- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sutyesz96 #225800 üzenetére
Mobilszolgáltatóknál nézelődj vagy a Waccs topikjában.
-
-
herdsman12
őstag
válasz
sutyesz96 #215205 üzenetére
Ha máshol se működik a barátnődnek az érintéses fizetés, akkor van esély NFC (antenna?) hibára.
Nálam (6 Plus) egy IC forrasztás után nem volt GPS, jeleztem, hogy az NFC se működik, gariban GPS megoldva, NFC továbbra se működik.
[link] [link]
Pénteken akksi csere miatt szétbontottam a telefont és látom, hogy hiányzik az NFC antenna egyik csavarja. Kaptam csavart, becsavartam és azóta működik az érintéses fizetés. -
-
-
tuzpenge
őstag
válasz
sutyesz96 #205065 üzenetére
A bétán biztos hogy rossz a 4G szolgáltatás. Nálam a vodánál is tapasztalom és egy itteni telenoros forumtárs is írta.
Szóval ez majdnem biztos hogy a béta miatt van. 3G-re állítva atomstabil a 13.1 is!
Már nemsokat kell várni a véglegesre, hátha az javítja majd ezt. -
-
-
-
törölt tag
válasz
sutyesz96 #199988 üzenetére
Elfogadom, hogy így gondolod. Engem viszont csak hátráltatott a Waze. (Nem véletlen, hogy eddig nem is nyilvánultam meg róla.)
* * *
(#199989) CharlieDrop
Rengeteget tévesztett, teljesen használhatatlan/értelmetlen útiterveket próbált meg adni nekem. Emiatt úgy döntöttem, hogy ha már van általam kitapasztalt és megfelelően működő alternatíva (Google vagy Here), inkább annál maradok. Az Apple-t kíváncsiságból próbáltam ki és a kedvező tapasztalatok miatt maradt meg.
-
Madwe
nagyúr
válasz
sutyesz96 #199983 üzenetére
Én csak azt használok már több mint egy éve, nincs fent semmi más (ok, egy spéci van motorozáshoz, de az most senkit nem érdekel
)
Hibátlan, nagyon nagyon ritkán ír ki butaságot, de akkor is max a cím megtalálásánál - abban kicsit fejlődhetne,. de az esetek 99% ott is pontos... menet közben nem nagyon hibázott még + a watchra érkező navi info + rezgések baromi jók.Tömegközlekedési tervezése is jó, bár ott néhol lehetne fejleszteni (gmapsnál jobban látni első javaslati listán mikor hogy jönnek a járatok pl)
Szóval eleinte tényleg fosh volt, de sokat reszeltek rajta, manapság simán használható, jó alternatíva (ha pl fontos valaki számára a privacy, kb egyetlen alternatíva...)
-
törölt tag
-
btudos
nagyúr
válasz
sutyesz96 #199834 üzenetére
Nincs az az érzésed, hogy elvesznek az ikonok a képernyőn, kevesebb a hely közöttük, emellett nyilvánvalóan a láthatóságban is segít, ha valakinek szüksége van rá. Alap esetben ízlés kérdése, én nem szeretem Plus-on sem, de megértem azt is, ha valaki igényli a nagyított ikonokat.
-
Ferelson
tag
válasz
sutyesz96 #182449 üzenetére
Nekem is az fut már...mint mondtam egy ideje nem bétáztam. A public beta 5 valami 2 giga volt. Aztán jelzett a public beta 6 ami valami 70 MB. De nem sok semmi különös az 5-höz képest. Meg kell mondani hogy nagyon elégedett vagyok. Eddig sem tartoztam azok táborába akik annyira fene nagyon szidták az ios11-et. Ezek után még úgy sem. 😀
-
8
senior tag
válasz
sutyesz96 #182331 üzenetére
Linket tudsz megosztani vele, amin böngészőben látja a helyzeted bármilyen eszközön. De ha felteszi a glympse appot, akkor abban is lát, sőt értesítéseket is kaphat (geofence stb), illetve létre lehet hozni baráti kört, amiben bizonyos szabályok szerint meg lehet osztani a helyzetet automatikuan.
Nekem a barátok app nem jött be mert sokszor nem mutatta a helyzetet még állandó internetkapcsolat esetén sem, waze helyzetmegosztása sem jött be, eddig a glympse a legjobb amit találtam.
Ha valakinek van más javaslata ne tartsa magában. -
Ragnar95
félisten
válasz
sutyesz96 #181413 üzenetére
Nem játszom az adott játékkal, így nem tudom pontosan mitől áll le a zene, de mivel egy adott appon belül a fejlesztő dönti el, hogy kezeli a háttérben lejátszott zenét, simán lehet, hogy az említett játékban a fejlesztő tiltotta le a zenelejátszást miközben játszol. Annyi biztos, hogy a RAM-nak semmi köze a témához.
-
Ragnar95
félisten
válasz
sutyesz96 #176137 üzenetére
A vízállóság csak azt jelenti, hogy nem megy tönkre a telefon ha víz éri, nem azt, hogy használható vizesen is.
Ha kicsit jobban belegondolsz, vizesen szerinted ugyanúgy le lehet olvasni az ujjlenyomatod, mint ha száraz lenne az ujjad?Illetve a kijelző is ha vizes lesz, hogy érzékelné pontosan hol érinted meg, amikor a vízcseppek ott vannak rajta és azok is vezetik az áramot?
-
T.ati
tag
válasz
sutyesz96 #158999 üzenetére
Két hónapja vettem a Lidl-ben kábelt. Nem tudom, ez pontosan ugyanaz-e, de rendesen lehet vele tölteni iPadet, iPhonet. Viszont másfélszer vastagabb a gyárinál ez a kábel, emiatt nehezebb, amikor fektetett módban, töltés közben használom az iPadet, mindig tartom a kábelt, nehogy idővel kimozdítsa az aljzatot, és kontakthibás legyen.
Szerk: és merevebb is, nem annyira hajlékony.
-
Diokhan
addikt
válasz
sutyesz96 #158999 üzenetére
Szia!
Ha valóban MFI certified, akkor mindenképp megért, mert máshol ezért a 3 betűért kétszer ennyit is elkérnek.
Ha sikerült megvenni és tesztelni légyszi írj rám, hogy milyen. Köszi!(#158998) _ ĐanieL™: Szia. Én mindenre a gyári mail appot használom (gmail, icloud, exchange), nekem nem fontos az azonnali push. Javaslatom a Gmail appot, abban működik a push.
-
bepe79
addikt
válasz
sutyesz96 #154630 üzenetére
Én a Lidl-ös iPhone-kábelemet (Made for iPad/iPhone kábel) visszavittem, mert az elcseszett kretén spiegen tokom miatt nem lehet rádugni fizikailag (nem fér be a bemeneten) a telefonra. Szerencsére minden mélyebb kérdezősdi nélkül visszaadták a pénzem. Azóta Office Depo-s kábelem is van az origi Apple kábel mellett, amit már a boltban rápróbáltam, hogy mégegyszer ne essek ugyanazon csapdába. Egyébként ahhoz képest hogy márkás (és nem olcsó) spiegen tokom van, csak a Made for iPhone/iPad lightning kábeleket nem lehet rádugni a telefonra, és csak 2 helyen tört el a műanyag része a toknak (nem ejtéstől, hanem le-felrakástól), olyan vékony a tok műanyag része a némító gombnál és a töltőcsatlakozó résznél.
-
Воланд
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest