- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android szakmai topik
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Egy ZTE Bladeről van szó, jelenleg nincs hozzá support, ám gyanús volt nekem, hogy ennyire nem megy a dolog. Utánanéztem, nem lehetséges ez. Az android nem támogatja ezt. Annyira beleszokott mindenki ezekbe az instabil vezetéknélküli (lassú) hálózatokba, hogy másra se tud gondolni és ilyen alapvető funkció marad ki. Amit mint mondtam, 7 éve már tudott a winmobile.
Valami szövegelés van róla, hogy root után valamit lehet mahinálni, de ez azért már a vicc kategória
-
ronaldo
őstag
Android PC Suite-ot raktam fel (a pandaappost) ami ilyen all-in-one progi, de abban nem látok ilyen funkciót.
Meg múltkor láttam a samsung pc suite-jét illetve a kiest is és abban sincs ilyen funkció.
Jelen esetben mondjuk nem samsung telefonról van szó, ezért ez az univerzális pc suite-t töltöttem le, de nem igazán működik (szinkronizál, letölt, feltölt a telefonra meg minden, de net nincs).
Merre kellene mozdulni? Ennyire nem lehet nehéz, ha egyáltalán lehetséges.
-
ronaldo
őstag
Az megoldható, hogy usb-vel rádugom a telefont a gépre és így legyen internet a telefonon? Mert ahol most vagyok csak kábeles net van, wifi router viszont nincs.
Remélem megoldható ez is, ha már n+1 éve a motorola mpx200 (és a winmo) is tudta
Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő