- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
Aktív témák
-
anti22
tag
válasz
fatallerror #24751 üzenetére
Én sem egyben vettem meg az 5 dobozt.Először a 2 surrand dobozt vettem aztán a centert.Ezeket újan rendeltem.A szett legolcsóbb darabjai.Most vettem meg a 2 frontot 25k-ért mert nem sűrűn találni ezt a tipust eladót és főleg csak a 2 frontot,de ez is nagyon rosszul érintette a családi büdzsét.Az erősítő és a sub láda vásárlás is szerintem csak nyárra jön össze.Legjobb esetben is minimum 75-80k ami érvágás volna egy összegben.De hát akinek 1.5 millás cucca van annak ez semmi.Zsebpénz is több van nála
-
Ibituba
aktív tag
válasz
fatallerror #24751 üzenetére
ok nem is vettem magamra. neked is igazad van. nálad ez a cél ezt akarod megvalositani nincs is ezzel baj. csak ugy általába irtam hogy ha valaki egy tescos kite tud csak beruházni és örül neki és meg is felel akkor azt is el kell fogadni. bár nyilván ezek a kitbe árult cuccok messze vannak a szép hangzástól dehát ez van...
-
kimi02
őstag
válasz
fatallerror #24569 üzenetére
50k, plussz a belső kábelezés.
Ez a 2 front és a center. -
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #24530 üzenetére
Kb. 90-100. Bőven elfér. Csak úgy fényképeltem, hogy ne lásd a szoba méreteit...
-
Z0mbi
senior tag
válasz
fatallerror #24530 üzenetére
A szubodat lehet ala kellene rakni tuskeken... nehogy berezonaljon!
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #24527 üzenetére
Természetes módon szétszórja a hangokat. Mondhatnám, csökkenti a visszhangot és még szép is.
Legalábbis nekem és a nejemnek tetszik....
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #24525 üzenetére
Mindegy
. A lényeg, hogy megnyúzlak és KISTÁSKÁT csinálok a bőrödből...
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #24521 üzenetére
Kabd be te kis nyavalyás...
Még egy "kőgazdag" és lenyúzom azt a kis leopárd bőrödet... -
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #24518 üzenetére
-
python1
veterán
válasz
fatallerror #24509 üzenetére
Még utána kell járnom az áraknak,meg mindennek.
Márkajelzés?
Gondolkodom majd rajta.Na jó, én elteszem magam holnapra mert 1000 km kell utaznom.
Jó Éjt Mindenkinek!
Ne légy telhetetlen! -
python1
veterán
válasz
fatallerror #24507 üzenetére
Még csak a terveknél tartok,Májusban indulnak a munkálatok,nem kevés ideig tartanak majd.Először álló frontokat készítem el utána center majd surrond egy egész család lesz a végére.
Mindenből 2 párat kell gyártanom mert kell annak a kollégámnak is akitől kapom a műhelyt.
Aztán leírom,hogy mi mennyibe volt.Készítek neked is valami ajándékot ha jó leszel!
-
python1
veterán
válasz
fatallerror #24505 üzenetére
Szereztem egy műhelyt ahol van cnc is meg minden.Hangszórókat ,hangváltókat meg már van egy pár ötletem,hogy honnan rendelek,veszek.
Figyu annál én komolyabb hangfalakat szeretnék készíteni,amolyan igazi HIGH-END fajtát.
Furnérozott ill festett,minden ami szem, fűl ingere. -
python1
veterán
válasz
fatallerror #24503 üzenetére
Ha kész lesz linkelek képeket,persze mindenről amit készítek,hangfalak, állványok,hangelnyelő akusztikai csapdák.
Tesztelésre szívesen elviszem a hangfalakat BBéci-nek ,ha ő is akarja természetesen.
Kis hátsószándékkal hátha javasolna hozzá valami jó kis kábeleket,hogy ne nekem kelljen keresgélnem,tesztelgetnem. -
python1
veterán
válasz
fatallerror #24499 üzenetére
ÁÁÁ először csak valami régi darabon próbálom ki!
Van egy régi H/K erősítőm a hangja elég szép, bontható elő és végfokkal.
Ha bejön akkor jöhet a komolyabb cucc.Persze bízok a kézügyességemben is,neki sem kezdenék ha már nem csináltam volna valami ilyesmit.
-
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #24447 üzenetére
Hát tápkábelt ne vegyél. Ma voltam bent a műszaki karon mert épül majd egy új szár és a Schneider Tac rendszerével lesz automatizálva egy része, és egy csoportárammal együtt csináljuk, na mondom ha már ott vagyunk felhozom ez a tápkábel mizériát, mert olyan tanárok is ott voltak akik országosan és világ szinten is elismertek, és nem a két szép szemükért taníthatnak, és röhögtek egy jót ezen, elmagyarázták (nem tudom vissza adni, és nem is akarom) , és végkövetkeztetésben le lett vonva, hogy mivel az emberek nem értenek hozzá , így meg lehet őket ezzel etetni. Így döntsd el magad. A jobb hangfal kábel természetesen ajánlott, azzal nem is volt gondom soha.
De tápkábel nem javasolt! De mindenki maga választ és lesz boldogabb. Amit írtam neked könyv, hogy olvasd el, nagyon jól le írja a placebo hatást... És nem offolok tovább erről.
-
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #24444 üzenetére
H kábelek meg állványokra gonolsz akkor nem! Az Valhalla vagy Excalibur.
Ő innen rendeli ezeket (legalább is gondolom), és azon az oldalon adja tovább. Én is tőle vettem a banánokat. A Z banánok csavarosak, így nem kell forrasztani. Meg ha ez még a régi nakamichi cég, akkor tényleg minőségi dugók jó áron. Elég jó hírű a cég. -
K!$$rác
tag
válasz
fatallerror #24434 üzenetére
pontosan,nekem is sikerült s megérte várni
-
KisApám
addikt
válasz
fatallerror #24429 üzenetére
Még nem, majd megpróbálok eljutni a streamaudióhoz.
Inkább most mások véleményére alapozom még mindig a vásárlást :-)
Majd PolkAudió hangfalakat veszek hozzá (hátsóknak TSi 200 pl.)Eddig 120 000 ft-ért láttam legolcsóbban (apronet.hu), újonnan.
Használtan 99 000 ft-ért (2 hónaposan, garanciálisan!!!) de azonnal elkelt... nem csodálom...
-
Dorian
félisten
válasz
fatallerror #24424 üzenetére
Most épp a barátnőm betegedett le, úgyhogy nagy hangoskodás nem lesz pár napig.
Most értem haza, Vivaldi szól. -
Dorian
félisten
válasz
fatallerror #24408 üzenetére
Sajnos elég kevés koncert DVD-m van, párba már belehallgattam, de majd odafigyelve is megteszem. Meg meg kell néznem milyen minőségű hang van rajtuk, anélkül felesleges véleményt mondanom. "Sima" zenében természetesen kialakult a véleményem, egy szóval kib...tt jó! Színpadkép, dinamika, tisztaság... Jelenleg azt gondolom, hogy ennél jobb nekem nem kell. Persze legjobban ezek akusztikus zenéknél jönnek elő, zúzós metálnál kevésbé.
(A klasszikus nagyzenekari hangverseny természetesen nem olyan, mint a MüpábanNincs olyan tér-érzet a szobám méreteiből adódóan)
Filmeknél már-már zavaróan dinamikus, ha szabad ilyent mondani, de esti filmnézésnél, ha az mozihangerőn történik, gyakran kapkodok a táv után egy-egy hangos jelenetnél. És nem csak a mélyekről van szó. A múltkor a Planet Earth-ban a dzsungeles résznél kidőlt egy fa, na az k..ra kidőlt. Nem csak a puffanásra gondolok, hanem először recseg - ropog, elpattannak az indák, stb... -
R1per2
tag
válasz
fatallerror #24322 üzenetére
-
R1per2
tag
válasz
fatallerror #24313 üzenetére
úgy magyarázta nekem az eladó, hogy a két zónásnál egyszerre működhetnek, de az drágább lehetőség, mint szimplán az, hogy csak átkapcsolom egyikről a másikra, tehát nem egyszerre működik a kettő.
Vagy a szgép előtt ülök, és hallgatom a sztereó hangfalakat, amik az asztalomon vannak, vagy tv-zek, amikor az 5.1 működik.
Nekem egy szobában van a gép és tv, mivel gépre van kötve a tv, arról nézek filmet, de ha épp nem tvzek, hanem másra használom a gépet, nem akarom, hogy az 5.1 szóljon nekem oldalról.Ez ugyanaz?
-
Dorian
félisten
válasz
fatallerror #24228 üzenetére
Dehogyis, csak közben hazaértem a melóhelyről és feltettem.
-
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #24205 üzenetére
A NAS az nem hálózat
Az egy hálózaton lévő háttértáróló, hát ha a fogyasztást veszed alapul nem biztos,hogy a pécével jössz ki jobban, Sőt nekem egy Core5i procis laptopom van, ha megy a film róla , és elindítok egy böngészőt meg tud akadni, asztalival nem tudom milyen. Majd lesznek ezek olcsóbbak, sőt az angol amazonon nagyon jó árban vannak.
-
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #24173 üzenetére
Szerinted ha ki van kapcsolva hogy?
SehogyVegyél nast hozzá. De meg lepődtem rajta, mert nagyon jól lejátssza hálón a Full BD lemezt is, míg a WD-nek az .mkv-val is gondjai voltak hálón.
-
KisApám
addikt
válasz
fatallerror #24173 üzenetére
Én pénzügyileg max.
hátsóknak a Polkaudio TSi 200-ra
centerként pedig a Polkaudio CS 20-ra gondoltam.Milyen hangfalmárka jöhet még szóba a POLKAUDIO-n és a MISSIONon kívül?
-
Vidala
senior tag
válasz
fatallerror #24143 üzenetére
Úgy rémlik, hogy igen, legalábbis valakitől hallottam, mert én még nem próbáltam.
-
válasz
fatallerror #24142 üzenetére
Ezek tényleg jóknak tűnnek, csak hát az áruk...
-
KisApám
addikt
válasz
fatallerror #24107 üzenetére
Asszem meglesz az Onkyo TX-SR608 a Pioner VSX-920 helyett.
Meg lettem győzve, mert főleg a hang számít (nemhiába használom a Denon AHC-710 fülhallgatót), no meg itt ki van vesézve, milyen hangfalakat érdemes rárakni
Mondjuk van már régóta (5 éve) 2 db MAGNAT Monitor Supreme 1000 frontom (180/360 W) nem a legjobb, de most még talán megteszi.
(Sokat mondok ha kb. 100 órát volt használva az 5 év alatt!!!
),
Már csak 2 hátsó kellene meg egy center...
-
KisApám
addikt
válasz
fatallerror #24098 üzenetére
Ezt írtad:
"szerk: ja és a 608 meg a 1911 szerintem nem egy kategóriában vannak a 920-assal"Szóval inkább az előbbi 2,. mint a Pio...
illetve min. 1 fokkal feljebb vannak a "létrán"? -
Thuglife
senior tag
válasz
fatallerror #24080 üzenetére
Nem akarok kötekedni de neked az Ikon sem tetszett
-
Edgeri
senior tag
válasz
fatallerror #24080 üzenetére
A TSI van fekete színben is?
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #24076 üzenetére
Két nappal ezelőtti hozzászólásodra azt válaszolom, hogy csakis az élő zenéhez, koncerthez szabad hasonlítani egy rendszer, vagy komponens hangzását, semmi máshoz.
Leginkább olyanhoz, ahol egyáltalán nincs, vagy alig van erősítés.
Máskülönben honnan tudnánk, milyen hangja van egy zongorának, szaxofonnak, egyéb hangszernek??? -
Edgeri
senior tag
válasz
Köszönöm, megnézem.
-
Thuglife
senior tag
válasz
Azt ugye tudod h ár/érték arányban pont h a Mission az egyik legkiemelkedőbb.... Pl Mission MX-1 jóval többet ér mint amennyibe kerül...
-
Edgeri
senior tag
válasz
fatallerror #24074 üzenetére
Bármire nyitott vagyok max 150e-ig, de lehetőség szerint alatta
-
Gál István
senior tag
válasz
fatallerror #24000 üzenetére
Nem a HD hangok miatt adom el, a vardus 400-al nem sok értelme lenne hd-ra gyúrnom. A 3805-öt magasabb áron tudom eladni mint a másik 1311-et és így lehet majd pénzem egy olyan hangfalpárra amihez majd további gyűjtögetéssel egyszer csak ismét tudok egy ilyen klassz erősítőt venni mint a 3805 vagy talán feljebb... De ez évek távlata.
Ha a HD lenne a bak akkor vennék olyan lejátszót ami analóg kimenetes, el nem adnám a 3805-öt. Egyszerűen csak nincs arányban a mostani hangfalaim minőségével.
-
sirfer
aktív tag
válasz
fatallerror #23970 üzenetére
Háát azzal tényleg gondom lenne, ha benyújtaná a számlát
Nincs tervem tényleg, a projekor téma izgat még, meg a nappali átépítése moziszobának.
Ha nem veszek projektort,akkor az átépítés sem lesz.
Mást már NEM AKAROK csinálni. -
sirfer
aktív tag
válasz
fatallerror #23965 üzenetére
Hála az égnek ,ezen nem problémázik az asszony soha. Én is megcsináltattam mindent, amit szeretett volna az új házunkban.
Amúgy meg már ismer erről az oldalról, a számítógépemmel kezdődött a kütyü őrület.
Soha nem árulom el , hogy mi, mennyibe kerül -
sirfer
aktív tag
válasz
fatallerror #23962 üzenetére
Igen, csak az állvány hiányzik.
Tavasszal akarok házimozi falat csinálni/építeni, most megy a tervezés.
Projektoron is gondolkozom, nézegetem a lehetőségeket, de még nem döntöttem. (Igaz még nem is tudtam sok fajtát kipróbálni)
Igaza van Extremetuning-nak, lassan el kell adnom a házunkat.... -
sirfer
aktív tag
válasz
fatallerror #23956 üzenetére
Sok munkája van, 4 hetes várakozási idő...
Kimi02
Őket is megnézem, köszi
, de Valhalla közelebb van
-
ChipKng
aktív tag
válasz
fatallerror #23731 üzenetére
Nagyon ez jart az en fejemben is.
Ennyi penzbol teljesen fel lehetne ujitani azt a parkettat.
-
Ti4x
aktív tag
válasz
fatallerror #23731 üzenetére
A szekrény előtt lényegesen jobb a talaj. Most csak ezért nem szeretném újraparkettáztatni az egész szobát nem tudom én hány ezer forintért, nekem teljesen megfelel így is. Inkább nem veszek subot, ha annyira gáz már a kicsi mozgás is.
-
ricsik
őstag
válasz
fatallerror #23514 üzenetére
Csak zárójelben jegyezném meg, hogy igaz van off gomb, de ez egy szakmai fórum, legtöbben ezért járunk ide. Tapasztalatokat cserélni és okosodni a témában. Szerintem meg kéne maradnia szakmai fórumnak, rengeteg hozzászólás mondjuk úgy hogy magán jellegű, ami nem sok embert érdekel. Ide kell még sorolni az egymást szarral dobálását és stb dolgokat. Ez nem csak hozzád szól, ne sértődj meg, csak most kijött, ez a véleményem.
Én pl leszarom ki mikor hol mennyit kivel mit csinált. Ez egy hifi-s topic, ha érdekel megkérdezem privátba vagy elmegyek egy olyan jellegű topicba. -
Gál István
senior tag
válasz
fatallerror #23514 üzenetére
optimista elgondolás...
Mocskosul nehéz ez a Denon 3805
Jah és nem is fér el a falitartón
-
clarlet167
csendes tag
válasz
fatallerror #23501 üzenetére
Ne haragudj hogy beledumálok, de minden második HSZ-ed arról szól hogy mi lessz HA MAJD munkába állsz, na meg arról hogy már fejben el is költötted a következő 1 évben megkeresett pénzed.
Nem a lelkesedésed akarom letörni, de nem tűnt fel hogy Magyarországon élsz?
Vagy nem világosított még fel senki arról, hogy azért mert sikerült megszerezni a diplomát, az nem azt jelenti hogy lesz is munkahelyed, amiből a HM rendszered következik.Közgáz diplomával, német felső-, angol középfokú nyelvvizsgával, a kötelező fél éves szakmai gyakorlattal pályáztam majdnem fél évig ( mindegy volt hogy Debrecen, vagy Sopron, mindenhová beküldtem az önéletrajzom), annyit nem reagáltak sehonnan hogy menjek a .....-ba.
Nagy nehezen sikerült bekerülnöm egy multihoz, ami nagyon szarul fizet, de így is a szerencsések közé tartozom. 180-an végeztünk, kb 100 évfolyamtársam úgy döntött hogy inkább még tanul, a maradék nyolcvan végzett közül hatan-heten tudtunk elhelyezkedni.Még egyszer, nem bántani akartalak, csak a saját érdekedben ne vedd 150 % biztosra, hogy egy-két alatt megtalálod az arany tojást tojó tyúkot, mert könnyen csalódhatsz.
Bocs hogy offoltam a topicot.
-
python1
veterán
válasz
fatallerror #23499 üzenetére
Fel a fejjel!
Úgy még nem volt,hogy ne legyen sehogy! -
K!$$rác
tag
válasz
fatallerror #23496 üzenetére
a véleményem a diákmunkáról VW-szalonba voltam tesztnapon én ültem az anyósülésen...
s nagyon adtam utánna a passat cc,sciroccot a pályán 220km/h-val
kövi héten meg Octavia RS-sel(240 km/h) volt szerencsém meg Superb 3.6 V6
ilyet is ki kell fogni 45literes pill fogyasztás
-
K!$$rác
tag
válasz
fatallerror #23492 üzenetére
tudom
1 hét alatt sokat javult a hangzása h még bejáratosak,szebbek lettek a mélyek,magasok és általába 50-60 hangerőn szoktam járatni de ha nem vok a szobában akkor meg csak 40-esen járatom különböző zenékkel...h javuljon a hangja -
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #23413 üzenetére
Nem tűnt fel, hogy azt válaszoltam rá, én is azt az íróprogramot használom?
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #23372 üzenetére
Sügér, burrrn a progi neve....
Tud egyszeres irást, én ezért is szeretem. Plusz, ha behúzol egy .cue vagy .ape filet, már tolja is, ahogy kell.Neroval már régóta nem szenvedek.....
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #23391 üzenetére
Tévedsz, a 30 éves felvételek is szólhatnak olyan jól, mint a maiak.
Miért merevség, ha igyekszem elérni a lehető legjobb hangminőséget? Az sem mindegy, hogy a külső írót hová, mire helyezem. Az asztalomon (a rezgések miatt) nem készített olyan minőségű lemezeket, mint a szőnyegpadlóra téve. Léteznek speciális lábak, alátétek, sajnos nekem olyanjaim nincsenek.
Amit még nem említettem, az a lehető leglassabb, egyszeres (esetleg kétszeres) írási sebesség.(#23394) ricsik
Még nem végeztem ilyen összehasonlítást, de sor fog rá kerülni.
Szerintem simán lehetséges, hogy egy médialejátszóról szóljon olyan jól a zene, mint írt lemezről. Akár jobb is lehet. -
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #23383 üzenetére
Akkor olvass vissza kicsit.
Nem rég lett linkelve ez a CD lejátszó, vagy si már nem ezen az oldalon, hanem az előzőn.
[link] -
Dorian
félisten
válasz
fatallerror #23380 üzenetére
20ezerért még a barátnőm szerint is megérte. És ez igen nagy szó
-
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #23375 üzenetére
Csak egy ötlet volt, hogy jobban jársz ezzel a progival mint a neroval.
Nekem a saját tapasztalataim ezt mutatták. Meg ez ingyenes, és xbox360 játékot is ki tud írni, nem úgy mint a nero -
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #23372 üzenetére
Szia!
Annó amikor én még cdre írtam ki a zenéket, hát a nero néha katasztrofális dolgokat csinált. De nem csak a zenei cd-vel. Nem is ok nélkül nem ajánlott a használata.
Javaslom neked a imgburn nevű progit. Ha olyan anyagod van amihez nincs készítve .cue fálj a itt megtekintheted hogyan tudsz magadnak létre hozni. Bár ajánlom az olyan lemezek letöltését, ahol ez is elvan készítve, nem biztos, hogy minőségibb az olyan, de látszik, hogy foglalkoztak vele.
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #23366 üzenetére
Burrrn.
-
python1
veterán
válasz
fatallerror #23341 üzenetére
Most kapcsolok.
A haza szállításra értettem!
Más.
Szereztem műhelyt ahol le tudom gyártani a hangfal dobozokat.
Májusban indul az építgetés. -
python1
veterán
válasz
fatallerror #23341 üzenetére
Így van.
Egyébként Veszprémi vagyok.
Most ahol vásároltam Onkyo 608,Denon 1911 400-eur volt.
De szoktak lenni leárazások akkor még olcsóbbak is.Jóval.
Még a pénz váltással sem kell vesződnetek, középárfolyamon átváltom. -
Vidala
senior tag
válasz
fatallerror #23310 üzenetére
Megint túl sok az általánosítás abban, amit kapott tanácsként leírtál.
Szvsz a H/K 155-ig valóban ez áll fenn szolgáltatások terén, azokat sosem ajánlottam. A hangjuk már megint más kérdés.
A 255-től felfelé viszont szerintem már jóval árnyaltabb a dolog. Lehet nincs rajta 8 HDMI, viszont cserébe kapsz sok mást, ami meg az Onkyo-kon Denon-okon nincs, vagy nem tudja. A 255/260 ráadásul egy lukban ücsörgött, mert szerintem jobb, mint a 608-as, vagy 1911-es, de kissé drágább is. A következő lépcsőkön is megállná a helyét, de ott már a 355/360-as versenyez inkább.
Az hogy zenében kiemelkednek, de moziban nem? Ez megint így pfff. Azért zenében a Denon 2xxx-es szériája már elég kafa abban is, a 3xxx-es meg már BBéci szerint is jó.
Ráadásul szvsz moziban is kíválóak, sőt a saját Logic7 rendszerük sem utolsó (így némi tesztelgetés után kijelenthetem, sokszor jobb, mint a Pro Logic, meg hasonlók).
Csak ízelítőnek szántam.Viszont a lényeg: hallgasd meg mások véleményét is, de inkább a cuccokat, ahogy haarman is tette, és az alapján dönts, mert különben utólag fognak meglepetések érni.
-
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #23312 üzenetére
ez is
-
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #23312 üzenetére
Ez a szállítás érdekes dolog.
Nekem barátnőm ilyen területen dolgozik, és a szállítást számold 0.8 euroval/km. azaz ha egy egész kamionnal hoznak és darabra leszámolva nem olyan vészes. Bár a harmannal a garancia úgy van itthon, hogy házhoz jönnek érte.
De régebben mondta nekem egy kereskedő, hogy ha egy termék itthon olcsóbb mint, kint Németben, akkor van jó ára, ha drágább akkor pedig túl van árazva.
Ez nem tudom még mennyire álja meg a helyét manapság. -
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #23310 üzenetére
Összehasonlította a sajátját egy H/K-val, ami jobban tetszett neki. Ezek után miért ne cserélné le???
(#23313) Joy apo
Az A780 nem digitális erősítő, ezért nincs rajta S/PDIF bemenet. Dolby Digitalt és dts-t nem tudsz hallgatni rajta. -
robi0604
őstag
válasz
fatallerror #23295 üzenetére
De előtte lehet, hogy másabb lesz a hangja egy jobb kábellel, vagy mégsem...
-
robi0604
őstag
válasz
fatallerror #23291 üzenetére
Probléma, hogy nem tudtad még megkörnyékezni vagy, hogy jelen van?
-
Dorian
félisten
válasz
fatallerror #23287 üzenetére
???
Ezt most nem értem. Vannak a fórumon 13 éves lányok vagy pedofil homokosok? -
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #23253 üzenetére
Ha szereted a csillagászati híreket és érdekel a tudomány akkor olvasd el ezt a könyvet vagy ezt a neten
Választ már úgysem kapok, nem vagyok rá méltó!
-
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #23248 üzenetére
Megkérdezhetem hogy te mit tanulsz?
Mert számokkal mindent lelehet írni.Vannak anomáliák, de ugye ezek erősítik a szabályt. De hogy a matematika és itt nem az összeadás és kivonásra gondolok, arra azt mondom egy csodálatos tudomány.
Van itt a Debreceni egyetemen egy két nagyon jó oktató akiknek az előadói képességük is a helyén van, és volt szerencsém őket meghallgatni, akkor jöttem rá, hogy mindenre jó, és milyen érdekes dolgokkal foglalkoznak. -
dabadab
titán
válasz
fatallerror #23246 üzenetére
"azért tudománnyal, számokkal nem lehet mindent megmagyarázni"
Őszintén szólva az elmúlt pár ezer év eseményeiből számomra pont ennek az ellenkezője következik, ahogy a példád is pont azt mutatja, hogy de (ugye, a 98% százalék azt jelenti, hogy ötvenből egy ember nem oda tartozik) és természetesen az egyéni preferenciák különbözősége sem olyan dolog, amivel ne tudna mit kezdeni a tudomány. Egyébként érdemes lenne belenézned abba a boros cikkbe, amit linkeltem, mert ott mindezt működés közben is láthatod.
-
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #23239 üzenetére
Már ne haragudj meg de:
(#23225) fatallerror
ez a lelki dolog meg h bemagyarázza h jobb a jobb kábel meg hülyeség,(#23239) fatallerror
tudom h mire képes az agy, agyban dől el minden,de itt már mást mondasz ugyan arra
Na de ez már szőrszálhasogatás.Meg kell hallgatni, és ha jobb akkor jobb, ha nem akkor nem. Én hallgattam ezeket a FOQrezgés csillapító lapokat, Mission Monitor audio És Dali IKON hangfalakon is. Egyedül a Missionnál értékeltem változást, de ott sem annyit h én ezért fizessek.Amikor az egyetemen meg a fizikusoknak megmutattam a specifikációiját mosolyogtak egy jót rajta.
De én még mindig a Miértre vagyok kíváncsi.
-
dabadab
titán
válasz
fatallerror #23239 üzenetére
"ti is bedőltök mindennek"
Ez sehova sem vezető nihilizmus. Pont erre találták ki a tudományos módszert, hogy el lehessen dönteni, hogy mi az, amit - legalább átmenetileg - elfogadhatunk és mi az, amit nem. És ez baromi jól működik, ez alapján sikerült számítógépeket építeni, a Marsig elmenni, kiszámolni, hogy mennyivel telik lassabban az idő a GPS műholdakon mint a Föld felszínén, ilyenek. Ugyanezeket a módszereket lehet alkalmazni annak a kérdésnek az eldöntésére is, hogy jobban szól-e az egyik kábel, mint a másik.
-
dabadab
titán
válasz
fatallerror #23225 üzenetére
"nem hiszem h piac épülne arra ami csak parasztvakítás"
Dehogynem. Nézd meg a homeopátiában utazó Boiront vagy a Bioptron lámpák sikerét, a rengeteg jóst meg asztrológust - csupa kamu cucc, mégis milyen szépen termelik a pénzt.
"ez a lelki dolog meg h bemagyarázza h jobb a jobb kábel meg hülyeség"
Annyira nem hülyeség, hogy a témának nagyon komoly tudományos irodalma van (pl. itt az a boros kísérlet, amire a fent linkelt cikk hivatkozik (jobb oldalt ott van a fulltext is, ingyen letölthető)).
"ennyi erővel te meg bemagyarázod magadnak h a rossz ugyanolyan mint a jó kábel."
Igen, erre találták ki a vakteszteket, a kontrollcsoportot meg hasonlókat. Egyébként gyógyszerteszteknél is használják ezeket a technikákat, mert a placebo-hatás ott is komolyan be tud zavarni.
-
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #23225 üzenetére
Én egy szóval nem mondom, hogy nem jobb!
Az meg, hogy az agy mire képes. Erre csak annyit, hogy csodákra
Olvas egy kicsit utána, hogy mire képes.
De mivel ez egy "szakmai" fórum így szerintem feltehetek ilyen kérdéseket.
Piac épül arra ami paraszt vakítás?
Mondjak rá példát?
Emlékszem hogy te azt írod jársz edzeni. Akkor a fogyó kúrás tabletták mik?
Vagy a legújabb őrület a Acai Berry amire azt mondják, hogy isteni fogyasztó szer. ezt adják el az embereknek több 10 ezer forintért közben pedig a ittegy cikk, hogy pont arra nem jó.
Itt van egy példa. De szerintem te is tudsz sok ilyet.
Mert szerintem valaki attól hiteles, hogy amit csinál ahhoz ért.
De ez már nagyon off.És szerintem igen is sokszor keresni és meg kell érteni a miérteket, nem csak használni.
Én csak erre vagyok kíváncsi. -
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #23213 üzenetére
Nem tudom .
Nem jártam suliba. -
Dorian
félisten
válasz
fatallerror #23186 üzenetére
Minden nap körülnézek és ami zörög, nem stabil - legalább azokat - lepakolom a hangdobozok tetejéről. Egyszer próbaképp itt volt egy Mission MV sub, barátnőm követelte vissza a régit, "mert ez olyan pici, hogy még virágot sem lehet rá tenni"
Azért számomra is ez elsősorban nappali, nem tudom véresen komolyan venni és auditóriumot csinálni belőle. -
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #23157 üzenetére
Keress tovább.....
Segitek. 21516
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #23155 üzenetére
Én nem lennék benne biztos...
Inkább mark levinsonra keress... -
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #23152 üzenetére
Hahó, azt irta : 'álomrendszer'. Szerinted ?
-
ricsik
őstag
válasz
fatallerror #23152 üzenetére
Az hogy valaki mit tud és mit hajlandó kifizetni az olykor nagyon más.
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #23148 üzenetére
Amennyit össze tudok rá gyűjteni.
Egyébként nemrég leírtam az álomrendszerem alkotóelemeit. -
Thuglife
senior tag
válasz
fatallerror #23116 üzenetére
Ő BBéci, hadd ne kelljen bemutatni
Egy 250-300ezres AV erősítő már vállalható sztereóban is, hidd el -
Vidala
senior tag
válasz
fatallerror #23094 üzenetére
Azért ennyire ne bízd el magad, voltak már durvább arcok nálad.
Szerencsére - veled ellentétben - felőlük már nem hallottam egy ideje!
-
python1
veterán
válasz
fatallerror #23094 üzenetére
Na nehogy a szívedre vedd már!
Lenne eszed!Kártérítés mi.
zolaasAH/K 445 nem bánnád meg az biztos! -
ricsik
őstag
válasz
fatallerror #23055 üzenetére
Nem lehetsz, mert még nem váltottál.
-
ricsik
őstag
válasz
fatallerror #23043 üzenetére
Addig halmozd a kütyüket, míg nem egyedül laksz és nincs egy tonna hiteled, utána lőttek, ha nincs jó melód. Amíg apámmal laktam volt habzsi dőzsi, azóta save costing van
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #23043 üzenetére
Legyen úgy. Én szurkolok. Te csak dolgozz.
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #23033 üzenetére
Tavaly 11000 euróért ment el egy a németeknél. Most boldog vagy kistáska ???
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #23020 üzenetére
Milyen tv ???
Egyébként igen, sokan oda teszik. -
törölt tag
válasz
fatallerror #23006 üzenetére
Én is szivesen kölcsönözném,de az én erősitőm még HDMI előtti tipus
(Yamaha 1300RDS),szerintem nem egy muzsikus lélek,de ha valakit érdekel,benne vagyok.
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #22966 üzenetére
Átköti a hangfalkábelt a házimozi végfokból a monoblokkba - tudja a bekapcsolási sorrendet - és már nyomatja is a saját zenéit. Figyel a polaritásra és bemelegíti a rendszert.
Szavam nem lehet. -
törölt tag
válasz
fatallerror #22957 üzenetére
Én is szoktam. Főleg épp a hangfalak miatt.
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #22957 üzenetére
Gondolod nálam az asszony hozzá mer nyúlni a cuccaimhoz ?
Mindet én polírozom... -
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #22946 üzenetére
Húúúúú! Ezt inkább ne hangoztasd!
-
Dictator^
veterán
válasz
fatallerror #22936 üzenetére
Nem én voltam akik azokat berendelték
Szóval valószinüleg, rendelte más, nem ment el, ők meg meghírdették olcsóbban.
Én egyszerűen alapból rákérdezek , nem genyózok alapból
-
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #22936 üzenetére
Ugyan úgy enged a MM vagy a Saturn is. Mindig azzal kezdem akkor ebből mennyit tudtok engedni. Múltkor is csak telefonon beszéltem velük a Dali miatt és egyből mondta a srác hogy az ár csak tájékoztató menjek be és tudnak engedni. Bár ők nagyobb haszonnal dolgoznak
-
Dictator^
veterán
válasz
fatallerror #22927 üzenetére
Én is igy vagyok vele. Ráadásul a netdeponál maradt annó két Dali Ikon 6, amit 15%os áreséssel meghírdettek. Csak sajnos nem volt rá keret, így megkérdeztem, hogy lehetséges-e valami árengedmény ha mennék érte a jövöben. Irták, hogy megoldható.. de ha most felfele fog menni az ára, akkor 100%,hogy a mostani ár alá, alig fogják tudni engedni...
-
törölt tag
válasz
fatallerror #22913 üzenetére
Álomdj olyan tizenmilliós házimoziról.
Azt hogy nem érted a manuálját és nem tudod bekapcsolni.(csak humor!)
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #22910 üzenetére
Ne irígykedj.
Egyébként igazad van : mindkettőnknek van neje...... -
törölt tag
válasz
fatallerror #22906 üzenetére
Benne vagyok,de hozzál akkor nekem 15 fermit tudó mikroszkópot.
-
törölt tag
válasz
fatallerror #22895 üzenetére
Mutasd meg,hol van
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest