- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Zoly75
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg Handcent SMS-t használok, mert az ékezetes karaktereket átkonvertálja, olyanra, ami nem csökkenti az sms-be írható karakterek számát. Csak elég nagy program a telefonom, meg szerény képességű (Voda845).
Nem tudtok olyan SMS kezelő alkalmazást, ami szintén konvertálja az ékezetes karaktereket, de kisebb fürgébb?Kösz.
Zoly -
Zoly75
aktív tag
válasz
zeorsdfd #6622 üzenetére
A kérdés az lett volna, hogy futás közben melyik használ kevesebb operatív memóriát.
Az ASTRO process managere a Winamp-nál is olyan 18-20 MB-t ír a tiny is akörüli és a beépített zenelejátszó is.
Nekem kevés memóriával rendelkező telefonom van, így ha zenét hallgatok van neki 25MB szabad, és szerintem ez lassít a telefonon. -
Zoly75
aktív tag
válasz
hodostamas #6571 üzenetére
Én is szeretnék egy olyan zene lejátszót, ami kevés memóriát használ, de úgy tűnik, hogy az általad talált tinyPlayer nem igazán használ kevesebb memóriát futás közben, mint a Winamp. Vagy én nézek valamit félre?
-
Zoly75
aktív tag
Hogyan lehet megadni valami nevet, hogy wifi-vel, ha csatlakozok, akkor be tudjanak a cégnél azonosítani? Jelenleg none-t ír.
-
Zoly75
aktív tag
Hali!
Tudtok olyan óra widgetet, ami kiírja, az időt, dátumot, és a legközelebbi ébresztési időpontot. Lehetőleg digitális legyen, és 2x1 helyet foglaljon, átlátszó legyen a háttér.
-
Zoly75
aktív tag
válasz
Coyote01 #3563 üzenetére
Na igen. Ez egy kicsit öszetett alkalmazás.
Különböző eseményekre lehet vele tevékenységeket beállítani.
Gondolom van olyan esemény is, hogy bejövő hívás. Felveszel hozzá egy olyat, hogy mobilnet ki, majd a bejövő hívás exit eseményére, hogy mobilnet be.
Én is még csak tegnap óta ismerkedem, de nagyon jó.
Pl. nagyon egyszerűen beállítottam, hogy iGo indításra vegye fel a media hangerőt, a fényerőt, kapcsolja be a gps-t kilépésre meg állítsa le a gps-t, vegye le a mediahangerőt, fényerőt. -
Zoly75
aktív tag
Valaki foglalkozik fejlesztéssel.
Szeretnék widgetet írni és nem tudom merre induljak.
A Hello world már megvolt sima appként... :-) -
Zoly75
aktív tag
droidwall-t vagy más olyan programot, amivel megadható, hogy melyik alkalmazás melyik netet használhatja, használ valaki?
-
Zoly75
aktív tag
Hali!
Tudtok olyan alkalmazást, amivel be lehet állítani, hogy melyik alkalmazás férjen a mobilnethez és melyik ne?
-
Zoly75
aktív tag
Hali!
El lehet valahogy tüntetni a status bar-t?
iGO kilóg, és talán pont annyival. -
Zoly75
aktív tag
lenne egy hülye kérdésem.
Ha tudnánk a root jelszót, akkor nem kéne root-olni a telókat, nem?
Nem lehet tudni a root jelszót? -
Zoly75
aktív tag
Tudja valaki, hogy a kedvencek közül hogy lehet eltávolítani névjegyet?
Illetve hogy lehet beállítani, hogy ne gyűjtse a névjegyeket a kedvencek közé? Legalábbis egy bizonyos névjegyet ne. -
Zoly75
aktív tag
Tudja valaki, hogy a TouchPal szótárba (vagy egy közös szótár van?) hogyan lehet felvenni szavakat?
-
Zoly75
aktív tag
Valaki esetleg tud olyan szoftvert, amivel webcam-nak lehet használni a telefont PC-hez kötve, vagy wifin?
-
Zoly75
aktív tag
Szinkronizáltam a kapcsolatokat, és behozott egy halom hülye e-mail címet, a gmailből, ami a névjegyzékben nem látszik, de, ha sms-t akarok írni, akkor ott ott van. Nem tudjátok hogyan lehet ezt manage-lni? ki szeretném törölni a felesleget.
-
Zoly75
aktív tag
Biztos én vagyok a hülye, de még mindig nam találtam meg, hogy hogy a bánatban tudom a TouchPal szótárát bővíteni.
-
Zoly75
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hogyan lehet a szövegbevitelnél használt szótárat bővíteni?
-
Zoly75
aktív tag
Tudja valaki, hogy a TouchPal-nak hogyan lehet bővíteni a szókészletét?
-
Zoly75
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2334 üzenetére
Ennek ez a neve, hogy Beautiful widget?
A marketen fent van? -
Zoly75
aktív tag
Hali!
Hogyan lehet a TouchPal szótárát bővíteni szavakkal?
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horizon Forbidden West
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest