- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
8nemesis8 #27690 üzenetére
Nekem lenne felesleges, mert engem nem zavar a dolog, de ha neked szebb úgy akkor úgy csináld, mivel te nézed otthon.
Odaát szokták azt csinálni, hogy az ilyen pvc köpenyt lebontják a kábelről, mert van aki szerint másként szól úgy a kábel, más szerint meg tök mind1, én ebben megint nem tudok állást foglalni, mert nem próbáltam. Ha tetszik a kábel, akkor lebontod róla egyszerűen, ha zavar. De miért nem jó, ha erre a köpenyre húzod rá a kígyóbőrt? -
cekkk
veterán
válasz
8nemesis8 #27669 üzenetére
Lehet félre érthető voltam, de KisApám kérdezte, hogy honnan a kábel, én meg mondtam, hogy én kit ismerek aki árul ilyet. És azt hittem hogy te is ilyet akarsz venni, azért mondtam, hogy olvass utána rossznak biztos nem rossz, nem véletlenül rak kimi is ilyet a hangfalába.
nem tom szerintem ezt a kábelt felesleges belehúzni még harisnyába, mert ugye eleve be köpenybe van a két kábel. De ez egyéni ízlés dolga, ha nekem is úgy tetszene akkor én is bele húznám, ez megint szubjektív
Nem olyan vastag mert 2.5mm2 a kábelek átmérője plusz a köpeny. Bár lehet van belőle 1.5mm2
Kérdezd meg Fapacit a pontos méretekről. De lehet azon a svájci honlapon is fent vannak -
cekkk
veterán
válasz
8nemesis8 #27667 üzenetére
Azt én nem tudom. Neked kell eldöntened. Sokan ajánlották az a fajta kábelt nekem. Most jelenleg olcsóbb kácsás réz vezetékem van. Majd valamikor veszek ilyen kábelt én is kipróbálom milyen, csak most van egy lezáratlan ügyem, mert amit vettem Dali C center a hülye gyerek nem törékenyként adta fel, és nem nagyon tetszik neki, hogy vissza vegye. Felajánlottam, hogy 15+posta költségért vegye vissza én így is buktam volna 10 ezret, és hát nem tetszett neki, hogy még posta költséget is kéne utalnia, meg amilyen hangú levelet kaptam...
Na mind1. ha ez lerendeződik akkor nekem vennem kell egy center így a kábel kísérletezős dolog későbbre marad.
Viszont sokan mondják, hogy drágább kábelekkel is fel veszi a versenyt.
Van neki fóruma is a másik oldalakon, és olvasd el őket. Aztán meg neked kell tudni. -
Gál István
senior tag
válasz
8nemesis8 #27188 üzenetére
Az egyik srác aki vett tőlem egy Denon 3805-öst pár nappal a vétel előtt írt hogy meg tudta oldani igényesen a banándugó csatlakoztatását. Ugyanijen feladat előtt állta mint a képen szereplő erősítő esetében. AVX fórumon "Newman" a neve, kérdezz rá, szerintem el fogja magyarázni alaposan.
-
nebulo5
senior tag
válasz
8nemesis8 #27142 üzenetére
Valóban, a D570 modell egyike a jobb termékeknek a Jamo palettáján. Igaz, "csak" 88 dB az érzékenysége, de ha hozzáértően választasz hozzá erősítőt, akkor egész rendes hangzásvilággal ajándékoz meg. Viszont az alsó freki indítás paramétere is igaz! Ezért mozizáshoz feltétlen szükségeltetik egy mélynyomó is a társaságukhoz. Tavaly ősszel hallgathattam meg egy ilyen párost. Egy Yamaha DSP-A1 erősítő hajtotta. Zenére sem volt "elborzasztó"
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
8nemesis8 #26394 üzenetére
teljesen nem tudja kiváltani.igeiglenesen,v pénzhiány miatt szokás.popzenrée simán ajánlanám,ha olcsót akarsz a wharfi obsidiant.hasonlóan van egy 20-25cmes mély az oldalában.később ha elkezdesz normális zenét hallgatni, sem azonnal rohansz jobbért.ezzel együtt ezt a swansot sem ismerem.
bormate:a mérőmikrofonért azért nem adnék sok pénzt.nekem van,de kb ugyanarra jut,mint amit beállitanék.más kérdés,h a jobb hangú cuccokhoz adják.
-
törölt tag
válasz
8nemesis8 #25580 üzenetére
"Vajon mennyit számít ez a hangfalnál, hogy esetleg már 2-3éve is legyárthatták, vagy annyira azért még csak nem öreg?"
Nem számit a hangfalnál, hisz itt nincs pl,új kodek vagy csatlakozó. Csak a 10-15 éves darabokat kell erősebben megvizsgálni.Az hogy 2-3 évig nem járatták az semmit nem jelent,ennyi idő alatt,pl. nem fárad el az anyaga,nem száradnak ki az elektrolit kondenzátorai. -
bajnokpityu
félisten
válasz
8nemesis8 #25579 üzenetére
nem tudom, nem ismerem őket. én csak azt mondom, másoknak mi volt a véleménye.de ezt irtam is.
nekem ezzel a konkrét tipussal az a bajom,hogy tul sok hangszóró, súl sok sáv, ennyi pénzért.amikor gondolkodtam egy rendes 3 utas hangváltó építésén, akkor normális anyagokból csak a hangváltó lenne majdnem ennyi. doboz,hangszóró még sehol sincs.
-
-
BBéci
legenda
válasz
8nemesis8 #25496 üzenetére
Forrasztásnál arra is ügyelni kell, nehogy túlmelegedjenek a vezetőszálak. A forrasz anyaga is extra fontosságú.
Úgy látszik Mission sajátosság a homokozás, számomra valahogy nem tűnik jó ötletnek. Ha az lenne, mindegyik gyártó alkalmazná.
(#25492) bajnokpityu
Az említett sztereó elektronikákhoz édeskevés egy 200000 forintos szett frontja. -
BBéci
legenda
válasz
8nemesis8 #25458 üzenetére
Melyik hangdobozba lehet homokot tölteni???
Állványokba szokás, annak van hagyománya és értelme.Ha lehet, ne optikait, hanem elektronikus összekötőt használj!
(#25473) bajnokpityu
Már meséltem, de bizonyára elkerülte a figyelmedet, hogy Quadral Aurum hangdobozaim mélysugárzója és reflexnyílása is a hátlapon helyezkednek el, mégis a faltól 20 centire ideális az elhelyezésük. Ebből az következik, hogy nem a lik helye számít a felállításnál. -
törölt tag
válasz
8nemesis8 #25444 üzenetére
Ez amit linkeltél,jó lehet.
Otikai kábel jóságának ismérvei:az anyaga(üvegszál a legjobb,müanyag rosszabb),az áteresztő képessége (minél kissebb legyen a használt vezető törésmutatója,és ezért is szokták aranyozni),de az ilyen irányú veszteség ha a többi tényező jósága is megfelel, 1-2 méteren belül elhanyagolható,,a csillapitása(ez is egy-két méteren belül jelentéktelen,ha a többi tényező oké),A csatlakozó minősége, és a mechanikai ellenállóképesség(vastagabb vagy a jobb szigetelőképességű a jobb). -
-
Dorian
félisten
válasz
8nemesis8 #25342 üzenetére
A felvett teljesítményből és a hangszóró átmérőjéből azért lehet következtetéseket levonni. 23 m2-re 150-200W, 25cm-es hangszóróval minimum.
Lehet komolyzenét, dzsesszt hallgatni akármivel is, de ilyen célra (főleg komolyzene) a Dali C6-jaim is csak kompromisszumok árán felelnek meg.
-
Dorian
félisten
válasz
8nemesis8 #25339 üzenetére
Subot a szoba méretének megfelelően választunk, nem kell egyeznie a márkának. Az még kérdés lehet,hogy zárt vagy reflex, lefelé vagy előre sugárzó legyen. Én személy szerint nem tartom olyan fontosak, hogy subot méreg drágán vegyünk, zenére úgyis 2.0-t használ az ember, robbanásokhoz és hasonlókhoz meg bőven elég a 60-80ezres kategória. A teljesítménye legyen elegendő, meg persze ne legyen portzaj vagy hasonló bug.
-
BBéci
legenda
válasz
8nemesis8 #25239 üzenetére
Az MV pakkot nem emlegetném a másik kettővel egy napon!
Az meg teljesen természetes és megszokott, hogy be kell jelentkezni.
Még én is megteszem, akkor is, ha olyanokhoz megyek, akiket sok éve ismerek.(#25250) jobnlk
RTi A7 méretű állódobozokat mindenféle faltól legalább 70 centire illik elhelyezni. -
Z0mbi
senior tag
válasz
8nemesis8 #25236 üzenetére
Ez nem Kecskemet... ez amit leirsz ezt hivjak magyarisztannak.
Sajnos a szolgaltatas nalunk nagyon a beka segge alatt vanAkik ilyen helyeken vannak nem feltetlenul kereskedok. (lehet hogy ertik a portekajukat de nem kereskedok)
Ha tudsz akor beszelj meg veluk egy idopontot, hallgasd meg amit akarsz azutan gondolkodsz rajta es egy ora mulva megrendeled a neten olcsobban masholMUHAHAHAH
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest