- Légies iPhone halvány színei
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
SLYM
veterán
szeretném megköszönni itt a topicban is BBéci-nek a segítséget. 5 hónap után végre sikerült működésre bírni a hangrendszerem
-
SLYM
veterán
sziasztok. a kb 4 hónapja vett hangrendszeremet 5.1-en 4 hónapja nem bírom működtetni (2.1 az műxik). megint nekiálltem olvasgatni, de 1 óra után feladtam. a kérdésem, hogy milyen szakembert kell hívjak aki be tudja nekem állítani ezt? tehát aki ért a hangrendszerekhez. köszi
-
SLYM
veterán
válasz
Thuglife #28557 üzenetére
sikerült beüzemelni a rendszert, de az 5.1 helyett, csak 2.1 működik
2 felosztás van
1: a TV és az erősítő van összekötve egy optikai kábellel (amit most vettem, mert a boltba ezt ajánlották), így most már szól a TV 2 hangszórója, amit ugye lenémítok teljesen, plusz az 5.1-es hangrendszeremből 2 hangfal és a mélysugárzó, tehát 2.1
2: a laptop össze van kötve HDMI kábellel a TV-vel, a TV pedig optikai kábellel van összekötve az erősítővel. így is csak 2.1 van és a laptop képe a TV-n jelenik meg
a problémám tehát, hogy valamiért nem működik az 5.1, pedig 40 gigás filmet futtattam a laptopon, azon tuti kell lennie, meg beírtam a youtube-ra is, hogy 5.1 zene és kibodott egy csomót, meg is hallgattam vagy 5-öt, de egyiknél sem működött az 5.1. sőt elindítottam a Half-Life 2-t, az még elfut a laptopon, azon van 5.1-es beállítás, de így is csak 2.1-ben szólt a rendszer. kérdés, hogy miért?
-
SLYM
veterán
-
SLYM
veterán
itt egy kép, hogy hogyan kötöttük be a a kábeleket
-
SLYM
veterán
hali. JBL 178-as hangfalakat és szeretnék összekötni egy Pioneer-VSX520 erősítővel. addig eljutottam, hogy a hangfalakhoz (5db) kapott kábeleket hozzákötöttem az erősítőhöz. a mélyet (1 db) viszont nem tudom hozzákötni az erősítőhöz, mert nincs kábel, itthon van olyan ami valszeg jó hozzá, de nem vagyok benne teljesen biztos, de kb 95%. aztán az erősítőt HDMI kábellel hozzákötöttem a TV-hez és bekapcsoltam, de semmi
. így első hallásra mit rontotam el szerintetek? kell valamit beállítani az erősítőn, hogy működjön, vagy ennek egyből mennie kéne?
-
SLYM
veterán
válasz
Dorian #27647 üzenetére
alapvetően olyan kis olcsó "tuningokra", amik megdobják a hangrendszer teljesítményét, javítják a minőségét, ilyesmi. kimi02 postjairól jutott ez eszembe
hogy példával is éljek, pl a számítógép halkabbá tételénél nem feltétlen a vízhűtés és az 500 gigás méregdrága SSD az egyedüli megoldás, hanem pl a házban jól elhelyezett 1-2 gumis csavaralátét is szépen megdobja a gépet ebből a szempontból. szóval olyan apróságok amiktől kicsit jobb lesz a cucc
-
SLYM
veterán
hali. az utóbbi időben olvasgattam a topicot és láttam, hogy sokan használnak ilyen-olyan kiegészítőket a hangrendszerhez. melyek azok amikre mindenképp érdemes beruházni?
-
SLYM
veterán
Denon AVR-1311 és a PIONEER VSX-520 között van valami nagy különbség? JBL 178 hangfalak mellé lenne. azért kérdezem, mert megrendeltem 2 hete az AV Planet nevű csodálatos cégtől az erősítőt, vártam a 3-5 munkanap helyett 2 hetet. mikor először írtam nekik visszaírtak egy időpontot, azt megvártam, de csak nem jött. megint írtam nekik, erre írták, hogy a beszállító nem hozta az erősítőt. komolyan ezek az árukészlet nélküli cégek botrány néha amit csinálnak. szóval ezért kérdezem ezt az erősítőt, mert ez van raktáron
-
SLYM
veterán
egyelőre még mindig nem találtam egy boltot se ahol vannak raktáron JBL 178-as hangfalak. az egyik helyen ajánlottak egy ilyet: [link]
"Az SCS178-nak nem igazán van ennyiért ellenfele. Jobb persze van bőven, de nem ennyiért. Ha egy picit szánsz rá többet, akkor kaphatsz egy minőségibb szettet. Itt már nem műanyag hangszórókkal szerelt dobozokat kapsz gyenge szubbal, hanem egy fáziskúpos mély-középpel, és egy 25mm-es nagyméretű selyem dóm magas-sugárzóval van felvértezve. Ezzel eltűnik ugyan a JBL által nyújtott csillogós magas hang, amit ugye azért ad, mert egy nagyobb lyuk keletkezett a keresztezési frekvencia létrejöttekor. Helyette egyenletesebb lesugárzott frekvenciákat, vagyis jobb hangminőséget kaphatunk. A lényeg meg valahol itt van, nem?
A mély sugárzója is jobban megépített, erősebb, és könnyebb elhelyezkedést tesz lehetővé. A JBL Sub-ot jól el kell tenni a sarokba, különben kevésnek bizonyul. Én személy szerint szeretem az SCS178-at, mert árkategóriájában valóban kiemelkedő.
Az előbb említett komolyabb szett a Mordaunt Short Carnival 5.1-es hangfal szettje.
Minden plusz forintot megér a hangja, ha szánsz rá ennyit."ebből egy szót se értettem, de tényleg minden plusz forintot megér ez a szett? esetleg ennyiért egy jobb szettet tud ajánlani valaki? ezzel az erősítővel használnám: [link]
tudom, hogy írtátok, hogy meg kéne hallgatni valahol, de most tekintsünk el ettől
-
SLYM
veterán
válasz
robi0604 #26824 üzenetére
kicsivel több, 140?
úgy gondoltam ilyen 90 max, de az már tényleg nagyon max. a tervezett JBL 178 65-70 között volt
TCr hát azért ez nem egy autó érted
. amit jónak mondanak a PH szakmai topicjaiban, azok általában tényleg jók is. kipróbálni meg idő, pénz (gondolom az összes ilyen bolt ahol kipróbálhatnám pesten van)
-
SLYM
veterán
és ha valamivel több pénzt szánnék rá? nem akarok külön subot venni, kipróbálni se fogom tudni, mert netről rendelem, de nem is tudnám mit kell "nézni", nem lenne összehasonlítási alapom. szóval csak szeretnék egy jó 5.1-es hangrendszert az erősítőmhöz
-
SLYM
veterán
válasz
jobnlk #26811 üzenetére
ezt rendeltem JBL 178
Pioneer-VSX520 ezt az erősítőt pedig már megrendeltem, lassan meg is érkezik a bolthoz
elvileg ebben az árkategóriában ez a best-buy. ha esetleg ilyet már nem tudok sehonnan se rendelni, akkor mit ajánlanátok helyette? vagy ha valaki tud egy olyan boltot ahol még van új JBL 178, akkor írja meg nekem pls
-
SLYM
veterán
Sajnos most tudtuk meg, hogy a JBL hazai forgalmazója bizonytalan ideig szünetelteti a tevékenységét.
Töröltük a megrendelését.esetleg tudna valaki egy olyan boltot ajánlani ahol lehet még ilyet kapni újan?
-
SLYM
veterán
köszi srácok
még annyit, hogy akkor ez az erősítő és ezek a hangfalak tényleg a legjobbak ennyi pénzért? nincs esetleg ezeknél jobb vétel az 5.1-es kategóriában?
-
SLYM
veterán
-
SLYM
veterán
heló. nem emlékszem már pontosan, de valamikor pár hete, esetleg hónapja írtam ide, hogy belőpő szinten mit ajánlotok. nem tudom, hogy itt vagy valahol máshol, de ezeket ajánlotta valaki:
TV-n 2 db HDMI, a laptopon (az játsza le a filmet és ez van rákötve a TV-re HDMI-n keresztül) meg 1 HDMI port van. tehát mindössze 1 db HDMI port szabad, az is a TV-n van. kb 25 négyzetméter a szoba, ebben kellene a rendszernek teljesítenie. 2 kérdésem lenne. az egyik, hogy, hogy tudom ezeket összekötni a laptoppal, vagy a TV-vel? (nem értek hozzá, fingom nincs, hogy egyáltalán a HDMI portok száma elég-e). illetve ha esetleg tudtok ebben az árkategóriában jobb 5.1-es hangrendszert, akkor kérlek osszátok ezt meg velem. köszönöm
-
SLYM
veterán
elolvastam a postokat, de még mindig nem tudom, hogy mi a best-buy, vagy ha nincs best-buy, legalább valami olyat mondjatok ami jó vételnek számít a 100.000-es kategóriában. 5.1-es cucc érdekel. 2 tippet kaptam eddig, de az egyikre azt írtátok, hogy annál van jobb is, a másik meg nem 100.000-be került, hanem sokkal többe. tehát. ha van 100.000-em venni a TV-mhez hangrendszert, akkor mit ajánlotok nekem? konkrétan. ez a TV-m, ez pedig a laptopom, ezekkel kéne együtt mennie. laptopon megy a film, amit media player classis home cinemával játszok le, a laptop pedig egy HDMI kábelen keresztül kapcsolódik a TV-hez, így a TV-n látom a képet és a hangot is a TV adja, nem a laptop
-
SLYM
veterán
válasz
MaTTeS #24666 üzenetére
akkor szerintem maradnék én is annál, pedig tök gáz, hogy a belépőszint is egy fél TV ára kb
R1per2 linkelte ezt [link]
ez akkor a best-buy a 100.000-es kategóriában? leírom mégegyszer, hogy mikkel kéne együtt működnie. ezzel a TV-vel, ami ezzel a laptoppal van összekötve, ezen a notin futtatom MPCHC-vel a full HD filmeket
-
SLYM
veterán
válasz
ToxLee #24653 üzenetére
kemény. szerintem ez már nekem túl sok. vagy nagyon megéri a 100000-es helyett ilyet venni? kihallom én ezt egyáltalán?
közben eszembe jutott, hogy a legtöbb filmet laptopról fogom nézni, tehát ez a médialejátszó nem is kéne nekem, mert a MPCHC úgy is mindent lejátszik. nem tudom ez számít-e. szóval a házimozin igazából a hangrendszert értettem csak. meg az is eszembe jutott, hogy a laptopom egyáltalán tudja működtetni ezt a rendszert? vagy ennek nincs köze hozzá? ilyen laptopom van
-
SLYM
veterán
heló! PANASONIC TX-PF50S20 TV-hez szeretnék venni 5.1, vagy 7.1-es hangfalakat, vagy rendszert, nem tudom minek nevezik. a lényeg, hogy jól szóljon. beleolvastam az első postba és annyi minden volt itt, hogy ezt sose gondoltam volna. szóval nem nagyon értek hozzá. nem tudom mennyit kéne rászánni, de szerintem ilyen max 100.000-ért már vannak jó hangcuccok nem? persze ha kijön mittudomén 20.000-ből nekem az se baj, nincsenek nagy elvárásaim, annyit költenék rá, amennyit muszáj és nem többet. tehát miket kellene vennem? köszi a segítséget
Aktív témák
Hirdetés
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Légies iPhone halvány színei
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Milyen videókártyát?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R5
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest