- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
cintula187
addikt
válasz
bajnokpityu #32632 üzenetére
Ezt eddig nem is ismertem
Borostyán?Familya KFT? Classic 90-es évek disney mesedélutánnal.
-
cintula187
addikt
válasz
Gál István #28738 üzenetére
Homoktöltés lesz bele?
-
cintula187
addikt
Kb. a 8.perctől javaslom.
-
cintula187
addikt
A 608-as onkyohoz kategóriában milyen hangfal szett illik?
Tudom személyes meghallgatás szükséges.
Polk tsi 300 szett?
-
cintula187
addikt
válasz
Dorian #25770 üzenetére
Nem rossz. CSak az adatlapodon az elöbb nem Vitast láttam hanem "victa" -t. Benéztem. Azért mondom hogy helyet cserélni a lámpával és a jobb oldalra rakni se jó ötlet mert az sarok. A bal oldal az nem sarok valóban. Nincs akkor ötletem hogy mit kezdj a burkolatválasztó - gránitlap problémával
-
cintula187
addikt
Akkor az is bukó, hogyha helyet cserél a jobb oldalon levő lámpával mert az is sarok lenne. Ráadásul gondolom a függönyből ott ablak is van.
Az adatlapodon szerintem tévesen adtad meg hogy milyen sub od van. Heco VITAS
-
cintula187
addikt
válasz
robi0604 #25690 üzenetére
Ahogy mondta Dorian hogy "rosszabb" a magyar HD hang bitrátája. De a mai szinkronok minősége is gyatra a régi klasszikusokhoz képest. Sok a dilettáns idióta fordítás is és maga a szinkron stúdiók is futószalag gyorsasággal dolgoznak. Nincs is lehetőségük minőségibb munkát kiadniuk olyan sok rendelésük van. Klasszikusnak mondható Ford Fairlane vagy Vissza a jövöbe, piszkos 12 satöbbit ezredszerre is élmény meghallgatni. Ezért sem tartok jómagam ígényt manapság egy filmnél/sorozatnál a magyar hangra.
-
cintula187
addikt
De így el is képzelem hogy ahova szórod az esélyes hogy közel lesz a menbránokhoz a hangfal dobozában. És rezeg használat közben az egész cucc. Még ha csak az alján van homok akkor is esélyes hogy a belemegy a homok a mozgó alkatrészekbe, mert ugyebár a homok az bemegy mindenhova.
-
cintula187
addikt
válasz
Gál István #25508 üzenetére
De most kajakra magába a hangfalba szórnak homokot? Nem zacskóban hanem beleöntve?
Állványnál még oké. -
cintula187
addikt
Előfordul az ilyen bizony kicsiny paraszt országunkban. Ez olyasmi mint hogy megszagolod a 15.000-es parfümüt a Douglasben és megveszed feleáron ugyanazt (nem hamisat, nem hasonlónevűt, hanem UGYANAZT pl. piacon.
-
cintula187
addikt
Szép napot ismét!
A Processzoros erősítők hátán pl. Marantz AV8003 mi a jelentősége annak hogy a "sima" rca szerű pre out -nál azt írja hogy "unbalanced" az XLR kimenetnél meg hogy "balanced"?
-
cintula187
addikt
válasz
xtremetuning #24552 üzenetére
Ez is egy megnyerő szerkezet. És "csak" 2100USdD körüli az ára? Mégsem 2.8 mila és ráköthető közvetlen 10 készülék. Tehát akkor a THD a elektromos hálózatra vonatkozik. Én meg azt hittem hogy az valami hangosítási dolog.
Ácsi! Erre minek ethernet kapcsolat? Mert az más amikor 2 darab van rajta hogy kondicionálja a telefonvonalat.
-
cintula187
addikt
válasz
xtremetuning #24552 üzenetére
Ezt majd átolvasom. Megnéztem pár bluray forumos installációt. Tudnak élni az amcsik is.
Ebből akkor nem kell minden készülékhez külön-külön venni?
-
cintula187
addikt
Én nem hiszem egy Furutech szűrő az árához képest akkora javulást hoz akár egy több tízmilliós szettnél is akár. Az hogy meg valaki 2.8 millióért vesz hálózati szűrőt egyenesen nevetséges. Én azt gondolnám hogy aki ennyiért építtet az ért hozzá, de ott van az is hogy a pénz nekik már mindegy.
-
cintula187
addikt
válasz
xtremetuning #24536 üzenetére
Az a kemény hogy a linkeltnél egy olyan termék se volt aminek a nevét hallottam korábban. Na jó a Denon. Azt mondjuk nem értemmiért kell neki az Oppo meg a Denon lejétszó is. Denon a DVD-A -k miatt,de azt is lejátssza az Oppo. Na meg az a külön Stello CD transzport a mágnese súllyal az mi a rossebb volt?
A Nola nevét is megjegyeztem egy életre. Ezek a szuperszonikus stabilizátorok mire jók? -
cintula187
addikt
válasz
xtremetuning #24519 üzenetére
Az egy jacuzzi a háttérben?
-
cintula187
addikt
Kicsit a valóságtól elrugaszkodott kérdés. Úgyse tervezek mostanában ilyet venni. A Classé oldalát nézegetem. Működik úgy egy rendszer, hogy DVD transzport - CP500 preamp + CA2200 powear amp vagy kell a pre amp elé egy processort is venni?
-
cintula187
addikt
Lehet, hogy az XLR az amcsi változat? Amúgyis modulárisan cserélhető ha jól olvastam egy tesztben.
-
cintula187
addikt
válasz
csemberlen #24050 üzenetére
Igen a legtöbb boltban 89900, de mire írja az oldal a 158.700.-as árat?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Gondolkozom egy blu ray lejátszó vételén. Samsung bd-c5500-at néztem ki. Fontos lenne hogy kódolja a dts hangsávot .mkv formátumból. Jelenleg egy WD TV-m van, rákötöm a hordozható vinyót de a dts hangot nem tudja kódolni. Erősítőm nincs épp ezért lenne fontos hogy a kódolt jelet vigye ki a tvre. Ez a lejátszó képes erre? Valamint az usb csatik megmozgatnak árammal egy wd passport HDD-t pl?
-
cintula187
addikt
Hali!
Olvasom a digitális házimozi magazin juli-aug számában a cikket az onkyo TX-SR607 erősítőről.Ő az első, ami támogatja a Dolby Pro Logic IIz hangmódot.
Azt most hagyjuk ,hogy ez mennyire parasztvakítás és "ösztönzés" hogy a közönség rögtön rohanjon beszerezni ilyen cuccot.Újabb front csatornát alkot meg.Tehát fel kell szerelni 2 új felső front hangfalat is.
Engem az érdekelne, hogy ki lehet e küszöbölni (mármint új hangfalakat beszerezni), úgy hogy többutas pl. Polk Audio vm20 vagy hasonló több mély, mélyközép hangyszóróval felszerelt hangfalba vezetek be 2 csatornát? -
cintula187
addikt
válasz
Daywalker #5773 üzenetére
Hát persze egyből Martin Logan a világ egyik legdrágább hangsugárzója.
Anno láttam ezt vagy az elődjét Martin Logan kb. 10 éve és akkor 8 számjegyű volt a cucc darabja!
Jó ízlésed van az igaz, illetve tudod mi a "rollsroyce" kategória.Neked "csak" a sub -od klipsch?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Nulláról indulva szeretnék házimozit kiépíteni. Panel lakás kb. 13m2 -es szoba. Dali hangfalakra spórolnék. Kérdésem az ,hogy pl. a concept szériájú szettben az álló frontokhoz szükséges mélyláda, vagy ők már elegendő basszust tudnak szolgáltatni? Pláne, hogy panellakásról van szó.
Erősítőben Onkyo TX-SR607 -et sokan ajánlottátok és nekem is tetszik, de denon és yamaha is méltó meghajtást biztosít a dán gyártónak?
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03TAUXXC) 165CM 4K SMART Q-LED FRAME PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest