Keresés

Aktív témák

• kisgyerek85

senior tag

válasz #09634560 #23664 üzenetére

Mivel azzal a kütyüvel meg tudom oldani a jelenlegi problémámat ezért 20K huf max a vége.
    (Ha egyszer sikerül ismét kertes házba kerülnöm akkor majd befektetek egy jó hangcuccba, de addig itt ez is megteszi :) )

"Hangfalakat is kellene tervezned hozzá."

Ezt nem teljesen értem?
    Vannak hangfalaim. Az orion 5.1 settem.
    5 hangfal 20W
    mélyláda (ami egyben erősítő is) 60W

Hangfalakat simán bekötöttem a sony erősítőbe, a mélyládát meg rca-rca kábellel szólalt meg. De ahoz mindig be kell kapcsolni az orion rendszert :)

• kisgyerek85

senior tag

válasz MaTTeS #23559 üzenetére

Szia!

Ilyen én is vettem 1éve kb. Full lcd tv, medialejátszó, xbox, lámpa ment róla.
    Ugyan azt csinálta mint neked, ezerrel toltam arrébb a szekrényt, hogy ki tudjam húzni a fali dugajból. Egy pillanatra megállt szívem, hogy elszállt a tv-m :( , de szerencsémre CSAK a médialejátszóhoz tartozó külső vinyó adaptere romlott el és megúsztam 2ezer forintól.
    Hát had ne mondjam, hogy röpült az elosztó kifelé a házból.

• kisgyerek85

senior tag

Sziasztok!

Vázolom röviden, hogy milyen erősítő kellene nekem.

Van egy régi orion ht-520 5.1 rendszerem. Régen ki tudtam használni az asztali dvd lejátszóval az 5.1-et, mert van rajta analóg 5.1 kimenet. Manapság asus o play médialejátszót használok. (szinte csak filmekre használnám) De az asus-on csak spdif optikai kimenet van. Sok keresgetés után rátaláltam egy kis kütyüre (HD audio rush) amire szükségem lenne. Mo-on a régebbi fajtát lehet csak kapni ami majdnem ~20K huf. Ebay-en lehet újabbat rendelni, de itt sem úsznám meg ~16K huf alatt.
    Ha találnék egy olyan erősítőt használtan amin van spdif bemenet és dts dekódere akkor inkább már erősítőt vennék mint azt a ki kütyüt :)

Sógoromnak van egy Sony STR DE-495 erősítője amit a mai nap kölcsönadott tesztelni.
    Frankó volt minden. Szóval ehhez hasonlítót keresek.
    Ha tudtok írjatok típusokat aztán majd keresgélek.

Előre is köszönöm!

Aktív témák