- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bittehilfmir #31252 üzenetére
a setupban az input hozzárendeléseknél próbáltad?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bittehilfmir #28817 üzenetére
ha nagy a baj,akkor továbbra is lesz szaga.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bittehilfmir #28814 üzenetére
szagos?
-
python1
veterán
válasz
bittehilfmir #28660 üzenetére
Értelek.
Egyébként én még nem használtam,de majd kipróbálom.
Amit linkeltem arról az oldalról nem próbáltál letölteni drivert? -
lean
aktív tag
válasz
bittehilfmir #28657 üzenetére
nos másnak is van ilyen gondja....ez a Jason a TMT helpdeskes, olvasgasd hátha kiderül valami...ahogy olvasom a 6xxx asztali kártyákkal nincs gond, de 6310 integrált megoldással van valami gondja a TMT-nek,szóval szoftveres a gond.
-
python1
veterán
válasz
bittehilfmir #28657 üzenetére
Akkor ne szórakozz mással!
Mi nem tetszik a programban?
Fizetős programok tetszetősebbek, de fele ennyi beállítást nem tartalmaznak! -
lean
aktív tag
válasz
bittehilfmir #28652 üzenetére
Catalsyt Software Suit csomagba van integrálva, custom telepítéssel kiválasztható...de most h nézem a lapod, nem vok biztos benne, hogy az jó lenne hozzá...de egy próbát megér...
gondolom innen raktad fel a HDMI HD drivert?Ahogy nézem az realtek-es... -
python1
veterán
válasz
bittehilfmir #28652 üzenetére
-
python1
veterán
válasz
bittehilfmir #28649 üzenetére
Helló!
Alaplapi HDMI vagy PCI kártyád van?
Mindenképp ATI oldalról szedd le a drivert hozzá! -
lean
aktív tag
válasz
bittehilfmir #28642 üzenetére
Igen annak úgy jónak kellene lennie.
Melyik HDMi driver van felrakva? Nálam az ATI HDMI drivere van és működik mindkét módon a bitstreaming, ffdshow-n és TMT3-an keresztül is.
TMT ből melyik verzió van? 3.0.1.185 megy nálam. -
TCr
veterán
válasz
bittehilfmir #28644 üzenetére
Pontosan ugyan ezek vannak beállítva.
"Integrated HD audio controller
Output protected high bit rate 7.1 channel surround sound over HDMI with no additional cables required
Supports AC-3, AAC, Dolby TrueHD and DTS Master Audio formats"Mégis csak DTS-t és DD-t ír az erősítő...
-
BBéci
legenda
válasz
bittehilfmir #28634 üzenetére
Nálam a jobboldali frontokat szokták fordított fázisúnak érzékelni az önbemérős erősítők, (nem mindegyik) ami a mögötte és mellette lévő csupasz falak visszaverő hatása miatt történik. Amikor odatettem a hangelnyelő paneleket, nem jeleztek hibát.
-
lean
aktív tag
válasz
bittehilfmir #28631 üzenetére
Eredeti BD struktúrát próbálsz lejátszani? TMT-vel csak ebben az esetben lesz HD hangod...
ha igen esetleg nézd meg a TMT audio menujében nincs-e DTS mix bekapcsolva...original primary audio-n álljon... -
Gál István
senior tag
válasz
bittehilfmir #28630 üzenetére
És hallod a különbséget?
-
python1
veterán
válasz
bittehilfmir #28631 üzenetére
Akkor ha működik MPHC-vel találat, ott agyon-ra tudod állítani a képminőséget is.
Minek annál jobb,nem igen találsz még egy ilyen mindenevőt sőt még a DXVA is megy vele. -
bittehilfmir
tag
válasz
bittehilfmir #28630 üzenetére
De csak MPHC+ffdshow-al működik. TotalMedia Theatre miert valt at sima DTS-re azt nem értem.
-
bittehilfmir
tag
válasz
bittehilfmir #28628 üzenetére
Áhá, de most mégis sikerült, úgy néz ki. El se hiszem
Kigyulladt a HD felirat az erősítőn!
Köszi
-
válasz
bittehilfmir #28628 üzenetére
A ccc-ben nincs vmi beállítási lehetőség?
-
python1
veterán
válasz
bittehilfmir #28620 üzenetére
-
KTTech
veterán
válasz
Ahhoz, hogy HD hangot szedj ki, komoly támogatás kell a hardvertől... nem írtad, hogy mi van a HTPC-ben. Mert, az, hogy van pl. egy HDMI kimenet még kevés, mint mackósajtban a brummogás...
-
bittehilfmir
tag
válasz
PowerDVD10 sem küldi ki a HD-t, csak a DTS világít, mellette a HD már nem. Nem lehet, hogy a HDMI kábelem szar? Vagy mindegyiknek vinnie kéne?
-
robi0604
őstag
válasz
bittehilfmir #28570 üzenetére
Sajnálom, de ahogy előttem is mondták, ez nem piacfüggő.
Vannak olyan integrált erősítők, amelyek gyönyörűen muzsikálnak sztereóban is, persze az nem ebben a kategóriában keresendő.
Nem lebeszélni akarlak a Denonról, mert nem rossz cucc és nem is rábeszélni a HK-ra, de az eladót hagyjuk, összevetés nélkül pedig nem tudod eldönteni, hogy melyik lenne számodra a megfelelőbb vétel.
Én többször hallottam a szóban forgó erősítőket, különböző kábelekkel és hangfalakkal, nem a levegőbe beszélek, de még így sem ajánlanám csak az egyiket, vagy csak a másikat, mert mások az elvárásaink és az ízlésünk.Sancin (még egyszer elnézésedet kérem) csak azért lepődtem meg, hogy egyből kihagyta, mert még régebben tárgyaltuk, hogy a fúcsöröket nem tekintve, csatlakozásban, dinamikában nagyon jó ez a modell, karakterisztikája pedig sok embert magával ragadt.
Még a streames srácok is pozitívan beszéltek róla, a kategórián belüli sztereója és mozin nyújtott tudása miatt.Bocs srácok,de nem akartam, hogy bennem maradjon...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
amikor a 2106ot vettem,akkoriban a HKnak nem is volt direkt sztereo módja.meg akkoriban csomó hibás HK volt a piacon,igy nem foglalkoztam vele.azóta érintőlegesen hallotta m1-2 HKt, de kissé nyomulósnak,diszkósnak érzem őket.nem mondom,h ezáltal alkalmatlan lenne zenélni, csak az én izlésemnek a denon sokkal inkább megfelel.
lehet hasonló véleményt, sokkal jobban alátámasztva kapott valakitől,és esetleg inkább hallgatna finomabb hangszeres zenét.
én mostanság valósággal ujjászülettem, hogy végre olyan zenéket is hallgathatok, amiket régebben nem volt képes élvezhetően előadni a láncom.eleinte párom nem dijazta, de,h kedvenc énekeseit is hallotta, már nem takarja le a pocakját(h a leendő baba rossz zenéhez szokjon)
-
clarlet167
csendes tag
válasz
Miért, ez Japánba vagy bárhol máskép lenne? Zenélésre vannak sztereó cuccok, házimozira vannak házimozi erősítők, ez mindenhol így van, csak a csóró országokban többnyire nem válik szét a két kategória.
Ismét gratulálni lehet egy komoly szakembernek aki "egy H/K-ssal beszélt", na meg a fórumtársnak is, aki meg hallgat rá.
Engem annak idején egy saturnos nagytudású azért akart lebeszélni a heco szettről a jbl scs 178 javára, mert ugye márkatárs a harman és a jbl, azok passzolnak, nem a harman és a heco victa 500 szet.
még jó hogy olvasgattam errefelé
-
robi0604
őstag
válasz
bittehilfmir #28566 üzenetére
Használd egészséggel a Denont, nem rossz választás, de az eladó jó nagy hülyeséget beszélt...
"jobb nekem mint a H/K, mert nem csak mozira lesz"
Ez sem hallotta még normálisan egyiket sem... -
Dorian
félisten
válasz
bittehilfmir #28539 üzenetére
Semmi gond nem volt vele
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bittehilfmir #28538 üzenetére
missionhöz sztem más nem is illik.sőt,tippem szerint valami magasba húzó kábelek kellenének hozzá.
-
Dorian
félisten
válasz
bittehilfmir #28532 üzenetére
Rea teljesen korrekt, AV-n mindenki ismeri, évek óta üzletel. Én a régi Marantzom vettem tőle, írt egy papírt, miszerint ő vállalja rá a garit.
-
cekkk
veterán
válasz
bittehilfmir #28525 üzenetére
Szia!
A hozzászólásokat lehet pontozni, és lehet valakinek nem tetszett amit írt és ezért lett neki -2 a hírneve!
Viszont amit ő árul a 220V nevű boltból való, és oda is szól a garancia, nem a hivatalos importőr által megbízott szervizhez. Így hiba esetén lehet külföldre viszik a készüléket javítani. -
törölt tag
válasz
bittehilfmir #28523 üzenetére
Egy használt van eladó az AVX forumon.
-
törölt tag
válasz
bittehilfmir #28521 üzenetére
A THX az Gerorge Lcas találmánya ás Thomas Homlison Mérnök fejlesztése,(bővebbet 1.sz hsz) DD EX-el egyenlő,tehát 7.1-et generál az 5.1 ex böl és egyfajta minőségbiztositási rendszert is tartalmaz (THX Select 2 az nagyobb sbákba alkalmas THX Select minőség),+ hangzást javitő(ne equalézerre,tehát hangszinváltozásra gondolj hanem pl. basszuskezelő rendszer vagy csillapitás és áthallásgátló áramköröket,ami minőségi garancia is.
2.Igen,csak a 7.1 feladásával lehet megoldani,de 7.1 csak akkor jönjól be,ha a háta mögött van legalább másfél-két méternyi hely.De az 5.1 is jó térhangzást ad. -
törölt tag
válasz
bittehilfmir #28514 üzenetére
Sztem a 608 túl erős az MX 4-hez,MX5-höz már oké. ,Ha MX4 vagy kisebb,maradnék a Denonnál.
-
cekkk
veterán
válasz
bittehilfmir #28398 üzenetére
Nézz szét a használ oldalakon, és ahhoz mérten lődd be az árat.
40ért látok egyet, de azért sem kapkodnak. -
BBéci
legenda
válasz
bittehilfmir #26694 üzenetére
A 4-4-es kettős erősítéshez való, a többi úgy működik, ahogy elgondoltad.
Magam részéről mindenkit lebeszélek a kettős kábelezésről, ez már többször szóbakerült. -
törölt tag
válasz
bittehilfmir #26602 üzenetére
Biztos a 1610 miatt mert annak bizony van apeaker B.
#26601 Vidala: egyetértek. Ugyanezt akartam irni csak már válaszoltál. -
törölt tag
válasz
bittehilfmir #26597 üzenetére
Se speaker B kimenet vagy kapcsoló,se pre out nincs a Denon1611-en.
-
Dorian
félisten
válasz
bittehilfmir #23817 üzenetére
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok... Várom a jobban hozzáértők véleményét!
-
BBéci
legenda
válasz
bittehilfmir #23505 üzenetére
A frontokéval megegyező középsugárzó legyen a centerben!
-
BBéci
legenda
válasz
bittehilfmir #23502 üzenetére
Mission frontokhoz Polk center???
-
törölt tag
válasz
bittehilfmir #23502 üzenetére
Fogadd el hogyy egyfajta hangfalnak kell mind az 5-nek lenni.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bittehilfmir #23017 üzenetére
Sarokba semmiképpen se.
Frekvenciát hol vágod ? -
python1
veterán
válasz
bittehilfmir #23017 üzenetére
Akkor ők is úgy fogják hallani.Sarokba szerintem sem jó rakni,nem is ajánlott.
Próbáld meg a szembelévő falnál.Neked kell,hogy jól szóljon.Minden szobának más-más az akusztikája.Próbálgasd több helyen is. -
BBéci
legenda
válasz
bittehilfmir #22188 üzenetére
Oldalanként 2-3 centivel lógna túl, ez éppen határeset, még elfogadható, de nem ideális. 1-1 centi lenne a legjobb.
-
BBéci
legenda
válasz
bittehilfmir #22185 üzenetére
Igen, de ha valamennyivel kisebb, az sem tragédia.
-
BBéci
legenda
válasz
bittehilfmir #22183 üzenetére
A hangdoboz sarkainak közelében legyenek az alátámasztási pontok.
Ugyanis legtöbbször nem lap a lappal találkozik, az állvány tetején tüskék, kúpok szoktak lenni. Ha nincs, tenni kell rá valamit, akár gyurmagolyó is megteszi. -
python1
veterán
válasz
bittehilfmir #21846 üzenetére
Csak óvatosan mindig az ilyen kényes dolgokkal.
Könnyen meg sértheted a hangszóró membránját is.
-
python1
veterán
válasz
bittehilfmir #21842 üzenetére
Neeeeem!
Csak a fekete szövet szedhető le,az ezüst műanyag nem jön le az a hangfalhoz van rögzítve.
Ne késsel inkább köröm vagy valami műanyaggal, könnyen sérül a műanyag rész.
-
bittehilfmir
tag
válasz
bittehilfmir #21843 üzenetére
ah, most látom, hogy itt a szürke rész is ott van, tehát akkor csak a szövetet kéne piszkálni.
-
python1
veterán
válasz
bittehilfmir #21840 üzenetére
Mondjuk most néztem tényleg elég kicsik,Dorian-nak igaza van ezeknek a hangfalaknak tényleg jobb,ha small-ra vannak állítva.
Bocs. -
python1
veterán
válasz
bittehilfmir #21837 üzenetére
Csak nyúlj a szövet ás a műanyag előlap közé óvatosan körömmel vagy ujjbeggyel pattintsd ki.
Óvatosan!
-
python1
veterán
válasz
bittehilfmir #21833 üzenetére
Állítsd Large-re!
A vágási frekvenciát pedig 80 hz-re.
Egyébként a vágási frekvencia a subb ra és a frontokra vonatkozik.A thx szabvány is 80-hz javasol.
-
Thuglife
senior tag
válasz
bittehilfmir #21833 üzenetére
Hello!
1. magát a hangszórót védő szövetet le lehet venni, de minek akarod leszedni a műanyagot az elejéről??? Tönkre akarod tenni a dobozt?
2. szerintem ne kapcsold be a Double Bass-t, azt álló dobozok esetén érdemesebb ill. 16 cm feletti membránoknál.
3. Amiről te beszélsz (3000Hz) az a hangsugárzó keresztváltójának értéke, ott vágja le a mélyeket/magasokat. A 307-es Onkyo-nak van Audyssey kalibráló rendszere, bízd arra a beállításokat. Kb. 100 Hz-re fogja belőni... -
python1
veterán
válasz
bittehilfmir #21593 üzenetére
Szerintem "akasztva"rosszul szólnak.Már kísérleteztem vele ,jobb ha polcra teszed és valami rezonancia elvezetőt teszel a doboz alá csapágygolyó,rezonancia tüske.
Ha viszont az esztétikára is adsz akkor akkora polcot készíts neki mint a hangfal alaplapja ,és ne valami derékszögű polc függesztőt használj,hanem valami falba csavarozható fém rudat amire a polcot csak rá húzod és nem látszik semmi.
Ha magasabbra szereled akkor viszont a hátlapra csavarozható fali konzolt válaszd amit több féle szögben állíthatsz.
-
Thuglife
senior tag
válasz
bittehilfmir #21552 üzenetére
Ok, MX1-el tuti nem fogsz rosszul járni! És mivel új darabról van szó ezért még később is piacon lesz, így ki tudod egészíteni 5.0-ra!
-
Thuglife
senior tag
válasz
bittehilfmir #21549 üzenetére
Még mindig nem írtad le mennyi lenne a keret
Így hogyan segítsek? Ott van pl a Mission Cinema Pack, én is azt használom megelégedéssel és az 5.0 csak 89900 Ft.
-
Thuglife
senior tag
válasz
bittehilfmir #21545 üzenetére
Álló frontokat nem szeretnél vagy pénz nem lenne rá? Mekkora a keret? Amúgy 15 m2-re ez így elég lenne...
-
Thuglife
senior tag
válasz
bittehilfmir #21543 üzenetére
Mekkora szobába lesz? Ha nem egy "csarnokba" akkor vegyél 2 párt ebből meg a hozzáillő MX centert! Sztem nagyon nem csalódnál benne, egy sub még úgyis kell mellé! Mondjuk egy KEF C4
-
Thuglife
senior tag
válasz
bittehilfmir #21540 üzenetére
Én ezt venném a helyedben.... nagyon dícsérik!! Best buy a kategóriában!
-
Vidala
senior tag
válasz
bittehilfmir #21370 üzenetére
Attól is függ mit értesz "sima" TV nézés alatt, és milyen módon vannak a rendszerbe kötve a komponensek.
Nálam pl. a set-top-box digitális koax kábellel rá van csatlakoztatva az erősítőre. Jó műsorforrás esetén (legyen az akár a Mezzo, vagy egy film jobb minőségben akárt a TV2-RTL-ről stb, de szoktam a UPC tematikus rádióit is hallgatni) igen jó minőségű hangot kapsz, nem szükséges hozzá flac, vagy HD hangsáv. Mindenképpen észlelhető lesz a dolog.
Viszont ha pl. a TV-ről viszed a hangot analóg formában, akkor jóval bizonytalanabb az eredmény, mert ott a TV-d DAC-ja fogja leginkább behatárolni a hangzást (ami gyanítom többségében elég egyszeri lehet, mert nem erre vannak kihegyezve) -
ToxLee
őstag
válasz
bittehilfmir #21370 üzenetére
Ezt nem tudom, sajnos.
-
ToxLee
őstag
válasz
bittehilfmir #21366 üzenetére
Remélem nem gondoltad komolyan kérdést.
Olyan különbség lesz közötte, hogy azt szinte lehetetlen leírni szavakba.
-
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21109 üzenetére
1
anán.
2. lyuk a csavar oldalán.
3. csiptetős.
Arra ügyelj,hogy ne lógjon ki elemi szál sehol. -
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21107 üzenetére
Van rajtuk lyuk oda is lehet. És ha kiveszed a közepéről a müanyagot, beledughatsz banándugót.
-
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21098 üzenetére
Nem lesz baja. Annyi hogy halkabbak lesznek a 8 ohmosok.De ez nem "baj".
-
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21097 üzenetére
Igen,elől levő kapcsolóval álithatod. Ha átállitod vakkor lehet együtt vagy csak a és csak b kapjon jelet.Béci véleményét tudom itt idézni: ne kettőt vegyél hanem inkább dupla árút,sokkal jobban kijön a különbség.Egyébként minimum másfeles ennek elég ,de a JBL-hez minimum kettő és feles sodrott réz kell.
-
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21095 üzenetére
Lényege , hogy egy hangfalba két pár vezeték megy, tehát külön a mélynek és külön a magasnak. Végülis a hangfal passzív hangváltóját váltod ki ezzel.és lehet használni. Amit te szeretnél az már multiroom lenne.Lhet használni de lecsökken a frontokra adott teljesitmény.
-
dhcodoki
senior tag
válasz
bittehilfmir #21077 üzenetére
Én 15-18m2-ig nem vásárolnék álló frontokat. (nem tudom neked mekkora helyiségbe kell) Igaz az állvány további költséget halmoz fel, de sztem jobban ki tudnak teljesedni a polcsugárzók. Ezen elv alapján M32i, vagy M31i. Személy szerint a mission-ök közül ezeket favorizálom legjobban. (érdemes körbekérdezni a további fejlesztés céljából, ennél a típusnál egy tuninggal óriási előrelépést lehet elérni). De nézz körbe a Polk-ok terén is. Ott is vannak jó kis dobozok. Bár itt már többet kell áldozni.
-
dhcodoki
senior tag
válasz
bittehilfmir #21014 üzenetére
Ha beleszólhatok... érdemes olyan hangfalszettet választani, ami jó ár/érték aránnyal rendelkezik, s a későbbiekben egy kis tuninggal meg lehet duplázni az élményt.
Pl:Mission M3 sorozat. -
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21066 üzenetére
Nem rossz a Heco,de a JBL szerintem 1 kategóriával felette van.
Nem csak a paraméterek számitanak,hanem a hangjuk is. -
kimi02
őstag
válasz
bittehilfmir #21066 üzenetére
A Procinema nem egy komoly bolt
-
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21039 üzenetére
Lehet bennragadt árról van szó, vagy az egész szettet elfelejtették lejebbb vinni, de később lejebb engedhetik.
-
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21055 üzenetére
Tipp (ugye hallgatás nélkül csak az lehet):
JBL
Heco
Mordaunt Short.
Linket pedig alul az OK gomb alatt az off topic és a Kép közötti Link feliratúgombra kattintva tudsz betenni. -
ToxLee
őstag
válasz
bittehilfmir #21039 üzenetére
Procineman JBL ES80 van a képen. Rosszat tettek ki.
-
bittehilfmir
tag
válasz
bittehilfmir #21037 üzenetére
wow, most nézem, hogy a 2 termék nem is egyezik a képek alapján. A [Streamaudio]-on van alul még 1 lyuk és a magas is máshogy néz ki, mint [itt]. Csak rossz képet vágtak be valahova, vagy van több verziója?
-
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21035 üzenetére
Kicsit visszaolvasol,megtudod. Palapo hallgatta,neki gyenge volt.
[Itt vedd meg.] -
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21033 üzenetére
Részemről igen,ha bár kisebb szobába jobbak a satellitek. KB 17-18 alatt.De ez sokmindentől függ,főleg a szobád akusztikájától.
-
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21031 üzenetére
Zenéhez jól jönnek azok a hangszórók. És egységesebb lesz a hangképed is
Mélynyomó mozihoz kell. -
bittehilfmir
tag
válasz
bittehilfmir #21029 üzenetére
ha, még1 hülye kérdés:
Az nem felesleges, hogy ebben is van még 2 mély hangszóró/darab?
Mélynyomóm úgyis van, nem inkább olyat kellene keresnem, amiben a közép/magas hangok az erősebbek? -
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21029 üzenetére
Nem számit. 2004-ben is már elég jó technika volt, nem elavult ez a hangfal most sem. Nem egy pl. 95-ből visszamaradt vagy agyonhasznált darabot veszel és ma is megállja a helyét szerintem.
-
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21026 üzenetére
Mi az hogy öreg darab??(Bocs Béci,nekem is ez jutott eszembe!) Arra gondolsz hogy régi? Ha én vennék, még örülnék is neki: nagyobb értéket kapnék a pénzemért.Indulóára magasabb volt ettől. Hangfalnál nem számit a kor,nincs pl új kodek vagy csatlakozótipus.Max ha nagyon régen gyártották-10-15 év- ott kellene aggódni kicsit a membránok ,kondik és a váltó miatt.
-
BBéci
legenda
válasz
bittehilfmir #21026 üzenetére
Öreg darab??? Ilyet még nem hallottam.
-
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21023 üzenetére
Sztem jobb a mission. HallottaMagnatot de a Mission jobb sztem :És a Frekiértékek és az érzékenység is tulzó sztem. De ha igaz is,jobb a JBL.Keress polkot,dalit pl.
-
MaTTeS
senior tag
válasz
bittehilfmir #21020 üzenetére
Mission Cinemapack szettnél érdemes egyben megvenni, mert a komplett szett 90 ezer, míg a külön a 2 front 80ezer, a center 32, a hátsók 30 ezer Ft.
-
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21020 üzenetére
Akkor JBL E80. Olcsón továbbépithetó EC25 és E20-al. és késöbb jobb erősitőhöz is oké. PlOnkyo 608-hoz vagy Denon 1910-hez vagy Pioneer 920-hoz.
-
törölt tag
válasz
bittehilfmir #21017 üzenetére
Ahhoz épp megfelel.
-
törölt tag
válasz
Mission MV cinema Pack mindenhol 90 ezer az 5-0 szett,kezdésre kiváló.
-
törölt tag
válasz
Milyen erösitőd van? Vagy azzal együtt gondoltad a 2 frontot?
-
Gombinyó
őstag
válasz
bittehilfmir #20129 üzenetére
Aha, tudod állítgatni az SP A/B gombbal. Szólhat külön az A és B meg egyszerre is mindkét helységben, ha úgy akarod.
Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Autós topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Medence topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest