- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
TCr
veterán
válasz
bajnokpityu #50296 üzenetére
Ugyan ez ment többször (utoljára néhány hete) a médiajátékos topikban is.
Egyesek szerint (0 személyes tapasztalattal és fizika tankönyvek lobogtatásával) 2 médiajátékos között nincs és nem is lehet kép- és hangminőségbeli különbség, mert hogy 1-esek és 0-ák halmaza blabla...
Én meg menjek el fülészhez. -
TCr
veterán
válasz
Szabikaa20 #50276 üzenetére
Mit csináltál vele?
-
TCr
veterán
Ha a belépő Onkyo erősítőmre COAX-on tenném rá a Popcorn Hour A-210 médialejátszóm, esetleg jobb hangot is kihozhatnék belőle, mint ahogyan most van, HDMI-n?
-
TCr
veterán
Használok, de az nincs benne a képben (a jobb front mellett van, lefelé néző tányér, első bass-reflex, fotel "takarja"), sajnos még passzív subom van, az Onkyo erősítőhöz adták (bögreszettel együtt).
A tavalyi tervben benne volt egy 50-es Pana plazma is, de sajnos nem úgy jöttek össze az anyagiak... de az lesz a következő upgrade, a passzív subbal elvagyok, de a tv-t már kinőttem...
-
TCr
veterán
válasz
Dorian #49476 üzenetére
A "fa" oldalú az lehet, de a full szürkét láttad élőben?
Mérföldekkel szebb, mint képeken.
Egyébként is ízlés kérdése.Az én Proson Libra cseresznye-szürke dobozaim, na azok aztán tényleg nem szépek sem képen, sem élőben, ellenben annyira meggyőzött a hangja a hasonló árú (de még a drágább is) hangszórókkal szemben, hogy mégis azt vittem haza (a világos krémszínű szobába, a wenge bútorok mellé).
A mai napig nem bántam meg. -
TCr
veterán
válasz
Szabikaa20 #49472 üzenetére
A Yamaha-t nem hallottam szólni, de a 100-150 ezer Ft-os kategóriában EZ kőkeményen best-buy!
-
TCr
veterán
válasz
Szabikaa20 #49469 üzenetére
TSI 300-at hallottam szólni, engem nem győzött meg, szerintem nem ér 100k-t.
Amennyiért Te tudsz, annyiért viszont jó vétel. -
TCr
veterán
válasz
Sotime #49295 üzenetére
Mert 1 cég gyárja a 3-at, és gyakorlatilag egy fillért nem költenek marketingre, reklámra.
Aki nem jártas egy picit is a hifiben / házimoziban, annak ezek a nevek sem igazán mondanak semmit, illetve még picit gagyinak is tűnhetnek, ahogyan írtad a TAGA-ra is.
Emellett baromi jó dobozokat gyártanak. -
TCr
veterán
válasz
Sotime #49290 üzenetére
A Proson, QLN és Dynavoice is olyan noname nem?
Egyébként meg mindent meg kell hallgatni vásárlás előtt.És itt most ne jöjjön nekem senki azzal, hogy 200-300 km milyen messze van, mert aki ki tud adni 150-200-300 ezret egy "hobbira", az az útra is rá tudja szánni azt a sacc. 10.000 Ft-ot.
-
TCr
veterán
Aki most keres belépő 5.0-t, annak EZ egy jó alternatíva lehet.
-
TCr
veterán
Mit jelent egy hangdoboznál az, hogy "lusta"?
-
TCr
veterán
Palik nem valahol külföldön van valami sikkasztásos ügy miatt?
Rosszul "tudom" ? -
TCr
veterán
Szintén megvan, sajnos csak dvd-n, tudtommal itthon (még) nem jelent meg BD-n.
Idézet a Wiki-ről:"The film was nominated for two awards at the 73rd Academy Awards: Best Sound Editing and Best Sound Mixing (Steve Maslow, Gregg Landaker, Rick Kline and Ivan Sharrock). It won the sound editing award."
-
TCr
veterán
válasz
Khelben #43265 üzenetére
Béci:
"Szerinted azokat a filmeket, amiket a tévék sztereóban adnak, azokat kétcsatornásra tervezték?"
Egy szóval nem mondtam ilyet, de még csak eszembe sem jutott.
Mivel a kereskedelmi csatornákat hanyagolom, így filmet sem nézek, nálam csak a Discovery és társai mennek.
Azokra a műsorokra gondoltam, amiket valóban 2.0-ra írtak, nem véletlenül írtam azt, amit. -
TCr
veterán
válasz
spiky03 #42596 üzenetére
Ez félig-meddig válasz lehet:
Én úgy mentem oda hozzájuk (Streamaudio, telefonos egyeztetés után), hogy egyelőre csak hallgatóznék, akkor pénz szűkében nem tudtam vásárolni.
1 - 1,5 kellemes órát eltöltöttem náluk, a srác készségesen pakolgatta a dobozokat, közben jót beszélgettünk.2 hónappal később úgy mentem vissza hozzájuk, hogy ezt meg ezt kérem...
-
TCr
veterán
"a felnőttnek tudnia kell másolni egy vinyóra vagy hálózatot megosztani és onnan elindítani az isot."
Én viszont ezzel nem értek egyet.
Miért kellene tudnia? Nem mindenki informatikai beállítottságú.
Van olyan 25 éves barátom, akinek ott a komoly tv, médiajátékos, laptop, komoly házimozi, de ha mondanám neki, hogy rippeld le a DVD-idet vinyóra, elég hülyén nézne rám.Másrészt meg a tököm se rippelgetné le a már meglévő lemezeimet.
-
TCr
veterán
válasz
szinimini #42574 üzenetére
Ha a hangjával meg lennél elégedve, akkor egészen biztos, hogy másképp gondolkodnál.
Amikor a hangfalakat vettem, elmentem hallgatózni, és azokat vittem haza, amik kinézetre a legkevésbé, illetve szinte egyáltalán nem tetszettek.
Ráadásul a cseresznye-szürke dobozok nem is igazán mennek a wenge minimál bútorhoz.De azóta sem bántam meg a döntésemet.
-
TCr
veterán
válasz
Gál István #42386 üzenetére
Ráadásul pont utolsó szempontnak kellene lennie.
Ha ez alapján választottam volna hangfalakat, azt vittem volna haza, amelyiknek a legkevésbé tetszett a hangja.
De mivel nem, így a "legrondább" lett, viszont örülök neki(k). -
-
-
TCr
veterán
A TSI 300-at hallottam szólni, nekem nem volt elég részletes, szerintem semmiben sem erős.
Persze az is lehet, hogy csak nem volt kellően bejáratva, és ezért maradt alul a vele együtt meghallgatott Proson és KEF (C7) dobozok mellett. -
TCr
veterán
válasz
daniel2121 #37705 üzenetére
Felejtsd el, nem kivitelezhető.
-
TCr
veterán
Lassan már a hajszárítóba is médialejátszót tesznek, és usb-n nézheted a fürdőszobai tükörben a filmet.
Lehet régimódi vagyok (lettem), de szerintem ha valaki erősítőt akar venni az menjen rá a hangminőségre (= régebbi használt, de komolyabb erősítő), a többi nem igazán számít.
Ha meg zene és filmlejátszás is kell, akkor asztali médiajátékos. Ez a különbözetből meg is van.
Céleszköz, céleszköz, céleszköz... -
TCr
veterán
Tudom, hogy nem teljesen helyénvaló ezt itt, de nem tudjátok, hogy honnan lehetne beszerezni (khmmmm letölteni) néhány újabb DTS Demonstration BD-t?
-
-
TCr
veterán
válasz
#09634560 #36541 üzenetére
A Prosonnak is van "monitor" szettje.
Szerintem ez a Mordaunt szett is vállalható lehet. -
TCr
veterán
válasz
t.kristof #36482 üzenetére
Szerelt kábel kellene neked a sub-hoz, nem?
-
TCr
veterán
Nekem ez van, Proson hangfalak vannak rajta.
2 csavar van benne, de azokat nem fúrod be a fába, csak a megszorításhoz kell.
A csavar és a fa közé adnak kis szivacspárnákat, hogy ne sérüljön a fa.Dobj rám egy privit, hogy ne felejtsem el megmérni este, hogy mekkora az "előlap" belső magassága...
-
TCr
veterán
válasz
Montesantos #36200 üzenetére
Én is csak ajánlani tudom!
Nem a legszebb, de a hangja picit túlmutat az árán. -
TCr
veterán
Ezek a Cinemaster kütyük mibe fájnak?
5, vagy 6 nulla? -
TCr
veterán
válasz
xtremetuning #36055 üzenetére
Mit veszel? Oppo?
-
TCr
veterán
"Az egy marhaság, hogy centitől függjön, hogy a hangdobozhoz SMALL vagy LARGE állás passzol, Azt csak a gyengébbek, a teljesen lámák kedvéért írták. Az a lényeg, hogy hány hertz az alsó frekvenciahatára.
Az természetes, hogy SMALL állásban tudod változtatni a vágási frekit, ez az egész lényege. Honnan tudná az erősítő, mikrofonos önbemérés nélkül, hogy mit bírnak, mire képesek a hangdobozaid?"Ezek szerint ehhez eddig én is láma voltam.
Onkyo HT-R380 + Proson Libra 653.
Mit lenne érdemes beállítanom rajta?
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest