- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
válasz
python1 #26575 üzenetére
igen az mdf jobb, legtöbb hangfalam abból van
Egyelőre marad így.
Viszont center átépítésén rég gondolkodom, ott lehet, hogy kérek segítséget.
Nagy részt van szerszámon, de asztalos bakok kellenének, lehet apóssal csináltatok.
Mondjuk a fatelepjükön komolyabb gépekkel tudnék dolgozni, ha szükségem lenne rá, akár tömör fa dobozt is csinálhatnák... -
válasz
KisApám #26550 üzenetére
Hangfalon belül, és 2,5-est kapott a hangfal és az erősítő közt.
Hangváltó maradt, de jobb fajta aranyozott csatit kapott a hátulja is.
Nem aranyozott volt ott...Vékony rossz minőségű madzag volt benne, sarukkal...
Hangváltóig 2,5-est használtam, a mélyközepeket és magasakat 1,5-össel (amit eddig használtam kábelként kívül) kötöttem be, azonos típusú kábelek.
Mélyek és közepek kinyíltak, magashangok pontosabbak, természetesebbek lettek.
Ahhoz képest, hogy alsó kategóriás doboz (yamaha ns-G40 MK2) egész jó lett. -
Átkábeleztem a Yamaha álló hangfalaimat.
Ég és föld a különbség, még a párom is hallja -
válasz
bajnokpityu #25936 üzenetére
Budaörsiben inkább dvd-t szoktam csak nézni, hi-fiben csak yamaha van nálunk ami választéknak is tekinthető
-
válasz
mike1978 #25878 üzenetére
6-8 ohm köthető rájuk, és első használatkor át kell állítani 6 ohmra.
Ennyi.
Nagy méretű 4 ohmos hangfaltól a 8 ohmos erősítő sem fog leégni.
A félvezető erősítők 4-16 ohmig nagyon jól viselik a terhelést.
Gyártók is csak ajánlást tesznek
Baj 2-1 ohmnál van.
Vagy régi hangfalnál, menetzárlat, rossz hangváltó, kábelzárlat stb. nem mindig vág le időben a védelem...
Másik baj a szellőzés, vagy aktív hűtés hiánya. Minél kisebb az ellenállás, annál nagyobb a teljesítmény, emiatt az áramerősség és veszteségként távozó hő mennyisége is megnő.
Itt a polc közzé berakás, erősítőre másik egység rá tétele lehet baj...Hajtottam már erősítőmet tartósan, 2 ohmon is (8 ohmos), csak egy kisebb szoba ventilátorral megnöveltem a hűtés hatásfokát. (dj-éztem)
Nekem ez a tapasztalatom és így tanultam a fősulin is...
-
válasz
enzo.1 #25614 üzenetére
Nagy valószínűség szerint a védelmi hang relé rosszalkodik. El kell vinni egy elektroműszerészhez.
Van relé a táp áramkörben és van a hangszórók előtt is.
Zárlat, erősítő ill. hangfal károsodás megakadályozására van rá szükség...Írták előttem, forrasztási hiba is lehet, néha az is előfordul..
-
BD-m nincs, de a mpchc mellett én a VLC media player-t szeretem még.
MKV-ra, avi-ra teljesen jó.bozont: Pioneer-okat hang szempontból ebben a kategóriában nem istenítik, de én pont emiatt vettem azt, mert külföldi fórumokon azt írták, hogy szeretik egymást az ati kártyákkal.
Biztos nem tudsz képet varázsolni rá?
Próbáld meg más-más hdmi bemeneten is.
esetleg 720p-én a videókarit, hátha az nyűgje az erősítőnek..
Látja egyáltalán CCC-ben az erősítőt? -
-
válasz
Sanya46 #24450 üzenetére
130 körül nem kapsz jó lcd nagy méretben, ott inkább ledesnek van jó képe szerintem.
De nem mindegyikre igaz.
Plazmában panában gondolkozz.NeoPDP paneles: 230k körül van.
[link]Sima G13 paneles:
175k
Érdemes hivatalos kereskedéstől, minél hamarabb. Linket nézd: 5 év gari van most.
[link]Legtöbb nagyáruházban is meg lehet nézni, de meg kell nézni, hogy hivatalos forgalmazó-e és az 5 év garira is rákérdezni. (lehet csak pana honlapon kell reggelni, meg kell nézni)
Az utóbbi kistesója van anyáméknak ( az HD ready), nincs rossz képe, sőt...
-
válasz
R1per2 #24374 üzenetére
Számítógép hangkari - füles, vagy a hozzá vett pici hangszórók
PC videókártya hdmi kimenet - hdmi kábel - erősítő - hdmi kábel - tv
Ha az erősítő feldolgozza a jeleket, csak ezek kellenek.
Így működik az amit szeretnél...Ha meg tv-ben van a tuner, a mai tv-k nek van már optikai kimenete, azt rákötöd az erősítőre és akkor bemenetet váltva az erősítőn, tudod nézni a műsorokat 5.1-ben. (itt az erősítő keveri fel 5.1-re a 2.0-ás hangot)
-
válasz
python1 #24242 üzenetére
A közepet és mélyládát eladni abból a szettből.
Csak a négy egyformát hátra berakni...
A mostani frontokat sajnálnám nagyon kivenni a rendszerből.
De az is lehet, megpróbálok még 2 hangfalat szerezni.Nehéz egy egyedi rendszert bővíteni...
Azon agyalok, hogy a sztereó rendszeremet nagyon ritkán használom, a hangfalakat belőle és a hátsóimat (20 cm-esek) eladom.
Sztereóból akkor egy erősítő és egy tuner maradna meg, amit nem használnék, de nem éri meg eladni, főleg, hogy tuner szülinapi ajándékom volt. -
válasz
Vikthor #24201 üzenetére
4-es sorozat is HD-és.
VGA dobozomon is ott van a 1080p...
tudtommal 4-es és az 5-ös sorozat 1.3 HDMI-t használ, a 2-es 1.2-est, a 6-os meg 1.4-et.
5-ös sorozatnál a fogyasztás csökentés volt az egyik főcél.
A referencia 4870 és 4850-esek brutál sokat esznek.◦HDMI output support
•All display resolutions up to 1920x1080
•Integrated HD audio controller with support for stereo and multi-channel (up to 7.1) audio formats, including AC-3, AAC, DTS & Dolby True-HD, enabling a plug-and-play audio solution over HDMI -
-
válasz
solidsnake #24113 üzenetére
Szia!
Sajnos sehogy.
Olyan hifi kell, amely optikai bemenetes.
A tv-én akkor nincs külön rca kimenet?Az optikát nem tudod (digitális jel üvegszálon), az rcával összehozni amelyik analóg jelet továbbít.
-
JBL SCS 178 4 egy forma hangfala hárta szerintetek jó lenne?
Van tapasztalata róla valakinek?
Gondolkodok egy későbbi 7.1-en, és hátra egyforma hangfalat gondoltam vagy ezek felejtősek? -
válasz
bajnokpityu #23936 üzenetére
Milyen vga van benne?
-
válasz
Sanya46 #23913 üzenetére
Dolby TrueHD-t nem támogat, ha jó látom, de nem találtam róla sokat.
Nekem jobbnak tűnik talán mint a pio.
De nézz körbe rendesen használtak és újak közt is, bemutató darabot jó áron el lehet hozni.
1.3 hdmi nem árt.Én gondolkodok a jövőben egy Blue-ray lejátszón, szerintem ahhoz nem árt...
Nekem erre volt keret:
VSX-919
Szerintem kategóriában jól jártam vele, 95k volt.kimi02:
Hangváltó már nehézkes dolog házilag, kábelezéssel lehet játszani, de még a forraszanyag is befolyásolja a hangot. -
Most látok a Médiában egy Denon AVR1611 Wharfedale Obsidian 600-zal, lehet alap vételnek nem is rossz...
200k... -
válasz
K!$$rác #23890 üzenetére
Center nincs?
Gondolom a szekrény nem fér el máshol...Sanya46:
Ha jó néztem jó pár formátumot nem támogat, 1.2 hdmi. Gondold meg jól.
Igaz THX minősített.
Hátlapja alapján csak dugót kell cserélned rajta, mert tudtommal angoloknál hálózati feszültség megegyezik az itthonival. (majd kijavítanak, ha nem így van, de Írországban biztosan így van) -
válasz
ChipKng #23807 üzenetére
Akkor jól mondtam, egyes kártyáknál azért nem megy, mert vagy az átalakító nem támogatja, vagy a hangchipet elfelejtették integrálni a gyártók
python1: sajnos, blue ray-jel nem tudom összehasonlítani, de a dvd-nél jobb hang van.
Nekem a 4830-as nagyobb testvére van, 4850-es van.
De a laptomom ATI Mobility Radeon HD 4570-esével is ugyanolyan jó. (van hdmi port rajta)
Mondjuk egy vga generáció. -
-
a Baja szubládát, egy Technics SA-GX130D hajtja, saját készítésű RCA Y-nal van összekötve a házimozi erősítővel.
Duplán árnyékolt minőségi madzagból, minőségi aranyozott rca dugók, a KáCsából...Már gondolkodtam a rendszer rendezésén, igazából Yamaha állókkal nem vagyok megelégedve, régebben Jamok voltak, na azok szörnyűek voltak.
Most hangfaltüske lesz hozzájuk, ez az utolsó esélyük, de olcsó hangfaltól ne várjak sokat. Feleségem kinyír, ha már megint hangfalat veszek
Az 5.1-es frontjai messze lekörözik hangzásban.Van még egy passzív szubom, egy dupla 25-ös méllyel, hátsó bass reflex nyílással, MDF-ből, fekete kárpittal, autóba és otthonra se rossz, nagyon jó dinamikus mélye van, tényleg szépen visszaadja, pl. a mennydörgés hangját, de nincs hova tennem már
Lehet eladó lesz...Igaz a Philips FA sorozatnál van jobb erősítő is, de az FA910 akkoriban nem számított rossznak. (1997-ben vettem újonnan) Elég jókat írtak akkoriban róla, pár tesztet is nyert.
Nekem mostanában egy full HD-és neo paneles pana plazmára (G20) fáj a fogam, de most másra kell a pénz
Különben meg sajnálok eladni bármit is, mindennek külön története van
Nagybátyámnak annyi komponense volt, hogy egy ház nem volt elég neki.
Az összes Magyarországi Média Marktban nincs annyi összesen.
Nála örültebbet nem láttam, nagyon profi volt, elektronikai gyárban volt tervező és gyártás mérnök a végére, rengetek végerősítőt, stb-t tervezett...neki is csak hobbinak indult... -
Tudom, hogy jó dolog projektor, de hova a fenébe tegyem?
No meg amennyi időm van munka és kert mellett házimozira, arra feleslegesnek érzek projit..
Pedig eléggé hifi örült vagyok...
3 erősítő, 5 lemezes cd lejátszó, ekvalizer, dvd lejátszó, külön hifi tuner a sztereó rendszerben. -
Én bemutató darabot vettem, 3 év garival 95-ért.
Karc mentes.
Ezt is már nehezen nyögtem ki, mert én is 520-as akartam 60-65 ért...Szimpatikusabb volt a 7.1 és nem csiptetős hangfal kábel rögzítéses és van még pár jó dolog rajta (pl. usb)...
-
válasz
SaiyanJin #23676 üzenetére
Szia!
Én ati kártyában gondolkodnék akkor, jobb a hd támogatása, mint az nvidiának.
Gyári ati (amd) dvi-hdmi átalakító átviszi a hangot is, de jobb a hdmis kártya.
HD4-es sorozatól fölfele érdemes venni.
Én realtek ati hdmi driverét használom, így 7.1 átvihető az erősítőre.
Tudtommal a videókari állítja elő a hangot.Én elég jó minőségű hangnak érzékelem.
Star Trek MKV és gyári dvd közt nem tapasztaltam jelentős hang különbséget, egy hangyányival a pc-én szebben szólt, igaz ott nincs a 25 képkockás késés effektus tudtommal, mint a dvd-énél.Sajnos blue-ray-em nincs és mivel még szerintem még mindig magas a BR lemezek ára, egyelőre nem is lesz...(azzal összehasonlítani)
Azt majd megnézem, itt van-e bit beállítási lehetőség.
-
válasz
Hopkins_001 #23558 üzenetére
1 bemenetre nem ajánlatos.
Dupla kötésű hangfal?
Ha nincs ohm ráírva, egy egyszerű multiméterrel lemérhető. -
Ennek egyetlen egy lényege van, ne rezonáljon be a hangdoboz, mert falsh hangot reprodukál, elcsúszott, dübörgősebb mély lesz.
Pár forintból megoldható, de ugyanerre van a hangfal tüske is, de még ezt is megszokták fejelni, hogy ne közvetlenül érjen le a hangfal a talpazatra.
fatallerror : picit óvatosan nem 18 karikás topik.
-
-
válasz
xtremetuning #23232 üzenetére
Mire jutott ezzel kapcsolatban?
Lehet kimérem most, hogy dugtam be...Tápkábelekért irreálisan magas árat kérnek, mint autóknál is jó pár alkatrészért.
A dupla árnyékolás nem kerül és zavarszűrés se több százezerbe...
Főleg, hogy a kábel gyártók kb. 5 nagy gyártótól veszik az alapanyagot, inkább a sodrásban van sokszor a különbség, meg, hogy húzzák.Sokan mondják hallgassak meg több hangszóró kábelt.
Nekem van elég nagy kedvezményem a kácsa-nál, de még én se tudom azt megcsinálni, hogy levágattok 2x6 méter kábelt a dobról, utána meg visszaviszem, hogy adjanak másikat tesztelniA füleimről meg annyit, hogy rengeteg autó hifit hangoltam be, a vevők nagy megelégedésére.
Külön hangprocesszoros, akár laptop vezérelt is volt. Ezek már nem az átlag kategória.
Rengeteg egyedi hangfalat is gyártottam.
De a mindenkinek más tetszik, aki komoly zenét, dzsesszt hallgat, teljesen más komponensre van szüksége, mint aki house-t...
De jó teszt lemezek is kellennek, hogy legyen mihez állítani valamit, viszonyítani.
Pl. egy rossz minőségű mp3-as lemezhez nem lehet beállítani semmit.Nálunk az baj, hogy kevés az olyan hely, hogy normálisan meghallgass valamit.
-
-
válasz
Gabor970 #23159 üzenetére
De ez az, hallani kell, hogy melyik tetszik NEKED jobban.
Az, hogy XY-nak az tetszett, lehet nekem nem fog...
A másik a forrásanyagról sokan elfelejtkeznek, sokan mp3-t, meg hasonlókat hallgatnak, na oda aztán nagyon számít...
De sajnos kábelt nem lehet kölcsönözni, legalábbis a dobról nem adnak kölcsön...
Sajnos többségünknek nincs tesztelni lehetősége.De lényeget értsétek már meg, mit mondok.
Lecseréltem a technics erősítőmet, a pioneer-ra, házimoziban sokkal jobb lett.
De hiába raktam volna más kábelt a technicsre, nem tudtam volna ilyen minőségi javulást elérni.
Pedig a technics is érték arányában (ha akkori új értékét számítom) kb egy forma volt a pio-val.
Technics sztereóban jó volt, de DD-ben odaveri szépen a pio. -
válasz
Gál István #23161 üzenetére
Akkor is negyedrangú dolog a kábel a többi komponenshez képest, számít, persze, hogy számít, de már alapból egy rossz hangzású készüléket választasz be, akkor választhatsz bármilyen csoda kábelt hozzá.
Ugyanígy, ha hangfal hangzása eleve rossz, lehet kicsit jobb lesz, de akkor se lesz jó.Egy példát, hogy miről beszélek:
Ha veszel egy LG fejegységet autóba és lecseréled egy pioneer-ra, tátva marad szád.De talán járnak ide olyan emberek akik nem tehetik meg, hogy olyan összeget áldozzanak, őket nem lehurrogni kell, hanem próbálni segíteni olyan kategóriában, ami nekik még elérhető.
pl, a legtöbb ember lehurrogna, ha azt mondanám, hogy saját építésű hangfalaim vannak otthon. Lehet egyszer lefogom cserélni egy szettre, de most ezek maradnak még.
ja és mélyládát egy sztereó erősítő hajtja, ez meg soha nem lesz lecserélve. Jó a hangja, akkor nincs értelme bevállalni, hogy eladjam, és lehet olyat veszek, ami nem tetszik.
Ez az én álláspontom.
Nem akarok veszekedést generálni, de jó néhány kábel megfordult nálam, mégis amikor másik erősítő kezdtem a sztereó rendszerbe használni és később a sztereó hangfalat lecseréltem, jóval nagyobb lett a hangzás javulás, mint a kábel variációkkal.
Remélem érthető voltam.Kábelnél nálam a komponens kábelt mikor lecseréltem árnyékoltra és aranyozott rca dugaszokra, ott volt minőségi javulás.
Másik fele, volt 4500 forint/m -es hangszóró kábelem is, nem rég kukáztam ki, mert bezöldült és teljes összerohadt a szigetelés alatt is... (2 éves volt)
Ennyi idő alatt egy kábel nem kezd el szétmenni...
No tényleg befejezem, tényleg építő jelleggel akartam a fórumhoz hozzászólni.
Tényleg vannak nagyon jó dolgok, sokan össze is gyűjtjük rá a pénzt, de óvatosan kell másnak tanácsot adni, mert ha neki még sincs szüksége olyan minőségű cuccra, akkor felesleges bocsátkozott olyan mértékű kiadásba.Ez még utólag jutott eszembe, a táp oldalról a többség a lakás hálózati rendszert nem fogja megcsináltatni, mikor elöregedett kábelekből és csatlakozásoknál elmegy a teljesítmény....
Nálam közvetlen a villanyórától jön egy 2,5-es kábel a fali konnektorba, onnan hajtom a hi-fi rendszert. -
válasz
Gabor970 #23145 üzenetére
csak ebben a fórumban dobálják a 100 ezreket, a kábel is túl van misztikálva, az egy negyed rangú dolog, mikor a bemeneti jel és a végfok határozza meg a főként a hangot.
Ugyanakkor a tápkebel dzsungel mellett elvezeti a gagyi tescos rca-t.
Az emberek többsége meg nem fogja kihallani az 1000 forintos és az 50.000 forintos kábel közti különbséget.Lehet egy jó hangú olcsó sztereó erősítővel és valami normális árú frontokkal jobban járnál.
Pl. nekem van egy Philips FA910-es sztereó erősítőm, pár erőlködő megfordult már nálam, nem hallottam a kategóriájában jobbat.ilyen:
Most van 2 sztereó erősítőm. Egy technics és a philips.
De ne értsetek félre, nem vonnom kétségbe a szakmai tudását senkinek, de sajnos legtöbben a úgy állunk, hogy sokkal fontosabb dolgokra kell költenie... (gyerek, ház, számlák, étel)
Nem mindig a drága a jó.
Volt amikor autóhifit összeraktunk (akkori főnököm szerint nagyon jól szólt) és mikor fele annyiba kerülő egységből raktunk össze, ugyanolyan autóba, ezerszer szebben szólt...
-
Az könnyen lehet, de Magyarországon mikor alig kapsz többet mint a minimálbér, ez nem a reális kategória.
Labilis gazdaság, labilis munkahelyekkel...munkáltatók meg bérezésben ezt még ki is használják... Sógorom is azt hitte biztos állása van, a héten felmondtak neki...
Szerintem a legtöbben nem engedhetnek meg ilyen kategóriájú erősítőt. -
válasz
Old FatBoy #23122 üzenetére
Autóknál létezik ilyen (pl, telefon kihangosítók), egy relés elektronika választja szét a bemeneteket.
Otthoni hangfalaknál nagyobb áramerősség van. (autóknál, ha van erősítő, nem is lehet betenni)
Nem ajánlom otthonra.Nálam két külön rendszer van, de gondolkodom, hogy a sztereót megszüntettem, 7.1 lenne belőle. (nagy hangfal a többi 5 is)
Ritkán hallgatok már külön zenét, amennyit meg igen arra a házimozi erősítő is teljesen jó.
-
válasz
csviktor80 #22692 üzenetére
Szia!
Inkább a 920-ra gyűjtsd.
Ne spórolj rajta.
Én is 520-as akartam, egy 919 lett belőle a végén...SAL hangfalat ne...
-
válasz
xtremetuning #22601 üzenetére
Több mint egy hete megvan Pioneer VSX-919-em.
Nagyon jó az automata beállítója.
Nagyon jó dinamikus hangja van, tényleg mintha moziban ülnénk.
Számítógépről kezeli a HDMI-n küldött több csatornás hangot.
IP-tv boxxal sincs összeveszve.Megvagyok vele elégedve.
Tényleg olyan hangot reprodukál, mintha élőben ott lennénk valahol
-
Jó áron hozzá tudnék jutni egy Pionner VSX-919AH-hoz erről a véleményetek?
-
válasz
herpodon #21038 üzenetére
Pana plazmáknak nincs rossz hangjuk.
De előbb megveszed, aztán eldöntöd kell-e valami.
Ha mégis kell valami, akár akkor a pana kis házimozi szettjét ajánlanám hozzá.
Nem hinném, hogy többet akarsz rá áldozni.A többiektől viszont megkérdezném Pioneer VSX-520-ról a mi vélemény?
Jókat olvastam róla külföldi oldalakon. -
válasz
Ragadozó #8331 üzenetére
Ja és elfelejtettem, általában a gyártók "csak" két csatornát mérnek a szabványnak megfelelő terheléses mérést...
egyszerre az 5-7 csatorna soha nem fog tudni annyit leadni.
Igazából az lenne jó, ha minden csatorna független áramkörös lenne...Modiknak: elnézést a sok hozzászólásért, csak nem jutott minden egyszerre az eszembe
-
A teljesítmény ott sántít, hogy ez csatornánkénti maxra vonatkozik, és soha nem fog így üzemelni egy készülék.
Az se mindegy, hogy digitális (pl panasonic), vagy analóg egy készülék (csőveseket most ne taglaljuk).
Az analóg felépítésnél is a rengeteg minden a számít, a megfelelő és minőségű kondik, a trafók felépítése, toroid árnyékolása, mosfetes-e stb.csak a wattból nem lehet következtetést levonni.
pl. egy lg, sony autós fejegység, egy gagyi kínainak hangzik, egy pioneer mellett.
Sokan a kábelek árnyékolására és elrendezésére se figyelnek (igaz most nálam is kupi van, e téren), egymástól is tudnak nem kívánatos zajt összeszedni a kábelek...
Hiába van jó erősítőnk, ha gagyi kábelt használunk, sokszor látok ilyet, lakásban, autóban is.
Sokan ezen spórolnak, pedig nem szabad, két kábel közt hatalmas hangzás különbség lehet.
pl. nekem a házimozihoz, 2,5 nm-es bejövő tápkábelem van, közvetlen az óraszekrényből...
több erősítőt hajtok egyszerre... -
válasz
Ragadozó #8329 üzenetére
Ezt kb. 10 éve építettem, sajnos a macska is kapaszkodónak használta, emiatt hamar felkerült a falra.
infinity selyemdóm magas, pioneer közép, videoton mély.
A magas és a közép rész le van választva, és hangfal hangelnyelőanyaggal kitöltve, itt van a váltó is.
Az alsó rész leválasztva és bassreflexként üzemel.
Az egész MDF-ből van.
Marha nehéz is....
Hangjával sikerült kb egy 100-150 k/ db körüli hangfalt csinálni hangzásban.
(igaz a magasak áráért, már késztorony dobozt kapni párban)
-
válasz
hétalvó #8327 üzenetére
Wattban igazad van, de az se mindegy hány ohmon adja le a teljesítményt és mi alapján nézzük.
DIN és a zenei teljesítmény se ugyanaz.Más hangsugárzó kell egy sztereó (azon belül se mindegy mit hallgatunk), más egy házmozihoz.
Ha mindkettőt akarunk hallgatni, akkor kell kompromisszumot kötni.Nem okoskodni akarok.
Én frontnak a 3 utast preferálom.
Autóhifiztem sokáig, ott se mindig a legdrágábbnak volt jó hangja.
Hangfalakat is építettem, hihetetlen sok dolog határozza meg egy hangdoboz hangzását
magán a dobozon kívül, a kábelek, a rca kábelek és a tápkábel minősége is.Lehet spéci konnektort, elosztót kapni, akár 6 számjegyű összegért is, és ez csak egy elosztó
-
Pioneer erősítőt akarok venni:
Kinézet típusok:
VSX-417-k (nagyon alapnak tűnik)
VSX-817-k
VSX-917-k (HDMI-s) ezzel szemezek...
Az új sorozat mikor lesz kapható? (418 stb)Mennyire jók ezek?
Sztereóban használhatók? (a technicsemen van ilyen...SA-DX750)
Fejleszteni akarok lassan...
4 ohmos hangfalat mennyire szerethetik?
(több erősítömön használtam már őket gond nélkül, igaz a philipsemet már 2 ohmon hűtőttem [8-16 a gyári értéke])A mostani felállásom:
Panasonic 37" plazma
Panasonic s35 dvd lejátszó
Technics SA-GX130D 4 csat. stereo (subb erősítésre használom) + dupla 30-as és dupla 25-ös mélyláda (saját építés) meghajtása
Technics SA-DX750: 5 hangfal (4 ohmos, saját építésűek)Itt akarom cserélni modernebbre a házimozierősítőt, de ha az újak nagyon rosszak sztereómódban, akkor nem lesz lecserélve...(igaz, egy jó két csatornás ezt is megveri)
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest