- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
Warter
addikt
válasz
goommbi #23903 üzenetére
Neked kell eldöntened, hogy jó-e az neked, senki se fogja megmondani helyetted. A legjobb tanács, hogy menj el valahova és hallgasd meg és ha lehet ne egy MM vagy Saturn, hanem valami "hifi" bolt, mint a Streamaudio. De egyébként nem rossz a Tsi400 bár nekem kicsit erőtlen volt, de mondjuk én 25nm-re kerestem hangfalakat.
-
mike1978
tag
válasz
goommbi #23756 üzenetére
„van egy pár belőle (ES30) de nem bontjuk ki meghallgatásra, mivel nagyon kevés az árrés rajta így később nem biztos, hogy haszonnal el tudjuk adni”
Ebbe már én is futottam bele pár boltban, de azért érthető, hiszen gondolj bele...bemész, kibontják neked, és ha nem tetszik akkor már nem "új, bontatlan" a termék, amire a következő vásárló már húzza a száját, sőt sok esetben meg sem akarja venni....jó példa erre a feletted kommentáló "Ti4X" fórumozó...idézem: "Kipróbálni is ki lehet, az egyik csomagoláshibás, a másik meg elvileg bemutatóteremben volt, de nem merem megvenni... "
Lehet az a termék is ezért lett kibontva, aztán valaki mégis mást választott, utána meg sorra nem kell senkinek, mert biztos "széthasznált", meg mert "át akarnak verni vele", vagy ha már fel van bontva, akkor "legalább féláron kapjam meg az egyébként is akciós terméket".....sajna ez van...
Én is a kereskedelmen dolgozom, ezért megértem az ilyen "problémákat"! Egyébként meg ES30 egy elég népszerű termék a multikba, ha körbe hívod őket biztos találsz valahol egy meghallgatható darabot!
-
Vidala
senior tag
válasz
goommbi #23756 üzenetére
Én is azt javasolnám alternatívának, mint MaTTeS a #23759 HSZ-ában, csak annyival módosítva, hogy inkább a Duna Plaza Saturn-ba menj el. Kevesebben vannak, mint a MM-ban, csöndesebb, van külön HM stúdió, és nem utolsó sorban van egy közép korú eladó férfi, aki egész jól karcolja a témát. Érdemes lehet vele is beszélgetned.
A többit inkább magad döntsd el egy meghallgatással (amúgy abban is van ráció, amit mondasz).
SZVSZ az ES30-ok a jelenlegi Stream-es ára nagyon jó, nemhogy túlárazást, inkább az ellenkezőjét állítanám. Ha "szerencséd" van, akkor sztereó erősítővel (is) hallgathatod, arra szokták inkább kötni, az állókat pedig a HM erősítőkre. -
BBéci
legenda
válasz
goommbi #23605 üzenetére
"Basszus megszólalásban, előnyben részesítem a melegebb lágyabb brumógosabb mélyeket a keményebb kopogósabb hangzással szemben."
Ez attól függ, milyen a forrás, a jel. Egy jó rendszer képes mindenfajta mélyhang megszólaltatására, amilyenre éppen szükség van. Brummogni, és kopogósat előadni is tudnia kell!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest