Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Aktív témák
-
>-48-<
aktív tag
Ne vegyel!
A g1-nel semmi sem jobb,csak a nexus one (csopnyit elfogult velemeny)!Amugy nem a vas a baj,szerintem a custom romod akad ossze valamivel. Ugyanis en is handcentet hasznalok es tokeletes. A panda nalam is lassul,sot az osszes home alternativa elobb utobb vagy lassul,vagy fc. Home++ a legszebb szerintem.
#!
-
>-48-<
aktív tag
Csak alul van egy ilyen slide és nem rakhatsz bele akármit, viszont nagyon szép letisztult stílus jellemzi. Van benne screen switcher. Meg az HTC-re hajazó retro óra, ami animált. Ráadásul messze stabilabb, mint akármelyik home alternatíva, amit eddig használtam (nagyjából az összeset )
Valaki említett a focit. Na az nekem nem gömb, hanem tojás, úgyhogy
Ha meg már hírek, akkor rss olvasó widget:
#!
-
Balinov
titán
válasz MartOOn #1277 üzenetére
ez az installer fajl, spongyan mondva mint pc-n az *.msi /setup.exe fajlok vagy mind symbianon a SIS fajl, j2me-n meg a jar/jad
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Jinxx
senior tag
válasz MartOOn #1555 üzenetére
A helixet is próbáltam volna, de nem akar a az 1.5-re feltelepülni. A Panda és az Open is tetszene, mindkettőben vannak olyan dolgok ami miatt szívesebben használnám a másikat és nem tudok dönteni. Valami kiegészítő progi nincs amivel az appsok közül el lehet rejteni vagy abc sorrendbe lehet tenni a dolgokat? Ha lenne felraknám az opent. Esetleg a felső "értesítési sávot" is szívesen eltüntetném, vagy változtatnám meg a színét, erre sincs külön progi? Nem tudom lehet-e, de a .apk fileokba bele lehet turkászni tömörítőprogik segítségével ilymódon sem lehet átrakni funkciókat egyik home-ból a másikba? Szóljatok ha esélytelen, és akkor befogom, választok, és leülök pihizni.
-
Jinxx
senior tag
válasz MartOOn #1566 üzenetére
A 2.1-ből egy stabil hivatalosat várok, de egyszer lehet kiakadok, és felrakom magamnak. A helixről nézegettem képeket, szerintem annyira nem lennénk jó barátok, de ha mégis akkor már 3 home között vacilálhatnék. Na majd kitalálok valamit, csak már 1 hónapja megvan a teló, és közel sem áll a véglegeshez annyi mindent szeretnék még vele csinálni.
-
Lasy
veterán
válasz MartOOn #3188 üzenetére
akkor súgok.
ezt én is megszívtam.bal oldalon a setting fülnél pipáld ki alul a két lehetőséget, és utána töltsd le a fájlokat.
ezután menni fog.De pontos részletes leírást is adhatok ha jobban érdekel.
SDK csomag letöltése: Link, majd kicsomagolása egy tetszőleges könyvtárba.
Java SDK letöltése, és telepítése: Link[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
-
dussy
őstag
válasz MartOOn #4166 üzenetére
Az X10 mini topikban is gyakran téma ez. A frissítés óta sokaknál hibás a progi, letöltés nem indul el, vagy csak elkezdi, de nem történik semmi.
Az alkalmazás kezelőben távolítsd el a Market frissítést, ez egy ideig jó lehet...https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
sid87
senior tag
válasz MartOOn #4431 üzenetére
igazából nem tudom, ott volt a facebook mint lehetőség a calendarok között... nem hiszem h csináltam volna valamit amitől odakerült.
meg olyat it tudott hogy az fbről egyből leszedte a profilképeket a kontaktokhoz.
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
-
doc
nagyúr
válasz MartOOn #4881 üzenetére
en probaltam Helixet, ADW-t, meg egy-ket kisebbet, a Launcher Pro lett a gyoztes, mindent tud ami kell, igaz hogy a widget atmeretezes nincs a free verzioban, de ennyit kibirok
bongeszonek meg opera mini, nem art ha minel kevesebb adatot tolt le a browser, marpedig ebben verhetetlen -
atillaahun
veterán
válasz MartOOn #5554 üzenetére
3 dologból is megbuktál. Segítőkészség, hozzáértés, szövegértés. Az első kettő nem szorul magyarázatra, a 3. pedig ha nem lenne világos; nem élő szám = a számon előfizető nem kapcsolható. Legközelebb mielőtt postolsz jobban gondold át mennyire tudsz építő jeleggel hozzászólni a témához.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- HP14,1"FullHd,Core i7 6500, IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,jó akkumulátor, szép állapot
- Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series Ultra 2,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Asus ROG Spatha ( "kis ritkaság")
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Használt,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest