- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
#09634560 #23664 üzenetére
Mivel azzal a kütyüvel meg tudom oldani a jelenlegi problémámat ezért 20K huf max a vége.
(Ha egyszer sikerül ismét kertes házba kerülnöm akkor majd befektetek egy jó hangcuccba, de addig itt ez is megteszi)
"Hangfalakat is kellene tervezned hozzá."
Ezt nem teljesen értem?
Vannak hangfalaim. Az orion 5.1 settem.
5 hangfal 20W
mélyláda (ami egyben erősítő is) 60WHangfalakat simán bekötöttem a sony erősítőbe, a mélyládát meg rca-rca kábellel szólalt meg. De ahoz mindig be kell kapcsolni az orion rendszert
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
MaTTeS #23559 üzenetére
Szia!
Ilyen én is vettem 1éve kb. Full lcd tv, medialejátszó, xbox, lámpa ment róla.
Ugyan azt csinálta mint neked, ezerrel toltam arrébb a szekrényt, hogy ki tudjam húzni a fali dugajból. Egy pillanatra megállt szívem, hogy elszállt a tv-m, de szerencsémre CSAK a médialejátszóhoz tartozó külső vinyó adaptere romlott el és megúsztam 2ezer forintól.
Hát had ne mondjam, hogy röpült az elosztó kifelé a házból. -
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Vázolom röviden, hogy milyen erősítő kellene nekem.
Van egy régi orion ht-520 5.1 rendszerem. Régen ki tudtam használni az asztali dvd lejátszóval az 5.1-et, mert van rajta analóg 5.1 kimenet. Manapság asus o play médialejátszót használok. (szinte csak filmekre használnám) De az asus-on csak spdif optikai kimenet van. Sok keresgetés után rátaláltam egy kis kütyüre (HD audio rush) amire szükségem lenne. Mo-on a régebbi fajtát lehet csak kapni ami majdnem ~20K huf. Ebay-en lehet újabbat rendelni, de itt sem úsznám meg ~16K huf alatt.
Ha találnék egy olyan erősítőt használtan amin van spdif bemenet és dts dekódere akkor inkább már erősítőt vennék mint azt a ki kütyütSógoromnak van egy Sony STR DE-495 erősítője amit a mai nap kölcsönadott tesztelni.
Frankó volt minden. Szóval ehhez hasonlítót keresek.
Ha tudtok írjatok típusokat aztán majd keresgélek.Előre is köszönöm!
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Automata kávégépek
- alza vélemények - tapasztalatok
- HP notebook topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Formula-1
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest