Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
-
xtremetuning
addikt
válasz
Poplacsek #38389 üzenetére
"Merthogy halgattam már rendszer PPP-vel és anélkül és nemigazán véltünk felfedezni különbséget."
1. Ki kellene előtte mosni a fületek...
2. Lehet olyan láncon kellene hallgatni, ahol ki tud jönni a különbség....Nálam a fejhallgatón is meghallatszik a difi a PPP javára.
A vetítőn is látszik a képen.
A komplett rendszert már meg sem említem....A tápkábel mizériára inkább nem reagálok, ha sokat kötözködsz, egyszer áthívlak egy kis tesztre, de utána hivatalos megkövetést kérek a fórumon
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Poplacsek #38389 üzenetére
figy,nemtom,honnan vetted,h van benne kapacitás.hallottam már szűrőt, sokszázezreset is,ennek nem olyan hangja van.sem sávszélt,sem dinamikát nem érint negativan.sőt,pont inkább pozitiv.olvasd már azt is,amit én irok
nem mindenütt van hatása(ujabb furcsaság),sőt nálam 1x mocskosul elvékonyitotta a hangot is.de ha jól használom,kikisérletezem,hogy hol jó,ott tök fajin fekete, mély szinpadot ad.
Valhalla Ákost én is sokra tartom, pláne mióta megismertem munkáját, igaza is lehet,de ez mondom,h nem szűrő
Valami olyasmit mondott Zoli,mikor kérdeztem, hogy kezelés alá vetett néhány átlagos alkatrészt,amivel ezt eléri, és h hiába keresgélnék neten ő még nem látta publikálva az eljárást.
és még valami: a szomszédos rossz kapcsolókat, neoncsöveket, hűtőket nem szűri.ezek pattogását, többek ugyanúgy hallották alcesen át is.
-
Integra
titán
válasz
Poplacsek #37213 üzenetére
igazából azt az árat nem tervezem, ha másik cuccom lesz, akkor azt majd usa-ban, ide már nem akarok nagyon ha nem muszáj. a 3d őrület is kimarad, amig szemüveggel kell szarakodni, addig 2d marad és kész.
az 5.1-es hangdoboz rendszer lesz majd amit szeretnék valami emberi kultúrált történetre cserélni, meglátjuk, hogy mi sül ki, titkos ügynököm folyamatosan figyeli az étertamúgy miért jobb? hangminőség? felhasznált alkatrészek? összeszerelés? azt már látom, hogy hdmi csatlakozóból éppen kijövök jelenleg a 3+1-gyel, splittert már igy is vennem kellett.
-
python1
veterán
válasz
Poplacsek #36826 üzenetére
Nem,ha az lett volna az első média lejátszóm most talán nem gondolkodnék HTPC-ben.
MTEC movi cube 270-euros szutyok,most a 2-éves srácom-nál üzemel,Thomas a gőzmozdony és mickey és társai mennek rajta napi 12-órában.
De hozzáteszem arra a célra tökéletes.Jos3ph: ja a hátsó hangfalakból nem jön egy kicsit sok infó, kicsit a hangszínpad nem
erős hátul? -
bajnokpityu
félisten
válasz
Poplacsek #36780 üzenetére
imént a pcm-et dicsérted.(burr)
hogy is van ez?
sztem egyébként a dac hangjának a karakterét határozza meg,és az elméleti max minőséget a dac ic,de ez kb 30%a a végeredménynek.viszont elromlott a hómméddacom
mindent átnéztem,amibe belenyúltam,és mégis aszongya nincs jel.szomorú vagyok,nagy a csönd...
egyébként bibi,nekem oldalanként van 1-1 8742esem.csak épp kussol... -
-
xtremetuning
addikt
válasz
Poplacsek #36756 üzenetére
Itt egy frissebb, de itt is megy a sötétben tapicskolás...
7 darab Burr-Brown dac
Fellendítik az analóg összekötő piacot ???
7 darab komoly egyforma ic....nyami. Többe lesz, mint a készülék. -
xtremetuning
addikt
válasz
Poplacsek #36746 üzenetére
A 3000 ojró induló lesz szvsz.
Ha 20%-ot alkudunk, már "csak" 2400. Egy közepes minőségű (audiofil) Blu-ray ára.
Nem mondom, hogy ajándék, de nem is megfizethetetlen.
Kérdés, mikor fog valójában megjelenni, vagy csak befogják a szánkat megint egy időre.
Ne feledjük el, 2 éve készül.... -
-
xtremetuning
addikt
válasz
Poplacsek #36357 üzenetére
Viszont annyiban mindenképpen számít a lejátszó hang és képben egyaránt, hogy milyen táppal rendelkezik. Ez a dunénél elég sovánka....
A szinemaciban is külső táp van, gondolom nem véletlenül.Emlékezz vissza, a dunéhez is lehetett kapni modifikált tápot (az egy másik dolog, hogy rohadt drágán), és nagyon sokat tudott rajta hozni.
-
cekkk
veterán
válasz
Poplacsek #31953 üzenetére
Peak-hez is szól.
Akkor most amiben nincs benne a fekete sáv lekódolva az az eredeti képaránnyal jelenik meg, vagy 16:9ben?
Meg értem, hogy felesleges, és igazatok van, csak mivel én találkoztam nem egy olyannal aminek az aránya nem 16:9 volt eredetileg, és a végén mégis az lett belőle, így fenntartásokkal kezelem. -
BBéci
legenda
válasz
Poplacsek #31945 üzenetére
Már, hogyne lennének fekete sávok??? A 2,35:1 arányú filmek - a többség ilyen - nem töltik ki a teljes 16:9-es képernyőt. Valójában nem is 19020 x 1080 felbontásúak.
A levágással információ vész el a szélekről és a konverzió miatt romlik a képminőség.
Agyrém, aki ilyet tesz, az súlyos idióta. -
cekkk
veterán
válasz
Poplacsek #31945 üzenetére
Miért ne lenne ilyen, ha hanem 16:9 a képarány, már ha 16:9es a megjelenítő aránya.
Akkor ott van az a fekete sáv, ha mondjuk más képarány, mint ami a megjelenítőd valós arányaPeak
Mert akkor már a kép nyújtott lesz és így akkor torzul az egész kép. Csak ennyi zavar. Olyan mint amikor 4:3ból 16:9et csinál a tévé, és torzul az egész, de akit ez nem zavar legyen vele boldog
-
cekkk
veterán
válasz
Poplacsek #31808 üzenetére
Lehetséges, nem emlékszem már pontosan melyik volt, csak arra, hogy a 100-160 ezer közötti hangfalakat hallgattunk, és abba a ár kategóriába tartozott.
Gondolkoztam rajta, hogy lecserélem maxra a base-t, de rá jöttem, hogy felesleges nekem, számomra mostanában havi max 1-2 olyan film jelenik meg ami olyan hogy maradandó élmény nyújt, sőt lehet kevesebb, azért meg nem fogok venni még BD írót, Jó nekem ezek a rippek, ami meg nem tetszik fogom és letörlöm. -
cekkk
veterán
válasz
Poplacsek #31794 üzenetére
A legkisebb széria talán a bronz volt az
Proval nekem annyi a bajom amit oda át is említettem, hogy tökfelesleges bele a ez a otthon automatizálás, és nem arra kéne fektetni a hangsúlyt, meg sajnos ahogy olvasom, meg ahogy te is tapasztalhatod, hiába vitték át Tajvanra, a gyártás, szerintem rosszabb minőség lett mint a kínai, mert folyamatosan baj van a smart sorozattal, a prime , meg a baseről a tulajok nem írnak a fórumba hogy sok a baj velük.
Van egy olyan érzésem, hogy az oppoval, jobban járnál, már csak a benne lévő elektronikák, és a két hdmi miatt. -
cekkk
veterán
válasz
Poplacsek #31790 üzenetére
Lehetséges, hogy ez volt, nem olvastam a 760ról, hogy hogyan is kellene frissíteni, de ha tényleg így járt akkor valahol az ő hibája is, meg végül is a h/k is kiadhatott volna normális frissítést, de ha már le írta, akkor ez tulaj hibája legfőbb képen.
Én a MA legkisebb álló hangfalát halottam, nem tudom, hogy be volt-e járatva, szépen szólt de a mélyei olyanok voltak nekem, mintha a hangszórókból egy tölcséren keresztül érkeztek volna felem, és nem szépen terjedtek a szobában. Nem tudom, hogy a nagyobb szériák ilyenek-e, de sajnos amit akkor halottam nem tetszett, nagyobbakat viszont meg hallgatnék szívesen -
Peak
addikt
válasz
Poplacsek #31784 üzenetére
bakker remélem nem kell frissités az avr460nak
van notebookom nativ sorosporttal, és alán az asus p5q pro alaplapon is van... de nem igazán akarnám használninéztem a csodás Monitor audio RX6 8at de sajnos subbal együtt még 5.1ben is bővel 700k fölött van
vajon a sima BX bronz sorozat még játszhat? Pl. azonos szinten van mint egy Polk RTI A5 A7? -
cekkk
veterán
válasz
Poplacsek #31781 üzenetére
Nekem meg nincs rs232 portom a laptopon
Végül is nálam tökéletesen teszi így is a dolgát, igaz Lean-nél nem akart együtt működni az ő htpc-jével, dunevel tökéletes, majd egyszer rászánom magam és elszórakozok vele, aztán meg ha elszáll, szívni fogom a fogam rendesen -
cekkk
veterán
válasz
Poplacsek #31779 üzenetére
Neked rs232-rs232 kábeled vagy usb-rs232 kábeled volt, ha usb akkor a H/K oldalán fent lévő ajánlott márkák közül választottál?
Annyira nem akarok vele szórakozni mert nálam tökéletesen működik, és pont a héten vagy a múlt héten olvas hogy valakinek a 760asa szált el, és a szerviz 200 ezer körül akarta megcsinálni
[link] -
Vidala
senior tag
válasz
Poplacsek #31669 üzenetére
Én egy picit furcsállomm, hogy másoknál ennyire melegszenek a H/K-k.
Pedig nálam sem ideális az elhelyezése, mert oldalt épp csak 1-1 centi hely van, így felül és hátul tud valamennyire szellőzni, Viszont egy-egy mozizás után sem forró, azaz kézzel még kellemes érzet tapogatni a tetejét (mondjuk 45-50 fokos lehet kb). Szvsz ez bőven belefér az üzemi hőmérséglet kategóriába. -
-
Vidala
senior tag
válasz
Poplacsek #31504 üzenetére
Azért mert vitatkozunk, nehogy ilyen butaságokat csinálj! Mármint, hogy ide se szagolsz napokig. Azért mert nem egyezik mindenkinek a véleménye? Erről egy Ponyvaregény idézet jut eszembe, de kissé obszcén, ezért találós kérdés marad.
Az például nekem nagyon imponál, hogy vetted a fáradtságot, és elkezdtél méricskélni. Az ilyen viták visznek előre. Nálam csak az a nem menő, ha valaki elvből mondja azt valamire, hogy hülyeség. Egy ideig pl. iden sokan állították tudományos alapokon, hogy a föld lapos.Most ilyen szempontból Dorian viszi nálam a prímet az "amatőrök" között. Fejlesztget, tesztelget, és őszintén megosztja velünk a tapasztalatait. Nem érzem azt rajta egy percig sem, hogy csak azért mondja egy villásdugó forgatásra, vagy bármi más cucc beszerzésére, hogy azért jobb, mert mondják, vagy mert "ha már pénzt adtam érte".
Mondhatom, hogy engem is hobbi szinten érdekelnek ezek a dolgok, de nem vagyok elektromérnök, se nincs olyan széles körű tapasztalatom, mint BBécinek. Ezért inkább csak óvatosabban adok hangot a véleményemnek bizonyos témákban. PL. ugyan cserélgettem, próbálgattam már néhány kábelt, de ez olyan kevés volt, mint mackósajtban a brummogás. A másik fele, hogy amivel én rendelkezem, az egy kb. alsó közép kategóriás rendszer. Éppen a HD hangminőségbe bele lehet már pillantani vele, de talán mondanom se kell, hogy vannak ennél sokkal komolyabb cuccok. Olyanok, amik mindenféle HD "humbuk" nélkül szólnak összehasonlíthatatlanul jobban, persze még sokkal többszörös árért. Én azt gondolom, a saját kis "tesztjeim" alapján, hogy az ilyesmiken jön ki igazán pl. a kábelezés is. Én örülnék, ha a szobaakusztikámon, vagy egyszerűen az ideálishoz közelítő elrendezésen tudnék javítani, de lassan az adottságok korlátjába ütközöm. Ezen dolgozom inkább, hogy a következő rendszerem majd valamikor, még tökéletesebb lehessen. Ehhez pedig egy igen jó kis hely ez a fórum.
Azt pedig cserébe igyekszem megosztani, amit eddig megtanultam ebben a témában. -
Dorian
félisten
válasz
Poplacsek #31504 üzenetére
Igen, állítólag nem szűrő, nincs benne tekercselés. Most, hogy hallgatom és tetszik, miattam fluxuskondenzátor is lehet benne
Kaptam hozzá még egy olyan T dugót, ahol el van forgatva a T-hez képest 90 fokkal a dugvilla, így elfér a másik aljzat mellett.Amúgy épp barátnőm egyik U2 albumát hallgatjuk, egyik számban van egy nagyon halk vokál-szerűség, ami eddig nem hallatszott. (Ő szólt, pedig nem érdekli a hifizés és nem is figyelt)
Gyere csak gyakrabban, felpezsdül a topik. Csomó mindenről, amit pl. Béci mondott, régebben én is simán gondoltam, hogy hülyeség (bocs Béci) aztán ahogy lett a megfelelő minőségű rendszerem meg akusztikám, kezdenek sorra beigazolódni. Pedig mérnök vagyok, logikus magyarázat nélkül nehezen hiszek el dolgokat, de kénytelen vagyok...
Vikthor:
Nem. A direct mód az 2.0, így a legjobb minőségű a zene: kikapcsol minden felesleges elektronikát.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Poplacsek #31500 üzenetére
probléma ez,hogy ez nem szűrő.
"hangminőség katalizátornak" hivja.
és mielőtt megkérdezed,nem látni bele,fogalmam sincs miből van.érdekelt,de ennyi.
ha rá tudsz jönni,érdekel engem is.
abszolut nem lesz tőle kisebb dinamika,sem kisebb sávszél,sőt!
annyit tudok róla,hogy gyártó szerint sem hatékony,ha hosszabbitó van mögé kötve, T dugót kell használni. -
python1
veterán
válasz
Poplacsek #31493 üzenetére
Még egy ilyen hasonló téma,igaz nem ide vág teljesen.
Gondolom akkor mindenki tisztában azzal,hogy a számítástechnikában használatos alaplap egyik fajtája az úgynevezett ULTRA DURABLE arhitektúrára épül,melynek a lényege az,hogy az alaplap nyomtatott áramköre jó minőségű rézből de ráadásul dupla,tripla vastagságú a többiekhez képest.Ami elméletileg jobb,gyorsabb adatátvitelre képes lehet,hogy ez is szemfényvesztés?
(Nekem is van 1 ilyenem) -
Vidala
senior tag
válasz
Poplacsek #31486 üzenetére
Kicsit azért kötözködöm
Mi értelme van kimérni valamit, ha úgyis a végén a füleiddel döntöd el, hogy melyik tetszik jobban? Ráadásul ugyanaz a veszély áll fenn, mint a mérés nélküli esetben: befolyásolhatnak a mért eredmények! Akárcsak a másik esetben feltételezett placebo hatás. Szóval ilyen tekintetben ez a válasz sem valami kerek, hogy ennyire ujjongjunk rajta.Úgyhogy inkább phyton1 álláspontjára helyezkedem, és csöndben olvasom tovább a feljeményeket (ha lesz).
-
BBéci
legenda
válasz
Poplacsek #31479 üzenetére
Kénytelen vagyok válaszolni.
Amit a HDMI-ről írtál, abban igazad van, ezt próbálom én is megértetni a kételkedőkkel.Muszáj hinned a füleidnek, különben el kellene adnod az összes cuccodat és bögreszettel mozizni, zenélni. Csak belemagyarázod, hogy jobban szól a Primare, mint például a "citzumitzu".
Évekig nem mertem kipróbálni a (CD-játszó) villásdugó fordítást, attól féltem, nem fogok hallani különbséget. Aztán rászántam magam, hallottam. Nem kicsit, nagyon! -
Vidala
senior tag
válasz
Poplacsek #31481 üzenetére
Én ezekbe a vitákba nem szoktam belefolyni, mert többnyire elég parttalanul zajlanak (kivéve ha szerencsés a csillagok állása), viszont rendkívül élvezem őket, mert ettől még igen sokat lehet tanulni belőle.
Most sem szeretnék mélyen belenyúlni, de kíváncsi vagyok, te hogyan gondolod a hangzásra gyakorolt hatás mérését? Hogy fog "kinézni" a jó hangzás, és a rossz? Az egyiken meredekebbek, magasabbak lesznek a csúcsok a másikon meg sekélyebbek a mélyek?
Ne kötekedésnek gondold, tényleg nem tudom így elsőre vizualizálni! -
bajnokpityu
félisten
válasz
Poplacsek #31469 üzenetére
úgy megmutatnám a régi láncomon,rögtön értenéd.
tök mindegy volt,h a CDt v az erősitőt forgattam,ugyanaz volt a hatása.erre értem a fázist.
áram ugye hullámzik.ha mindkét egység ugyanakkor kapja a +t meg később a - t azt értem azonos fázisnak,ha meg megforditom,akkor ellenfázis.igy értettem.
mostanin nem tudom megmutatni,nem érzek különbséget. -
BBéci
legenda
válasz
Poplacsek #31445 üzenetére
Okleveles villamosmérnök kollégáid mit szólnak a villásdugó fordítás okozta hangminőség változáshoz? Szerintem azon is csak nevetnének.
Nagyon egyszerű a magyarázata annak, hogy miért nem adnak az erősítő mellé komoly tápkábelt. Ugyanazért, amiért a hangdobozokhoz sem adnak, nem ismerhetik a vevő ízlését és a többi készülék karakterét. A hangdobozgyártók nem is készítenek kábeleket.
A Stradivarik hangját szokták mérni, hogy miért jobbak a többi hegedűnél?Egy halom komoly fényképezőgéphez adnak gagyi kitobjektívet. Na miért?
Mert nem tudhatják, a felhasználónak mire lesz szüksége. -
cekkk
veterán
válasz
Poplacsek #31445 üzenetére
Hú jó kis írás
Egyszer én is megkérdeztem, hogy akkor a HK vagy Denon onkyo stb cég miért nem gyárt tápkábel az erősítőihez
Mert végül is az ő mérnökeik tudnák a legjobban, hogy ahhoz az adott elektronikához melyik tápkábel lenne a legjobb, már ha lenne jelentősége, de lehet nem véletlen nem gyártanak.
-
BBéci
legenda
válasz
Poplacsek #31407 üzenetére
Ne villamosmérnökként, hanem hifisként, zeneszeretőként olvasd, aztán próbáld ki!
Villamosmérnökként magyarázd meg a villásdugó fordítás hatását, vagy a tápkábelekét!Akkor került elém a cikk, amikor a házam épült, nem okozott gondot Merlin Gerin kismegszakítót venni, nagyjából ugyanannyiba került, mint a mellette lévő AEG, ami a légkondi ösvényét őrzi.
Ha nem hallod a hangjuk közti különbséget, akkor sem vesztesz semmit.
Ereklyeként őrzöm a HiFI magazin több lapszámát, melynek Darvas László volt a főszerkesztője. Szavahihetőségét soha nem kérdőjelezném meg.Szerinted autóban miért használnak 25-50 négyzetmilliméteres tápkábelt? pedig az csak 4-5 méter hosszú.
Akkor jelents ki valamit, ha tapasztalat, próba is van mögötte.
(#31416) Dorian
Nem ajánlott a tévét ugyanarról az "ösvényről" táplálni, mint a hifit, házimozit. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Poplacsek #31407 üzenetére
néztem mibe fáj 6mm-t bevezetni,nem egy vagyon,és nálam igen egyszerűen kivitelezhető.a födémfúrás az egyetlen necces dolog,mert padlófűtésem van,de remélem megtalálom a fotot,és nem fúrom el a csöveket...
amenyire pár hónapja olvasgattam a tuningosok,és DIYs oldalakat, szinte mindenki a táp oldalon kezdi a tuningot,függetlenül digitális v analóg szerkezetről van szó.hasonlóan könnyű ugrásszerű különbséget elérni,mint pl a gagyi hangfalkábel cserével.aszongyák.én döbbentem meg leginkább,amikor beraktam az alcesONEt.mi a rák lehet benne?
sztem a gyártón kivül senki nem vágja,h mi a bánattól működik(különben koppintaná boldog-boldogtalan),mégis elképesztően sokat lenditett az én rendszeremen.vigyorfaktor 10es,mintha egy másik készülék szólna.én valami olyasmire tudok gondolni,hogy az erősitők valahogy vissza is küldenek némi áramot,és mint a damping faktor is csak bizonyos esetkben fontos,itt is igy lehet.
-
Peak
addikt
válasz
Poplacsek #30770 üzenetére
A legnagyobb tisztelettel... ez egy marketing video.
Ennek ellentétét pedig ezen a linken hallgathatod meg.
http://www.youtube.com/watch?v=IrqDWcb_-14&feature=relatedS mivel rohadtul nem találtam idáig egyik oldalról sem 100%osan biztos infot, ezért jómagam továbbra is tanácstalan vagyok a témában.
Egyértelmű, hogy nem vagyok szakértője a HDMI kábelek garantált jelátvitelének technikájának, de azért a szubjektivitást sem kéne elfelejteni, az emberi hibás érzékelés tényezőt, stb...
Természetesen köszönöm a hozzászólásod, igyekszem kideriteni a HDMI jelátvitel hibalehetőségeit, s ha találok valami hasznos és hiteles technikai infot, igyekszem majd megosztani veletek. Ha ti bukkannátok valami érdekességre, ne habozzatok átadni.
-
Vidala
senior tag
válasz
Poplacsek #30488 üzenetére
Teljesen egyetértek, nekem is szimpatikusabb az egy erősítős megoldás praktikusság szempontjából. Viszont nálam mégis dilemma, mert akármennyire is meg vagyok elégedve az AVR255 zenei hangjával, azért ez csak viszonyítás kérdése. Moziban teljesen kielégít, de zenében azért jobbat is el tudnék képzelni (bár még egyszer hozzáteszem, most sem gyenge). Ez jelen álláspontom szerint sokkal olcsóbban megoldható egy jó sztereó erősítő beiktatásával, mint egy többszörös árú HM upgrade-el. Tehát lehet egy jobb sztereót kellene a rendszerbe illeszteni pl. úgy ahogy Sirfer is tette.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Poplacsek #30481 üzenetére
kicsit többet?
tudod,mennyiért megy el egy rotel? 30-40e között.per pill kábeleim összeértéke lehet...
Lacyval jóban voltam régen, hallottam is a monstumait. Nah, ő épített hangfal váltót.lehet irok neki,mert nem hiszem,h drága,ellenben aki hallotta,azt mondta, egyáltalán nem szól bele a hangba. -
Dorian
félisten
válasz
Poplacsek #29525 üzenetére
Igen, van létjogosultsága. Pont egy "Audiophile Test (Audiophile HQCD 2010)" című válogatást hallgatok, 1411 kbps-es felvételek, elképesztő. Sok klasszikus nagyzenekari felvételnél érzem mosottnak a hangszereket, eddig betudtam annak, hogy ez van, ennyit tud a rendszerem. Na itt más a helyzet.
Nagyon várom már, hogy levágassam a hangcsillapító szivacsokat, de az az üzem olyan hülye időpontokban van nyitva...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Poplacsek #29522 üzenetére
hű,hát volt,hogy teljesen más keverés volt a másik hangsáv.
ennél korrektebbnek tartanám átkonvertálni egy megfelelő programmal.szerk:de látom,ilyet is csináltál.
én még a hangkari demo audio DVDjét próbálgattam,és még az ezer éves genius 5.1en is hallható volt a különbség. -
python1
veterán
válasz
Poplacsek #29267 üzenetére
Köszi!
Lassan már 2-éves "megérett a cserére",meg az új cuccok sem férnek már el benne.
Warter:azok a kis kütyük,bal oldalon EMTEC médialejátszó, jobb szélen szintén médialejátszó csak azt zenére használom (ARCHOS) egyszerű mp4, dokkolóval mindenféle kimenettel,bemenettel. -
python1
veterán
válasz
Poplacsek #27730 üzenetére
Igen én is így tudom,akkor viszont valamilyen combosabb OEHLBACH rézkábel után nézek.
Egyébként a Németek-nél a minőség ellenőrzés a legkomolyabb a világon,ezek fényében szívesen vásárolok ilyen termékeket.Nem beszélve arról,hogy azért ár érték arányban verhetetlenek,nincsenek elszállva az árakkal.
Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest