- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Dictator^
veterán
Üdv.
Mitől van az, hogy random időközönként, napi 1-2x ilyen magas ciripelő hangot ad az Onkyo TX-SR 508-am? Tényleg véletlenszerű, van amikor zene közben, van amikor nyugalmi állapotban, de bekapcsolva.
Odamegyek picit megemelem, vagy odébbrakom 1cm-t és abbahagyja. Tehát olyan mint valami rezonancia, de nem értem mitől, és miért ilyen magas hang jön ki.A másik, hogy kurvára melegszik,de gondolom ez normális. (alacsony hangerőn is hallgatva, 25-35.
-
Dictator^
veterán
Status update:
Végre megcsinálták 11.5 driverben, hogyha a 6000-res szériájú radeonnal hdmi-hdmi összekötésben megy a kép/hang az Onkyo TX-SR 508-ba és onnan szintúgy, hdmi-hdmi kábel a tv-be, akkor nem fog multimegjelenőként megjelenni a catalystba, ezáltal visszavett órajeleken megy végre a kari!
Régen volt, hogy két megjelenitőnél a 6870 Toxic 300/1150mhz-n ment, terhelés alatt 970/1150 most viszont hdmi-hdmi összekötettés és végre 100/150
Plusz TrueHD hang
Szóval gondolom innentől 11.5-től felfele mind jó lesz. Legalábbis Onkyohoz gondolom. -
Dictator^
veterán
válasz
Gál István #28741 üzenetére
Eladtad a Wharfikat? Ha igen mennyiért vitték el ?
-
Dictator^
veterán
Nézegettem az Ikon 6 MK2 árait, eléggé felfele megy.. 339 volt most 359.. WTF?
Annó volt egy pár darab kint netdepoban 289e-ért... el kellett volna hozni -
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
Üdv
Meglett a Radeon 6000-res szériájú kártyám. Érdekelne, hogy a TrueHD hangot mivel küldjem át az erősitőre?
MPHC aC3 filterjében nincs benne csak DTS passthrough. FFdshow talán? -
-
Dictator^
veterán
Mostanság tervezem én is, hogy visszanézek a netdepoba a Dali Ikon 6-ot megint megtekinteni.
Viszont gondolkoztam, hogy viszek egy laptopot hdmi slottal, plusz a saját erősitőmőn le tudnám teszelni úgy a Dalikat. Ebbe vajon belemennek?
Ment már valaki így? -
Dictator^
veterán
válasz
fatallerror #22936 üzenetére
Nem én voltam akik azokat berendelték
Szóval valószinüleg, rendelte más, nem ment el, ők meg meghírdették olcsóbban.
Én egyszerűen alapból rákérdezek , nem genyózok alapból
-
Dictator^
veterán
válasz
fatallerror #22927 üzenetére
Én is igy vagyok vele. Ráadásul a netdeponál maradt annó két Dali Ikon 6, amit 15%os áreséssel meghírdettek. Csak sajnos nem volt rá keret, így megkérdeztem, hogy lehetséges-e valami árengedmény ha mennék érte a jövöben. Irták, hogy megoldható.. de ha most felfele fog menni az ára, akkor 100%,hogy a mostani ár alá, alig fogják tudni engedni...
-
Dictator^
veterán
Dali Ikon széria áresés nem várható az évben? Illetve legalább május környékén?
-
Dictator^
veterán
válasz
Termi16 #22087 üzenetére
Megnézem majd akkor azzal, amúgy nálam is elég nagy a kábelrengeteg, főleg, hogy a számitógép kábelei is az asztal mögött mennek.
De holnap rászolok, és megnézem nálam ezt.
Van egy 5M-es hdmi kábele, ami elég vastag, meg van egy 5m ami nagyon vékony (vékony volt nála bedugva).Erősitő : Onkyo TX-SR 508 + Polkaudio RTi A3.
De rászolok, azt megírom mi lett a változás (ha lett).
Kössz. -
Dictator^
veterán
HDMI kábel miatt lehet az, hogy ismerösömnél, ha hdmi-re van váltva a tx-sr 508, és nem szól éppen semmi a gépről, akkor olyan 55 - 60-as hangerőnél sistergés van? 70-nél már nagyon.. tehát üres állapotban van felhúzva a hangerő. (5m xy hdmi kábel)
Nálam is 5m megy a gépből az erősitőbe, de még max-ra húzva se hallani sistergést.
-
Dictator^
veterán
Flac grabbelesnél egyáltalán nem számít milyen cdrommal grabbeled igaz? Az adat ami átmegy losslessbe nem változhat, igazam van?
Persze ha hibamentesen megy be.
-
Dictator^
veterán
most olvastam gabor irasat a wharfirol polk cserere.
lehet en vagyok a maradi, de sztereot miert jo 2.1ben hallgatni?
igaz nem volt alkalmam kiprobalni, de en sztem max filmhez kapcsolnam be.ja es grat a cserehez.
-
Dictator^
veterán
válasz
Palapo #19803 üzenetére
Ha csak RCA van a dvd lejátszón és azt az erősitőbe kötöd, akkor a video out, vagy minek irjak, monitor out?! azzal tudod külön a képet bevinni a TV-re.
Az 508 nem továbbit kép jelet mindenfelé, csak az azonos bemementtel megegyező kimenettel.. ez jó hülyén hangzik, meg se tudom fogalmazni..tehát ha RCA-val megy a kép az erősitőbe, akkor az RCA outtal kell kimenni a videójelnek is a TV-be...
Az onkyo 608 tud egy kimeneten kivinni minden videójelet, tehát rca-s videójelet kivisz hdmi outon..
-
Dictator^
veterán
válasz
kimi02 #19607 üzenetére
Legalább örülj, hogy a karácsonyi maszlagig megjön
Én meg az Ikon 6-ot várnám, de nincs rá meg a tőke..
Mivel új, sok használt darab sincs belőle (szám szerint egyet sem láttam)..Újonnani ára meg.. szóval gáz.
(#19606) xtremetuning: pedig én már pont kinéztem a VDH 2 millós kábeleit
)
-
Dictator^
veterán
válasz
Dorian #19476 üzenetére
Én az Ikon szériát néztem, legalábbis most az lenne a cél. Ikon 6. Annak is nagyon szépek (nekem bejöttek) a mélyei.
Egyik ismerösömnek ajánlottam, hogy a Concept 6-ot nézze meg..
Az Ikon 6 kisebb hangerőn is meglódul, nem úgy mint a VR400-asok
Zenehallgatásnál pure audio módban (tx508) is kb olyan 45-50 es hangerő körül indul meg a mélye.. de még akkor is keveslem.
-
-
Dictator^
veterán
Bementem az MM-ba és az only Jamo-n (jámó , ahogy a srác mondta
) kivűl bár B&W hangfal volt... Viszont vicc, hogy az Onkyo 507-es árulják 85ért.. azt kifutó példány.. legalább az árát vinnék le..
-
Dictator^
veterán
válasz
Palapo #18848 üzenetére
BBéci is írta, hogy felejtsd el... még azzal is jobban jársz, ha szerzel két bárszéket és rárakod.. minthogy álló hangfalakra elkölts még 150e ft-ot.. felesleges ha csak elhelyezés szempontjából akarod.
Szerintem a Streamaudio is ezt fogja mondani, ha rájuk kérdezel.. (bár kérdés mennyire kapzsi banda, lehet simán revesznek, hogy vegyed meg.. aztán tényleg semmi értelme.)
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
válasz
sirfer #18636 üzenetére
Ikon 6 -ot probáltad egyenesre a fallal párhuzamosan betenni? Tehát nem beforgatva beállítani?
Állitólag nem rossz úgy sem, legalábbis a ribbon magas is azt szereti.. bár ez nem tapasztalat, csak a legtöbben eztmondták..
Mentor 6 teszt? Hogyhogy?
És mikor lehet meghallgatni a rendszert?
)
-
Dictator^
veterán
válasz
Szabo.Peter #18276 üzenetére
Érdekes, nálam Samsung LE32A551-et kezel. Van vagy 10-15 kód a leírásban, bár nem írtad milyen AVR lett, nálam a TX-SR508ban volt hozzá ennyi. Ha kell írok, de sztem a tiedben is le kéne legyen írva.
-
Dictator^
veterán
Üdv.
Ismerösöm kérésére irok. Egy ideje nézegeti a Polkaudio termékeit, mostanság akar venni monitor sugárzót és ezen megakadt a szeme: Polkaudio RTi 35.
Tulajdonságaiban nem lehet rossz, de mondjuk egy RTi A3-hoz hasonlítva miben tér el?
-
Dictator^
veterán
Hát szívem szerint ha lenne miből, már megvenném. Még elmegyek párszor azért meghallgatni, de nagyon bejövös. Sztereóra is nagyon tetszett.
Használtpiac áll, meg az is valószinűtlen, hogy valaki el akarja adni majd, a most megvett új MK2-es szériájátÚjonnan 340 viszont volt akció most netdepoban 289ért. Ennyi erővel használtan lehetne jobbat is venni..
-
Dictator^
veterán
Opera Grand Callas dobozokkal volt-e már valakinek tapasztalata? (Házimozi shown kivűl
)
-
Dictator^
veterán
Aki rendelt a nakamichiplugs.com-ról attól kérdeznék. Ismerős által tudnék csak paypal accountot, bár ő még nem rendelt innen, csak ebayről. A kérdés az lenne, hogy meg e tudom változtatni a címet, hogy hova küldjék a dugókat? Mert igazából az ő címén tuti nem tudnák átvenni.
Sehogy nem tudom megoldani, szerezni kéne valakit aki be tudja rendelni a környékről!
-
Dictator^
veterán
válasz
bozont #17794 üzenetére
Hát ja, a Z-s dologgal egyet értek.
vs
Mi is most akarunk rendelni. Szerintem az utobbi lesz a 857es. Igazából haveromnak is kell szóval rendelünk 25 párt és majd elfelezzük.
Ha jól számoltam 5.0hoz biamp nélkül 10pár kell. Szóval még marad is kettő, és kb 4000 párszáz forint lesz. -
Dictator^
veterán
Ennek , hogy ment le így az ára? Máshol még 340e.
Ikon 6 MK2Volt már olyan, hogy a netdepo levitte az árat és rá egy héttel , minden boltba követték ezt.
Szerintetek ez is ilyen lesz?
Eléggé csalógató az ár, habár használtan fele ennyi lenne, de ezeket nem igen szórják.. -
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest