- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
T-Tboy
tag
Eléggé tetszetősek ezek és a többi Proson hangfalak is amiket nézegettem.
Egy Stratego 5.0-ás szett nem is lenne rossz.
36SAH frontoknak-120eFt/pár, Center 6 centernek-30eFt, és Monitor 6-osok surround-nak 40eFt/pár. Cakk-pakk 190eFt-ért. Mindbe 16,5-esek a mély-közepek és a frontok mélyei. -
BBéci
legenda
Nekem is tetszett a hangja és a kinézete is, messze árán felül teljesít.
(#49481) Szabikaa20
Az E és az ES között jókora különbség van, előbbit nem tudnám 2 percnél tovább elviselni. A Yamaha 777 valahol a kettő között lehet.ES tulajokat kérdezem, néztek-e már a doboz belsejébe, milyen a kábelezése?
-
Sotime
csendes tag
-
NaLiN
csendes tag
Köszi az infókat Urak!
Tartottam tőle, hogy 20k nem lesz elég.
Az erősítő + 5.0 nem hangzik rosszul. A kérdés csak az, hogy mi legyen a koncepció. Tehát a tényleges setup milyen konkrét elemekből álljon össze? Az AVX fórumot mindjárt megskubizom, köszi a tippet! A Conceptnél mi jobbat tunátok ajánlani a kereten belül? Illetve az is kérdéses, hogy mit kell figyelembe vennem, amikor az erősítőhöz hangfalat választok? Mármint milyen technikai, vagy egyéb paramétereket?
-
Dorian
félisten
A mélyhangszórókra vonatkozik, arra gondolok, hogy a mélyek nem elég precízek, megfogottak. De ismétlem, nem hallottam C8-at, ezt a véleményt másoktól hallottam. C6-ommal nincs ilyen problémám.
Igen, pár éve 140 volt a szett, én is annyiért vettem, de ettől most még nem lett rosszabb, akkor volt olcsó. A jelenlegi kínálatban ennyiért is megállja a helyét.
-
BBéci
legenda
Nem esélyes, hanem tény, hogy az M1 fogja közvetíteni az F1-et, már 3 hete aláírták a szerződést. Egyelőre úgy néz ki, "szeretett" Gyulánk nem megy át, a többiek sorsa még kérdéses. WG nekem nagyon hiányozna, elképesztő a tudása, hozzáértése és normálisan beszélni, fogalmazni is képes.
(#44582) cekkk
Palikkal kapcsolatban maximálisan egyetértünk, valahol a neten láttam egy gyűjteményt azokból az orbitális baromságokból, amit közvetítései során mondott. Alig volt értelmes mondata. -
cekkk
veterán
Nem offolok tovább.
Én erről nem tudok, csak annyit, amikor kormány váltás volt, ellett zavarva a Hungaroring éléről, és így gondolom a tévébe sem kellett.
Ilyen ez a sógor koma jó haver szitu, és betettek mást a helyére.
Most meg Talmácsinak akarnak motorcsapatot?
Könyörgöm, ha nincs meg hozzá a tehetsége, hogy egy csapat foglalkoztassa menjen akkor kapálni, mint Baumgartner is, az ő hobbiját is az ország finanszírozta.
Majd lesz olyan tehetségünk aki eljut oda, de aki eljutott és ki hullott, azt ne erőltessük. -
Gorneck
legenda
A magasság miatt nem vagyok benne biztos...mármint a 15 fokban.
Amúgy ez menne bele...20x19.5x53 a mérete, ami nem kicsi és elég magas. A vogels szerint ez már magas...
-
BBéci
legenda
Nem vagyunk egyformák, én Discoveryt elvétve nézek és a többi hasonló ismeretterjesztő csatorna sem tartozik a kedvenceim közé. A kereskedelmi adókon szinte kizárólag az említett tehetségkutatókat és 1-2 sorozatot nézek, amiket feleségem is szeret, (Csont, CSI) mert a többit (House, CSI Miami, Desperate Houseviwes) eredeti hanggal, HD-ban töltöm le. Kivételt képeznek azok a filmek, amiket más formában még nem szereztem be és érdekelnek, de olyan legfeljebb hetente egyszer fordul elő.
Korábban egyikünk sem írt olyat, hogy az eredetileg sztereóban készült felvételeket dobatnánk szét hat csatornára, azt Te hoztad fel. A DD 2.0-ra írtad, hogy nem szabadna buherálni. -
Khelben
nagyúr
Na ilyen pont van itthon, szuper, köszi.
(#43267) BBéci: a mostani elrendezésben 50 cm-re vannak egymástól a hangfalak, tehát annak így is, úgy is lőttek. Majd az új polcot úgy csinálom, hogy legyen rendesen hely, de egyelőre ezzel kell főzni, ebből szeretném kihozni a maximumot. (vagy már nem él az a szabály, hogy minél messzebb vannak egymástól a hangfalak, annál jobb?)
-
BBéci
legenda
Szerinted azokat a filmeket, amiket a tévék sztereóban adnak, azokat kétcsatornásra tervezték?
Szinte kivétel nélkül Dolby Digital vagy DTS 5.1 az eredetijük. A Pro Logic segítségével meg tudok szólaltatni valamennyit a surround hatásból, néha meglepően sokat. Gyakorlatlan fülek meg sem hallják a különbséget, azt hiszik, igazi digitális hang szól.
Az X-Faktor egy világszerte sikeres tehetségkutató műsor, alig várom a szombat estéket, hogy végre nézhessem. A tavalyiból készítettem egy válogatást, aminek egy részét vasárnap délután néztük újra, nem először és nem utoljára. A Megasztárral hasonlóan voltam, olyan csodálatos énekesek kaptak lehetőséget az ismertségre, mint Tóth Vera, Caramell, Gáspár Laci, Póka Angéla és még sorolhatnám, akiket bármikor megnéznék egy egész estés koncerten. Eredeti CD-im is vannak tőlük.
-
spiky03
veterán
-
Tamoo
nagyúr
Új vagyok. Most egy genius 5.1-es hangfaszett van a tv-re kötve sztereoban, mert a tv csak optikai kimeneten tud állítólag 5.1-es hangot kiadni, szóval elvileg mindenképpen előrelépés lenne. A kérdés csak az, hogy megéri-e. Ha nemigazán számíthatok "térhangzásra", akkor nem dobnék ki rá pénzt.
A másik dolog, hogy erre az erősítőre hülyeség lenne kötni ezeket az olcsó genius hangfalakat ugye? Nem szólna jobban mint ezek a kicsi pioneer-ek?
(#42744) Thuglife: Mikor hogy
de úgy kellene ugye, hogy kb fejmagasságba essen? Én azt hittem, hogy a hátsó hangszórók elrendezése miatt nem túl jó az elrendezés, de akkor ezek szerint nem gond, hogy nem középen ülünk.
-
cekkk
veterán
Én meg nem tárolnék lemezeket
Az meg, hogy megmutatja neki az ember, hogy itt van két kattintás megcsinálja a gép majd elmenti egy vinyóra nem nagy kaland.
Ha valaki gyűjti őket rendben, de én nagyon kevés filmet tartok meg, azért, hogy 1xer megnézzem nem írok ki semmit, meg kicsit pazarlásnak tekintem, ha jó tévé meg házimozija van, nem dvd minőséget kell nézni rajtaWarter
Egy szóval nem mondtam hogy rippeljen bárki bármit, de a többség itt nem hivatalos forrásból szerzi be a filmeket, akkor minek írja ki
Nem kell kiírni és kész, lehet lejátszani a média lejátszóról. -
spiky03
veterán
A full HD mkv-at viszi...
(leszámítva ugye az 5.1level kódolóst, de rika, hogy ilyen kódolással tesznek fel filmet, ha meg még is, akkor van egy progi, ami hip hop átkódolja, és már lehet is nézni)
Az ISO-kat nem viszi (mondjuk nekem meg havernak sem lényeg), se a BD25,BD50-et.A DD és DTS hangokkal nincs semmi problémája, sőt még a TRUE-HD és a DTS-HD magokat is átengedi az erősítőnek.
Bocsi rosszul fogalmaztam az előbb, arra mire nekünk kell arra tökéletesen megfelel.
Mert mi mkv-at nézünk, meg divx-et, xvidet, nah meg dvd-t (lemezről)Ha te szeretnéd az általad leírt formátumokat is nézni, akkor neked egy médiaplayer kell.
(Elvileg van már 15ért is ami visz mindent) -
spiky03
veterán
Nah meg vannak azért olyan BD lejétszók, amik azért viszik az mkv-at is, meg divx-et, xvidet
(pl havernak egy LG DB550 játékosa van és viszi gond nélkül mindent)
Én egy 590-es tervezek majd venni a DLNA miatt, mert így nem kell majd külsőwinyóra másolgatni meg ilyenek, csak megosztok a gépen egy mappát és kész is -
törölt tag
-
cekkk
veterán
Magán vélemény, de én pl nem láttam még olyan Pana plazmát ami ne villogott volna(én láttam így én érzékeltem, másnak biztos nem villog), az LGnél és a Samsungnál én nem fedeztem fel ilyet, igaz képminőségben jobb volt a pana, de nem tudnék együtt élni vele ha itthon is villogna
-
Warter
addikt
Úgy-úgy. A sima függöny sajnos kevés volt. Mondjuk asszonynak nem is tetszett a régi, most lesz mindkettőből. Kíváncsi leszek mennyit javít. Azt hiszem utána lesz egy front-center kábel csere valami jobbra. Nem rossz ez a Sinus Live, de kipróbálnék másfélét is. Mondjuk egy Excaliburt vagy egy Néhait.
Dorina: Persze, jó vastag. Asszony minden függönyt lecsekkolt, hogy elég vastag-e, meg, hogy tényleg "sötétít-e" rendesen.
-
Patice
nagyúr
-
BBéci
legenda
Nem, a Dolby Stereo is más, nem egyenlő a Dolby Digital 2.0-val.
(#35839) Dorian
Pontosan ezt tapasztaltam én is, az mkv filmek 80 %-a DTS hangú, mert a BD-n is az található.(#35830) robi-k
Bármilyen furcsa, ARC csak sztereó, nem megy rajta 5.1.(#35840) Patice
Ez viccnek is rossz! -
BBéci
legenda
Elsősorban az áramellátás miatt. Előző HP laptopomnak a tápegysége ment tönkre, mostaninak az akkumulátora. Egyik nap még két óránál is többet működött vele, másnap 20 perc után kikapcsolt és vége, teljesen kész. Már 8 hónaposan is megesett, hogy egyik pillanatról a másikra kikapcsolt, persze a szervizben nem tudtam bemutatni. Elektronikája is meghalt, valamint cellazárlatos is lett. Haveromé ugyanez, csak fél évvel fiatalabb a gépe.
-
Anubis_9
addikt
Azt hiszem, erre gondolsz. Van belőle 2,5-es is, de nekem sztem elég a szettemhez 1,5-es is.
-
-
Mazsika
őstag
egy kis előzmény a többieknek...
akkor te mit ajánlanál, erre a célra? (ugyanebben az árban!) -
-
KTTech
veterán
Az 12.5MB/s nem MBit/s
és 48Mbit-nél nagyobbat még nem láttam BD-n... főleg, hogy a szabvány ezt definiálja maximumnak. (BD Video movies have a maximum data transfer rate of 54 Mbit/s, a maximum AV bitrate of 48 Mbit/s (for both audio and video data), and a maximum video bit rate of 40 Mbit/s.)
-
cekkk
veterán
Pedig volt olyan akinek az alaplapi sata vezérlője romlott el nem is egyszer
De én már nem kutakodok miatta. Mindenki azt vesz amit akar.Megérteném hogy a külső tápot favorizálná valaki, ha az minőségi lenne, mind mondjuk a VLS amivel lehetett kapni, de mint mondtam, ezek a külsők amiket valakitől megvesz a HDI Dune nem biztos, hogy hozzák azt a minőséget mint a belső a base-ban.
Én próbálok mindig mindenből olyat venni, ami nem külső tápos, mert azért az megfigyelhető, hogy egy ilyen kis külső táppal ellátott valami mindig olcsóbb mint a belső táppal rendelkező.Amikor én vettem, akkor kezdtek el szállingózni a smart sorozat tagjai, felhívtam a importőrt, mert tőle is belehet szerezni, megkérdeztem, hogy melyiket érdemes venni, mondta, hogy base, a külső tápos dolgok nem jók, lehet ezt arra fogni, hogy akkor akarták ki futtatni a prime, meg base szériát, de mint látható náluk még lehet kapni, és nem azért javasolták, mert szabadulni akartak a készlettől.
Meg egyébként is a Baseben legalább lehet tápkábelt cserélni már ha valaki akar a smart sorozatnál meg nem
Úgyis vannak akik erre esküsznek
-
cekkk
veterán
Mert a base belső tápos, és nem ilyen filléres külső tápegység van hozzá.
De láttam vagy te is oda át, de akkor nem vagy elég figyelmes, nézd meg, elég sokan panaszkodtak, arra, hogy tönkre ment a smart sorozatos lejátszójuk, míg a prime, vagy base esetében még nem nagyon olvastam ilyet.A másik a mérete miatt sem merném megvenni, mert össze zsúfolták, és kb fele akkora helyen van a vinyó, alaplap mint a base esetén ami megint csak jobban a melegedéshez vezethet.
Ha rászánja az ember azt a plusz 10 ezer forintot szerintem jobb vétel a base mint a h1.
Másrészt a baseban van kijelző, akkor ha zenét hallgat az ember akkor azon is eltud navigálni(nem egyszerű, de szokható), a vinyót kikapom és viszem. A H1-nél nincs kijelző. a D1nél van kijelző de ott nem tudod olyan egyszerűen kivenni a vinyót. Kompromisszumok, amiket elfelejthetünk a basenél.Peak
Milyen vinyó volt amiről leakartad játszani?
Nekem 5400es volt a laptopban gond nélkül vitte a BD50es filmet, de amit a vinyó elkezdett dolgozni, mondjuk elindítottam egy böngészőt vagy torrentet próba képen, nálam is elkezdett szakadozni.
Valószínű nálad is ez lehetett, vagy nem
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest