- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
ikov4
csendes tag
Házimozi hangfalszett vásárlásában kérnék tanácsot tőletek. Kb.: 160-180 ezer Ft, amit rászeretnék szánni, az 5.0 szettre. Filmre és zenére egyaránt használnám. Az erősítőm egy Onkyo 607. A zenében gyakorlatilag mindent hallgatok, komolyzenét jazzt ritkán.
Állódobozos szett érdekel főleg. Azt tervezem, hogy a tanácsaitok alapján összeállítom a lehetséges jelöltek listáját és elmegyek a Streamaodioba vagy Netdepoba és meghallgatás alapján hozom meg a végső döntésemet. -
ikov4
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek Onkyo tx-sr607 erősítőhöz milyen hangfalak illenek?
Felhasználási terület : 70% film, 30% zene. Zenei területen komolyzene és jazz ritkán fordul elő, de egyébként mindenféle műfajt meghallgatok.
Jelenleg mission mv8 cinema pakkal használom. -
ikov4
csendes tag
Popcorn médialejátszót használok, erről mennek a filmek. Panasonic DVD lejátszón hallgatom a zenei cd-ket. Filmek és zenék terén is megpróbálok a minőség felé elmozdulni.
Jazzt és komolyzenét ritkán hallgatok, egyébként mindenféle stílus érdekel legyen az pop, rock vagy más egyéb. -
ikov4
csendes tag
Sziasztok!
Végre megérkezett az új szerzeményem az Onkyo tx-sr607 erősítő.
Most tesztelgetem, próbálgatom, egyenlőre a Mission MV8 cinema pakkal fog üzemelni, de érzem, hogy magasabb kategóriájú hangfalakat érdemelne. Szerintetek, mely hangfalak illenének hozzá leginkább? Egyenlőre még gyűjtögetek és szedegetem az információkat.
Érdekelne, nektek mi a véleményetek? -
-
ikov4
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni abban az ügyben, hogy van egy Mission MV Cinema pack hangsugárzószettem, amit az itt található fórumozók tanácsára vettem és használom azóta is megelégedéssel, de most szeretném lecserélni az erősítőmet is. A jelenlegi rendszeremet egy Onkyo tx sr307-el használom, amit leakarok cserélni. A kiszemeltek Onkyo tx sr508, 607, 608. Felhasználási terület 30% zene, 70% film, ami még változhat is, ha egy jó rendszert sikerülne kiépítenem. Várom ötleteiteket, elképzeléseiteket.
-
ikov4
csendes tag
Sziasztok!
Hangsugárzó kábel vásárlását tervezem. Ehhez kérek egy kis segítséget Három típust ajánlottak. A Streamaudionál a Sinus Live L3.0-8-at, a Kácsaaudionál pedig a KCE-T40, vagy Audioquest Type 4-et. A három közül az Audioquest kicsit drágább a másik kettőnél. Van-e valakinek tapasztalata ezekkel a kábelekkel kapcsolatban? Ha igen legyen szíves ossza meg velem, hogy megkönnyítse a döntésemet.
-
ikov4
csendes tag
Mi a véleményetek a Yamaha, Magnat és a Heco mélynyomóiról, ezeknek a gyártóknak láttam több típusát is a használt piacon kedvező áron.
-
-
ikov4
csendes tag
Sziasztok! Hangsugárzókábel erősítőhöz való csatlakozástatásával kapcsolatban szeretnék tőletek kérdezni. A hangfalkábeleket a hangfalakhoz és az erősítőhöz, úgy csatlakoztattam, hogy összesodortam és beszorítottam a helyükre. A kérdésem az lenne, hogy most tervezem banándugók vásárlását a hangfalakhoz , de mivel az erősítőn csak rugós és szorítós csatlakozási lehetőségem van érdemes-e valamilyen csatlakozót rögzíteni rá, vagy csak elég ha marad a szorítós megoldás?
-
ikov4
csendes tag
Szeretnék házimozizás és igényes zenehallgatás terén előre lépni. Többször leírtam már, hogy egy kb. 1 hónapja vásárolt JBL Balboa hangfalszettem van./melynek vásárlását kicsit elkapkodtam/ Kérdésem az volna, hogy ha megpróbálom lecserélni ezt a rendszert, létezik-e olyan üzlet, ahol esetleg az újonnan vásárolt hangfalak árába beszámítanák. Ráfizetni sajnos nem sokat tudok. Legyetek szívesek segítsetek, ha tudtok.
-
ikov4
csendes tag
Szeretnék a házimozizás mellett szeretnék igényes zenét hallgatni. Nekem egy alap Onkyo 307 házimozi erősítőm van és egy JBL balboa 5.0 hangfalrendszerem. A hangfalaknak nagyon tetszik a hangja, de mit gondoltok érdemes lenne esetleg egy használt sztereo erősítőbe és egy cd lejátszóba beruháznom?
-
ikov4
csendes tag
Sziasztok! Abban kérem a segítségeteket, hogy az Onkyo 307 erősítő, JBL Balboa hangfalszett rendszeremet egy olcsó "neve nincs" hangsugárzó kábellel kötöttem össze. Kérdésem az volna, mekkora szerepe van a vezetékek és csatlakozók minőségének egy ilyen árkategóriájú rendszernél, mint az enyém? Hallanám-e a különbséget drágább vezeték és csatlakozó használatakor?
-
ikov4
csendes tag
válasz
Vidala #14969 üzenetére
Köszönöm Vidala a kimerítő válaszodat. Annyival egészíteném még ki a kérdésemet, hogy minden csatornán észlelem ezt a sziszegős "sz" hangot, de csak amikor valamilyen 6 csatornás térhangzást állítok be, és csak a női szereplők hangjánál, gondolom a magas hangok miatt. A műsorokat kábelen keresztül nézem és a tv-ét RCA kábellel kötöm össze az erősítővel. Egyébként a JBL balboa sorozatot mennyire ismered, mennyire volt jó választás. Nekem mint laikusnak egyébként tetszik a hangja. Köszönöm a segítségedet.És másokét is.
-
ikov4
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy amikor házimozin keresztül hallgatom a tv műsorok hangját, olyat észleltem, hogy az "sz" hangok kicsit sziszegősen szólnak. Mitől lehet ez?
Egyébként onkyo 307 erősítőm és JBL balboa hangfalszettem van. Tudok ezen a sziszegős hangon változtatni, vagy nyugodjak bele, hogy ennek a rendszernek ilyen a hangja? -
ikov4
csendes tag
Üdv mindenkinek, több száz hozzászólást végigolvastam, most szeretnék komolyabban foglalkozni a házimozival, eddig egy LG komplett házimozirendszerem volt. Ezt váltotta fel egy Onkyo 307 erősítő és egy JBL Balboa hangfalszett. Szerintetek ez egy elfogadhatónak nevezhető rendszer-e? Főleg házimozira, kismértékben zenére használom. A másik kérdésem az volna, hogy a bemérő mikrofon alkalmazásával kapott eredményt mennyire kell elfogadni, szerintem a center hangját nagyon halkra állította be a többi hangsugárzóéhoz képest. Köszönöm előre is a véleményeiteket, segítségeteket.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest