- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Aktív témák
-
spiky03
veterán
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
MaTTeS #33577 üzenetére
Értem, köszönöm! Tekintélyt parancsoló darabnak tűnik, legalábbis méretileg mindenképp. Kíváncsi lennék a hangjára, lehetőség szerint meghallgatom.
Többiek, milyen véleménnyel vagytok ezen woofer-ről?
Igen, sajnos látom, hogy a minőséginek tűnő zárt dobozok árban kissé följebb vannak pozicionálva.
Más javaslat?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
MaTTeS #32355 üzenetére
Megmondom őszintén gondolkoztam használtban is, de elég szerencsétlen vagyok a műszaki cikkekkel - a kávéfőzőtől, (amit hetente egyszer használok) a telefonig (amit nap, mint nap használok) - általában nálam minden elromlik.
Amit linket adtál, nem tűnik rossznak. De akkor inkább megfordítom:
Egy olyan cuccra lenne szükségem, ami:
- Kezelei a HD-s hangformátumokat
- Van hozzá mikrofonos hangbeállítás
- 2 db optikai bemenet van rajta
- és passzol hozzá egy ilyen szett: Onkyo SKS-HT728(Tudom, hogy nem az "év szettje" a HT728, de egyrészről erre futja, mert 80K-ért nem nagyon vannak 5.1-ek, inkább csak 5.0-ák, másrészről a fontos lenne a hátszó két hangszóró mérete. A "normálisabb" szetteknek jóval nagyobb a méretük, és ez nekem gond. Olvastam róla tesztet, és elfogadható.)
-
KisApám
addikt
válasz
MaTTeS #27674 üzenetére
Van Genius 5.1-es hangfalrendszerem, DE csak a számítógéphez használom.
A Polk Audio hangfalaimba bele fogok nézni,
DE elsőként a Magnat hangfalaimat nézem meg.
A hangszórókat no meg az alkatrészeket benne...Mondjuk jó lenne tudni, hogy MILYEN esetleg MINŐSÉGI alkatrészek voltak kicserélve a Polk Audióban.
-
KisApám
addikt
válasz
MaTTeS #27672 üzenetére
Akkor csak a kb.DARABONKÉNT 200 000 ft-ba kerülő hangfalak vannak NORMÁLISAN "ellátva" audiophil alkatrészekkel???
Akkor NEM adom el a Magnat Monitor Supreme 1000 hangfalaimat, hanem átszerelem őket audiophil alkatrészekkel és kész.
Persze a hangsugárzók még lehetnek buktatók a témában.
-
sirfer
aktív tag
válasz
MaTTeS #27008 üzenetére
Nem tudom, nem volt semmi extra. Ma asszony nélküli mozinapom lett volna
, reggel bekapcs és semmi. Minden led világít rajta, működnek a kapcsolói, de a mebrán meg sem rezzen.
Az elejétől fogva gondom volt ezzel, kevésnek éreztem. Vissazviszem persze, de ha jó áron beszámolják, akkor csere.
-
RZozo
aktív tag
válasz
MaTTeS #26645 üzenetére
Alapvetően a Geniussal is elégedett vagyok (6 éve vettem, ez még abból a szériából van, amit jól megcsináltak), talán azért is, mert jobbakat nem nagyon vizslattam és hallgattam eddig. Házimozinál effektek elég jól átjönnek, csak a centerből jövő beszédhangok nem az igaziak.
Ez a Yamaha szett még árban elfogadható lenne nekem. Aztán frontnak majd még valami jobbfajta használtat néznék hozzá, ami passzol ezekhez. De helyhiány miatt állóhangfal nem, csak polcsugárzók jöhetnek szóba.
Nálad milyen frontok vannak mellette? -
SLYM
veterán
válasz
MaTTeS #24666 üzenetére
akkor szerintem maradnék én is annál, pedig tök gáz, hogy a belépőszint is egy fél TV ára kb
R1per2 linkelte ezt [link]
ez akkor a best-buy a 100.000-es kategóriában? leírom mégegyszer, hogy mikkel kéne együtt működnie. ezzel a TV-vel, ami ezzel a laptoppal van összekötve, ezen a notin futtatom MPCHC-vel a full HD filmeket
-
fury71
aktív tag
válasz
MaTTeS #24407 üzenetére
Valószínűleg azért lett csíptetős mert a 309-s egy alapmodell és így különböztetik meg a drágábbaktól, bár szerintem nem jelentett volna sokkal nagyobb költséget a banándugós változat sem a gyártónak.
A design nekem is tetszik (főleg az ezüst verzió),
végre valami más mert az az igazság annak idején 2008-ban megjelent Onkio modellek nem tetszettek és ezért sem vettem belőlük.
-
-
gejala
őstag
válasz
MaTTeS #24026 üzenetére
Az Apocalypse Now-t semmiképp se hagyjuk ki, mint a modern térhangzás megalkotóját. A nyitójelenet helikoptere legendás. Kedvenc térhangzás tesztfilmem.
Ráadásul olyan LFE aktivitás van a filmben, amilyet sehol máshol nem hallhatsz. Az UAV-k támadása és a napalmrobbanás egyszerűen hihetetlen DTS-HD MA minőségben. All-time mélynyomó teszt. -
kisgyerek85
senior tag
válasz
MaTTeS #23559 üzenetére
Szia!
Ilyen én is vettem 1éve kb. Full lcd tv, medialejátszó, xbox, lámpa ment róla.
Ugyan azt csinálta mint neked, ezerrel toltam arrébb a szekrényt, hogy ki tudjam húzni a fali dugajból. Egy pillanatra megállt szívem, hogy elszállt a tv-m, de szerencsémre CSAK a médialejátszóhoz tartozó külső vinyó adaptere romlott el és megúsztam 2ezer forintól.
Hát had ne mondjam, hogy röpült az elosztó kifelé a házból. -
ricsik
őstag
válasz
MaTTeS #23559 üzenetére
Pont ilyesmi elosztókat nézegettem tegnap, csak nem lidlist, hanem Belkint. Ők a mastert a TV-re ajánlják, vagyis ha bekapcsolod a tv-t akkor éled fel az erősítő és a többi cucc. Lehet, hogy a PC sok volt neki, vagy egyszerűen noname
, szerencse, hogy nem történt komolyabb baj. A tanulság megvolt, nem szabad gagyi elosztót tenni drága cuccok elé. Én most olyat vettem a PC-hez, amit távirányítóval lehet kikapcsolni, de Hifihez is ajánlják, ill. ha miatta bedöglik valami 35 millióig térítik.
-
fatallerror
addikt
válasz
MaTTeS #22406 üzenetére
akkor aki csak a zenéit akarja élvezni annak teljesen felesleges network erősítőt venni, parasztvakításnak tűnik, még az internetradiot is nyomathatja így aki akarja....tehát nincs komoly érv a network erősítők mellett...
médialejátszó sem kell csak rádugod a pc-t és mehetnek a zenéidköszönöm a linket
-
törölt tag
-
Warter
addikt
válasz
MaTTeS #22350 üzenetére
A 15 méteres "csak" 66e Ft
-
Tuib
aktív tag
válasz
MaTTeS #22292 üzenetére
Tapasztalataim alapján a yamahák nem zenélnek
Legalábbis az én rx-v663-as cuccom nem zenélt. plusz volt még két rxv7xx amit hallottam, azok sem ebben remekeltek. Mozira viszont jók.
Van elfekvőben egy Philips CD-304-esem, kicsit kehes, ami kár, mert nagyon szerettem a hangját. Nem tud valaki ajánlani valakit, aki megheggesztené nekem?
-
soadtg
csendes tag
válasz
MaTTeS #21387 üzenetére
A leìràsban a hangzàsokròl nincs semmi
de most néztem meg a dobozàt azon sincs dts
màr 1,5 éve megvan csak mostanàban nézek intenzìven dvd filmeket és az zavart hogy ki tudtam vàlasztani a dts hangzàst film közbe csak nem tudtam mér nem adta le!köszi a vàlaszokat,tovàbbi jò csevegést
-
Gál István
senior tag
válasz
MaTTeS #21387 üzenetére
Persze vágom. Gondolom azért a denon 1311 is ludas lehet egy kicsit. De hát ilyen árkategóriában nem róvom ezt fel. Egyébként nagyon jól be van most lőve, a KEF subbal tetszik a hangzás. Az említett kis hangerőt most próbálgattam mert sokszor felmerül ez a jelenség és most és is tapasztaltam sub nélkül.
-
sanyo24
csendes tag
válasz
MaTTeS #21339 üzenetére
Köszi szépen a tanácsokat mindenkinek!
Tanultam belőle.Tehát a lényeg hogy miután megvettem pioneer vsx920 -ast rossz hangszettet választottam. hiába a jó papp is holtáig tanul.
Most pedig van ez az akció az üzletben hogy a pio920-as árában megtudom venni a Yamaha rxv767-est.
Szóval megveszem ezt és megválok a piotól így ár érték arányban lesz egy sokkal de sokkal jobb és okosabb erősitöm!Úgye?A hangfallal kapcsban pedig azért akartam az olcsóbra cserélni mert az szerintem többet tud mint a jelenlegi piom!vagy nem?
Ja és nem olyan olcsó a pio hanghoz képest, mert rendes áron szinte a duplája.Most az erőlködö a lényeg, kezdetben ismerkedek vele, gyüjtök egy kis zsét aztán veszek hozzá egy tisztességes szettet.
Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséget!
-
zozy84
senior tag
válasz
MaTTeS #20943 üzenetére
De én vinném a fontot haza és ott adnám el (váltanám be) és nem venném a fontot! Tehát 320 körül van most a font de mindig változik.
130-150 eftot szánnék max. erősítőre és max. 1000 font körül hangfal szettre. Itt ebből nem nagyon jönne ki. Otthon pl. KEF IQ70 szettben sincs még 300eft sem. Itt meg 600-700 font csak a front pár.
-
Tomate
veterán
válasz
MaTTeS #20386 üzenetére
Köszi! Hát nekem 22m kellene. Elég húzós 650Ft-al számolva. Ha csak a két nagy álló fronthoz + a centerhez vennék ilyen drágább kábelt és a hátsókhoz valami olcsóbbat vinnék az milyen? Nem gond, hogy 2 fajta kábellel dolgozik a rendszer? Csak a surround hangszórókhoz kell 15m ebből a 22-ből. ráadásul nem olyan szintű ez a 2 hátsó hangszóró, hogy szerintem érdemes lenne 650Ft-os kábelt rápazarolni. (majd később ha bővülne a rendszer) Vélemény?
-
BBéci
legenda
válasz
MaTTeS #17295 üzenetére
Az egész épület légkondicionált, szobánként lehet vezérelni, ám az légcserét nem biztosít. Ablakot azért nem nyitottak, mert a kinti zajok zavarták volna a zene élvezetét.
Az RTi 9-eket 4 db mélyláda támogatta és azért volt kellemes a hőmérséklet, mert nem volt zsúfolva emberekkel.Megszámoltad, hány mélysugárzó dolgozott a Streamaudió moziszobájában, az embermagasságú hangtornyokban? Plusz két db Proson szubláda. Mekkora térben, légköbméterben?
Egyébként szerintem is kiválóan szólt az a cucc. -
ToxLee
őstag
válasz
MaTTeS #17306 üzenetére
Szerintetek a Proson R12 erőteljesebb vagy a Velodyne Impact 12?
-
Gál István
senior tag
-
dabadab
titán
válasz
MaTTeS #16122 üzenetére
Az a baj, hogy az egész el van rontva: onnantól kezdve, hogy a belépőszinten kamuznak, már nincs visszaút, az mégis hülyén venne ki magát, hogy valamelyik gagyi darabra ráírják a százcsillió wattot, erre meg a 7 x 40 W-ot.
Sanci38: Igen, D osztályú, az ICEpower ebben utazik.
-
dabadab
titán
válasz
MaTTeS #16054 üzenetére
"Amúgy nem értem miért úgy tervezték a Winfosokat, hogy belepiszkáljon a hangba"
Az a baj, hogy egy csomó hangchip nem tud 44.1 kHz-en üzemelni, csak 48-on (meg egy csomó okból tök macerás egyébként is mindig kapcsolgatni a chip mintavételezési frekvenciáját), így mindenképpen át kell konvertálni a hangot - a beépített windowsos resampler rutin meg elég gyengére sikerült.
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz
MaTTeS #16042 üzenetére
Hdmi-n keresztül lenne különbség?
Mert nem akarok beleturkálni,ha nem lesz jobb.
Jah és filmre vagy zenére értetted? Gondolom zenére, de azért megkérdezem.Más: Mit csináljak, hogy a rádió ne legyen zajos? Kaptam hozzá egy kábelt, be is dugtam a hátlapi csatlakozóba... de mennyire kell lecsupaszítani a végét,ha egyáltlán le kell?
Az gond, ha filmnézés közben néha kattan az erősítő? Olyan kattanásra gondolok, mint amikor bd-dvd-ről vcr-re állítom.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest