- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
anti22
tag
válasz
fatallerror #24751 üzenetére
Én sem egyben vettem meg az 5 dobozt.Először a 2 surrand dobozt vettem aztán a centert.Ezeket újan rendeltem.A szett legolcsóbb darabjai.Most vettem meg a 2 frontot 25k-ért mert nem sűrűn találni ezt a tipust eladót és főleg csak a 2 frontot,de ez is nagyon rosszul érintette a családi büdzsét.Az erősítő és a sub láda vásárlás is szerintem csak nyárra jön össze.Legjobb esetben is minimum 75-80k ami érvágás volna egy összegben.De hát akinek 1.5 millás cucca van annak ez semmi.Zsebpénz is több van nála
-
anti22
tag
válasz
Ibituba #24744 üzenetére
Bizony bizony.Nálad a pont.Sokan úgy gondolják itt akik tanácsot adnak,hogy mindenkinek 500.000 van a zsebében és kínjában azt sem tudja milyen HIGH END cuccot vegyen.De sajna ez nem így van.Én is egy csóró panel patkány vagyok és egy 45k erőlködőre is 3-5 hónap alatt tudom összespórolni a zsetont.Előbb a gyereknek kell kaját venni és a csekkeket kifiztni.Ez azért még nem egyenesen arányos azzal hogy akkor érjem be az auchan-ban kapható 15k orion műanyag hangdoboz szettel.Én is csak egy konkrét tipus ajánlást kérek YAMAHA erősítőre.És hogy milyen dobozt hajt meg az már az én bajom.Erre telik.Ezt kell szeretni.
-
anti22
tag
Hozott anyagból kell dolgozni.Nekem nincs 100-150.000-em hangfalra egy 40.000 erősítő mellé.Én beérem a SAL 2610-el is.Egyébként nagyon szép a hangja csak az a baj hogy az orion aktív mélyládám nem tudja kihajtani őket.Nagyobb hangerőnél ahol sok a tucc tucc elkezd szaggatni ,kihagyni a zene.Nincs elég kraft a sub beépített erősítőjében.Ezért kéne egy faxa erőlködő amiben van elég kakaó.A nagy kérdés még mindíg hogy melyik yamaha tipust vegyem?Ne legyen 2005 nél régebbi tipus és hagynáltan max 50.000 legyen.
-
anti22
tag
Erről beszéltem.Ha használtan kerül az egyik yamaha 40.000-be akkor vegyek 80-100k ért használtan egy rendszert is???Nekem erre nincs pénzem.50k a sal szett ára akkor vegyek hozzá 20k érő 25 éves erőlködőt ami max dolby stereora képes a dts-t meg felejtsem el?Azt azért már nem.Inkább veszek egy normális erősítőt 40 körül azt max később egyesével veszek jobb dobozokat.Nem vagyok újgazdag hogy a szalonba mehetnék válogatni a több millás cuccok közül.Leszólás és beszólás helyett ajánlj inkább pontos tipust ami szerinted megfelel minden követelménynek.
-
anti22
tag
válasz
Dorian #24260 üzenetére
Hát itt a hardveraprón ez a jelenlegi yamaha kínálat [link] De láttam pár videót yuetube-on amin a sal 2610 volt yamaha rx-v459 el hajtva és elég faxának tünt.Hogyan van a yamaha tipusok számozása?Csak azért mert nem akarok 15 éves tipust venni tudatlanságból mert nem tudom melyik évben melyik tipust adták ki.Ja és erről a subwooferről mi a vélemény? YAMAHA YST-SW012 Ez még számomra kifizethető kategória.
-
anti22
tag
Sziasztok.Én még teljesen kezdő vagyok a a házimozi és hifi dolgokban ezért szeretnék néhány jó tanácsot kérni.A tervem az egy HTPC építés.Ami a hang szempontjából lényeges hogy a gépben egy creative x-fi titanium hankártya van.Fizetésből élek úgyhogy nagyon kicsi keret van a továbbiakra úgyhogy ne tessék hurrogni.Hangfalrendszerem az SAL 2610.Front,center surrand.Ehhez már csak egy aktív subot és erősítőt gondoltam hozzátenni.Ebben kéne a tanács hogy milyen erősítőt és subot vegyek,illetve milyen optikai kábelt vegyek?0.5-0.7 méteres kábelra gondoltam max 4k-ig.Nem operákat fogok rajta hallgatni úgyhogy a 500.000 ezres cuccokan ne ajánljátok.Pop zenét hallgatok és bluray filmek nézek leginkább.A szívemhez legközelebb álló márka a Yamaha és amit eddig olvastam az alapján nekem az jött le filmezésre a yamaha kiváló választás is lehet.Használt erősítőt akarok majd maximum 45k-ig subot még nem tudom.Erősítőtől elvárás hogy szinte mindenféle kódolást tudjon.Kivétel a legújabb hd kódolások. mert azt még nem az én péztárcámhoz szabták.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest