- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
Edgeri
senior tag
válasz
Rederik #25113 üzenetére
Én nagyon sok segítséget kaptam itt: Korner audio.
-
Edgeri
senior tag
Roth Audio Oli-4-ről mi a véleményetek? Elég szépen szól.
-
Edgeri
senior tag
Pioneer VSX-820-et hajt esetleg valaki? Jó erősítő ez házimozihoz?
-
Edgeri
senior tag
Sikerült eladnom a jelenlegi Yamaha szettemet (RX-V359 + NS-P110), így nem csak hangfalat, hanem új erősítőt is kell vennem, szigorúan 100e alatt
. Őszintén szólva nekem nagyon bejött az előző Yamahám, így első választásom erre a Yamahára esett. Őt használja már valaki, tapasztalatok, vélemények? Vagy inkább Onkyo TX-SR508E?
Első sorban filmezéshez + PS3-hoz kellene, a zene a legutolsó a sorban.
-
Edgeri
senior tag
válasz
fatallerror #24080 üzenetére
A TSI van fekete színben is?
-
Edgeri
senior tag
válasz
fatallerror #24076 üzenetére
Köszönöm, megnézem.
-
Edgeri
senior tag
válasz
fatallerror #24074 üzenetére
Bármire nyitott vagyok max 150e-ig, de lehetőség szerint alatta
-
Edgeri
senior tag
A Mission MX3 pakkot valaki hallotta, próbálta már esetleg?
Csak mert nem sok infót találtam róla neten.
-
Edgeri
senior tag
válasz
Thuglife #24060 üzenetére
Netdepon már nem volt kínálatban kb. 2 hete, de ott vettem volna. Írtam még pár boltnak emailt, ezekből amelyik egyáltalán visszaírt (úgy látom itthon még mindig sci-fi az email használata) az azt írta, hogy már nincs, van helyette m33i, vagy semmi.
A hivatalos forgalmazó tudtommal Kecskeméten van, nem akartam számomra messziről rendelni, hogy ha bármi gondom van, akkor viszonylag gyorsan tudjam személyesen intézni. AV-nál volt hirdetve, így azért vállaltam be. Mellesleg tudtommal ezt a packot is a hivatalos forgalmazó küldte az AV-be, így nem biztos, hogy előrébb lettem volna velük (ismétlem, ma azt mondták, hogy 1 hónap múlva elvileg tudnak ilyet szerezni, ergó nekik sincs már raktáron). -
Edgeri
senior tag
válasz
cintula187 #24057 üzenetére
Nem tudom, de nem akartam azonnal döntést hozni, így nem vállaltam be.
-
-
Edgeri
senior tag
válasz
Gál István #24047 üzenetére
AV-Planet. De nem szeretnék senkit-semmivel megvádolni, találgatni meg még inkább nem fogok, hogy kinek a keze volt benne (forgalmazó, importőr). Örülök, hogy zökkenőmentesen visszakaptam a pénzem, nem kellett kardoskodni az igazamért. Igaz ráment 1,5 napom, nem kevés idegem, fél nap szabim és pár liter benzinem....
-
Edgeri
senior tag
válasz
Gál István #24045 üzenetére
Először is használtak voltak, mikor újként vettem őket: a frontok alján lévő csavarok már "mentesek" voltak. A két hátsó hangfal hátulja itt-ott kopott volt, a falra rögzítéshez kialakított csavarfej lyuka sorjás volt, tehát már lógott valahol.A hangfalkábel-leszorító műanyagokat valaki lapos/harapófogóval feszítette, mert belevésődött a nyoma. Az egyik hátsónál még a csavar helye mögötti műanyag bele volt esve a hangfalba, ott csörgött benne. De legalább szóltak.... így ezen még túl is tettem volna valahogy magam, de az egyik front basszus(? az alsó a kettő közül) membránja úgy recsegett, mintha direkt arra lett volna kitalálva.
Sajnálom, hogy így alakult, mert nagyon vártam ezt a cuccot és egyáltalán nem tudom, hogy ilyen árban (<100e) milyen más hangfalakat válasszak -
Edgeri
senior tag
Sanci38, xtremetuning, MaTTeS, python1: ma reggel visszavittem a hibás Mv szettet. A szállítót felhívták a boltból aki két opciót ajánlott fel: 1 hónap múlva szállít egy ilyen szettet, vagy vegyek egy 33i packot. Úgyhogy megköszöntem és a pénzt visszakértem. Most van egy klasszul bekábelezett szobám, de hangfal az nincs
-
Edgeri
senior tag
Sziasztok!
A mai nappal elhoztam a Mission Mv8-as cinema packomat az AV Planettól. A két frontot rákötöttem az erősítőre (ennyire volt ma időm, viszont ki akartam próbálni) és az egyik front membránja (alsó) recseg, de nagyon. A Dolby teszteken egyszerűen elviselhetetlen, de zenehallgatáskor is hallható. Próbáltam az erősítőn állítgatni ezt-azt, újrakábeleztem, stb. de ugyanaz: recseg az egyik front membránja. Jól sejtem, hogy akkor ez mehet vissza boltba, mert SZ@R, HIBÁS?
Ja és a két hátsó surround hangfal közül az egyikben "csörög" valami (szerintem csavar). Amellett ennek a hátlapján, ahol a csavarfejnek van lyuk a falra akasztáshoz, ott be van szakadva a műanyag (a másik surround hangfalnál ott műanyag van). Amellett mindkét hátsó hangfal kábelleszorító csavarján harapófogó nyomok vannak, mintha azzal lettek volna előzőleg(??!) betekerve, kitekerve.
Jól érzem, hogy már egy kiállított és\vagy visszavitt hibás darabot kaptam meg?
Három napon belül kötelesek a pénzt visszafizetni, vagy csak cserét kérhetek? Csak mert ezek után lóf@sz nem kell onnan!Előre is köszi annak, aki veszi a fáradtságot és leírja a véleményét, tippjét, mert nagyon ideges vagyok!
-
Edgeri
senior tag
Hála az itteni segítő arcoknak, rádumáltam magam egy Mission MV-8-as szettre, holnap veszem át
. De lenne még egy kérdésem: szerintetek számít, hogy banándugóval kötöm össze a hangfalakat az erősítővel, vagy a 'la nature, vagy tök mindegy? Illetve előre szerelt banándugós kábelt érdemes venni, vagy inkább én rakjam össze (egyszerű?
)?
Előre is köszi a segítséget!
-
Edgeri
senior tag
MaTTeS, robi0604: Köszi szépen. Esetleg ilyen árban, van jobb vétel (pl. Wharfedale szett)?
-
Edgeri
senior tag
válasz
#09634560 #23528 üzenetére
Most egy [Yamaha RX-V359 erősítő] + [Yamaha NS-P110 (5.1)] hangfalszett teszi ki a házimozimat. Erről több lépésben lenne az átállásom, elsősorban anyagi okok miatt
Első lépésben a hangfalakat cserélném le, lehetőleg szettre (5.0 + sub, max 150e), aztán második lépésként az erősítőt (max. 100e pénzért). Őszintén szólva a mostani erősítőmmel teljesen meg vagyok elégedve (bár nem tudja a HD hangokat), de a hangsugárzókkal már kevésbé, nem érzem őket elég dinamikusnak, ezért is cserélném le őket olyanokra, amelyekkel minőségibb javulást hallhatok a mostaniakhoz képest. -
Edgeri
senior tag
Valakinek van tapasztalata a Harman/Kardon házimozi szettekkel kapcsolatban (pl. HKTS16)?
-
Edgeri
senior tag
A Jamo S426 HCS 3 hangfalszettről mi a véleményetek, próbálta már valaki?
-
Edgeri
senior tag
Sziasztok!
Házimozi hangfalszettet keresek 100e alatt (Yamaha NS-110-et akarok kiváltani vele). Némi utánajárás után az alábbiak voltak szimpatikusak (5.0 rendszerek):
- Mission MV-8 Cinema Pack
- Wharfedale Crystal 3 5.0
- Jamo S 426 HCS 3Objektív, szubjektív vélemények? Szerintetek elég a hangfalak által adott basszus, vagy feltétlenül kell egy subwoofer is? Illetve vajon minőségi javulást fogok hallani az NS-110-hez képest (az erősítő egy Yamaha RX-V359)?
A válaszokat előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest