- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
válasz
#48613632 #50301 üzenetére
Ez itt NEM a "Házimozi erősítő - és minden, ami hozzá csatlakoztatható 100 EZER ALATT" c. topik. Ergo nem értem a hisztidet.
" de kicsit néha úgy érzem, el vagytok szállva az igényesség terén." - én meg azt, hogy Te vagy igénytelen. Ami nem baj, csak ne akarj másnak látszani.
"linkelj légyszi ide egy hsz-edet, amikor kiajánlottál valakinek cuccot 100E HUF alatt." - Ki vagy Te, hogy Neked linkelgessek ? Az említett kategóriában jártasak megteszik helyettem. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #50296 üzenetére
Nyugi !
Hülyék és igénytelenek ellen nincs gyógyszer. Ignore on és olvassd, ahogy szenved.
Én már ezen túl vagyok, max. azt nem értem, minek írogat ide, ha :1. Gőze nincs róla
2. "Átlagos" a füle
3. Mindegy, milyen tanácsot kap, Ő lesz az okosabb és belemagyarázza a saját hitvallását.Szerintem csak sok ideje van trollosdit játszani, a közösség meg eteti.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #49909 üzenetére
Ja a hirdetés - mint 'komoly érték'.
Ahogy feltesznek valamit, Béla és Bandája rögtön ugrik és fikázik.
Nálam ez nem szinonima a 'komoly értékre'. - de be is fejezem, mert felmérgelem magam. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #49876 üzenetére
Béla már csak ilyen...
Nagy súly - sok hangszóró - kicsi pénz....szekrénnyi hangfalak egyenesen szocreál dizájnnal. Tipikus kínai marketing. Sokat - occoért.
Nem mondom, egy-két alsó-közép kategóriás cucca felveszi a versenyt, nevesebb gyártók jelentősen drágább készülékeivel, de ennyi. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #49721 üzenetére
És azt Te honnan tudod ??? Nem is hallottad.....
Egyébként a nejnek nálunk a dizájn is nagyon bejön. Mindig le akarja takarítani, hogy simizhesse, de azt már nem engedem neki. Az az én privilégiumom.
Persze a takarítás többi része az övé. Na annak nem örül annyira. -
xtremetuning
addikt
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #49657 üzenetére
Nem-nem. Ő ajánlotta fel a bicaját, csak, hogy maradjon a kábel. Nagy különbség !!!
Természetesen nem tartottam rá igényt.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #49648 üzenetére
Hehe...
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #48733 üzenetére
Mert Te olyan kis válogatós vagy.....
-
xtremetuning
addikt
válasz
daniel2121 #48334 üzenetére
5.1-es DTS zenére gondolsz ?
Szerintem amelyik tudja a filmekhez a DTS kódolást, az tudni fogja a sima zenei DTS-t is.
(ergo a nagy többség) -
xtremetuning
addikt
-
xtremetuning
addikt
Ezzel tisztában vagyok. Mégsem szeretném a vászon mögé rakni.
Majd ha valakinél tesztelhetek egy olyan vásznat, amit erre a célra megfelelőnek találok és sem a center hangján, sem a képminőségen nem változtat, akkor meglépem.
Ez nem mostanában lesz szvsz. De ha van valami titkos favoritod, ne tartsd magadban.
-
-
xtremetuning
addikt
Boldog Új Évet Mindenkinek !!!
-
xtremetuning
addikt
Kellemes, Házimoziban Gazdag Karácsonyt Mindenkinek Skacok !!!!
ha már dupla lett
-
xtremetuning
addikt
Kellemes, Kábelekben Gazdag Karácsonyt Mindenkinek Skacok !!!!
-
xtremetuning
addikt
Ki hogy van vele, nekem hiányoznak Palik kis pöcsségei.
Wégét csipem, felőlem maradhatna. Gyulánktól sokkot kapok, a Gyulait pedig egy baseball ütővel ütném végig a Hortobágyon. Walter Csabi legalább nézte a LiveTimingot a Twittert és a Facebook oldalakon frissülő infokat. Ellenben a hangjától sokkot kapok, annyira monoton. Kíváncsi leszek, mi sül ki tavaszra... -
xtremetuning
addikt
Srácok ennyire év vége van ?
Lassan minden napra jut egy fight ....
Jobbak vagytok, mint a VV5 és a Mónika-só együtt... -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #43715 üzenetére
Érdekes, most tényleg gyengusz volt, pedig anno a selejtezőbe szintén egy Adele dallal jutott be, és azt nagyon odarakta. Itt most elfogyott.
Domina Te meg nyugodtan vedd elő az ostorodat és....
Mattes : +1
-
xtremetuning
addikt
válasz
spiky03 #42825 üzenetére
A jó sub hangzás ismérve, hogy kristálytiszta, sallangoktól mentes.
Ezért próbálják minél jobban elcsatolni a padlótól, hogy ne keltsen felesleges rezgéseket.
Azokat is mélynek hallod, csak nem feltétlenül szükségesek.
Az igazi mélyeket inkább érezni kellene.
Persze sokaknak a dübörgés a lényeg, és ez is érthető. A terjengős, loudnesses mélyekkel meg lehet mutatni : Mekkorát szól a cuccom, stb...
Sokáig én is ilyen voltam.
Manapság már a letisztult mélyekért rajongok, de ehhez min. 2 zárt láda kell, nagy teljesítménnyel. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #42818 üzenetére
Ugyanmár, apuka nem ennyire naív.
Robi : én semmit sem használtam Tőle. Lehet keversz vkivel.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #42814 üzenetére
Máskor kérdezz előtte Apuka.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #42811 üzenetére
"Valhalla Ákos sima rézkábele is drágább,mint cimbié."
Neked...
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #42811 üzenetére
Ákosét is ki tudod próbálni.
Ráadásul Domina két kábel előnyeit szeretné egybeolvasztani. Két kábel áráért lehet is... -
xtremetuning
addikt
Igen, de csakis XLR-el.
Egyébként Pityunak is igaza lehet, mert ITT A STEALTH AUDIO is megkülönböztet analog és digit ic-t.
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #42181 üzenetére
Igen, de így érdekesebb volt, hogy Ő várta....és mégis...
-
xtremetuning
addikt
Tudod mennyire érdekel más véleménye...
A saját tapasztalataimnak hiszek. -
xtremetuning
addikt
"A pénzükért kaptak a látogatók olyan 3D képet - hogy a SIM2-nél maradjunk - ami hang nélkül is lélegzetelállító"
Azért én tudok levegőt venni....
Mint már oly sokszor mondtam : GYEREKCIPŐ. Itt jár a 3d.
És, ha a SIM2 is "csak" ennyit tud, akkor...., a többi gyártóról ne is beszéljünk.
A Nero 17000 + szemüveg árért csapnivaló 3D-ben. 2D-ben, meg csak max. 10%-al tud többet, mint egy D80E. Felejtős.
44000-ért a nagyban legalább benne vannak a szemcsik. De nincs még jó minőségű film hozzá. Ki tudja, lesz e egyáltalán.
Tartom magam az inkább minőségi 2D képhez (C3X LUMIS), mint ehhez a frídíhez.
Lehet neked bejön a varázsa, de a túlnyomó többségnek nem. Annyira elvonja az ember figyelmét a kép értelmezése, hogy a hangra már nem is tudsz rendesen figyelni.A fényerő, kontraszt, szín veszteségről meg ne is beszéljünk. Meg a közel 100 Gigás tartalmakról se.
-
xtremetuning
addikt
Pontosan. Annyi, hogy a subot nem kell kapcsolgatnod, mert automatikusan bekapcsol, ha jelet kap.
És igen, nagyjából minden hm erősítő így működik.
Ez azért van, hogy ne ezt az erősítőt terheld a sub nagy áramigényével. Van neki elég baja a többi 5 csatorna erősítésével is... -
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #41708 üzenetére
A tali mindenképpen jó volt.
A kiállítást nem kommentelem, mindenki levonta a konzekveciákat.
Nálam egyedül a L'auditeur mentette a becsületet.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest