- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
Tomate
veterán
válasz
Gál István #26437 üzenetére
Köszi! Jól nézem, hogy a rövidebb kábel drágább?
-
Tomate
veterán
3e Ft környékén lehet kapni normális 1-1,5m-es RCA kábelt?
-
Tomate
veterán
Valakinek van véleménye erről a Sony hangfalpárról? Mondjátok nyugodtan ha csali. Nem találtam semmit róla a neten.
-
Tomate
veterán
válasz
python1 #21920 üzenetére
Köszi! Ebből következő kérdésem. Van egy Prodigy HD2-es hangkártyám analóg RCA kimenettel amit az erősítőre szeretnék kötni. Ez mellett az erősítőre van kötve HDMI-vel a gép, majd megy tovább a tv-re a jel. Nos ilyenkor az erősítő leszedi magának a hangot és azt tolja. 3 HDMI csati van egy BD, egy DVD és egy TV/Sat. Ugyan ezeknek megvan az RCA hangbemeneti részük is. Hogy tudom beállítani azt. hogy egy módon belül tudjak váltani HDMI-hangbemenetről RCA hangbemenetre úgy, hogy közben a képem a tv-n maradjon? Nyomkodtam, de nem találtam sehol ilyen beállítást. Mert ha másik módra kötöm be akkor van hang, de a kép akkor elmegy mert az erősítő megszakítja a képjelet és nem küldi tovább a tv-nek. Az erősítő egy Pioneer VSX520
Hátulja esetleg: -
Tomate
veterán
Analóg jelet csak RCA-val tudok átvinni ugye? (gépről-erősítőre)
-
Tomate
veterán
Nézegettem háttérsugárzókat. Olvastam a JBL ES30-ról. Elég jó áron van a streamaudioban. Esetleg Magnat Monitor Supreme 100-ról vélemény? Vagy hasonló árkategóriában mit érdemes? (30k a plafon)
Más: Van egy bizonyos DTS-HD tesztlemez (zenével, filmekkel) 7.1-es DTS-HD hanggal. Mikor elindítom csak sistergést hallok. Ez azért van mert az erősítőm csak 5.1 a hang viszont 7.1? Egyéb 5.1-es DTS-HD val jól működik. Köszi!
-
Tomate
veterán
Mélynyomót simán On-ra vagy plus-ra állítsam? Csak a két front hangfalam "large"
-
Tomate
veterán
Rákötöttem a gépet az erősítőre. Olyan kérdésem lenne, hogy ha blu-rayt játszok le és kiírja az erősítő a dts-hd hangsávnál, hogy dts-hd akkor tuti 1.3-as a hdmi kábelem ugye? Vagy elôfordulhat, hogy kiírja de 1.2- es és nem viszi át azt at adatmennyiséget amit kellene? Köszi
-
Tomate
veterán
Így néz ki a mélynyomóm hátulja:
A crossover frequency mit takar? És a phase? (rákerestem a phasere itt a fórumon, de csak 0-180 fokos beállításról meg hasonlókról olvastam. Itt meg csak On/Off van.
-
Tomate
veterán
Leteszteltem mindent. Most már tuti, hogy a számítógépem búgatja meg a TV-t és a mélynyomót is. De hogy miért arról gőzöm sincs... Kipróbáltam ugyan abban a konnektorban, egyedüli konnektorban, minden csatlakozástól mentesen de búgatja a cuccokat...
-
Tomate
veterán
válasz
m47rules #20640 üzenetére
Köszi!
59.990Ft volt. Per pill ez a legolcsóbb bolti ára, és 2-3boltban kapod ,meg ennyiért. Innen vettem. Tegnapelőtt megrendeltem tegnap ki is hozták. Ingyen futár, 3év gari, számla, ajándék HDMI kábel. Ennyire jó talán még soha nem volt. Bátran tudom őket ajánlani. Korrekt és gyors bagázs. Egy magnat rendszert hajtok vele perpill. 2 nagy álló front és a 3kis sugárzó. (utóbbiakat szerintem megérné cserélni) + egy wharfedale mélynyomó van mellé. -
Tomate
veterán
Megjött az erősítő, (pioneer VSX-520) összeraktam a rendszert de egy sor megválaszolatlan kérdés gyülemlett fel. 4870-es VGA-ról megy az összes film. Abban a hitben voltam, hogy DTS-HD hangsávot ez is tudja. Úgy tűnik nem. 5xxx szériára kell upgradelnem? Másik. Mélynyomóm búg. Gondolom földhurok. TV-antenna ha bent van a rendszerben akkor totális búgás. (csak a mélynyomó búg) Nos ez nem is gond, mert lehúzom a rendszerről és a búgás 70%-al csökken, viszont még mindig búg ami már a számítógép miatt van és a HDMI közvetíti ezt a zajt. Ezelőtt mikor még csak az optikais erősítőm volt nem volt gond mert ugye az optikai nem visz át zajt. Hogy szedjem ki ezt a zajt a rendszerből? Ez az elsődleges probléma. Köszi!
-
Tomate
veterán
válasz
fatallerror #20450 üzenetére
hát mp3 meg flac alapesetben nem szólal meg 5.1-be mivel sztereóban van csak rögzítve két hangsávra. Játékok 5.1-ét nem tudom... Szerintem játékfüggő.
-
Tomate
veterán
válasz
fatallerror #20447 üzenetére
Hát ha olyan VGA-d van akkor az viszi neked a HDMI-n a hangot. (DTS-HD, TRUE-HD, minden jót visz)
-
Tomate
veterán
válasz
MaTTeS #20386 üzenetére
Köszi! Hát nekem 22m kellene. Elég húzós 650Ft-al számolva. Ha csak a két nagy álló fronthoz + a centerhez vennék ilyen drágább kábelt és a hátsókhoz valami olcsóbbat vinnék az milyen? Nem gond, hogy 2 fajta kábellel dolgozik a rendszer? Csak a surround hangszórókhoz kell 15m ebből a 22-ből. ráadásul nem olyan szintű ez a 2 hátsó hangszóró, hogy szerintem érdemes lenne 650Ft-os kábelt rápazarolni. (majd később ha bővülne a rendszer) Vélemény?
-
Tomate
veterán
90% hogy Pioneer VSX-520 -re esik a választásom. Kellene hozzá hangfalkábel. Milyet vegyek segítsetek légyszi, mert ami most van azt szeretném lecserélni. Persze ne valami 5000Ft/m-es kábel legyen. Csak az ésszerűség keretein belül kéne egy belépő rendszerhez.
-
Tomate
veterán
-
Tomate
veterán
-
Tomate
veterán
A jelenlegi hangfalszettem egy Magnat szett. A 2 front. A center meg a 2 surround És egy ilyen Wharfedale Topaz SW8-as mélynyomó.
Lehet, hülye kérdés, de érdemes hozzá venni egy új HDMI-s erősítőt? (ami tudja a DTS-HD-t) Van egy pár blu-ray filmem... Per pill egy Sony STR DE445-vel hajtom. (DTS-be)
-
Tomate
veterán
Tekintve, hogy az adás amit kapsz maximum sztereó. A házimozid esetleg felkeverheti 5.1-re de az nem az igazi. Számítógépről optikai kábellel DTS-t át tudsz vinni a házimozira. Esetleg videókártyáról DTS-HD és egyéb finomságokat ugyancsak házimozira HDMI-vel. De itt kérdés, hogy milyen házimozit akarsz, milyen filmet nézel (mkv, bluray, DVD, netán divx
) és milyen a videókártyád. ( utóbbi csak a HDMI-s hangátvitel esetében érdekes ha HDMI-s házimozit veszel. )
-
Tomate
veterán
60-70e Ft-os kategóriában találok DTS-HD True HD 5.1-es erősítőt?
-
Tomate
veterán
válasz
kolbend #8665 üzenetére
Vegyél egy 5xxx-es vagy 4xxx-es sorozatú ATi kártyát, ami a HDMI-n kiküldi neked az erősítőre a jelet. (akár TruHD-t is 7.1-ben)
"Output protected high bit rate 7.1 channel surround sound over HDMI with no additional cables required. Supports AC-3, AAC, Dolby TrueHD and DTS Master Audio formats"
"HDMI output support
All display resolutions up to 1920x1080
Integrated HD audio controller with support for stereo and multi-channel (up to 7.1) audio formats, including AC-3, AAC, DTS, DTS-HD & Dolby True-HD4"Az 5xxx-es szériában vannak újítások ezzel a HDMI-s hangátvitellel kapcsolatban, de hogy pontosan mik azt nem tudom. Én arra ruháznék be!
-
Tomate
veterán
Értelek én, én is ezen a véleményen vagyok, de a srácnak ebből a kategóriából kellene cucc. Se a tér, se a pénz nem enged nagyobbat. El kell fogadni, hogy van-ez a kategória is és elég nagy szeletet hasít ki magának abból a bizonyos tortából... Na mind egy. Megveszi ezt aztán ellesz vele.
-
Tomate
veterán
Barátom szeretne venni egy kis kompakt házimozit a szobájába, (nem nagy 4x6m-kb) és 55k a plafon. Mit ajánlanátok neki? Ezt nézte. Előre is köszi!
-
Tomate
veterán
Milyen 7.1-es erősítőt ajánlotok 100.000Ft-ig??
-
Tomate
veterán
Adott két 5.1-es erősítő. A kérdés adott. Melyik a jobb?
Az első versenyző egy Sony STR DE445-ös
A másik egy JVC RX5032V
-
Tomate
veterán
válasz
dabadab #3815 üzenetére
Köszi! Ez a láda az amúgy.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby rádiós topik
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Haditechnika, harcászat
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest