Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Olyan app létezik ami:
# a wifit egy megadott időben kapcsolja be
# egy megadott időben updatel bizonyos programokat (news,gmail, stb)
# minden egyes bejegyzés (fórumos, mail) végére beszúr egy üzenetet, mint pl.:"ez az üzenet egy telefonon íródott, a helyesírási és gépelési hibákért így elnézését kérem"
# spéci ébresztő, ami csak akkor kapcsol ki ha valamit megválaszolok
# ami ha bizonyos jelerősségű szabad wifit talál updatel
# olyan widgetes jegyzet amihez számítógépen is van widget és szinkronizálja bizonyos időközönként mindkettőt
????Köszi, és bocsi, ha már egyik-másik kérdés lett volna.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Köszi a válaszokat, megvan az esti program.
Amúgy úgy gondoltam, hogy mondjuk beállítom, hogy minden reggel 6kor wifi bekapcs (ehhez kell ugye a wifis cuccos ), és mondjuk 6:05kor meg updatelje a mailjeim, lekérje a híreket."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Tökre kib***ás, hogy sziPhone-hoz már van újabb ebuddy picit más felépítéssel, új smileykkal, nekünk pedig még nincs.
-
spanyoll
addikt
Tudtok mondani valami docklet programot? Olyasmi mit az Lpro-ban ami van, csak nem korlátos, hogy hány ikont lehet belerakni.
-
spanyoll
addikt
Kicsit átrendeztem az asztalokat egy docklet app-al (itt ajánlottátok emlékeim szerint), így felszabadult 2-3 asztal.
Ha ráértek akkor vmi egészképernyős és hasznos widgetet (pl facebook csak hasznosabb ) mondjatok pls."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Nekem meghülyült a market ... Fel akarok rakni xy programot, qr kóddal beolvasom, felismeri, bedobja a netes linket, amikor viszont rányomok, akkor kidobja, hogy nincs meg a jogom, hogy a következő appbraines oldalt megtekintsem. Appbrain felrakva, ergo nem az a baj, bár a programot úgyis böngészőből akarja megnyitni. Ötletek, vagy ez másnál is volt-e már?
-
spanyoll
addikt
válasz zeorsdfd #6093 üzenetére
Hm ... lehet, hogy anno amikor felraktam akkor regeltem appbrain accot ha kell hozzá (ahogy kiveszem a szavaidból), de én azóta egyszer nem pöcsöltem ezzel, hogy be legyek jelentkezve appbrainbe, már ha ez egyáltalán szükséges.
Akkor viszont úgy néz ki, hogy eddig nem votlam bejelentkezve..."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Van valami lehetőség, hogy a telefont gépről irányítsuk? Olyan mint a teamviewer, csak azzal ez nem megoldható, mivel ott csak telefonról lehet a gépben turkálni.
-
spanyoll
addikt
Instagram kiváltására tudtok javasolni valamit? Nem vagyok híve az előre odakészített effektek alkalmazásának, szívesebben nyúlnék bele a képbe saját kézzel (kontraszt, szaturáció, plusz szín layer, etc).
Van erre valami alternatíva? (tudom, szerkesszem pcn, meg is szoktam tenni, de nekem telóra kéne valami, amivel ha korlátozott lehetőségekkel is, de ÉN szerkeszthetem meg a képem) Valami LR copy"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Amugy a photoshop express (vagy mi...nemreg talaltam) is eleg jo cucc par egyszeru beallitassal
Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Milyen TV-t vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest