Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Aktív témák
-
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy a fiam beállította a telón (samsung galaxy 3 )a képernyőzárat,és persze hogy elfelejtette a feloldó mintát.Most már ott tartunk,hogy gmailos fiókot kér mert nem lehet feloldani a zárat.Olyan meg nincs neki.Mivel lehetne feloldani a zárat?Ha valaki tudná a választ,kérem ne tartsa magában.Előre is köszönöm. -
FlagellumDei
csendes tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Akkor nem erőltetem,leszedem és élek tovább nélküle.(valahogy csak el leszek a shell nélkül is
) Köszönöm. -
FlagellumDei
csendes tag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Sajnos nem jön be semmi a linknél
-
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy van-e olyan progi amivel fel lehet "húzni" a gpu-t.Vagy van rá módszer,amivel meg lehet csinálni?
Az alapvető gond az,hogy galaxy 3 ra feltettem az SPB Shell 3D-t (1.1.0) és a betűk elmosódva jelennek meg.Ezt szeretném orvosolni.
Ha a kérdésem alapból hülyeség,vegyétek semmisnek.
Szép napot mindenkinek.Üdv: FlagellumDei -
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!
Olyan progi kellene,amivel nyomon tudom követni egy másik telefon mozgását/hollétét.A kicsi fiamét szeretném csekkolni,hogy éppen merre kujtorog.Vagy ha ne adj isten elszedik tőle a nagyfiúk a telót,akkor is tudjam,hol keressem.Most kapott egy Galaxy 3 vasat.Nekem is ez van.Előre is köszönöm.Üdv: FlagellumDei. -
FlagellumDei
csendes tag
TRob1 ,Janes74! Köszönöm szépen.
-
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!Valaki be tudná rakni,hogy honnan lehetne leszedni a magyar LauncherProt?Előre is köszönöm.
-
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!
A Casmate for root progi nincs fent a markete.Mi lenne helyette amvel kipucolhatnám a szemetet a telóról? -
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!
Azt a progit keresem,amivel be lehet állítani az mp3 sms jelzőhangot galaxy 3-on.Egyszer már volt nekem ilyen,csak szoft frissítés után elment,és a nevét elfelejtettem.Előre is köszi. -
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!
Mi is a neve annak a programnak,amivel össze lehet kötni a telót a pc-vel?És honnan lehet leszedni? -
FlagellumDei
csendes tag
Root megvan.Hallani is a hangot mikor "lő".De nem menti el a képet.Legalábbis nem oda ahová kellene.Fogalmam sincs,hová teheti
.Egyszer sikerült videoból kimenteni képet,azt oda is tette ahová kell.De telóról nem csinált képet.Legalábbis nem oda mentette ahová írta.Aztán töröltem a képet a mappából,de azóta nem menti oda a képet.A hangot adja ahogy "lő" de nem találom sehol a képeket.Lehet letörlöm és újra rakom.Talán segít. -
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok.Tudtok ajánlani valami olyan screenshot appot,ami a telefonról is csinál képet?Ez a ShootMe csak videoról rögzít képet.Köszi.
-
FlagellumDei
csendes tag
Egy költői kérdés: Hová az édes anyjába teszi a képet a ShootMe screen shot app? Azt írja,hogy az sd kártyára.Van is ott neki mappája,amit saját maga generált de a képet nem oda teszi.Kerestem már mindenhol de nem találom.
-
FlagellumDei
csendes tag
Halihó!
Letöltöttem a Marketről egy élő háttérképet,de sehogy sem tudom beállítani a telón.Hogyan kéne véghez vinni a műveletet?Telepítettem is,rányomtam a használ gombra is,de semmi.Galaxy 3 telóm van.Kérlek segítsetek.Üdv. -
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!
Elolvastam itt egy pár ezer hozzászólást,de nem találtam olyan appot ami igazából kellene nekem.Gyakran előperdül,hogy nem találom a telómat.Jól jönne egy olyan app(ha van ilyen),mint a kulcstartónál,hogy füttyentek egyet,vagy tapsolok és "ő" vissza csipog,így könnyen megtalálom,hová tettem le.Ha valaki tud ilyen alkalmazásról telefonra,az kérem árulja el nekem.Előre is köszönöm.Üdv: Riki
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) Köszönöm.
Ami volt nekem,az egyből előjött mikor csengőhangot akartam állítani és felajánlotta,hogy ezzel a progival állítsam be.