- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
TheBikerider #335787 üzenetére
Az US oldalon még kiírja
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
TheBikerider #335787 üzenetére
Vélhetően elírás (tévedés), hogy kimaradt onnan az információ. Természetesen tudja, ahogy az iPhone 8 óta mindegyik Apple telefon képes rá.
[kép] -
7Heads Drago
veterán
válasz
TheBikerider #335770 üzenetére
Sajnos kisvállakozó a srác és a telon intézi a cég ügyeit. Ijedtében letiltotta a banki hozzáférést is. Új appot nem rakott fel semmit a telora illetve céges pc-re se. De mivel az ID ból törölve lettek a jelszavak valószínűbb hogy telon keresztül történt valami.
-
Papix
tag
válasz
TheBikerider #335290 üzenetére
Friss almásnként ez elég elszomorító. Kiszolgálja azt a három négy évet majd meglátjuk mi lesz utána. Lehet előveszem a régi Nokiámat.
-
mihail38
senior tag
válasz
TheBikerider #335134 üzenetére
Irónia? 😂
Annak meg nagyon gyenge, de legyen így -
mihail38
senior tag
válasz
TheBikerider #334998 üzenetére
Akkor is ezen a nyelven kommunikálunk és most is Magyar nyelven írunk ez az anyanyelvünk.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
TheBikerider #334876 üzenetére
Volt rá példa, hogy (eltérített) magyar számról hívtak. Elisabeth Brickwood hívott a Microsoft Supporttól erős indiai akcentussal, hogy valaki betört a számítógépemre és rögtön meg kéne nyitnom egy oldalt, amit lediktál nekem.
Kicsit elszórakoztam vele, hogy az oldalt nem tudja megnyitni a Safari (haha), de amúgy nem vagyok túl hozzáértő a számítógépekhez, erre megnyugtatott, hogy ez egyáltalán nem baj, majd akkor lépésről-lépésre segít. Már majdnem elröhögtem magam, mikor olyan kérdéseket tettem fel neki, hogy mi ez az ablak tetején ez a zöld, sárga meg piros pötty. Nem értette, de szerinte ignoráljam nyugodtan. Aztán megkért, hogy a jobb alsó sarokban az óránál nyissak meg valamit, mire mondtam, hogy a dokkon nem találom, visszakérdezett milyen dokkról beszélek, erre elkezdtem mondani, hogy nekem az órám a jobb felső sarokban van, na itt már teljesen összezavartam őt. Még játszottuk ezt pár percig mire leesett neki, hogy MacOS-en vagyok és rögtön rámbaszta a telefont.
-
vargalex
félisten
válasz
TheBikerider #334785 üzenetére
Annyit azért hozzátennék, hogy kivéve céges vásárlás esetén, mert ott a nagyoknál is általában csak 1 év jár…
-
Papix
tag
válasz
TheBikerider #334645 üzenetére
Rájöttem közben, hogy 2 simet használ. és nem volt beállítva, hogy bármelyik sim adatkeretét használhatja. Csak az egyiken van net hozzáférés és az esim az elsődleges amin nics net. Várhatuk volna a csodát. Elvileg most már müködik.
Köszönöm szépen!
-
Papix
tag
válasz
TheBikerider #334642 üzenetére
Mobilnet van, de nem aktiv a kapcsolója, hiába tapizuk nem kapcsol be.
-
Noxy
veterán
válasz
TheBikerider #334447 üzenetére
De ez nem az iOS meg az Apple szégyene.
-
Garada
őstag
válasz
TheBikerider #334447 üzenetére
Volt olyan valaha, hogy az fb apokkal nem volt probléma? Mert én nem is emlékszem már ilyenre.
Amellett, hogy döcög az FB a Messenger is kuka volt egy időben mikor az értesítések nem jöttek meg csak ha megnyitottad.
-
Šolaire
veterán
válasz
TheBikerider #334392 üzenetére
Én egy új SE telót vártam. Emlékszem a legelső SE megkapta a 6s hardverét kompakt formában a touch ID pedig még jobb is volt benne, ár is jó volt akkor nem is gondolkodtam a vételen.
Egy kamera nekem tetszik de az is kompromisszumos de elfogadnék mindent mert budget iphone csak az ára nem. Jövőre lesz sima 16.
insyde5 : köszi neked is. -
Šolaire
veterán
válasz
TheBikerider #334385 üzenetére
Rendeltem 30W-os gyárit meg magsafe töltőt. Most 13 van de jövőre ha esetleg váltok 16-ra akkor ahoz is jó lesz, vártam a 16e telót de egyelőre marad a 13.
-
zsolt_71
csendes tag
válasz
TheBikerider #333124 üzenetére
Megérkezett múlt héten , de teszteltem még és időm is kevés volt véleményt írni. Meg vagyok elégedve. Ár-érték arányban szerintem tökéletes választás. A basszus dominancia (amit tesztekben negatívumként hozott fel mindenki , bár már akkor gondoltam , hogy nekem tetszeni fog) nekem nagyon tetszik. Szuper a basszus a default beállításokban is. Nagyon gyorsan csatlakozik a telefonhoz . Az Ambient Sound módnnál nagyobb és élesebb zajokat tökéletesen visszaad és "fel is erősít" ezáltal jól érzékelhető zenehallgatás közben a környezeti zaj. Sajnos , ha beszélnek hozzád és full hangerőn megy egy zene akkor nem igazán szűrődik bele a beszéd. A legjobb az lenne , ha olyankor észlelné és lejjebb venné a hangot , de ha csak beszűrődne az is elég lenne. Sajnos ebben nem túl jó , de megszokható. A Noise Cancelling funkció rendben. Ami még negatívumként szerepel nálam , hogy sokszor nem jelzi az appban a tok töltöttségét. A 2 fülest látom a tok töltöttségi %-ot pedig 10/2 alkalommal. De ez sem egy nagyon zavaró "hiba'". A mikrofont annyira nem érdekelt előtte milyen minőség lesz , mert nem telefonálás volt az elsődleges cél. Azonban próbáltam többször és nem panaszkodtak még a túloldalon. Összességében tehát pozitív a véleményem és egy jó vétel volt.
A myearfun megbízható , a szállító partnerükkel (UPS) vannak gondjaim. De az Earfun support is segítőkész és gyorsan elérhető illetve a rendelés rájuk eső részével sem volt semmi gond. Régebben már volt nekem és ismerősnek is probléma UPS csomaggal. Ismerősömnek eltűnt a csere Apple Watch-a amit hetekig kerestetett és azután 1-2 hét múlva kapta meg amit újra feladtak. Azt hittem ugyanez fog velem történni. A rendelést követő másnap talán megkaptam az e-mailt az EarFun-tól , hogy mi a követési szám. Kb. 2 nap múlva már Magyarországon volt a csomag a UPS szerint is (pénteki nap) . Aztán átváltott arra a feliratra , hogy kívül eső cím miatt következő munkanapon történik a kiszállítás. Mivel melóhelyre rendeltem és ők estig (talán 19:00-ig) bármikor szállíthatnak ezért gondoltam megkérdezem a UPS ügyfélszolgálatot , hogy várható -e aznap a csomag. Megdöbbenésrem a hölgy annyit tudott mondani amit láttam a nyomkövetésnél. Jeleztem , hogy ezt én is látom a kérdés az , hogy ma érkezik -e vagy holnapra tették át... Jött a válasz , hogy fogalma sincs , ha másnap sem érkezik akkor kerestessem a feladó által... Na itt már kezdtem aggódni , hogy az én csomagom is eltűnt . De szerencsére másnap megérkezett.
Azt nem értem , hogy egy nagynak mondható cég , mint a UPS hogyan tudnak nagy értékű csomagok eltűnni. Miért van olyan szar információs rendszerük (se egy előzetes e-mail kiszállításról , se egy telefon... egyszercsak beesik a futár ha szerencséd van). Miért ennyire szar és tehetetlen az ügyfélszolgálat. (DPD esetében volt , hogy kerestem csomagot és pár perc alatt kb. pontos koordinátát és kiszállítási időt mondott. Talán a nyomkövetésüknél is lehet csekkolni a pontos helyzetet.
-
krisi047
senior tag
válasz
TheBikerider #333720 üzenetére
Eddig azt látom, hogy kókány sufni bolt 25-35 ezerért cserél akkut az iPhone 12 miniben, emellett az iStyle szintén 35-ért csinálja, akkor már inkább ők. Persze adja magát a kérdés, hogy megbízhatónak tekinthető szerviz szempontjából?
-
Rob Rob
tag
válasz
TheBikerider #333908 üzenetére
Sxs2000 /1tb, 2000/2000mb/s ami van.
Az 500gb volt 25e
MM-ban vettem garival de ez mindegy is mert ettől még az iphone nem látja minden más igen.
Beledugtam egy noname mentős 64gb pendrive - ot azt látja de kpl mappákat miért nem lehet exportálni hanem csak ömlesztve.? -
Kornel1212
újonc
válasz
TheBikerider #333545 üzenetére
Köszi a válaszod, de az nem csak zenei cuccokra stb.-kre jó?
-
válasz
TheBikerider #333536 üzenetére
TheBikerider, Zsolt,72: Köszi szépen, ezt kerestem!
Ikeás töltőim vannak, azok elég jók, szerintem a telefonnak is megfelelnek majd. De erősen gondolkodom egy normálisabb vezeték-nélküli töltőn.
-
válasz
TheBikerider #333524 üzenetére
Első benyomások:
- a nagyobb kijelző sokkal kényelmesebb
- piszok gyors, nem akad, nem laggol semmi
- az akku elképesztően jól bírja, sokat telefonálok, nekem nagyon fontos
- az adatátvitel pikk-pakk megtörtént, pedig volt 50 GB zeném is a másikon
- a hívások hangszíne kicsit másabb mint az előzőnél volt, ez megszokást igényel
- nagyon furcsa, hogy nincs Home gomb, állandóan nyomkodnám még
- egész jó képeket lehet vele lőni, mindennapi használatra bőven elég
- zsebben hordom, ez kicsit nagyobb, emiatt valamelyest kényelmetlenebb
- ugyanez igaz az egykezes használatra is, szokni kellKét dolgot nem találtam:
- egyrészt létezik-e feloldást követő automatikus belépés?
- másrészt volt az előzőn egy funkció, hogy duplán kattintottam és a kijelző felső része lejjebb ugrott, így egy kézzel is elérhetővé váltak a felső ikonok és gombok, ez elérhető itt is?A tok is kérdéses, egyelőre csak egy sima átlátszó került rá, de szeretnék venni valami jobban kinéző, MagSafe-es darabot. Talán már szálingóznak az újabb darabok... Plusz ehhez való tartó is kell az autóba, ami annyira nem létszükséglet, de néha jól jöhet.
Otthoni töltéshez MagSafe, vagy kábeles inkább? Az akku szempontjából mennyit számít?
-
válasz
TheBikerider #333510 üzenetére
2020-as SE, ekkora hozzá képest:
-
markknight
veterán
válasz
TheBikerider #333499 üzenetére
Van olyan is, hogy sima airpods, az csak 60
-
válasz
TheBikerider #333342 üzenetére
Jaja, ma meg is jött és hibátlan. Persze, nem tud mindent mint amit az Apple fülese (pl. külön párosítani kell minden eszközömmel), de amennyibe került, ahhoz képest teljesen rendben van.
-
válasz
TheBikerider #333433 üzenetére
"tapasztalt szakemberek"
Na, pont belőletek élnek ezek a "szakemberek".
Egyébként az én szakmám, végzettségem sem pék. Olyanyirra, h az általam gyártott töltővel, naponta töltött, már nem fiatal 12Pro gyári akku kapacitása még mindig 91%!
Természetesen abban egyetérthetek veled(is), h mindenki azt csinál amit akar. -
válasz
TheBikerider #333419 üzenetére
A 80%-os kapacitás szerintem még rohadtul nem indokolja a cserét. A felpúposodás hátterében egészen biztos, h nem a kapacitás vesztés oka áll. Sokkal inkább az akku valamilyen rendellenes használata. Lehet az egy napon felejtett készülék, egy energia igényes alkalmazás hosszú idejű használata, vagy a nagyteljesítményű töltése.
-
Instabil
junior tag
válasz
TheBikerider #333405 üzenetére
Melyik a legfrissebb verzio?
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
TheBikerider #333419 üzenetére
Yep, ilyen ok miatt tervezem én is a cserét, mert a nem túl intenzív használat mellett (ugye másodlagos iPhone nálam az SE) nem használhatatlan ez a 75 százalékos érték. Ellenben azt nem szeretném, ha károsodás érné pl a púp miatt. Ilyenkor “sose tudni” helyzet van: lehet, hogy még elmenne 1 évet így, de az is lehet, hogy a jövő héten elpusztul…
-
esbii22
őstag
válasz
TheBikerider #333417 üzenetére
CareCenter is, cserébe még hivatalos szerviz is.
-
zzz03
őstag
válasz
TheBikerider #333407 üzenetére
Ezért menekültem el onnét 😂 úgy látszik nem akar elengedni !
-
jack982
senior tag
válasz
TheBikerider #333407 üzenetére
Már ott sem normális ez.
-
zzz03
őstag
válasz
TheBikerider #333405 üzenetére
Én sem tudom előidézni. Nagyon random. Úgy vettem észre ha x napig nem nyúlok a kamerához utána vacakol, de csak az első indításkor. Ha minden nap használva van akkor nem jön elő a hiba. Érdekes.
-
zzz03
őstag
válasz
TheBikerider #333360 üzenetére
iPhone 16.
kulfoldi fórumokat nezegetve talán 15/16 szeriakra panaszkodnak. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
TheBikerider #333343 üzenetére
Jó, hogy részletesen megírtad. Akkor “be-bugolt”.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
TheBikerider #333330 üzenetére
Ne keresgélj, nincs ilyen beállítás.
Maga az iOS biztosítja azt, hogy akár bejövő hívás, akár az ébresztő hangja elnémul, ha megnyomod a hangerő gombok egyikét. Ez nem kapcsolja ki az ébresztőt (a hívást sem utasítja el), csak némítja. -
válasz
TheBikerider #333321 üzenetére
Páromnak van egy rózsaszín Xiaomi Buds 6. Basszus, hogy ez mennyire jó cucc! Patent a fülemben és tökéletes amire kell. Jellemzően telefonálok, vagy podcastokat hallgatok. Rendeltem ebből is egyet. Olcsóbb mint vidéken a krumpli, szóval nem nagy kockázat. Másikat meg eladom valami apróért.
-
Speedy007
őstag
válasz
TheBikerider #333322 üzenetére
Őszinté szólva most nem találom de lehet hogy nincsen is benne csak én úgy szoktam ki kapcsolni az ébresztést hogy meg nyomok egy gombot hangerőt vagy a be kapcs gombot és csöndbe marad a telefon, közben némán fut a háttérben a riasztás miután észhez térek utána szoktam ki kapcsolni a riasztást. Nem igazán emlékszek rá mert reggel azt sem tudom hogy melyik bolygón vagyok utálok telefonra kellni
-
válasz
TheBikerider #333321 üzenetére
Higiéniai terméknek minősül, így nincs elállási jog, csak ha bontatlan.Ki sem kell venned a dobozból, elég ha megbontod és már ugrik is az elállás.
Azért van jópár dolog amire nincs elállási jog. -
válasz
TheBikerider #333314 üzenetére
Jaja, de nem lehet. Az ilyen termékeket nem lehet visszaküldeni, én sem venném vissza senki füléből. Majd lesz helyette Apple EarPods.
-
Speedy007
őstag
válasz
TheBikerider #333298 üzenetére
Nálam be van állítva (androidos telefonról berögződés és jó hogy az IOS-nél van ugyanilyen) hogy meg nyomok egy gombot a telefonon ébresztéskor és utána ki kapcsol.Bár sokszor screen shoot-ot csinálok ilyenkor, no meg a művelet gom is beszokott kavarni .
-
vadkörte
addikt
válasz
TheBikerider #333298 üzenetére
It's not a bug! It's a feature...
-
Ricardo
titán
válasz
TheBikerider #333295 üzenetére
Okosébresztő.
Amíg úgy ítéli meg, hogy nem vagy teljesen éber, nem engedi magát kikapcsolni. -
Speedy007
őstag
válasz
TheBikerider #333295 üzenetére
De legalább biztosan felébredtél
-
Rogiii
aktív tag
válasz
TheBikerider #333279 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a tanácsokat.
Megpróbálok a 13-ra lecsapni. -
ronin79
addikt
válasz
TheBikerider #333270 üzenetére
Sajnos én is
Mi kerül ezen 40ezerbe? Gáz h lesz egy gyenge pillanat és megrendelem
-
válasz
TheBikerider #333268 üzenetére
7ezerrel lehet olcsóbb, ha a sima legolcsóbb agyonkivágott tokot veszi az Ember fia, de az sem jelentős.
Én a Military tokot néztem, mert az legalább mindenhol körbe éri a keretet. -
válasz
TheBikerider #333257 üzenetére
Hoppá hoppá. Akkor a következő cuccom lehet, hogy nem ez lesz, egy kicsit felment az ára. 😳
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
TheBikerider #333262 üzenetére
A jobb szélén megbújó görgetősáv nyomvatartásával lehet gyorsan és sokat lefelé haladni.
Érintés után válik láthatóvá, ideiglenes jelleggel.
-
Akuiwerting
csendes tag
válasz
TheBikerider #333199 üzenetére
Kameraszigetet vedi ez a tok? Szoval felette van meretezve? Asztalra rakom akkor vedi a kamerakat?
-
válasz
TheBikerider #333228 üzenetére
“Asszem i13-nál változtattak”
Igen, én is annál voltam kénytelen venni új tartót a kocsiba. De nem cserélném másra ezt a tokot és tartót, nálam annyira beváltak. -
waszabi07
aktív tag
válasz
TheBikerider #333212 üzenetére
Igen ez tényleg csak karc ellen véd, de pl nekem s24u-ra sokkal jobb egy ilyen vékony tok mert hatalmas a telefon nélküle is. Ha majd egyszer újra veszek ehy 16 pro max-ot arra is ilyen vékony tokot veszek, imádom hogy minimálisan kssz csak nagyobb tőle, de legalább a karcoktól megvédi.
-
batai15
félisten
válasz
TheBikerider #333203 üzenetére
Ez amúgy elég gáz főleg hogy 30k majdnem ..
Én végül ezt rendeltem aramid a hátulja tpu oldalt és a kamera védője stand is egyben .
-
batai15
félisten
válasz
TheBikerider #333201 üzenetére
Hmm el is ment a kedvem tőle. Akkor valszeg a nillkin carboprop lesz a befutó.
-
batai15
félisten
válasz
TheBikerider #333194 üzenetére
Már mint a pitaka tört el ?
-
válasz
TheBikerider #333143 üzenetére
Találtam, egyelőre sima átlátszó szilikon lesz, aztán majd meglátom mit találok ami kicsit jobban tetszik.
-
válasz
TheBikerider #333135 üzenetére
Madzagos Apple fülesem van, de állandóan beleakad valamibe. Ha ez jó lesz telefonálni, már elégedett leszek. Ha pedig nem, akkor veszek egy vezeték-nélküli Apple fülest, ami nem agybadugós. Az 60e körül kapható, de egy próbát ez is megér.
Más...
Hol lehet rendelni valami egyszerű tokot iPhone 16e-hez? Ahogy látom még nincs sehol, leszámítva az Apple saját szilikon tokját...
-
zsolt_71
csendes tag
válasz
TheBikerider #333124 üzenetére
Néztem a teszteket. Sajnos nem igazán lehet fülhallgatót jól átadni teszttel. Főleg , hogy ezek személy függőek általában. A konfigot át tudják adni , a hardvert körbe lehet írni de ezek is relatív dolgok szerintem. Nekem pl. nincs nagy igényem , valószínüleg meg leszek elégedve vele. Ami miatt a vásárlás mellett döntöttem az a kedvező ár és az a tény , hogy igazából rosszat senki nem tudott róla mondani. Ez egy pozitívum számomra, hogy annyi teszt és értékelés között negatív nem volt semmi. Nem nagyon szoktam olyannal találkozni , hogy egy termék csak pozitívat kap. Így azt gondolom részemre tökéletes lesz. Ha mégsem akkor még mindig ott a visszaküldés lehetősége
-
osonte
őstag
válasz
TheBikerider #333125 üzenetére
Sajnos amint kimondom, hogy Huawei azzal van problémájuk, nem ismerik, de tényleg az komoly. Mondjuk nekem a vérnyomásommal nincs gond és az abban a legjobb, vagyis a fő extra funkció nekem pont nem releváns.
-
zsolt_71
csendes tag
válasz
TheBikerider #333089 üzenetére
Megrendeltem a MyEarFun.com-ról. Ingyenes a szállítás , elméletileg 2-8 munkanap. Garancia is van. Ott volt feketében.
-
osonte
őstag
válasz
TheBikerider #333117 üzenetére
Nálam a kijelző kikapcsolva, nem sportolok, de két nap fix. Amikor töltöm/zuhanyzok csak akkor veszem le, éjszaka is rajtam van, néha három éjszakát is tudok mérni egy töltéssel (inkább a kettő a jellemző) és minden egészségügyi funkció bekapcsolva, az alvásnál is.
-
osonte
őstag
válasz
TheBikerider #333114 üzenetére
A Series 10 Aluminum 46mm GPS-t, ehhez vettem telefont is.
Sokáig Androidos voltam, nemrég az óra miatt váltottam, de a telefont sem bántam meg (16 Pro).
#333115 vadkörte: Sajnos (illetve szerencsére az óra jelzi) rengeteg ilyet lehet olvasni, ha valaki rákeres a neten. Kifejezetten jól érzékeli, az ilyen eseteket.
-
zsolt_71
csendes tag
válasz
TheBikerider #333068 üzenetére
Köszi szépen. Nagyon jónak tűnik tesztek alapján. Számomra nem egyértelmű , hogy tud -e olyat , hogy érzékeli ha valaki beszél hozzád és lehalkít? A kiveszed füledből és megáll funkció nagyon tetszetős. Már majdnem rendeltem is , de sajna jelenleg nincs fekete készleten. A fehér nem tudom milyen lehet , ezért várok hátha lesz hamarosan. Köszi a tippet mégegyszer
-
scdlsc
senior tag
válasz
TheBikerider #333058 üzenetére
Lehetsége, hogy csak optikai csalódás, de olyan mintha a 2. és 3. alkalommal kicsit jobbra suhintanál és nem teljesen függőlegesen, mint az első alkalommal.
-
xhege
veterán
válasz
TheBikerider #333068 üzenetére
Ezekről én is jókat hallottam. Lassan csereérett a Powerbeats Pro és az új modell 135 eFt. Azt kissé sokallom, mert többnyire online meeting és podcast a felhasználási terület. Na majd akkor ránézek ezekre én is.
-
szildavid90
aktív tag
válasz
TheBikerider #332982 üzenetére
Eladnám. Az AI viszont egyáltalán nem érdekel.
-
lmno
őstag
válasz
TheBikerider #332964 üzenetére
Mert 100 ezerrel olcsóbb?
-
MasterMark
titán
válasz
TheBikerider #332964 üzenetére
400k vs 300k.
-
gilfoyle
őstag
válasz
TheBikerider #332951 üzenetére
Egy másik telóban van a kártya (S25U), minden működik, SMS, hívás, minden.
Akkor leírom részletesen mit csináltam.
Az iPhone teljesen új, most laknám be...
Az icloudba való belépéskor a 2FA hitelesítéskor nem kapom meg a kódot.
Ez a hiba:
Jelenleg nem küldhetők ellenőrző kódok erre a telefonszámra. Kérjük, próbálja újra később.Ezt eljátszottam 2-3 alkalommal az iphoneon.
Gondoltam egyet, beléptem pc-n is.
Érdekes módon kaptam sms-t.
Az iPhone-ról továbbra sem volt jó.
Megnéztem a számot a pc-n, +36 kezdettel van megadva a szám.
Gondoltam próbálok hozzáadni egy másik számot, de azt már nem sikerült, a fenti hibát kaptam. Maradt a régi számom.
Közben jöttem-mentem, kiléptetett a pc-s icloud.
Innentől már oda sem tudok belépni.Apple support megvolt, nem tudtak segíteni.
Szóval most itt tartok.
Holnap viszik vissza a samut, ezzel még szívok... Szép kezdet.... -
válasz
TheBikerider #332909 üzenetére
Mert csak a shortok mennek oda minden más kis változtatható méretű képbe. De azt is kissöpörheted oldalra és akkor egy kis nyíl lesz csak oldalt, nem takar be semmibe.
-
esbii22
őstag
válasz
TheBikerider #332866 üzenetére
Megoldódott, én nem csináltam volna 30 képnél többet. Egy állatfarmon voltunk ahol a vezető végigvitt minket mindenféle állat között, közben folyamat fotózott minket, hogy minden pillanatot megörökítsen. De röstelltem a telefonon végignézni őket és törölgetni
-
esbii22
őstag
válasz
TheBikerider #332861 üzenetére
iPhone topikban vajon milyen eszközről szeretnék másolni?
3utoolssal masolom, mindig az első 120 képet másolom, amint felmásoltam a laptopra, és jó, törlöm is azokat. Így mindig tudom hol hagytam abba. -
esbii22
őstag
válasz
TheBikerider #332856 üzenetére
Telefon tárhelyén van, ma egy kiránduláson készítette a vezető. Masolnám gépre, aztán kiválogatni őket. Telefonról meg az összeset törölném.
Szerintem érthetően leírtam az első hozzászólásomban.
-
dnelb
veterán
válasz
TheBikerider #332845 üzenetére
jah elég durva bug ez sajna, és full random mikor jön elő.. Nincs köze a frissítéshez. Ismerősnek pl az triggerelte hogy 5%-re merült a teló, aztán másnap már csinálta. Vagyis hát nem biztos hogy ez, de más nem történt
-
Kisbre
tag
válasz
TheBikerider #332838 üzenetére
Szuper. Megoldás van rá esetleg?
-
batai15
félisten
válasz
TheBikerider #332795 üzenetére
Főleg hogy 500k-s telefon..
Jut eszembe akkor neked is ennyi volt a Samsung ? -
batai15
félisten
válasz
TheBikerider #332793 üzenetére
Szerintem én is azt veszek , egyszer akarok minőségi tokot , haknis is vagyok a vastagságra , csak mondom keresek még hátha van aminek a textúrája is tetszik .
Nekem annyira bejön a 16pro hátulja, hogy sajnálom hogy tokba kell tenni , de félteni sem akarom állandóan. -
batai15
félisten
válasz
TheBikerider #332791 üzenetére
Azt hiszem láttam én is
-
batai15
félisten
válasz
TheBikerider #332789 üzenetére
Milyen már márka pl? Csak a textúra miatt kérdezem pitaka tetszene de cseppet elszálltak az árak.
-
válasz
TheBikerider #329229 üzenetére
Ez azért van, mert ha sima videót nézel akkor rakja csak ki kicsiben, ha shorts videót, akkor azt a dynamic island-ba dobja.
-
evooo
aktív tag
válasz
TheBikerider #324556 üzenetére
Ugye nem kezdodik megint??
-
jack982
senior tag
válasz
TheBikerider #323822 üzenetére
-
markknight
veterán
válasz
TheBikerider #323822 üzenetére
Ja, látom van rá opció, de én még hagyom.
Ez a UI mondjuk nagyon gyönyörű, tényleg megéri a pénzét az epölös dizájn csapat. -
tuzpenge
őstag
válasz
TheBikerider #323359 üzenetére
Biztos félrement…2012 poszt….
-
7Heads Drago
veterán
válasz
TheBikerider #323033 üzenetére
Ezzel a töltési sebbeséggel?
Elég vicces egy kijelentés szerintem.
-
Speedy007
őstag
válasz
TheBikerider #323033 üzenetére
az említett youtubernél egy évesen volt 86%-s volt 400 vhány ciklus után. Akkor végül is a felhasználástól függ
-
válasz
TheBikerider #322193 üzenetére
18.1 kell hozzá, az meg még csak bétában van (meg ugye min. 15 pro/max).
markknight: Lehet, nem vagyok bétán, de majd valaki megmondja akkor megy-e még -
magicbox
senior tag
válasz
TheBikerider #322136 üzenetére
Köszönöm. Közben rájöttem. A beállításokban kerestem.
-
Imi1981
veterán
válasz
TheBikerider #312780 üzenetére
Igen de írtam az már túl drága. Az már nem fér bele meg nem is akarunk annyit fizetni. A plus modellből is a 128 GB-ost akarjuk. Ha nem alkalmas közelről fotózásra akkor rábeszélem az s24 pluszra. Csak nagyon rá van állva arra, hogy neki iPhone kell.
-
Razzul
őstag
válasz
TheBikerider #257371 üzenetére
"Egy kézzel ritkán nyomkodom. Amikor használom, mindkét kezem szabad."
Na persze... -
KubanitoS
veterán
válasz
TheBikerider #257369 üzenetére
Mindig is érdekelt újonc ájfónosként. Ugye a telefonon nincs "vissza gomb". Hogy tudsz/tudtok átnyúlni a képernyő bal oldalára, hogy visszalépjetek egy random oldalról egyet? Mert ez egy kézzel nem fog menni.
-
kalanchoe
senior tag
válasz
TheBikerider #256865 üzenetére
+ többiek
Köszönöm, szerintem így egy jó akkus/100% akkus Xs Max lesz -
evo87
őstag
válasz
TheBikerider #255274 üzenetére
Onnan rendelve van áfa/vám? Vagy eu raktárból jön?
-
Lineup
csendes tag
válasz
TheBikerider #248908 üzenetére
Köszönöm a választ! Igen igazad van ez a kérdés relatív. Igazából nem nyomkodom egésznap a telefonomat mert nincs is rá időm az általad leírtakhoz hasonlóan használnám.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
TheBikerider #248722 üzenetére
Uk-ba 950£
-
pethYeti
addikt
válasz
TheBikerider #248750 üzenetére
Jó, képzelj oda egy hogyot és máris értelmes. Ne kötekedj már
-
válasz
TheBikerider #248728 üzenetére
Ezek azok [link]
-
Totheground
addikt
válasz
TheBikerider #248722 üzenetére
Ja, azon kevés amerikai államban egyikében, ahol 0% a VAT.
-
Bilux
veterán
válasz
TheBikerider #248690 üzenetére
Ugy hogy az itteni adók 100-150.000Ft-ig mennek az alap árra
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest