- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
szükségem lenne egy megbízható mobilnet adatforgalom mérő progira, ami alkalmazásonként részletezi, hogy melyik hány mega forgalmat generált. a mai napom hopp összejött 70 mega forgalmam és lövésem sincs hogy mitől.
-
rumos14
nagyúr
urak, akinek a Sygic navi program használatában van gyakorlata, írna egy pü-t? kérdésem lenne. köszi.
-
rumos14
nagyúr
köszi, tudtam h van, fel is raktam, de az mht kiterjesztés úgy tűnik, nincs semmi progihoz sem társítva. amiket meg felajánl, egyik sem tud vele mit kezdeni.
közben próbálkoztam, az átmeneti megoldás a teljes weblapként való lementés, de azt is csak az astro filekezelőből tudom megnyitni a html viewer segítségével... érdekes. -
rumos14
nagyúr
urak, nézzézek el nekem, de megint kérdezek.
1. van egy olyan rossz szokásom, hogy számgépen netezve hosszabb cikkeket lementek, hogy majd útközben telón elolvassam. ilyenkor egy sima .mht file-t mentek el, ezt a korábbi WinMo-s telefonomra rápokoltam, filekezelőn keresztül Opera megnyitotta, juhé. namost az Android úgy látom, tökre nem tudja kezelni az .mht filetípust... lehet, hogy "teljes weblap"ként kéne elmentenem az oldalakat?
2. kőne egy egyszerű de sok formátumot ismerő divx/xvid/stb. lejátszó mert a Desire nem birkózik meg ezekkel.
-
rumos14
nagyúr
jaja, az avatarod
igen, a WinMo felett eljárt az idő, a WP7 nekem nagyon nem szimpi, az Android viszont egy tiszta, átlátható, logikus, jól integrált, de nagy tudású rendszer. mondom 2 nap tapasztalat alapján
kipróbáltam egy másik progit és bitre pontosan u.annyit mért, szóval gondolom a "rendszertől" szerzik be az infókat, tehát biztos pontos. -
rumos14
nagyúr
'napot! megszépültél mióta utoljára láttalak
(i780 topik?)
köszi a tippet, megnézem, screenshotok alapján jó lehet.i780 után Omnia II-t használtam, nincs különösebb baj vele a kevés memót leszámítva, de a WinMo az haldoklik keményen.
na fel is raktam a progit, csak 18 mb adatforgalmam volt ma? aszittem sokkal több lesz... remélem pontosan mér.
-
rumos14
nagyúr
urak,
WinMo-ról áttérő (megtérő) júzerként keresnék egy mobilnet adatforalmat mérő egyszerű progit, ami napra/hónapra lebontva összegez. nem szeretném a havi 1 gigát túllépni. és egy tök egyszerű, "Notes" jellegű progi is kéne, amivel rövid jegyzeteket tudok készíteni. -
rumos14
nagyúr
urak, elnézést ha nem 100%-ban ide való a kérdés: Garmin térképet tudom valahogy használni android alatt? úgy tudom, a jó öreg Garmin Mobile XT sajnos nem létezik erre az oprendszerre.
Aktív témák
Hirdetés
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Házimozi belépő szinten
- Android játékok topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen videókártyát?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest