- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
jos3ph
tag
válasz
cintula187 #37299 üzenetére
Fel**szta az agyam vele, és zenéltem tovább, hogy lenyugodjak. Szóval olaj a tűzre.
Ez ment évekig, mára már csak csövön dörömböl, és feljön szólni intelligens ember módjára. hackeeeee-el sikeresen megneveltük a nyanyát, vette a lapot, hogy mi is értelmes emberek vagyunk, és ha megkérnek rá lehalkítjuk.
Nem kell ide grafitpor és egyebek..
hackeeeee az 5.-en lakik, én a 4.-en, a nyanya meg a 3.-on néha nehéz eldöntenie kinél szól a zene, van hogy hack zuhog, és engem ostromol a boszorkány, és így fordítva is -
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #29450 üzenetére
Kiköpte.
(#29454) burcz.techno
Panasonicot leginkább tévében és BD-játszóban ajánlunk, viszont Arcam erősítőket annál többször, ráadásul európai cég terméke. -
Gál István
senior tag
válasz
cintula187 #28739 üzenetére
Az majd kiderül ha megérkezik.
-
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #28341 üzenetére
Na ja, inkább ezüstből készítik a vezetőszálakat.
-
Ego007
csendes tag
válasz
cintula187 #27961 üzenetére
A Streamaudiónál, nem ők gyártották szóval nem ők tehetnek a hibáról, de korrektül állnak az emberhez, és nem csak odáig míg eladják a cuccokat
-
bajnokpityu
félisten
válasz
cintula187 #27850 üzenetére
hát én elég nagy wharfi párti vagyok általában,de ez egy jó szar szett.
ebből a kettőből szerintem egyértelműen polk, v még inkább a Q acoustic ugyanennyiért. -
törölt tag
válasz
cintula187 #27752 üzenetére
Ez igen! Ennek árán tökéletes audio-video rendszert vehetsz,még a szgép routerrel is belefér!
-
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #27636 üzenetére
Az előbbi hozzászólásomban már írtam, hogy az a 7.1 analóg kimenet, ami minden belépőnél komolyabb BD-lejátszón megtalálható, azokat lehet az erősítőbe, előfok/processzorba kötni.
-
törölt tag
válasz
cintula187 #27631 üzenetére
A procit(előfokot) nem lehet kihagyni a láncból mert akkor nem tudsz hangositani/halkitani.
-
Vidala
senior tag
válasz
cintula187 #27633 üzenetére
Ismerem az Oppo-kat, régebben is rá voltam már csavarodva, de a Dune is egy elég jó cucc, ezért nehéz lenne dönteni. Mondjuk "egyelőre" megoldottam a dolgot egy fullos multimédiás notival, ezért nem kell kapkodnom.
-
Vidala
senior tag
válasz
cintula187 #27627 üzenetére
Nyami, elég jónak és szépnek is tűnik. Viszont ahogy nézem ez az árában is tükröződik.
-
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #27629 üzenetére
Kódolt csatornákra leosztott??? Az mit jelent?
A leírásából nem látok mást, csak amit a komolyabb BD-játszók mindegyike tud, rendelkezik 7.1 analóg kimenettel.
Az XLR sztereó az már valami, de nem egyedi abban az árkategóriában.
Csak egy kérdés, hogyan szabályoznád a hangerőt? -
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #27627 üzenetére
Miből gondolod, hogy kihagyható az előfok/processzor?
-
törölt tag
válasz
cintula187 #27403 üzenetére
DM port összekötő. Semmi extra és máshova sem lehet használni.. szűkebb az átvitele mint a 1.3 HDMI-nek.Magyarul: nyugodtan rájuk rohadhat..
-
ricsik
őstag
válasz
cintula187 #26428 üzenetére
Szerintem aki nem digitálisan gyűjti a BD filmeket, hanem lemezen, azoknak szerintem elég jó megoldás, pláne az automata film felismerés. Képernyőn kiválasztod mit akarsz nézni és kész. Mind1, nekem tetszik.
Más: van egy régi dvd lejátszóm, a mostaninál sokkal jobb, csak az a gond vele, hogy nem ismeri fel, bármi lemezt rakok bele. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy kuka? Ha jól emlékszem lézerfej-tisztítás már volt rajta. Nem segített
-
törölt tag
válasz
cintula187 #26238 üzenetére
Én is úgy gondoltam: Onkyótol függetlenül. Megaztán a HDMI-nek van 5V tápfeszültsége,azt adóoldalon biztositani kell.
-
törölt tag
válasz
cintula187 #26238 üzenetére
Én is úgy gondoltam: Onkyótol függetlenül. Megaztán a HDMI-nek van 5V tápfeszültsége,azt adóoldalon biztositani kell.
-
törölt tag
válasz
cintula187 #26228 üzenetére
Valóban nem. Ez alatt a fali konnektorból teljesen kihúzott erősitőt értem.Emlékezetem szerint a X08-as Onkyoknak nincs főkapcsolójuk,csak stand-by.
-
Dorian
félisten
válasz
cintula187 #25763 üzenetére
Az is sarok? Jelenleg nincs sarokban. Heco Vitas miért rossz?
-
Dorian
félisten
válasz
cintula187 #25756 üzenetére
Természetesen nincs most sem a sarokban, de 70cm-re nem tudom tenni, hülyén nézne ki a nappali közepén... Azért van beforgatva, mert így legalább a reflexnyílások mögött nincs fal vagy 1,5m-re.
-
törölt tag
válasz
cintula187 #25753 üzenetére
Igen,lényeg:
1:ne sarokban vagy falnál legyen és
2:ne lehessen észrevenni,hogy hol a forrás(mert akkor tul erős vagy rosszul van beállitva). -
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #25747 üzenetére
Leginkább egyáltalán ne legyen sarokban semmilyen hangdoboz!
-
törölt tag
válasz
cintula187 #25747 üzenetére
Mélyhangnak az a tulajdonsága hogy a falakrol visszaverődve erősödik,különösen ha közel van és képes un.állóhullámot alkotni.
Ezért nem szabad falhoz kb.70-90 cm-nél közelebb tenni -
robi0604
őstag
válasz
cintula187 #25740 üzenetére
Túl közel a frontokhoz nem biztos hogy jó lesz, a sarkos elhelyezés egyáltalán nem ajánlott!
-
TCr
veterán
válasz
cintula187 #25718 üzenetére
Már meséltem pár oldallal ezelőtt.
Ennyi pénzért valami csodaszép a hangja.99.500 Ft volt az eredeti ára, de mivel a frontok kiállított mintadarabok voltak, így a szettet megkaptam 90.000-ért.
Proson kábeleket + öntapadós Proson tüskéket vettem hozzá.
Bejáratni meg ugye már nem kell...Mélyláda van, de csak passzív (Onkyo), az R380-as Onkyo-n sajnos nincs aktív subnak kimenet.
Egyelőre elég lesz ez is, majd ha mégis kevésnek találom, akkor elkezdek keresgélni.
Bár fejben már megvan, Onkyo 608 + Proson Reality 10 sub.
De mint mondtam, nekem 18 m2-re ez így bőven elégnek tűnik.Ja és tegnap a hátsók is felkerültek a falra ezekkel:
Vogel's VLB 200
Első nekifutásra nem volt egyszerű, de a második már hamar felkerült. -
robi0604
őstag
válasz
cintula187 #25711 üzenetére
Ezzel teljes mértékben egyetértünk!
-
robi0604
őstag
válasz
cintula187 #25687 üzenetére
Mire gondoltál?
-
törölt tag
válasz
cintula187 #25509 üzenetére
Igen,de az alsó fele fizikailag le van választva.
Nehezen lehet csak kivenni...
Most látom,válaszoltak rá. -
lean
aktív tag
válasz
cintula187 #25513 üzenetére
Ennyire azért nem kell hülyének nézni a gyártót.
Külön leválasztott kamrába kell önteni, nem megy sehova onnan a homok. (legalábbis Mission) Célja természetesen a stabilitás növelése lenne. Hozzáteszem nekem se szimpatikus...inkább legyen alapból súlyos a hangdoboz, mint pl az enyém 33 kg/db/front.
-
Gál István
senior tag
válasz
cintula187 #25509 üzenetére
Nem ismerem a fortéjait, de egy hangfal ne attól legyen már jó hogy beleszórnak egy zsák homokot.
-
Dorian
félisten
válasz
cintula187 #25122 üzenetére
-
TCr
veterán
válasz
cintula187 #24962 üzenetére
Amit kibontanak, az vagy a hetek múlva beérkező új cseresznye front (nekem meg most kell!!!!
), vagy a bükk front (na ez meg abszolút nem kell!).
Eleve nekem a fekete tetszett, a wenge bútorokhoz/parkettához jobban menne, mint a cseresznye, de ahogy meghallottam a hangját, tudtam, hogy nekem ez kell, majd megbarátkozok a kinézetével.
Viszont a bükk az nagyon ronda, annyira azért nem szép a hangja, hogy azt hazavigyem. -
BBéci
legenda
válasz
cintula187 #24815 üzenetére
Csután annyi a jelentősége, hogy az XLR jobb hangminőséget biztosít, a profi rendszerek, készülékek csak olyannal vannak összekötve.
-
xtremetuning
addikt
válasz
cintula187 #24559 üzenetére
2200-2400 euro Európában. Egy az egyben váltják a dodót az euróval
Szállitás vám áfa.
3 nagy haverom.... -
Gombinyó
őstag
válasz
cintula187 #24541 üzenetére
Ne hitetlenkedj! Én kicseréltem a kábelezést meg az utcán a villanypóznákat piros pöttyösre gyémánt berakással és jobb lett a mély átvitel. Mind a két fülemmel hallottam.
-
gejala
őstag
válasz
cintula187 #24556 üzenetére
Itt vannak az igazi állat home theater-ök. [Completed Home Theaters]
Lehet ötletet (meg pénzt) gyűjteni.
-
xtremetuning
addikt
válasz
cintula187 #24556 üzenetére
3-4 hez biztos elég
-
xtremetuning
addikt
válasz
Ez már nekem is sok egy kicsit. Nyilvánvaló tény, hogy egy bizonyos szint felett szükség van hálózati kondicionálásra is. Egy ilyen tápszűrő rendberakja a szinusz hullámokat, beállitható, hogy szinten tartsa a kimenő feszültséget, elcsatolja egymástól a készülékeket.
De azért ennél jóval olcsóbban is lehet találni jót.Nálam az órától kiépitett ösvény végén is egy ilyen csücsül és teszi a dolgát. Enélkül szerintem az ösvény hozhat valamennyit, de ezzel kiegészitve ér igazán sokat .
ITT egy teszt róla egy hevenyészett forditással.
Nem mellesleg a jelenleg bejövő 4.0 thd-met 1,4-1,5-ön tartja
-
zolaas
senior tag
válasz
Na ez az
Ez már nem az a szint amit én valaha is hallgatni fogok
Csinálok magamnak 3x10-es rézkábelből egyet azt csók
Persze közvetlenül a villanykaróból behúzva
-
lean
aktív tag
válasz
cintula187 #24535 üzenetére
Csak a bakelit lemezjátszó dolgait elkezdtem összeszámolni de 10 millánál abbahagytam
, őrült a fazon az biztos, de ami megdöbbentő, hogy elég kicsi szobába van mindez bezsúfolva...
-
xtremetuning
addikt
válasz
cintula187 #24535 üzenetére
Nem semmi gyűjtemények az biztos...
-
törölt tag
válasz
cintula187 #24325 üzenetére
Szerintem igen,mert nem tudja (legalábbis én nem láttam hogy ismerné) a digitális hangformátumokat. Kivéve analóg vagy LPCM bekötésnél.
-
Tuib
aktív tag
válasz
cintula187 #24305 üzenetére
Az egyik csak előfok, AV-7005, XLR-en megy ki a végfokba a jel. A másik integrált, azaz az előfokot és a végfokot is tartalmazza, ott banánok vannak a hangszóróknak.
Ez az integrált a marantz oldalán
Az előfokhoz ajánlott egy ilyen:Végfok MM7055
-
Dorian
félisten
válasz
cintula187 #24305 üzenetére
Nem tudom, mert nem láttam még ennek a hátulját, de 99%-ra biztosra veszem, hogy banándugós.
-
Edgeri
senior tag
válasz
cintula187 #24057 üzenetére
Nem tudom, de nem akartam azonnal döntést hozni, így nem vállaltam be.
-
cekkk
veterán
válasz
cintula187 #24051 üzenetére
Mert amikor elkezdték forgalmazni annyiba kerül, vagy lehet a lista ára még mindig annyi, és most akciózzák.
-
Gál István
senior tag
válasz
cintula187 #24051 üzenetére
Mert aki nem tudja hogy mindenhol annyi az megörül neki szerintem mert olyan mint ha fél áron lenne.
-
csemberlen
őstag
válasz
cintula187 #24049 üzenetére
minden boltban ennyi.
-
nyunyu
félisten
válasz
cintula187 #5867 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy ki lehet e küszöbölni (mármint új hangfalakat beszerezni), úgy hogy többutas pl. Polk Audio vm20 vagy hasonló több mély, mélyközép hangyszóróval felszerelt hangfalba vezetek be 2 csatornát?
Minek akarod ennyire bonyolitani?
Erositon bekonfiguralod, hogy milyen hangfalaid vannak, aztan aszerint dekodolja a stuffot.Nalam pl. be van allitva, hogy van 2 teljes spektrumu front, meg 2 hatso, center+sub nuku, igy ezeket automatikusan a frontra tolja.
Win7-ben poenbol beallitottam, hogy 7.1-em van, Audigy elvileg kitolja Dolby Digitalban, erre a Win7 hangfaltesztjeben mind a 8 hangfal megszolal, pedig fizikailag csak 4 van jelen
-
O_L_I
őstag
válasz
cintula187 #5867 üzenetére
Ne sértődj meg de nagyon nagy hülyeség amit kérdezel.
Egyrészt pont az a lényege a PLIIz-nek hogy a fejed fellett lévő hangszóróba irányít olyan hangokat amik egyébként mindenhonnan szólnának, tehát ha a fromt hangszórókba irányítod bele a ezt a csatornát akkor adtál a szarnak egy pofont.
Másrészt nem is lehet megcsinálni. Ha a kettős kábelezésre gondolsz mint az nem erre van. Ott az egyik pár a woofert a másik pár pedig a tweetert hajtja.Egyébként hogy mennyire vakítás, hát sajnos nekem sincs plusz két hangfalam hogy kipróbáljam ráadásul a frontomat biampban hajtom tehát nem is tudnám, de a what hifi tesztjében a srác úgy fogott neki hogy még egy fölösleges baromság és mire vége lett a cikknek az lett a konkúzió hogy egész jó a dolog.
-
Daywalker
addikt
válasz
cintula187 #5776 üzenetére
Drága, de mondjuk vannak alsóbb (NEM alsó!) kategóriás termékei is...a dynamo sub annó annak számított (így is 100 felett volt).
Ja, sajna csak a sub Klipsch, pedig voltam nézegelődni és hallgatózni, főleg az RF82-t, de végül maradtak a JBL-ek (a két front Balboa, a center és a surroundok Northridge, de majd egyszer lecserélem a frontokat használt E100-as Northridge-re). Egyelőre nekem ez elég...
-
Daywalker
addikt
válasz
cintula187 #5770 üzenetére
Háááát, Polk, Velodyne, Klipsch, REL, Martin Logan...én ezeket favorizálom. Esetleg ha zártat keresel, akkor a ML mellett a Dali is szóba jöhet. Nekem Klipsch RW-10 van és kegyetlenül tud szólni, bár nagyon mélyen van reflexcső hang (25Hz-nél mondjuk).
Az, hogy mennyire küldenek el téged, az csak a tűréshatáruktól függ. Nyilván ha megkergeted, a Concept 6 is tud szólni, de nem kell falbontó mélyekre számítani. Ha nem nagyon akarsz sub-ot, akkor olyan hangfalat válassz, amiben 20-as "tányérok" vannak (Concept 8). Erősítőben annyira nem tudok segíteni, meg kell hallgatni. Dalihoz a Denon-t és a H/K-t szokták ajánlani, de ízlés kérdése. Ha zenére kell elsősorban, akkor sztereót vegyél mindenképpen, mert egyik házi-mozi erősítő sem az igazi -- tapasztalat.
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
cintula187 #5770 üzenetére
A Polkaudio mélyládáját elég sokan dícsérik, vess rá egy pillantást mindenképp.
-
Daywalker
addikt
válasz
cintula187 #5768 üzenetére
Ez attól függ, hogy melyik Concept állóra gondoltál. A 10-es mellé már tuti nem kell mélyláda
Szerintem a 6-os nem fog elég mélyre menni kiemelés nélkül. Nem csak arról van szó, hogy panel vagy tégla, hanem az elhelyezés se mindegy, no meg azért egy pár concept 6-os front sosem fog olyan mélyre menni, mint egy átlagos láda (még a 8-as se).
Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest