- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
aasgier
tag
-
szige
tag
-
Kombat
őstag
Mondom: Home screen meg esetleg a készenléti képernyő.
Az lenne a lényeg, hogy feleslegesen ne foglaljon helyet a képernyőn semmilyen ikon/widget stb. csak ha van esemény akkor azt jelezze.
Ez mondjuk menne is alapból, csak ugye a notification area-s jelzés elég apró, jó lenne valami nagyobb.
Úgy mint a régebbi/alap telefonoknál, hogy pl. egész képernyőre kiírva, hogy "1 nem fogadott hívás"
-
petipetya
nagyúr
-
-B-
senior tag
Tudom, hogy lehet mappákat létrehozni, de én pont ilyenre gondoltam, mint a képen.
Azaz, hogy a mappán látszódnak a benne lévő appok ikonjai.
Egyébként, ha a desktopon lehet, az bőven elegendő (appdrawerben nem fontos).Gondoltam, hogy valaki ellövi ezt a "persze, van pl. a Go Launcherben" poént.
-
Kakumix
senior tag
Passz, ezek szerint nincs benne minden android-ban? Én erre (kép, youtube 3:50-től) gondolok, nem hiszem, hogy a market-en fent lenne, ha kell fel tudom tölteni valahova az apk-t.
ui.: inkább fel is töltöttem link
Android eredeti lejátszója tud mappát lejátszani. További info
-
Z0C!
őstag
melyik mappából vegye a számokat.
nekem pl van egy Mp3 mappa. itt vannak a zenék.
kiválasztom a mixzingbe hogy ezt a mappát játsza, és teszi a dolgát.ha a kérdező arra gondol hogy a notification mappában van a Las Ketchup album a Music mappában Dévényi Tibibácsi albuma valamint az Mp3ban Kozsó albuma és ezekből csak 1-1 számokat válasszon ki és játszon arra nemtudok választ adni
-
Cyberbeni
addikt
de el lehet tüntetni launcherpro-ban az appokat az app drawerből. general settings->hidden apps
én pl tárcsázót meg handcent sms-t kivettem onnan, mert azt úgyis csak a dokkról használom, megmég egy jópárat mást is, amit nem használok, vagy megvan a külön helye az asztalon. -
kristof83
aktív tag
Aha... kapizsgálom, bár elég érdekes koncepció.
Szóval akkor ott ami eddig a telefonokon a menü volt oda most be vannak ömlesztve a programok egymás után?
Jó tudni, mert akkor másképp látom a dolgokat...És a másik dolog hogy az létezik hogy nekem a Market-be csak wifi-vel enged belépni?
Mert tegnap otthon sikerült belépnem, meg programot is letöltenem, de most hogy ajánlottatok ezt-azt próbálkoztam fellépni itt melóba ahol nincs wifi, és nem engedett. -
kristof83
aktív tag
Az "app drawer" az az ami akkor jön be ha megnyomom lennt a középső gombot?
Azt hittem hogy az a menü, de akkor ha jól értem itt konkrétan olyan nincs hogy menü, hanem a főképernyőn jobbra balra scrollozgatás teszi ki a menü szerepét, és ott tudom elhelyezni úgy a programokat ahogy szeretném több oldalon keresztül? -
elfelejtette
veterán
-
#TOTTI
őstag
Warez mióta magyar szó? Ne kötekedj, én arra gondoltam, hogy keresek alternatív megoldást, nem szeretek marketről tölteni ennyi, csak amit muszáj, pl. ASTRO vagy csak olyan programot használok amiben nincs reklám, pl. AllCallRecorder, iWiW, Winamp, Skype, eBuddy. Barcode Scaner, Adobe Reader, Photoshop Express, Compass,, Droid Vibration.. stb. és van ami nem szerepel Marketben, valamit van offline navim, ami.. na hagyjuk, mint gondolom neked..
Szóval nem jól fordítottál öreg, valamint te milyen jogon bírálsz engem?!?!
-
Kakumix
senior tag
-
IamDead
csendes tag
A legtöbb helyen ezt láttam az ilyet keresőknek, úgyhogy tegnap le is töltöttem, és jó, írni úgysem akarok rajta, nekem elég, ha megjeleníti a Word dokumentumokat, arra meg pont tökéletes az ingyenes verzió.
A 2.1-es frissítés valóban kell a Winampnak. Amíg rá nem jövök, hogyan kell updatelni, addig beérem az Astro playerrel is.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest