- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Egy kis off:
Valaki vásárolt már vaterán a JBLStore eladotol?
Nagyon jó áron kínál JBl cuccokat. 30-ért lenne új es25center.
Jól tudom, hogy Székesfehérváron van JBL gyár? -
Gergőke88
addikt
H/K 255 tulajokat kérdeznek, hogy az erősítő felett mennyi hely legyen szabadon? Most csak 3 cm van, de át lesz alakítva a bútor 10cm hely elegendő lesz felette?
Köszi. -
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Meglett a H/K 255. Frontok pedig Jbl Es30. Denon 1311 ill. yamaha ns50-rol valtottam.
Hat mi nem mondjak eg es Fold a kulonbseg!! Mikor meghallgattam a kedvenc szamaim konkretan leestem az agyrol....
Koszonom mindenki segitseget! Meg egy subot szeretnek. Kb 18nm-re kellene. Polk psw 110? Esetleg mas otlet? Ha valaki tud jo hasznaltat kerem linkelje! Van esetleg olyan meg a Polk alatt arban ami megfelelo lehet?
Koszonom elore is. -
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Lecseréltem a Denon 1311-t.
Egy eldöntendő kérdés maradt.
HK 255 vagy Onkyo 509?
Én a HK felé húzók..
A dobozok JBL ES30.
Köszönöm.
Még annyi, hogy ugye ez jelentős előrelépés erősítő ügyileg? -
Gergőke88
addikt
-
Gergőke88
addikt
Aki esetleg erősítőt keres:
[link]
Nagy szentségtörés ha JBL mellé Dali centert veszek?
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Szerintetek a JBL ES30 dobozokat feltehetem polcra is, és alá tüske? Vagy ez sokat ront a hangminőségen? Csak a hangszórók lennének a polcon más nem. -
Gergőke88
addikt
Tud esetleg valaki eladó Sound Arts állványt? Használtat szeretnék, de sehol nem találok. Másmilyen típus is érdekel. Max. 20 000Ft-ot szánnék rá.
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
A Gotham SPK 2*2.5 kábel mellett döntöttem az ES30-hoz. Érdemes lenne árban drágább kábelt vadásznom hozzá? Itt ahogy olvastam megoszlanak róla a vélemények. Az ebben az árban lévő Kácsa és Inakustik kábeleknél vajon jobb? Érdemes banándugókat tetetni a végeire? Én csak az erősítő oldali végéré gondoltam. -
Gergőke88
addikt
válasz
benvolio #47959 üzenetére
Egyelőre a Yamaha gyári kábeleivel használom ami egy hulladék szerintem. Ami változás:
-Kevesebb mély, de sokkal feszesebb.
-A magasak, énekhangok sokkal tisztábbak erősebbek.
-A 2 hangszóróval is sokkal nagyobb térérzet, színpad.
Most értem azt amit mindig is olvastam itt, hogy egy normális 2.0 is tud nagyon jól szólni akár filmek alatt is. A napokban veszek normális kábelt akkor majd írok még tapasztalatokat.
u.i.: lehet rosszul fogalmaztam a hangokkal kapcsolatban ne röhögjetek ki -
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Már nálam zenél az ES30! Már csak új kábelre lenne szükségem. Tudom Kácsánál nézelődjek, esetleg ötlet, hogy melyik kábel emeli ki jobban a mély hangokat? Vagy nagy különbség ebben a kategóriában nem lesz? Érdemes megvenni a 4mm kábeleket vagy elég a 2.5mm is? -
Gergőke88
addikt
Na úgy tűnik hogy megvannak az NS50 utódja, egy JBL ES30 pár szerepében. Remélem érezhető javulás lesz. Gondolom az ES30-hoz elég egy Denon 1311.Tud valaki jó áron hangfal állványt? Elsősorban használt érdekel. Mire kell figyelnem állvány vásárlásakor?
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Egy Denon 1311 mellé szeretnék venni új első hangfalakat. Eddig egy Yamaha NS-50-t használtam, hátul pedig egy P60 szett volt. Egyelőre a frontokat szeretném lecserélni, mert zenén nagyon rosszul szól, filmekre nekem megfelelő. Ha elől egy Dali Concept 2 pár-t veszek, érezni fogom a javulást? Gondolom filmeknél viszont kevesebb mély lesz? -
Gergőke88
addikt
válasz
bajnokpityu #31211 üzenetére
Csak az a kérdés, hogy jobb e mint az eddigi Yamah Ns50 frontom.
-
Gergőke88
addikt
válasz
Gál István #29335 üzenetére
Szia!
Mennyiert tudtad eladni a 1311-s Denont?
Koszi! -
Gergőke88
addikt
Érdemes lenne meghallgatnod az ES80-s JBL frontokat.
-
Gergőke88
addikt
válasz
reaper man #23457 üzenetére
Szia! Mire használnád? Zene vagy film? www.netdepo.hu itt érdemes körülnézni.
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Egy Denon 1311-s erősítőhöz sok a JBL ES80-s front?
Köszi
Üdv. -
Gergőke88
addikt
Sziasztok! Van egy Denon 1311-s erősítőm, és szeretnék hozzá venni egy "komolyabb" frontot. Elsősorban amiatt a mostanit (Yamaha Ns-50) le szeretném cserélni mert zene hallgatásnál nem vagyok vele megelégedve. Amit rászánnék az max. 150 000 Ft.
Vagy az már túl sok lenne ehhez az erősítőhőz? Amit kinéztem az a JBL es 80. Néztem még a Kef hangszorókat is. Nem tartom kizártnak hogy használtat vásároljak, ha találok jó áron találok.
Valahol azt olvastam hogy a Denon és a Jbl nem passzolnak egymáshoz, ez igaz?
Köszi
Üdv.
Gergő -
Gergőke88
addikt
válasz
hello28 #21797 üzenetére
Szia!
Nekem egy Wd TV Live-om van, és a Dts- Hd Ma esetén csak a magot adja ki, tehát az erősítőn is csak a dts logó világít (Denon 1311). Szerintem jobban jársz ha nézel egy Dune készüléket, én is azt tervezek. Egy Dune Smart is tőkéletes már, kiadja a hangokat, illetve lejátsza a menüt is blu-ray dvd esetén. -
Gergőke88
addikt
válasz
Gál István #21082 üzenetére
Nekem is ez a Denon van. Mondjuk nálam vmiért nem akarja átengedni a képet illetve a hangot hdmi-n ha az erősítő ki van kapcsolva. Nálad ez a funkció működik?
-
Gergőke88
addikt
válasz
Gál István #21047 üzenetére
Médialejátszó, ha olcsó kell akkor wd live kb.30 000 huf.
Ha komolyabb akkor dune base kb. 70000. -
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok! Tudták nekem ajánlani egy olyan médialejátszót ami az erősítőmnek (Denon-1311) át tudja adni a DTS-HD MA hangsávot? A WD TV LIVE lejátszóm nem képes rá sajnos, csak a sima DTS logó jelenik meg, pedig a hangsáv DTS-HD MA. Kb. 50000FT-ot szánnék rá. Köszi
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok! Létezem az Onkyo 5305-s szettrol, helyette ezt néztem ki:
Denon 1311 erősítő
Jamaha Ns 50 front
Yamaha Ns-P60 center+hatter.
Ez így kb 120000-re jönne ki, ez a max. amit rá tudok szánni.
Erősítő helyett amik meg szimpatikusak: ONkyo 308, Yamaha 3063. Esetleg egy Yamaha 465 ami kiállított darab, de 70000 Ft-ért megkapnam.
Melyik a 4 közül a legjobb választás? Elsősorban filmnezes, koncert film hallgatasara lenne. A denon erositot a boltban a legjobbnak mondtak ebben a kategóriában. Ahogy olvastam hdmi-rol a hangot leveszi, csak azt nem tudom hogy kikapcsolt állapotban a tv-nek a hangot továbbítja? Köszönöm mindenki segítséget. -
Gergőke88
addikt
Ez a 3063 erősítő miben különbözik a yamaha 367 erositotol? Vagy mindkettő ugyanaz?
Ha hdmi 1.4-es akkor a hangot is átviszi? Illetve kikapcsolt állapotba a képet és a hangot továbbítja a tv fele? Azt látom hogy a HD hangokkal nem tud semmit kezdeni, mondjuk ezzekkel a hangfalakkal nem is lenne értelme. köszi a segítséget! -
Gergőke88
addikt
Sziasztok! Érdeklődtem mar az Onkyo 5305-s szett ügyben 100000ft-ért tudnám megvenni, de holnaptól akciós lesz a MM-Ben egy Yamaha 3063 erősítő NS50 frontokkal és Ns-pk60 hattersugarzoval illetve centerrel 110000ft-ért. A felhasználás 90%-ban film lenne. Melyik a jobb vétel szerintetek? Köszi
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy az Onkyo 5305-s szettben található R538 erősítő miben különbözik egy Onkyo Sr-308 erősítőtől?
Köszi
Üdv.
Gergő -
Gergőke88
addikt
Köszi a segítséget. Esetleg van itt a forumon valaki akinek ilyen rendszere van? Most a Media Marktban 799900Ft-ért megvehető, véleményem szerint ennyit megér. Jelen állapotban egy 10m^2 szobában lenne használva, filmnézésre egy Wd tv live lenne rákötve.
A későbbiekben mondjuk egy Mission mv8-as szettet meg tudna hajtani az erősítő? -
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az Onkyo S3305 szettben lévő erősítő ha ki van kapcsolva, akkor azért még átküldi a hdmi hangot a tv-nek? Illetve az lenne még a kérdés, hogy a szettben lévő erősítő mivel tud kevesebbet mint egy SR-308 erősítő?
Köszi a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest