ugrál át a teló a cellákra, hogy nem veszi figyelembe, hogy 5G-n vagy. Tehát egy 5G+LTE-s celláról simán átugrik egy LTE only-sra, ha annak jobb az erőssége.
Érdekes majd akkor lesz, amikor jön az 5G core, remélem very very soon. -
válasz
ILLDisPozed #232694 üzenetére
Milyen elegáns megoldás.
-
-
-
-
-
-
i12 Pro Max, launch day óta semmi extra merülés. Igaz, éjjel mindig töltőn van, de nappal nem tapasztalok extra merülést standby-ban.
-
válasz
CharlieDrop #231994 üzenetére
De csak ha fólia van rajta.
-
Most nézem, az 5G száműzte a VoLTE kapcsolót.
-
-
-
-
-
Csak kíváncsiságból, aki esetleg telenoros és valamelyik iPhone 12-je van, megnézné, hogy megjelenik-e az 5G a cellular menüben?
-
-
-
-
-
-
-
-
14.2-ben kivették a haptic feedback-et a Music appban.
-
-
-
-
Ezen a Premier plan-en asszem elgondolkodom, nagyon kedvező érte a $30. A Fitness+-ra kíváncsi leszek.
-
-
válasz
pauliboy23 #230307 üzenetére
Apple One Önnek...na ezért használok angolul mindent.
Merthogy az eredetileg Get Apple One. -
válasz
norbertoth #230295 üzenetére
De. Nálam látszik is.
-
válasz
FuRiONight #230286 üzenetére
Most inkább az a lényeg, hogy alig használják, így azok a kevesek viszont profitálnak belőle.
-
-
-
válasz
Dany007 #229731 üzenetére
Nekem bizony kínzás, ez volt az egyik ok, hogy nagyon távol tartsam magam az orvosi hivatástól. Na meg az IT iránti mániám. Egyszerűen nem értem azokat, akiken még az utcán is látom a maszkot. Mert arról semmi hír nincs persze, hogy káros az is, ha indokolatlanul sokat hordod. Márpedig káros.
De zárom a témát, nem ide való. Csak fiatal vagyok, és nagyon irritál, hogy indokolatlanul elvesznek a legértékesebb éveinkből. -
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
st3v3np3t3r #229405 üzenetére
Itt lényegtelen a törvény, a magyar APR-ek garanciának veszik a szavatosságot.
-
-
válasz
st3v3np3t3r #229350 üzenetére
De, ez a smart data mode.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
st3v3np3t3r #228916 üzenetére
Azért kicsit necces ezt kijelenteni így határozottan, hogy 2-3 évig tuti nem lesz jelentősége az 5G-nek. Fura cikk. Ha nagyobb lefedettség lesz (és lesz), arra már mindenképp jó lesz, hogy levegye valamennyire az iszonyatos terhelést a 4G-ről.
-
válasz
ILLDisPozed #228835 üzenetére
Azért nem csak a mmWave az igazi 5G. Az csak bizonyos zsúfolt és fontosabb épületekben lesz.
-
válasz
tothjozsi96 #228633 üzenetére
- a pacific blue szín képről legalábbis gyönyörű
- picit nagyobb kijelző
- 5G, a magamfajta network fetisisztáknakPénzkidobás, de ez van.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
burgatshow #228076 üzenetére
Így van. USA-ban az n260 és n261 sávokat használják, az EU-ban pedig elvileg az n258-at fogják.
-
válasz
burgatshow #228066 üzenetére
A nagy kérdés, hogy az EU-ban mikor kezdik el a mmWave-et (26 GHz) használni. Mert az n258-at viszont nem támogatják.
-
-
válasz
tothjozsi96 #228042 üzenetére
Az iPhone-okat csak az Apple saját rendszerében lehet függetleníteni. Minden szolgáltató így jár el.
-
-
-
-
96,50-ért abszolút best buy ez a HomePod Mini. Veszek is egyet vagy kettőt majd szerintem.
-
válasz
szabogabor10 #227938 üzenetére
Jé, támogatja. n28.
-
Na és akkor dobpergés, hogy lesz-e 700 MHz 5G...szerintem kizárt. Hihetetlen, hogy az 800 MHz LTE hiánya után ezt is eljátsszák.
-
válasz
Quinine911 #225934 üzenetére
+1
Minden pénzt megér nekem is a Premium, főleg ha majd lesz PiP is.
De azért zenehallgatásra Apple Music, jobb a minőség, mint YT Premium-on. -
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest