- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Warter
addikt
válasz
Dorian #50302 üzenetére
Ne izgasson. Engem is hüjének néztek itt bent, amikor a 3. doboznyi kábel jött meg. Pedig azok még csak hangfalkábelek voltak. Utána rendeltem még egyéb kábeleket is.
pitepeti71: Ha elolvastad az első hozzászólást, ott láthattad, hogy mik az ajánlott erősítők belépő kategóriában. Az más kérdés, hogy adott hangfalhoz milyen erősítőt illik venni.
-
Warter
addikt
válasz
Szabikaa20 #50269 üzenetére
A használt erősítők 1-2 kivételtől eltekintve kb féláron mennek el. Ez pluszban javítva volt, amit sokan nem szeretnek. Szóval ennek fényébe próbáld meg belőni az árát.
-
-
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #50148 üzenetére
Egyetértek a Concept6-os egy nagyon jól eltalált hangfal, nálam is elég hamar kihullott a Kef IQ-ig bezárólag az összes Kef amikor hangfalat kerestem, a felette levőek meg már túl drágák lettek volna.
-
Warter
addikt
válasz
Szabikaa20 #50054 üzenetére
Több, mint egy hónapja irogatsz itt. Nem volt időd 1 hónap alatt elmenni sehova hallgatózni? Még egy MM vagy Saturn se jött szembe ennyi idő alatt? Ne haragudj, de ez nehezen hihető.
-
Warter
addikt
válasz
Szabikaa20 #50052 üzenetére
Azért kell sokat hallgatózni, hogy legyen összehasonlítási alapod. Az, hogy elmész valahova és hallgatsz valamit az nem biztos, hogy jelent bármit is. Persze te tudod, azt veszel amit akarsz.
-
Warter
addikt
válasz
Szabikaa20 #50048 üzenetére
Szerintem teljesen mind1, hogy ki mit mond, az maximum arra elég, hogy tudjad, hogy milyen irányba indulj el hallgatózni. Ráadásul ha elmész valami szaküzletbe, ott max 2-3 órát kell rászánnod amig meghallgatod az adott dobozokat. Meghallgatás nélkül teljesen blődség bármit is venni.
-
Warter
addikt
válasz
Szabikaa20 #49848 üzenetére
És a keresőt fogod/tudod használni?
-
Warter
addikt
válasz
nebulo5 #49769 üzenetére
A korábbi fórum bejegyzés neked szólt volna nem Patice-nek, persze nála is lehet tesztelni. Szóval legközelebb igyekszem magammal vinni a távirányítókat és egy Popit is tudok hozni néhány kábellel egyetemben.
TCr: magában, hogy koaxon küldöd nem hiszem, hogy jobb lesz, de ha esetleg közbe raksz egy jobb dacot, akkor már elérhetsz nagyfokú javulást.
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #49722 üzenetére
Nálunk 1x megkérdezte, hogy hogy takarítsa, mondtam neki, hogy ő sehogy. Azóta nem erölteti a kérdést.
-
Warter
addikt
Nah, megjött végre a Lupusom és hozzá a Néhai kábelek. Összelöttem a Popcorn-t és a Sony DVD-t is a Lupuson keresztül a HK355-be. Azt kell mondanom, hogy a begrabbelt FLAC és az audioCDt között így a Lupuson keresztül nincs hallható különbség. Viszont a HDMI-s verzióhoz képest nagyot javult a hang. Jobb lett a szinpad, megjött a dinamika, mintha végre leesett volna valami függöny az egészről. Mondjuk még játszom a kábelekkel, van nálam többféle koax, meglátjuk, hogy végül melyiket veszem meg. De sokkal kellemesebb így zenét hallgatni. Ki kéne próbálnom még egy sztereot vagy végfokot. Na majd dílelek egyet Doriannal, ő úgyis HK-t akar tesztelni.
-
Warter
addikt
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
-
Warter
addikt
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
Warter
addikt
válasz
gazsibacsi #45585 üzenetére
Szerintem mind2 eszközből a sárgát az erősítőbe kéne vinni és onnan sárgával a tv-be. Ha jól sejtem, akkor csak ha hdmivel viszed a képet az erősítőbe, akkor tudod továbbvinni a tv-be.
-
Warter
addikt
Aki jó mélynyomó tesztet akar, annak ajánlom a super8 című filmet. Azt hiszem nálam jól sikerült beállítani, az asszony majdnem leugrott a kanapéról.
-
Warter
addikt
válasz
Patice #41713 üzenetére
Egyébként a Fazonok 2 körül be voltak kapcsolva, akkor azaz oldal ment a Streamnél. Meglepően szépen szóltak, mondjuk azt hittem, hogy ikon6 árban vannak, aztán itthon láttam, hogy 450e db-ja. Szóval annyiért már szólhat is úgy. És csatlakozom hozzád a XTZ-Genelec-Neumann hármas nagyon ott volt a szeren. Mondjuk nekem a Helium 510-esek is bejöttek, hihetetlenül szépen szóltak.
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #41715 üzenetére
Azért a dobogóra te is odaférsz.
-
Warter
addikt
-
Warter
addikt
Végre elkészült a függöny. Jelentem a visszhangot visszaküldtem Tihanyba plusz az asszony is boldog tőle, szóval a kellemest a hasznossal.
-
Warter
addikt
Ha a STB össze van kötve optikaival az erősítővel és scarttal a tv-vel. Akkor mind a két helyen lesz hangom és adott esetben variálhatom melyiket használom vagy ilyenkor nem megy a scarton hang?
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #41464 üzenetére
És mik azok a fekete négyzet alakú valamik a szőnyegen?
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #41256 üzenetére
Csak rád ne boruljon az a nagy és nehéz front.
Sanci: Anett nem féltékeny, hogy ennyit fórumozol? -
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #41249 üzenetére
Azok, gondolom minimálisan járatta őket Józsi, de az messze nincs 200 óra. Hát még az új hangfalkábelek is bejáratósak. Pár hét tuti kell, hogy elérje a végleges hangját.
Egyébként tényleg szépen a kigyóid. Kis kezű ember, nagy kigyóval jár. -
Warter
addikt
válasz
python1 #41242 üzenetére
Azt kell mondanom egyet értek veled, kell bizony az a 20-25%, különben a kábel lesz a szűk keresztmetszet. Legalább is nálam egyértelműen az volt, igaz korábban csak kb 10% ment el kábelekre.
xtremetuning: Sajnos annyit nem dobott, mint a hangfalkábel csere, mondjuk még kell neki járatás az biztos. De egyre jobban tetszik a saját rendszerem. Most már csak egy jó forrás készülék kellene.
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #41238 üzenetére
Elvileg nem kell kép, ha fent vannak a driverek, akkor csak ki választod a control panelben és működnie kell. Onnantól elvileg bármilyen lejátszót használhatsz.
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #40945 üzenetére
Most már azt is tudjuk, hogy gyerek kezed van.
-
Warter
addikt
2010-es mac miniről ezt találtam, azóta lehet, hogy megoldódott az újabbal.
Apple have only said Dolby DTS works, and PCM works. They have not mentioned TrueHD. However others have said that currently the chips used in the Mac mini do not support sending True HD via the HDMI, even though the HDMI specification obviously allows this. -
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #40670 üzenetére
Mondjuk az avatarod illik hozzá.
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #40658 üzenetére
Ezen az oldalon is több olyan hozzászólás van amibe beleköthettél volna, mégse tetted. Mér pont az újonc verte ki a biztosítékot? Elfelejtett köszönni?
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #40655 üzenetére
Más is csinált már ilyet, se akkor, se azóta nem volt ezzel bajod. Most épp mi történt?
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #40468 üzenetére
Tudom, ki kell próbálni. Mondjuk némelyik alap hangfalszett hozzáadott madzagjánál tuti jobban szól.
-
Warter
addikt
Ha esetleg valaki belépő szintű házimozi rendszerhez keres jó áron normális kábelt, azt esetleg érdekelheti a régi Sinus Live kábeleim.
-
Warter
addikt
Tsi200-at én nem vennék, igaz 400-ast hallgattam, de nekem nagyon nem tetszett a hangja. Akkor már inkább es30 vagy rtia3. Mindkettő jó választás lehet, főleg ha 609-et vagy hk255-öt veszel hozzá. Subot ráérsz később is venni. De bármelyiket is veszed, elötte mindenképpen menj el meghallgatni valahova.
-
Warter
addikt
Az a 609 enyhe túlzás azokhoz a dobozokhoz. 509 is szerintem bőven elég még az es30-hoz is. Ráadásul a tsi200hoz képest az es30 szerintem legalább egy kategóriával feljebb van, de majd az okosabbak cáfolják, ha nem igy lenne. Helyedben vennék egy pár es30-at plusz a center meg az erősítő. Ha meg lesz még pénz, akkor hozzá még 2 es30. Subot meg ráérsz később venni, sőt inkább használtan vennék subot, fele annyiból kijön, ráadásul annak nem kell azonos márkából lennie.
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #40036 üzenetére
Én benne lennék egy cserébe, ha össze tudunk hozni egy talit.
-
Warter
addikt
Jó ötlet ez a hifi show-s találkozó, csak kéne egy pontos hely időt keríteni hozzá.
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #39654 üzenetére
Azt nem csodálom.
Asszem én még a félkemény rétegben vagyok csak. -
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #39643 üzenetére
Tök jó lenne egy videó a kinézetéről meg a menürendszerről. Ha kedved és szabadidőd engedi, csinálhatnál róla egyet.
Mindenkit nem tudsz meghívni magadhoz. -
Warter
addikt
A fene se tudja, majd ha megjelenik kiderül, hogy valójában mit tud kinyomni magából. Mondjuk maga a 3D engem jelenleg nem mozgat, mivel nincs minn nézni. De csak van valami oka annak, hogy nem 1.4a-t raktak bele.
xtremetuning: Azt tudom, hogy nem megfizethető sok embernek, de ettől még szívesen megnéznék róla infókat meg akár demót vagy youtube videót vagy bármit.
Média lejátszóba valahol a Dune HD Maxnál van számomra a lélektani határ, tőlem akár kidobhatnának egy ráncfelvarrt Max-ot, már az is megfelelne. -
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #39633 üzenetére
Akkor kitől várjuk a megfizethető csodát? Egyébként ha van már oldal vagy link vagy valami az új média lejátszódról, az nekem is jöhet.
-
-
Warter
addikt
válasz
muzsikpeti #39611 üzenetére
Nagyon szépek a kábelek, és persze a fotók is nagyon jók lettek! Gratula mind a kettőtöknek.
Egyébként ezek a kábelek nálam, már kicsit túlzások lennének. Nem hozna annyi, mint amennyivel többe kerül. Inkább veszek egy Hydrát. Tudom, felfele menet egyre kevésbbé arányos, de akkor is. IC-re nincs szükségem jelenleg, mert média lejátszó van az meg hdmi-vel megy az erősítőbe.
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #39573 üzenetére
Pontosan ez történt, rendeltem Néhai mestertől kábelt, kipróbáltam, tetszett és kifizetem. De, hogy hasonló kategóriában rendeljek 3-4 kábelt és próbálgassam nuansznyi különbségek miatt, az már kevésbbé mozgat meg. Aztán lehet, hogy ha valaki hozzámvágna egykupacban 3-4 féle kábelt, akkor végigpróbálgatnám, de jelenleg se időm, se energiám erre. Tuuudom, aki kimarad, az lemarad. De én most boldog vagyok ezekkel. Inkább majd a hátsó kábeleket cserélem ki a frontokhoz illőre.
-
Warter
addikt
válasz
Dorian #39569 üzenetére
Hallgatva téged meg bajnokpityut, meg elgondolva, hogy nálam mennyire körülményes ez a cserélgetés, kb előre elment a kedvem az egésztől.
Aztán persze lehet, hogy majd egyszer ráveszem magam és cserélgetek valakivel próba képpen. Mondjuk ezzel a kábellel most nagyon meg vagyok elégedve. Remélem a center kábel is dob még egyet kicsit az összképen. Még gondolkozom egy Hydra elosztón, de aztán kb itt a vége. Illetve kéne egy jó media lejátszó, de az egy nehezebb szülés lesz. -
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #39559 üzenetére
No igen, izlések és pofonok.
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #39553 üzenetére
No és, hogy muzsikáltak?
-
Warter
addikt
válasz
muzsikpeti #39546 üzenetére
Nagyon jó az új kábel, mind kinézetre, mind hangzásra. Végre elmúlt az a furcsa kopogós hang amit a korábbi kábel adott, ezen kívül jobb lett a tér, és sokkal melegebbek/élvezhetőbbek lettek a mély hangok is. Valahogy az egész sokkal kiegyenlítettebb és hallgathatóbb lett. Muszáj volt rendelnem egy center kábelt is, mert most kilóg a hangzás szempontjából. No meg jön egy hdmi is, remélem, az is hozza a megszokott minőséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tesla topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gyúrósok ide!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest