- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
szükségem lenne egy megbízható mobilnet adatforgalom mérő progira, ami alkalmazásonként részletezi, hogy melyik hány mega forgalmat generált. a mai napom hopp összejött 70 mega forgalmam és lövésem sincs hogy mitől.
-
rumos14
nagyúr
urak, akinek a Sygic navi program használatában van gyakorlata, írna egy pü-t? kérdésem lenne. köszi.
-
rumos14
nagyúr
köszi, tudtam h van, fel is raktam, de az mht kiterjesztés úgy tűnik, nincs semmi progihoz sem társítva. amiket meg felajánl, egyik sem tud vele mit kezdeni.
közben próbálkoztam, az átmeneti megoldás a teljes weblapként való lementés, de azt is csak az astro filekezelőből tudom megnyitni a html viewer segítségével... érdekes. -
rumos14
nagyúr
urak, nézzézek el nekem, de megint kérdezek.
1. van egy olyan rossz szokásom, hogy számgépen netezve hosszabb cikkeket lementek, hogy majd útközben telón elolvassam. ilyenkor egy sima .mht file-t mentek el, ezt a korábbi WinMo-s telefonomra rápokoltam, filekezelőn keresztül Opera megnyitotta, juhé. namost az Android úgy látom, tökre nem tudja kezelni az .mht filetípust... lehet, hogy "teljes weblap"ként kéne elmentenem az oldalakat?
2. kőne egy egyszerű de sok formátumot ismerő divx/xvid/stb. lejátszó mert a Desire nem birkózik meg ezekkel.
-
rumos14
nagyúr
jaja, az avatarod
igen, a WinMo felett eljárt az idő, a WP7 nekem nagyon nem szimpi, az Android viszont egy tiszta, átlátható, logikus, jól integrált, de nagy tudású rendszer. mondom 2 nap tapasztalat alapján
kipróbáltam egy másik progit és bitre pontosan u.annyit mért, szóval gondolom a "rendszertől" szerzik be az infókat, tehát biztos pontos. -
rumos14
nagyúr
'napot! megszépültél mióta utoljára láttalak
(i780 topik?)
köszi a tippet, megnézem, screenshotok alapján jó lehet.i780 után Omnia II-t használtam, nincs különösebb baj vele a kevés memót leszámítva, de a WinMo az haldoklik keményen.
na fel is raktam a progit, csak 18 mb adatforgalmam volt ma? aszittem sokkal több lesz... remélem pontosan mér.
-
rumos14
nagyúr
urak,
WinMo-ról áttérő (megtérő) júzerként keresnék egy mobilnet adatforalmat mérő egyszerű progit, ami napra/hónapra lebontva összegez. nem szeretném a havi 1 gigát túllépni. és egy tök egyszerű, "Notes" jellegű progi is kéne, amivel rövid jegyzeteket tudok készíteni. -
rumos14
nagyúr
urak, elnézést ha nem 100%-ban ide való a kérdés: Garmin térképet tudom valahogy használni android alatt? úgy tudom, a jó öreg Garmin Mobile XT sajnos nem létezik erre az oprendszerre.
Aktív témák
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest