- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Aktív témák
-
vgergo
aktív tag
TRob1
köszi majd kipróbálomInarus
Billentyűzetnél prediction pipa van akkor nincs szóajánlás, pipa nélkül meg van. Én pont fordítva gondoltam...
htc hd2-sem android 2.3.3-as van rajta, de nem tudom, hogy melyik készülékről készült a portolás.Alapból nem tudja a képnézegetőm az előbb felsorolt funkciókat. -
vgergo
aktív tag
Sziasztok
2 kérdésem lenne:
1.: Hol lehet kikapcsolni, hogy gépelés közben a billentyűzet felett megjelenő lehetséges szavakat?
2.: Egy képnézegető progit ha tudnátok ajánlani, ami tud 2 ujjas nagyítást/kicsinyítést, ha 1 könyvtárban több kép van, akkor könnyű és gyors képváltást (pl jobbra húzom az ujjam és a köv. képet betölti), bmp,jpg,gif,png file megnyitása, konvertálása, forgatása(ezt 2 ujjal) is lehetségesElőre is köszi a segítséget!
üdv.:vgergo
-
vgergo
aktív tag
Sziasztok
A SetCPU program azt írja ki, hogy "root access not detected..". Mit tudok én ezzel kezdeni?
Terminal Emulator programot elindítva a su parancsra ezt kapom "Permission denied"
Normális dolog, hogy a saját telefonomon nem tudok root-ként bejelentkezni?Előre is köszi a segítséget!
üdv..vgergo
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest