- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
Mr Paris
tag
vagy aki türelmes... de teljesen igazad van.
Sokat vertem a fejem a falba a hülyeségem miatt , de azért nekem az a 120ezer sok egy garancia nélküli használt termékre még ha az egy lépcsővel jobb is és olcsóbb mit amit tervezek újonnan.
Annyira meg nem vagyok otthon a témában , hogy egy megnézéssel vagy próbával ki szűrjem ha valami gikszer van egy erősítővel. (Igaz az új is lehet hibás, de arra legalább van gari).
De ha már itt tartunk van valami bevett praktika amivel le lehet tesztelni egy erősítőt? -
Mr Paris
tag
csak megjegyzésként ehhez a témához.
Ugyan nem panelban de társasházban lakom ahol egy ilyen bögreszettes philips csodát használtam amire először én is azt hittem, hogy nekem teljesen jó lesz ami még az elején úgy is volt. Nem vagyok egy nagy audio szakértő de vájtfülü se annyira viszont bizonyos, hogy egy jó barátomnak van egy HK AVR360 Wharfdale hangfalakkal és miután megszerezte ezeket a cuccokat meghívott magához, hogy eldicsekedjen, hogy milye is van. Gondoltam mi bajom lehet, hát gyak. összehugyoztam magam attól amit hallottam. (Pedig ez az összeállítás ahogy itt a topicot olvasgatom nem a hű de legmagasabb kategória, igaz nem is olcsó. De nekem a philips volt a "mérce"). Egy a lényeg hát a philips ehez a cucchoz képest egy szokolrádió kb.Nem vagyok egy csúcsvezető, sima közalkalmazottként nekem is nagyon soknak tűnik ill. sok is egy ilyen rendszer árban mindenképp, egy társasházba teljesítményként meg pláne, na de nem kell, hogy a szomszédnál leessenek a képek a falon tehát úgyse üvöltetné az ember, de elvileg az a jó cucc ami halkan is részletesen és szépen szól. (na a philips pl. nem ilyen).Na de a lényeg , hogy nem 1évre veszem hanem akár 10-15-re is szóval most már egy HK255 árát összekuporgattam azóta és egy JBL SCS178-al tervezem majd összehozni ( ami bőven jó lesz nekem a kb.20nm-es napaliba. Ezt a párost halottam teszteltem és hát sehogy nem lehet összehasonlítani a philipsel. Na meg ezek férnek el rendesen.). De a jövőben tervezek innen elkötözni, asszony szeretne majd házban élni és ott pl már sokkal jobban kifogom tudni használni annyi, hogy akkor majd veszek hozzá valami jobb hangfalakat.
Egy szó mint száz szerintem mindenki azt vesz amit vagy megengedhet magának vagy úgy érzi, hogy az neki megfelelő, de azért azt nem szabad elfelejteni, hogy nem véletlenül kerül egy ilyen "házimozi egybe szett" annyiba amennyibe és nem véletlenül kerül egy erősítő annyiba amennyive. A minőségnek sajnos ára van.
Arról már nem tehet a HK az Onkyo a Denon, Marantz és sorolhatnám, hogy a bérek itthon olyanok amilyenek.
A furcsa nekem az, hogy sehol nem látok hőzöngő embereket amiatt, hogy egy jó minőségű akármilyen (HDMI, hangfal vagy bármilyen kábel) 2-5-10ezer / méter.
Engem pl ez akaszt ki, hogy veszek egy rendszert kb. 200ból és költhetek még egy valaggal kábelre.bocs ha hosszú voltam, de ez kikívánkozott
-
Vidala
senior tag
Egész pontosan erről a fórumról van szó.
Látom azért nem bírod ki, hogy egy picit ne tágítsd ott is az emberek fejét.
Én már csak elvétve nézek be.
Amíg 10-12nm-en a számítógépem köré épült a "mozi", addig kis pénzből nem is igen ábrándoztam másról. Pontosabban egy rendes nappaliról (meg a lakásról, amiben van), és onnan kezdve minden másról. -
ricsik
őstag
Pont ezt akartam én is írni, egyet értek.
Én nem értem ezt a panel mizériát. Én is ott lakom és sosem volt gond a szomszédokkal. Ha nem napi 8 órában néz háromnegyed hangerőn az ember filmet, vagy hallgat zenét, akkor nem ugrálnak. Egy-egy film bőven belefér nagy hangerőn. Ha pedig közepes hangerőn hallgat az ember zenét, akkor az úgy is sztereóban megy, ahol ugye nem szól a szubláda, ami igazán zavaró lehet a szomszédoknak. Ha pedig csak háttérben megy a zene, kisebb hangerővel, akkor kell igazából jó rendszer. Pl az emlegetett 2 kilós Dali Concept is gyengébben zenél halkan, fél hangerőn kezdi jól érezni magát.
-
anti22
tag
Hozott anyagból kell dolgozni.Nekem nincs 100-150.000-em hangfalra egy 40.000 erősítő mellé.Én beérem a SAL 2610-el is.Egyébként nagyon szép a hangja csak az a baj hogy az orion aktív mélyládám nem tudja kihajtani őket.Nagyobb hangerőnél ahol sok a tucc tucc elkezd szaggatni ,kihagyni a zene.Nincs elég kraft a sub beépített erősítőjében.Ezért kéne egy faxa erőlködő amiben van elég kakaó.A nagy kérdés még mindíg hogy melyik yamaha tipust vegyem?Ne legyen 2005 nél régebbi tipus és hagynáltan max 50.000 legyen.
-
bajnokpityu
félisten
weblapodrol idézem wharfedale diamond 9.2 5.1 bő 3 évres szettről:
"A Wharfedale kétcsatornás módban nagyon nyílt, egyenletes produkciót mutatott. A tér bemutatása jól sikerült, a színpad átlátható és a mélysége is rendben van. A középmélyek megfogottak, karakteresek, az előadás levegős. A hangzásvilága lágy, ezért a részletek néhol nem elég erőteljesek, és a hangszerek is vesztenek súlyukból. A basszustartomány puha, kellően mélyről indul, a dinamikai elemeket szépen hozza, de egy picit lehetne tisztább is. Többcsatornás módban is kiegyenlített teljesítményt mutat. Az effektek energikusak, az átmenetek zökkenőmentesek. A háttérsugárzókból is végig partiban vannak a frontokkal. A centersugárzó nyílt, kifejező, a dialógusokat tisztán, érthetően hozza. Az akciófilmek mélyfrekvenciás effektjeit a mélysugárzó probléma nélkül kezelte le, a szett jól tolerálta a nagyobb hangerőszintet is. Használhatóságát tekintve egyaránt megállja helyét zenehallgatás közben ugyanúgy, mint a mozifilmeknél." 208e/szett.
elég furcsa ezt olvasni, miután ezt irtad,h kerüld a jamot,wharfedalet.
egyébként ár értékben a crystalok nagyon jok,bár jóval 200 alatt vannak.én bátran ajánlom őket.
-
R1per2
tag
hát igen, az lenne a csúcs, csakhogy pont ez egy sima elválasztófal a konyhától, nem túl vastag, és az ütvefúró rezgése leveri a fal másik végén a csempét attól félek. Nem is igazán lehet nagyon erős furatokat csinálni ebbe, porlik.
Erősítőnek és hangfalaknak amúgy is kell valamilyen állvány a tv alatt, szal nem sokat változna semmi, ha falra tenném.Sorround akkor egy polccal hátrébb kerül, ahhoz szembe mérve fúrom másikat falra.
-
K!$$rác
tag
elnézést főnők
a félre értelmezés miatt
elöbb megállt az oldal s nem küldte el a hszt-t
3-om fázison jön a 220 a házhoz ha ez számít v mit , elv. azt tanultam hogy 3-om fázisnál a legkisebb a letörés a szinuszos jelnél de ha hülyeség akkor téves a megfogalmazásomde remélem hogy nem...(3-om utas egyenírányítónál mondta az elektrotanár)
zajszűrős elosztóba van meg minden.. -
cekkk
veterán
Ezt nem tudtam, egy ismerősnek mutattam meg , és ő mondta, hogy ha ennyi egy ilyen dugó akkor tuti nem az igazi már ez a cég sem. De szerintem minőségben biztos nem lehet rosszabb, mint az ilyen árú dugók és szerintem Z banánt ennyiért nem nagyon kapni
K!$$rác
Mekkora kábelt használsz? Mert ha vastagabbat érdemes önszorítósat venni mert annak nagyobb felülete, ha meg nem akkor jó a Z is. A sima meg még kevesebb felületen érintkezik
-
K!$$rác
tag
megfogadom a tanácsodat..
de az az érdekes hogy amikor átkötöttem biampba akkor nem figyeltem fel erre a torzításra pedig akkor is feltekertem egy pár óra hallgatás után egy kicsit
na most megnéztem hogy 70 fölött kezdi a torzítást,s 80 körül már sisteregalapjáraton az erősítő.. ezt természetes?
Ilyen elosztóba van bedugva a tv,erősítő minden[link]
na mind1 megjön a banán rákötöm kiprobálom simán aztán meglátjuk hogy úgy is fog sisteregni,torzítani... ha nem akk biampba és ha megint kezdi akk hagyom ezt pedig jónak találom -
K!$$rác
tag
hát úgy hogy a hátterekhez több kábelt vettem és hát téll. sok lett és így mindkettőről levágtam 1,6m-ert aztán így kipróbáltam hogy milyen lesz a hangzás és sokkal dinamikusabb és szebb is.A magas is jobb meg a mély is... csak ha "túl" hangosan hallgatom akk elöjön ez a hangszétesés,zugás ami eddig nem volt de lehet hogy attól van hogy pl. a bal fronton az egyik vezetéken a felírat a hangszóró felé a másikat az erősítő felé tudom leolvasni
most már nem fogom kikötni .. inkább rendelek banánokat aztán majd bekötöm olvasási irányba de lehet hogy a hétvégén megfordítom a kábelt...de nincs sok kedvem...
meg sztem Biampba rendes kitudja hajtani a 608-as az Es80 frontokat.Vagy túlságosan bár ezt magam se hinném el -
Sanya46
csendes tag
Boltban néztem az LG pk350 plazmát, TVmüsoroknál, dvd, és külső vinyórol is nagyon szép képet adott. Szebbet, mint az LCD, de sok az előitélet, mint pld: ghost, beégés, nagy fogyasztás.Az LCD-nél nincs ilyen, viszont alacsony árkategóriában gyengébb a kép.Tehát ez van a mérleg két oldalán.
-
Dorian
félisten
Az oké, hogy megoldható, csak értetlenkedem, hogy minek akarja direct módban a subot használni... Sztereó módban LFE+main beállítás van, de azt hittem, hogy a direct módot ezen felül is lehet állítani, a Malacon lehetett. Akkor kipróbálom a sztereó módot módosítani sima "main"-re, subot úgysem használok zenéhez. Meg igazából a sztereó módot sem, ha már lehet direkct-et is...
-
anti22
tag
Erről beszéltem.Ha használtan kerül az egyik yamaha 40.000-be akkor vegyek 80-100k ért használtan egy rendszert is???Nekem erre nincs pénzem.50k a sal szett ára akkor vegyek hozzá 20k érő 25 éves erőlködőt ami max dolby stereora képes a dts-t meg felejtsem el?Azt azért már nem.Inkább veszek egy normális erősítőt 40 körül azt max később egyesével veszek jobb dobozokat.Nem vagyok újgazdag hogy a szalonba mehetnék válogatni a több millás cuccok közül.Leszólás és beszólás helyett ajánlj inkább pontos tipust ami szerinted megfelel minden követelménynek.
-
bajnokpityu
félisten
kinai néni szleng akart lenni.
tudod kici ocso, összá.egy műszerész weblapon évekkel ezelőtt olvastam, hogy pl a denon sztereok füleskimenete is úgy volt megoldva, hogy valahogy a végerősitőből volt kivezetve. tehát nem volt bennük külön füleserősitő. na, ilyenem volt, és teljességgel használhatatlan volt. pont annyira, mint a mai 500Ftos agybadugós fülhallgatók.
-
KisApám
addikt
Azt a DENON fülest az MP3 lejátszómhoz használom: Philips GoGear Ariaz
illetve az iPod Touch 3. gen. 32 GB-os lejátszómhoz.Voltam az ojrópahkban, az eladó azonnal lebeszélt a Pioneer VSX-920-ról.
Ajánlotta az Onkyo TX-SR608-at helyette, amit szeretnék majd vásárolni.A MAGNAT MONITOR SUPREME 1000-es frontjaimat azt mondta, felejtsem el hangzásügyileg.
Ajánlotta az ONKYO erősítőhöz a MISSON illetve a MORDAUNT SHORT hangfalakat (amire nincs pénzem).
Ahogy erre olvastam, ha MISSION-t ajánljátok hozzá.
MÁS esetleg jó még az ONKYO TX-SR608-hoz?
Nem drágán... -
ChipKng
aktív tag
Nem szukseges extra processzor a hang adatok tovabbitasahoz, ugyanugy ahogy nem lesz szukseg ethernet chip-re sem majd mikor a halozati adatokat fogja tovabbitani rajta. Ez mind a GPU programjaban fog megjelenni. Persze hangzatosabb azt irni, hogy "raktunk ra egy extra chip-et" de valojaban erre semmi szukseg. Nem csodalkoznek hogy ha megjelenik az ethernet atiranyitas rajta akkor arra is bedobjak, hogy integraltak egy ethernet chip-et pedig semmi mast nem fognak csinalni, csak a GPU programjan valtoztatnak.
Ez mind puszta marketing.
-
Vidala
senior tag
Valami hasonlót akartam írni, mert a lényeg ez lenne.
Mivel viszont engem egy picit jobban érdekel, ezért hozzátennék még:
pl. AMD Radeon hivatalos oldal, az írja, hogy
■Integrated HD audio controller
◦Output protected high bit rate 7.1 channel surround sound over HDMI with no additional cables required
◦Supports AC-3, AAC, Dolby TrueHD and DTS Master Audio formatsAmi ok, még nem utalna feltételn processzorra.
Viszont nem a saját gépemnél ülök otthon, de ha emlékeim nem csalnak az Eszközkezelő-ben meglepő bejegyzésekre lehet leleni, amik valamilyen "hangprocesszorra" utalnak, ráadásul a vidikarin.Persze mindezzel még mindig lehet, mellélövök, de mikor még a HD4850-es VGA-mat választottam, jobban utánaolvastam, és ez maradt meg bennem. Az egyáltalán nem rémlik, hogy bármi ilyen feladattal a CPU-t terhelné, hanem a GPU-val oldja meg a hangkérdést. Így logikailag is arra juthatunk, hogy a vidikari egyben a hangkártya is, az pedig egy másik kérdés, hogy maga a GPU van felvértezve ezzel a képességgel, vagy kap egy külön chip-et. Ettől még processzor.
Lehet hosszú lett, de igyekeztem a gondoltamenetem megvilágítanom.
-
törölt tag
Bocsi,én is tévedhetek... Valahogyan nem kapcsolok olyan gyorsan mostanában tehát mono: Mono egy folyó Nyugat-Afrikában, Togo legnagyobb folyója, blokk: a blokk egyike azoknak a technikai eszközöknek, amikkel a kitiltásoknak érvényt lehet szerezni, így mono blokk: a mono folyóba be nem léphető személyekre kiépitett sorompó vagy zár.
Forrás: Wikipedia. -
Sanya46
csendes tag
Köszi, én is erre hajlok, annyi a rizikó, hogy barátok hoznák angliából-megvan távirányitója, könyve, és 110 font lenne az ára,De ha itthon romlik, rájuk nem haragudhatok, az én gondom.Ők csak elhozzák szivességből.Még azt nem tudom, az angol gépeknek nem-e más a tápkábel csatlakozó vége, mint a mienk.De ezt ők majd megnézik a pio 1016 erölködőn.
-
Úgy értettem a belenyúlást, hogy nem ad hozzá vagy vesz el magas-közép-mélyhangokat a forráshoz vagy -ból. A másik dolog ezzel kapcsolatban, hogy a MultEQ-t csak 5 vagy 7 channel stereo módban lehet elérni, Direct modeban nem engedi. Miért 5 channel stereo a neve? Kétértelművé teszi a Denon az effajta elnevezést a felhasználók körében, ha odarakja a stereo szót, mert így a stereo forrást is kiküldi 5.1 vagy 7.1-re, ami néha zavaró, pl. zenénél. Tudom, hogy zenére a Direct mode javasolt, de akkor is. Az egyéb elérhető módot nem használom amúgy, mert nem látom értelmét, ezek a DTS Neo, Virtual, Game, stb...
Üdv,
Vik -
Dorian
félisten
Nem a saját tápkábelt használom (szerintem az előző tulaj sem, mert origi zacskóban kaptam), egy hifis haveromtól kaptam valami bazi vastag, alig hajlítható darabot. majd megkérdezem tőle, hogy ez mennyire számít minőséginek.
Egyelőre próbálgatom, hogy mi micsoda. Tiszta újdonság az egész, beletelik pár napba, míg kiismerem. Csináltam gyorsba' egy mikrofonos bemérés, elég furcsa adatok jöttek ki, szerintem valamit nem úgy csináltam, ahogy kéne: a frontokat, centert levitte -12db-re, surroundokat -9-re, a subot meg fel +15-re. A frontokat is small-ra tette és 40Hz-en vág...
majd belemélyedek jobban, de már dög fáradt vagyok. -
cekkk
veterán
Most amit nézek az a Samsung SP a600as vetítő.
ez 340ről 200méter széles és 114magas képet vetít ki.
Akkor a vásznat nekem minimum 114+80cm magasra kell tennem, ha a kifutót nem számolom.
Na most a projektor úgy kellene belógatnom, hogy a optika az olyan magasan legyen mint a vászon legfelső pontja, amire már vetíteni lehet? -
-
cekkk
veterán
Mivel ezt is most vettem, így most nem akarom házi mozi erősítőt venni, inkább egy sztereót próbálnék ki. De lehet neked lesz majd igazad.
Halkan vissza térve a hétvégi vitánkhoz, vasárnap beszélgettük még erről apummal meg Tomival aki a műhelyünkbe dolgozik, és mesélte, hogy nemrégiben egy cd lejátszót amit tuningoltak. Mondta a tulaj, hogy fú ez milyen jó lett, azóta sokkal több mindent hall stb. 50ezret fizetett ki érte. Amikor javította tomi megnézte már ezt a csodát, és kiderült h a kábelek testre lettek forrasztva, és semmit nem is csinált az amit be építettek. Na nem is volt szíve elmondani a tulajnak, hogy átverték. Ezért mondtam hétvégén, hogy nem biztos, hogy az ember az amit hall, az valóságos, és nem képzelte be magának.Meg nem is azt mondom, hogy minden ilyen tuning így sikerül mint ez, de mégis semmit nem csináltak vele, de ő jobbnak hallja Nem szeretnék megint vitázni, csak gondoltam ez is érdekes, és megosztom veled/veletek.
robi0604
Szerintem a erősítő DAC-jára gondolt, hogy egy 460as jobban átalakítja mint a mostani 255ös. -
cekkk
veterán
Jahhh
Na de nekem meg egy H/K 255ösöm van és a Denon AVR-3802-vel szerintem nem lehet egy lapon emlegetni.
Bár pont most beszélgetünk a fórumon erről, oda át. A alfaav-s csinált most tesztet, és volt ahol verte, volt ahol meg iszonyat rossz volt a Dune analógon.
Viszont nekem csak zenére lenne, abból meg nem nagyon találok 100ezer körüli olyan erősítőt aminek lenne digitális inputja.
De használtba gondolkodom inkább.
Rá jöttem, hogy csak tévét veszek újonnan. A többi dolgot meg használtan, nem ér nekem 50-60ezre az, hogy én nyithassam ki a dobozt. Ezt az erősítőt is félévesen vettem 100ért. Minden papírjával. Na magyar nem volt hozzá, de sikerült kértem a hivatalos forgalmazótól, mivel itthon vásárolt a készülék. -
goommbi
csendes tag
JBL ES30 front 60000 ft
JBL ES20 sorund 60000ft
JBL ES25C center 45000ft
Polk PSW 110 60000ft
Ha elmegyek 360000-37000ft ig, akkor marad még kb. 150000ft az erösitöre, annyiból már majdnem kijön egy H/K avr360 németből.Mindenkép megpróbálom ezt az összealítást is meghallgatni, ha jó, akkor gyűjtök még egy kicsit.
Az állvány nem lényeg, már csináltam egy párat, kb 15000ft ból nagyon jó stabil állványt lehet készíteni. -
cekkk
veterán
Ha lejátszo.hu vagy is a neonmultimédiától (már ha jól emlékszem) kaptad, akkor nekik már decemberben nem volt amikor venni akartam, a pchotline-nál még mindig van ha jól látom. De mondjuk lényegtelen is ez. Mondjuk a zene nem tetszett neked sztereón? Ennyire gyenge lenne?
sirfer
A pre out kimenetet simán rá lehet kötni a bármelyik bemenetre, nem szükséges main in bemenet. bár ilyet is csak a Nad c 326ösába találtam 100ezer környékén. Viszont digitális bemenettel rendelkezők meg nem nagyon vannak, hogy azt a dunével úgy tudnám használni.
Amikor össze raktad a két HK-t és az erősítőn emeleted a hangerőt, akkor ugyan olyan mértékben változott a frontok hangja is, vagy utána kellett állítani a sztereón ?
-
goommbi
csendes tag
Kösz a segítséget egyébként még Polk PSW 125-el is 366000ft-ra jön, ki az még belefér. Vagy az a mélynyomó már túl nagy a szobába?
Ha nem ragaszkodok az 1.4 HDMI hez és H/K is szóba jöhet akkor melyiket ajánlanád?
És ugyanezekkel a hangfalakkal vagy esetleg más kellene a H/K-hoz?Esetleg még valakinek van ötlete valamilyen meghallgatásra érdemes rendszere?
-
goommbi
csendes tag
Már irtam
"Sziasztok tanácsot szeretnék kérni, házimozit szeretnék kialakítani egy 18m2-es szobában, ami kb. 40 légköbméteres."
Még esetleg anyit tudok mondani hogy a szoba 3,7m x 4.9m-es 2.5m magaságal. A front hangfalak a hosszab falon lenének felálitva igy kb 2.8m lenne a halgatási pozició a front hangfalaktol.
-
goommbi
csendes tag
"Egy jó rendszer képes mindenfajta mélyhang megszólaltatására, amilyenre éppen szükség van. Brummogni, és kopogósat előadni is tudnia kell!"
Ha így van, akkor szerinted 350000ft bol össze lehet alítani egy ilyen rendszert, ami nem csak kopogósan fog szólni? Az áruházakban rengeteg ilyen rendszert halottam, ami a basszus helyet csak zörög, kopog.
-
cekkk
veterán
Szia!
A dune fórumán, pedig pont azt mondják, azt tapasztalták, akik áttérek az analógra, hogy jobb lett, nem pedig rosszabb.
Viszont ha rosszabb, akkor nekem minimum egy HK 3490es erősítő kellene, hogy amin már van digitális csatlakozó.
De egy felhívás. Ha van itt debreceni sztereó tulaj, akinek van rajta analóg, és digitális bemenet, bármilyen erősítőjén, ahhoz szívesen elmennék, és elvinném a Dunét egy próbára.
-
Vidala
senior tag
Tényleg, már majdnem el is felejtettem.
Azért szoktam hangminőség kapcsán óvatosabban fogalmazni, mert egyrészt sokan használnak megelégedéssel mindenféle erősítőket, valamint nekem azért jóval szerényebb tapasztalatom van összehasonlításban.
Amúgy meg mindenki azt vegye, ami neki tetszik, ahogy már egy párszor le is írtuk.
Az, hogy nekem úgy esett a választásom a HK 255-re, mint a számomra már elfogadható/jó/élvezetes hangminőséget és megfelelő felszereltséget nyújtó és megfizethető "legolcsóbb" erősítő, az javarészt szubjektív.
Egyébként a legutolsó cikk, amit az Onkyo TX-NR3008 olvastam az aláírásodban szereplő magazinokban, nem indította be a nyálterlemlésem. Pedig nagyon komolyan fel van már turbózva mindennel, de valahogy a "lényeg" mintha kicsit gyengébbre sikeredett volna (szigorúan a pozíciójához mérten). Az áráért sokkal inkább keresnék valami mást.
-
-
K!$$rác
tag
Azt szeretném kérdezni hogy pl. egy dune médialejátszó vagy egy ATI 5000-nél jobb vagy Nvidia(460gtx) HD-s hangja között mennyi különbség lehet?lehet e hallani?
[link]
ezt olvastam s hát nemtom azt írják h nincs különbség...de kiváncsi vagyok a véleményedre..
ja és nekem van egy elég jó pc-m szép házban[link] s hát most inkább vennék bele egy vga-t 10-20 e Ft-ért ja meg egy vezetéknélküli bill.+egér kb 20 E Ft és jobban kijönnék és persze néha azért játszanék is havi 1-2 órát az ágyból s így még jól is jönne az új vga.S sztem a PC-vel mindent meglehet "etetni" ... -
ikov4
csendes tag
Popcorn médialejátszót használok, erről mennek a filmek. Panasonic DVD lejátszón hallgatom a zenei cd-ket. Filmek és zenék terén is megpróbálok a minőség felé elmozdulni.
Jazzt és komolyzenét ritkán hallgatok, egyébként mindenféle stílus érdekel legyen az pop, rock vagy más egyéb. -
fatallerror
addikt
hát nekem az új lemezeim jobban szólnak még ezen a nem hangfalon is, remasterelték a régi U2 lemezeket és jobban szólnak mint a régiek, igaz nem sokkal de jó hangcuccal biztos jobban érződik. a studiotechnika is fejlődik így biztos h van különbség.
akkor vegyük úgy h most az adott eszközeimmel a lehető legjobbat értem el
dvd-ket mindig sikerült lassan írnom, tudom h mindent lassan kell de ez a dög nem volt hajlandó lassan írni
különben meg lesz nálam eredeti cd is úgyhogy biztos megtudom majd állapítani h tetszik e a hangfal
az ikon 6ot hallgatom meg megint a múltkor csak tetszett de saját lemezzel (mármint általam szeretett előadóval) meg lehet h kurvára fog tetszeni nem csak tetszeni -
fatallerror
addikt
úgy értettem h nem úgy bánt vele mintha mp3 lenne hanem hagyta a méretét.
arra kell csak h tudjam vinni majd a depoba és nem érdekel h olcsó íróm van nem 40 ezer v mennyi forintos plextorom meg mittomén milyen cd-m (ez asszem verbatim volt). ha ezzel sem fog tetszeni a hangfal akkor azt nem lehet csak a cd-re fogni.
meg a több mint 30 éves felvételek úgysem fognak úgy szólni mint amit 2010ben vettek fel....
te hogy hallgatsz régi zenéket ha ennyire minőségérzékeny vagy?
Béci te túl merev vagy
Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest