- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Amugy a photoshop express (vagy mi...nemreg talaltam) is eleg jo cucc par egyszeru beallitassal
-
spanyoll
addikt
Instagram kiváltására tudtok javasolni valamit? Nem vagyok híve az előre odakészített effektek alkalmazásának, szívesebben nyúlnék bele a képbe saját kézzel (kontraszt, szaturáció, plusz szín layer, etc).
Van erre valami alternatíva? (tudom, szerkesszem pcn, meg is szoktam tenni, de nekem telóra kéne valami, amivel ha korlátozott lehetőségekkel is, de ÉN szerkeszthetem meg a képem) Valami LR copy -
spanyoll
addikt
Van valami lehetőség, hogy a telefont gépről irányítsuk? Olyan mint a teamviewer, csak azzal ez nem megoldható, mivel ott csak telefonról lehet a gépben turkálni.
-
spanyoll
addikt
válasz
zeorsdfd #6093 üzenetére
Hm ... lehet, hogy anno amikor felraktam akkor regeltem appbrain accot ha kell hozzá (ahogy kiveszem a szavaidból), de én azóta egyszer nem pöcsöltem ezzel, hogy be legyek jelentkezve appbrainbe, már ha ez egyáltalán szükséges.
Akkor viszont úgy néz ki, hogy eddig nem votlam bejelentkezve... -
spanyoll
addikt
Nekem meghülyült a market ... Fel akarok rakni xy programot, qr kóddal beolvasom, felismeri, bedobja a netes linket, amikor viszont rányomok, akkor kidobja, hogy nincs meg a jogom, hogy a következő appbraines oldalt megtekintsem. Appbrain felrakva, ergo nem az a baj, bár a programot úgyis böngészőből akarja megnyitni. Ötletek, vagy ez másnál is volt-e már?
-
spanyoll
addikt
Kicsit átrendeztem az asztalokat egy docklet app-al (itt ajánlottátok emlékeim szerint), így felszabadult 2-3 asztal.
Ha ráértek akkor vmi egészképernyős és hasznos widgetet (pl facebook csak hasznosabb) mondjatok pls.
-
spanyoll
addikt
Tudtok mondani valami docklet programot? Olyasmi mit az Lpro-ban ami van, csak nem korlátos, hogy hány ikont lehet belerakni.
-
spanyoll
addikt
Tökre kib***ás, hogy sziPhone-hoz már van újabb ebuddy picit más felépítéssel, új smileykkal, nekünk pedig még nincs.
-
spanyoll
addikt
Olyan app létezik ami:
# a wifit egy megadott időben kapcsolja be
# egy megadott időben updatel bizonyos programokat (news,gmail, stb)
# minden egyes bejegyzés (fórumos, mail) végére beszúr egy üzenetet, mint pl.:"ez az üzenet egy telefonon íródott, a helyesírási és gépelési hibákért így elnézését kérem"
# spéci ébresztő, ami csak akkor kapcsol ki ha valamit megválaszolok
# ami ha bizonyos jelerősségű szabad wifit talál updatel
# olyan widgetes jegyzet amihez számítógépen is van widget és szinkronizálja bizonyos időközönként mindkettőt
????Köszi, és bocsi, ha már egyik-másik kérdés lett volna.
Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tenisz topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest