- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Aktív témák
-
nismoka
addikt
Hello! Légyszives valaki írja le nekem miért jó az ha egy subwoofer-ben D-osztályú erősítő van, miben más? Hatásfoka jobb? Köszönöm szépen!
-
nismoka
addikt
válasz
Gál István #37956 üzenetére
Na igen, ez nem semmi.
-
nismoka
addikt
válasz
robi-k #37954 üzenetére
[Accuphase HQ] Fincsi
-
nismoka
addikt
válasz
#09634560 #37528 üzenetére
"Az én erősítőmön a Bi-Amp bekötésénél a Front kimenetet a hangfal High csatlakozójára kell kötni, a Surr Back-et pedig a Low csatira. Igy is van bekötve, tökéletesen működik."
Tehát: Az erősítő front kimenetét a hangfal keresztváltójának a High bemenetére kötöttem, az erősítő surr back kimenetét pedig a hangfal keresztváltójának a Low bemenetére. Ezt hogy lehet másképpen értelmezni? Én befejeztem
-
nismoka
addikt
válasz
#09634560 #37517 üzenetére
Az is le van írva, hogy ha eltávolítható vagy külön álló hangváltóval rendelkező hangfalunk van akkor azt nem szabad eltávolítani mert tönkre teheti a hangfalat az erősítő, ebből is az következik hogy az erősítö ugyan azt adja mindegyik végfokon és a hangfal hangváltója választja szét.
-
nismoka
addikt
Az aktív hangváltós rendszereknél használatos hogy minden hangszórót, mély, közép, magas, külön végfokkal hajtanak amelyek elé egy aktív hangváltó van kötve. Itt be lehet állítani a hangváltási paramétereket. Ebben az esetben a hangfalban természetesen nincsen passzív hangváltó beépítve.
-
nismoka
addikt
Azt nagyon sajnálom hogy az ilyen kaliberű cuccok eltűnőben vannak a kinálatukban. [link]
Ez is a Sony agyalmánya volt hogy a forgó lemezt mozgatják oldalra az optika felett és nem az optikát a lemez alatt, ezzel stabilabb lejátszást biztosítva. -
nismoka
addikt
válasz
arion.x #37409 üzenetére
Amit digitálisan viszel be az erősítőbe azt analóg módon az rca kimenetekről nem tudod fel venni mivel oda nem konvertálja analóggá a jeleket az erősítő. Minimum olyan erősítő kéne neked amin van pre-out, de az drágábbakon van általában. Ha analógon viszel be valamit azt fel tudod venni a sima rec out-ról. Javítson ki valaki ha tévedek!
-
nismoka
addikt
válasz
jos3ph #37393 üzenetére
Hogy ne csak vitázzunk
. Láttam hogy mission M35i dobozaid vannak fronton és QED Silver Anniversary XT kábeleket tervezel hozzá. Kábeleztem ezzel M35i dobozokat és szerintem jót tett a hangképnek mert a missionokból kissé hiányoltam a magasakat de ez a kábel rendbe rakta.
Bi-ampoltam is de a mélyekhez nem ebból a kábelből raktam hanem vastagabb tömör réz "magos" kábelt. Igy jónak érzem a mélyeket is és a magas tartományt is.
-
nismoka
addikt
válasz
bajnokpityu #37401 üzenetére
Miért mi a gond vele?
-
nismoka
addikt
válasz
arion.x #37371 üzenetére
Én úgy vettem észre hogy sokan úgy húzzák le a Sony AV erősítőket hogy nem is hallották.
A tesztek sokkal pozitívabb eredményeket mutatnak, persze vannak rosszabb darabok is de az hol nincs... Ami viszont tény hogy a DH820-tól felfelé kell nézelődni. [link] Itt egy ajánlás, persze hogy mennyire mérvadó arról lehet vitatkozni.Sztereóra jobbnak mondják mint a kategória társait.
-
nismoka
addikt
válasz
s7evcsenko #33537 üzenetére
Van több sávos EQ minden csatornához, ott betudod lőni.
-
nismoka
addikt
Szerintem a Bi-Wire-nek nincs sok értelme, inkább a Bi-amp-nak lenne valami, amúgy vastagabb kábel a mélyhez a vékonyabb a magashoz. Én úgy Bi-ampolok hogy hogy 2,5mm-es réz a mélyhez és 1,8-as ezüstözött a magashoz. Most ott tartok hogy nem tudom eldönteni hogyan hallom jobbnak, bi-ampolva vagy nem...
-
nismoka
addikt
válasz
xtremetuning #32749 üzenetére
Extreme szögből nézd!
-
nismoka
addikt
-
nismoka
addikt
Tudja valaki mi a különbség a VSX-LX72 és az SC-LX72 között? Mert ezen a kétféle néven találom őket a neten de a google-val sem lettem okosabb!
-
nismoka
addikt
Ezzel az erősítővel van valakinek tapasztalata? Ajánljátok? Köszi! Pioneer A-A6MK2
-
nismoka
addikt
válasz
Vidala #30493 üzenetére
Kb a megjelenés óta használok Harmony One-t, én is csak jókat tudok róla mondani. Ami lehetne jobb az az akku kapacitása, persze a praktikus dock töltőjével ez sem nagy gond.
Ja meg kicsit gyorsabban mehetne az adat küldés rá, dehát azt sem kell sürün csinálni. Az Activity-k beállításánál a készülékeknek küldendő infrajelek késleltetési idejével azért kellett kissé szüttyögnöm. -
nismoka
addikt
válasz
s7evcsenko #29993 üzenetére
Úgy tudom hogy HD hangot csak az 5-ös sorozatú és feletti ATI kártyák tudnak kiadni.
-
nismoka
addikt
válasz
burcz.techno #29300 üzenetére
Kapcsold ki a tv-n a HDMI vezérlést, hátha az kever be.
-
nismoka
addikt
válasz
Jampec8686 #21222 üzenetére
Optikai kimeneten nem megy ki DTS HD, sem TrueHD. Az is kérdéses hogy a fullos DTS kimegy-e vagy csak 2.0-ban, a DD az kimegy rajtuk, ez tv függő.
-
nismoka
addikt
Mondjuk egy ilyen állvány ami a videoban 2:13-tól látható.
[KATT]
-
nismoka
addikt
válasz
dabadab #16095 üzenetére
Az antenna kábel is 75 Ohm-os. Én próbálgattam különféle koax kábeleket digitális hangátvitelre és hallottam különbségeket. Pld egy monitor audio kábel keményebben szólt a profigoldhoz képest ami lágyabban szólt. Hogy melyik volt jobb? Izlés kérdése is de hallottam különbséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Autós topik
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest