- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Aktív témák
-
csokimikulas
tag
Eladom a Wildfire-öm és szeretném egyszerűen törölni róla az összes adatomat. Ha a gyári beállítások visszaállítását nyomom, akkor az androidról minden törlődni fog? A telefonszámok, fiók-beállítások, minden?
-
csokimikulas
tag
Hopp, semmi.
-
csokimikulas
tag
Kiborulok a telefonkönyvtől. Az első bekapcsolásnál szinkronizált a facebook-al meg a gmail-el és azóta nem bírom ezeket kiírtani. Ráadásul amikor a sim-ről ráraktam a telefonra a számokat, megkettőzte az összeset, úgyhogy most aztán brutál nagy a káosz. Nézegettem contact delete programokat, néhányat leszedtem, de egyik se működött valami jól. :S Konkrétan a Contact Delete-et szedtem le, aminél nem lehetett látni, hogy sim kártyás conctactot törlök-e éppen, vagy másfélét, ráadásul nem is törölt ki mindent amit kijelöltem, úgyhogy az csak rárakott még egy lapáttal a kupira. Aztán próbáltam mást is, de az nem akart települni.(ennek a nevére nem emlékszem) Nem tud valaki erre valami normális és tényleg működő megoldást? Itt is végig olvastam már a fórumot, de nem találtam semmit, bár lehet hogy én voltam vaksi.
-
csokimikulas
tag
Végre sikerült végig olvasnom a topicot.
Rengeteget tanultam belőle, viszont van egy játék, amit keresnék. Nem tudom van-e egyáltalán ilyen telefonra, és főleg androidra. Volt vmi olyan game, hogy egy ház különböző szobáit mutatta képen, volt egy lista angolul, hogy a szobában miket kell megkeresni, amik el vannak rejtve a képen. Nem tudom így érthető-e.
A nevét sajna nem tudom. Létezik ilyen telóra?
-
csokimikulas
tag
Tud valaki olyan widgetet, ami ingyenes és ki tudok rakni néhány contactot saját képes ikonnal home screenre? Néztem az appbrainen, a Contact Widget jó is lenne, ha nem írná azt, hogy már nincs fent ilyen.
-
csokimikulas
tag
Sziasztok. 2 napja lettem HTC Wildfire tulaj. 3 fórumot olvasok párhuzamosan, hogy kiokosítsam magam az Android rendszer mikéntjeiről, több-kevesebb sikerrel. Egy valamit nem sikerült még, navigációt varázsolnom a telefonra. Meg tudná mondani nekem valaki, hogy pontosan melyik szoftvert kéne keresnem? Annyi van, hogy nem tudom eldönteni, hogy melyikre alkalmas a készülékem. Néztem már Igo-t, Igo amigot, Sygic-et. A Sygic-et nem sikerült ráraknom. Nincs szükségem egész Európa térképre, csak Magyarország kéne. Segítene valaki akár privátban is?
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- GTA V
- Napelem
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest