Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
Tyer
őstag
Ugyanez volt a bajom nekem is...
Go-t megtárgyaltuk, Widget Lockerböl mega kalozzal volt bajom.
Most LockBot-ot használok, ez anynira nem szarozik egyelöre...
Bár egy.két bug-ot már észrevettem, amik miatt régebben egyszer már leszedtem...De köszi a választ.
Bárki, akinek még van tippje, irjon légyszi
-
fatal`
titán
Nekem meg pont a Smart Keyboard jött le a legjobban a QWERTY miatt. Ez az egyetlen, ami tud olyat, hogy hosszú nyomás után rövid nyomásokkal váltsak az ékezetek között. Swiftkey pl. képernyőn nekem jobban tetszik, de qwertyről smsnél nem kezeli a magyar ékezeteket és a képernyőn kell amúgyis tapicskolni.

-
St3ven
addikt
Én a Joestone féle 2.3-at használom a GT540-emen, nem is szórakoztam ilyen SD partícionálással, app2sd-vel és társaival mert csak kiidegelt volna.
A 2.3-om alapból tud SD-re telepíteni, ráadásul a data2system-es verzió 200 mega belső memóriával rendelkezik.
Sokan használnak még CyanogenMod-ot, de gyere a GT540 fórumba, és a szakik felvilágosítanak.
-
Samus
addikt
Megtaláltam amit kerestem. A neve: ALL APPS Organizer. Sajnos csak a fizetős verziója jöhet szóba, mert nincs benne reklám, de pont azt tudja, amit kerestem. Egy kivétellel: nem lehet az ikonok sorrendjét változtatni, viszont nagyon könnyű rendezni, mert egyszerre annyi ikont jelölhetek ki, amennyi jól esik. A kategóriákat sorokba rendezi, fejléccel jelölve, mint az LG Launcher, programok eltávolítása nagyon könnyű, gyors az egész, és átlátható. Nagy nehezen találtam a LauncherPro-hoz gyári Drawer ikont, így beraktam az alkalmazást a dokkra, a "saját" ikonjával (ami csak akkor lenne saját ikon, ha a saját Drawer-je lenne, a LauncherPro választható ikonkészletéből hiányzik a kis négyzetes ikon).
Remek még a programban, hogy nagyon pici, és nincs semmiféle "követelménye", csupán annyi, hogy magától indul a készülékkel együtt.
-
Senhi
aktív tag
A home gombot hosszan nyomva nem taszkmanager jön föl hanem a legutoljára használt programok listája. Amúgy nem szükséges kilépni sehonnan, elég ha nyomsz egy home-ot. Ha a rendszer úgy gondolja, hogy szükséges akkor majd lelövi a háttérben a programot.
Beállítások-> Alkalmazásoknál találsz egy tényleges taszkmanagert (vagy letöltesz egyet). -
Istwan
tag
Az "ö,ü,é, i,"-t tudsz irni...ezeket még engedi a 160-ban. Csak a hosszú ékezeteseknél és az "á" betünél veszi le 70-re.
Ez az anomália, nem készülék, hanem rendszer függö. Már az S60-as telefonoktól egésszen a pda-k ig ez van.
(S40-es telókon vigan irhatsz 160-ban akármilyen ékezetes betüket.)
Aktív témák
- piaggio vespa et4 ( papírok nékül )
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(persze ha gyárihoz ragaszkodsz, akkor ez van... vagy vársz még rá, vagy kuka...
)