- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Festina86
tag
válasz
K!$$rác #30599 üzenetére
Hát nekem majdnem ilyen rendszerem van csak az es10 helyett es30, és van még egy velodnye cht-10q subom. Mindez egy 15 nm tetőtéri szobában, gondolom sejted milyen lehet..
Egy ilyen rendszer szerintem már nem a csapatásra való, én inkább élvezem a zenét és a filmekben a legapróbb zörejek is elkápráztatnak. Nem mondom volt már olyan, hogy én is oda tekertem a hangerőt, de inkább csak kíváncsiságból (ilyenkor a franciaágy átváltozik masszírozó ággyá).
Grat a rendszeredhez, használd egészséggel, leld benne örömöd, és ne süketülj meg!
Jah és ha egyszer lesz subod akkor jössz majd csak rá, hogy nem is mennek olyan mélyre azok a hangfalak. -
BBéci
legenda
válasz
K!$$rác #26802 üzenetére
Számomra annak a filmnek az első része is csak az épphogy nézhető jelzővel illethető, ezért a második részét nem biztos hogy megnézem, de a leírásod szemléletes. Arra vagyok kíváncsi, mit szólnál a hangjához, ha alulról támogatná egy Proson r12, vagy Polk PSW 125.
Dobna annyit rajta, mint egy Dune. -
BBéci
legenda
-
Dorian
félisten
válasz
K!$$rác #26744 üzenetére
Egyáltalán nem off. A reflexnyílást csillapítani akkor kell, ha túl terjengősnek érzed a mélyet. Így kevesebb, de pontosabb mélyet kapsz. De ne csontra tömd be! A frontoknak a faltól való távolság csak jót tehet, húzd előre akkor 10-15 centit. 45-60 (inkább 60 de majd próbálgatod) fokkal forgasd be. A hallgatási hely és a frontok kb egyenlő szárú háromszöget adjanak. A hátsó faltól (ha van) is lehetőség szerint minél távolabb kell ülni, ez sokszor nehezen megvalósítható.
Ja és a csupasz falak, üvegfelületek visszhangzanak, függöny, polcok, növények, szőnyeg, mind jót tesz. -
törölt tag
válasz
K!$$rác #26152 üzenetére
Én Dune-t,mert :
1: Ez megeszi az NTFS-t és a legtöbb mkv-t,mig a Pio inkább lemezről jobb.
2: Pion se lehet játszani
3: játékra oké a pc és sokminden másra is,de médialejátszásra inkább célgép a jobb,mint játékra is jobb a pS3,vagy pl.fényképezni is jobb a fényképezőgép,mint a mobilba épitet. -
jobnlk
csendes tag
válasz
K!$$rác #25299 üzenetére
Azért ez érdekes, hogy általában a Forumokat olvasva a JBL ES szériával meg vannak elégedve az emberek. Egy két tesztben amit olvastam igaz nem dicsérik agyon, de kifejezetten jó Hi-Fi-s hangfalnak említik (JBL ES90, JBL ES30). Ezzel szemben az üzletekben kifejezetten le akarnak beszélni róla, és nagyon kevés helyen tudod őket meghallgatni. Halottam már üzletekben (Streamaudio, Netdepo, Proteusaudio, stb.) mindent ezekről a JBL hangfalakról:
- kifejezetten kopogós hangja van
- nagyon rossz választás felejtsd el
- túlértékelt és túlárazott hangfalak
- nagyon olcsó kivitel
- csak házimozira jó
- ezért az árért sokkal jobb lehetőségek vannakViszont meghallgatni sehol sem tudtam őket (JBL ES90, JBL ES100) Egy két helyen MM, Saturn, az ES80-as és az ES30-as ki van rakva de, nincs bekötve. Az ES80-at úgy tudtam meghallgatni (csak CD-ről) hogy 1m távolság volt a két hangfal közt. Ebbe az egy méter távolságba még közte volt egy brutálisan nagy Yamaha mélynyomó, ami vele együtt szólt, úgyhogy semmit sem segített a meghallgatás.
-
nyunyu
félisten
válasz
K!$$rác #25296 üzenetére
Nekem eddig ugy tunt, hogy a GTX460+Onkyo 508-nak joval tobb basszusa van, mint az eddigi Audigy 4+Onkyo 474 kombomnak. (azt digitalis koaxszal hasznaltam, mostani cucc HDMIvel van osszekotve.)
Videoval mondjuk meg nem probaltam, lossless zenenel tunt fel, szinte leugrik a fejemrol az alapbol nagyon nem melyhianyos K242HD
Aha, alaplapi Via optikai kimeneterol, hangfalakkal is tobb a basszus, mint a regi komboval, ezek szerint az uj erosito a ludas, mas a DAC benne, mint a regiben.
(Bazz, sokkal lassabban valt bemenetet az 508, mint a 474. Beletelik vagy 3 masodpercbe, mire megszolal az uj bemenet, regi szinte azonnal szolt, ahogy valtottam.)
-
sirfer
aktív tag
válasz
K!$$rác #24620 üzenetére
Olvastam róla, láttam is külföldi fórumok képein. Ha arra gondolok, hogy a fa bútorok, könyvek, szövetek között keresgélhetünk, akkor nem lehet mellényúlni.
Én próbálgattam, hogy mi történik, ha ide-oda rakom a cuccokat.
Nem mondom, hogy a megfelelő beállításokat találtam meg, de legalább jobban szól a cuccom.A tavasszal fogok a falakra akusztikai elemeket rakni, ha megleszek, akkor leírom a tapasztalataimat.
-
BBéci
legenda
válasz
K!$$rác #24455 üzenetére
Belépő és alsó-közép kategóriában semmi jelentősége a kábel irányának. Azt viszont nem ajánlom, hogy hosszabb, több hónapos használat után megfordítsd!
Nem vizsgáltam aprólékosan 608-as hátlapját, ezért nem tudtam, hogy van dedikált biamp kimenete. Ettől függetlenül fenntartom amit előbb leírtam. -
cekkk
veterán
válasz
K!$$rác #24432 üzenetére
Tőle vegyél megbízható korrekt, és jobb minőséget kapsz, mint ugyan ennyiért a kácsánál! Z banánt ajánlom.
-
Dorian
félisten
válasz
K!$$rác #24431 üzenetére
Mindig "olvasási irányba menjen a hang"
Hangszórókábelnél egyértelműen a hangdobozok felé. De más kábelnek is lehet iránya, pl. egy koaxnak, ami az erősítőbe megy, ott nyilván az erősítő felé kell olvasni.
A polaritáshelyes bekötés ennél sokkal fontosabb, azt is ellenőrizd. -
fatallerror
addikt
-
K!$$rác
tag
válasz
K!$$rác #23896 üzenetére
az a "baj" hogy igazából kevés hely van az ágy mögött és ezért kellett befordítani...meg még lehet azt is kiprobálom h majd az ágyat elörébb húzom és a két hátteret teljesen befordítom és megnézem ugy hogy milyen a térleképzés... meg magasabbra kellenne tenni...(és milyen magasra?) sztem ennél 10-20cm-vel elég magasabbra tenni mert eléggé alacsonyan ülök,fekszek
MaTTeS:elv. ott lesz és a JBL Es 25c-nek az alja ilyen keskenyített és alapból kicsit felfelé fog állni a center de a beállítással úgy is lehet még játszani -
válasz
K!$$rác #23890 üzenetére
Center nincs?
Gondolom a szekrény nem fér el máshol...Sanya46:
Ha jó néztem jó pár formátumot nem támogat, 1.2 hdmi. Gondold meg jól.
Igaz THX minősített.
Hátlapja alapján csak dugót kell cserélned rajta, mert tudtommal angoloknál hálózati feszültség megegyezik az itthonival. (majd kijavítanak, ha nem így van, de Írországban biztosan így van) -
fatallerror
addikt
-
BBéci
legenda
-
K!$$rác
tag
válasz
K!$$rác #23454 üzenetére
Sikerült és tudom hogy hol és mikor hibáztam amikor ugy csináltam h egymás után nyomtam meg a tv és display gombot de közben felengedtem a tv gombját s itt rontottam el, s azért mert sajnos németül tanultam,tanulok és elértelmeztem az angol leírást, de a google fordító kijavított
szumma szumma hogy mükszik és örülök neki ,mindent visz -
Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- EAFC 25
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest