Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Egy ZTE Bladeről van szó, jelenleg nincs hozzá support, ám gyanús volt nekem, hogy ennyire nem megy a dolog. Utánanéztem, nem lehetséges ez. Az android nem támogatja ezt. Annyira beleszokott mindenki ezekbe az instabil vezetéknélküli (lassú) hálózatokba, hogy másra se tud gondolni és ilyen alapvető funkció marad ki. Amit mint mondtam, 7 éve már tudott a winmobile.
Valami szövegelés van róla, hogy root után valamit lehet mahinálni, de ez azért már a vicc kategória

-
ronaldo
őstag
Android PC Suite-ot raktam fel (a pandaappost) ami ilyen all-in-one progi, de abban nem látok ilyen funkciót.
Meg múltkor láttam a samsung pc suite-jét illetve a kiest is és abban sincs ilyen funkció.
Jelen esetben mondjuk nem samsung telefonról van szó, ezért ez az univerzális pc suite-t töltöttem le, de nem igazán működik (szinkronizál, letölt, feltölt a telefonra meg minden, de net nincs).
Merre kellene mozdulni? Ennyire nem lehet nehéz, ha egyáltalán lehetséges.
-
ronaldo
őstag
Az megoldható, hogy usb-vel rádugom a telefont a gépre és így legyen internet a telefonon? Mert ahol most vagyok csak kábeles net van, wifi router viszont nincs.
Remélem megoldható ez is, ha már n+1 éve a motorola mpx200 (és a winmo) is tudta

Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA® driverek topikja
- Diablo IV
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest