Aktív témák
-
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy a fiam beállította a telón (samsung galaxy 3 )a képernyőzárat,és persze hogy elfelejtette a feloldó mintát.Most már ott tartunk,hogy gmailos fiókot kér mert nem lehet feloldani a zárat.Olyan meg nincs neki.Mivel lehetne feloldani a zárat?Ha valaki tudná a választ,kérem ne tartsa magában.Előre is köszönöm. -
FlagellumDei
csendes tag
válasz
hodostamas #20194 üzenetére
Akkor nem erőltetem,leszedem és élek tovább nélküle.(valahogy csak el leszek a shell nélkül is
) Köszönöm.
-
FlagellumDei
csendes tag
válasz
Keresztapper #20190 üzenetére
Sajnos nem jön be semmi a linknél
-
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy van-e olyan progi amivel fel lehet "húzni" a gpu-t.Vagy van rá módszer,amivel meg lehet csinálni?
Az alapvető gond az,hogy galaxy 3 ra feltettem az SPB Shell 3D-t (1.1.0) és a betűk elmosódva jelennek meg.Ezt szeretném orvosolni.
Ha a kérdésem alapból hülyeség,vegyétek semmisnek.
Szép napot mindenkinek.Üdv: FlagellumDei -
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!
Olyan progi kellene,amivel nyomon tudom követni egy másik telefon mozgását/hollétét.A kicsi fiamét szeretném csekkolni,hogy éppen merre kujtorog.Vagy ha ne adj isten elszedik tőle a nagyfiúk a telót,akkor is tudjam,hol keressem.Most kapott egy Galaxy 3 vasat.Nekem is ez van.Előre is köszönöm.Üdv: FlagellumDei. -
FlagellumDei
csendes tag
TRob1 ,Janes74! Köszönöm szépen.
-
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!Valaki be tudná rakni,hogy honnan lehetne leszedni a magyar LauncherProt?Előre is köszönöm.
-
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!
A Casmate for root progi nincs fent a markete.Mi lenne helyette amvel kipucolhatnám a szemetet a telóról? -
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!
Azt a progit keresem,amivel be lehet állítani az mp3 sms jelzőhangot galaxy 3-on.Egyszer már volt nekem ilyen,csak szoft frissítés után elment,és a nevét elfelejtettem.Előre is köszi. -
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!
Mi is a neve annak a programnak,amivel össze lehet kötni a telót a pc-vel?És honnan lehet leszedni? -
FlagellumDei
csendes tag
Root megvan.Hallani is a hangot mikor "lő".De nem menti el a képet.Legalábbis nem oda ahová kellene.Fogalmam sincs,hová teheti
.Egyszer sikerült videoból kimenteni képet,azt oda is tette ahová kell.De telóról nem csinált képet.Legalábbis nem oda mentette ahová írta.Aztán töröltem a képet a mappából,de azóta nem menti oda a képet.A hangot adja ahogy "lő" de nem találom sehol a képeket.Lehet letörlöm és újra rakom.Talán segít. -
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok.Tudtok ajánlani valami olyan screenshot appot,ami a telefonról is csinál képet?Ez a ShootMe csak videoról rögzít képet.Köszi.
-
FlagellumDei
csendes tag
Egy költői kérdés: Hová az édes anyjába teszi a képet a ShootMe screen shot app? Azt írja,hogy az sd kártyára.Van is ott neki mappája,amit saját maga generált de a képet nem oda teszi.Kerestem már mindenhol de nem találom.
-
FlagellumDei
csendes tag
Halihó!
Letöltöttem a Marketről egy élő háttérképet,de sehogy sem tudom beállítani a telón.Hogyan kéne véghez vinni a műveletet?Telepítettem is,rányomtam a használ gombra is,de semmi.Galaxy 3 telóm van.Kérlek segítsetek.Üdv. -
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!
Elolvastam itt egy pár ezer hozzászólást,de nem találtam olyan appot ami igazából kellene nekem.Gyakran előperdül,hogy nem találom a telómat.Jól jönne egy olyan app(ha van ilyen),mint a kulcstartónál,hogy füttyentek egyet,vagy tapsolok és "ő" vissza csipog,így könnyen megtalálom,hová tettem le.Ha valaki tud ilyen alkalmazásról telefonra,az kérem árulja el nekem.Előre is köszönöm.Üdv: Riki
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Autós topik
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest