- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
bendeguz76
aktív tag
hát megmondom őszintén áldoznék rá ha hallanék különbséget a mostani és a leendő hangdobozok között.megkérdeztem ahol demoznak vele ott egy B&W cm8-as szettel van összekötve.néztem árakat nekem ez lenne a max ami még esetleg beleférne.de kiváncsi lennék te mivel társitanád.
-
bendeguz76
aktív tag
sziasztok.egy kérdéssel zargatnálak benneteket .adott egy monitor audio rx-6-os 5.1-es szett.most jo áron hozzájuthatnék egy arcam avr 400-as hm erősitőhöz,angliábol.bemutato darab egy szakkereskedésben.kérdésem érdemes nekem erre beruháznom vagy nem tudom rendesen kihajtani a meglévő szettemmel?garancia természetesen van még rá.szállitás,megvétel sem gond mert barátnőm testvére kinn él ugyhogy ő hozná el most az ünnepek elött.esetleg valakinek tapasztalata lenne hozzá megköszönném a válaszokat.
-
bendeguz76
aktív tag
szerintetek ér 100 ezret egy Denon AVR-3806-t?Monitor audio rx szett mellé lenne
-
bendeguz76
aktív tag
nincs még meg a hkts 60 szett max 200 ezer van az 5.1-re és egy száz az erősitőre.nem kell a legujabb évjárat a lényeg hdmi-s legyen.
-
bendeguz76
aktív tag
egy harman kardon hkts 60 hangrendszerhez keresnék hm erősitőt.ehhez szerintetek eléga harman belépő erősitői vagy kellene hozzá a 360-460-as középkategoria?márkán belül maradnék gondolom jobban szol mint egy denon-onkyo-val.mozira lenne nagyrészt zene minőség annyira nem számit öcsémnek nem egy nagyigényü vájtfülü.válaszokat előre is köszönöm.
-
-
bendeguz76
aktív tag
Arcam Avr 500 most 2500font helyett akcios féláron van hivatalos garanciával 1300font angliában.Tuti gép lehet.aki ennyit tud rászánni biztos nem bánná meg.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
daniel2121 #27649 üzenetére
mert többet ér mindenkinek az uj "fjucsör-ök"mint maga a hang
-
bendeguz76
aktív tag
hát igen el kellene dönteni,hogy a valoszinű jobb hang szemben az ultramodern,haver elött felvágo iphone vezérelt kismillo hangképpel megtámogatott "kütyü"erősitő.nehéz kérdés.
-
bendeguz76
aktív tag
komoly cucc lehet az a denon már szerintem.bár ezt ugy mondom,hogy hallani még nem hallottam saját fülemmel.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
Gál István #27330 üzenetére
jobban jársz ha az rs8-akat megbontod és páronként eladod.
-
bendeguz76
aktív tag
porszivo
-
bendeguz76
aktív tag
Av forumon hirdetnek most egy Denon 3311-et 280-ért.nem lehet rossz gép.
-
bendeguz76
aktív tag
hol tudnám megfülelni a NAD T747 hm erősitőt?a többi nad erősitőhöz képest egész jo árban van.
-
bendeguz76
aktív tag
Monitor audio rx 5.1-es szetthez ill B&W CM 5.1-es szetthez melyik Onkyo hm erősitő illene jobban egy 40nm-es nagy belmagasságu fafödémes nappaliban?1008 ill 3008.
-
bendeguz76
aktív tag
az biztos,hogy érdekes árak vannak nálunk Magyországon.Angliában hivatalos kereskedőnél a Denon AVR-2311 625 font=200.000ft.A Denon AVR-3311-es 1095font=350.000ft.E két erősitő között vacilálok én is nem tudom,a 150 ezer különbség reáli-e.érdekes mert az egyik között van 90 ezer különbség a nagyobbik között meg csak 50 ezer a angol-magyar árakat viszonyitva.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
Deadzone41 #12453 üzenetére
Aymara,Streemaudio,Hifibarlang....stb
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Steam topic
- Napelem
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest