- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
MolGabi
aktív tag
MAFIA 2 EXTENDED EDITION (orosz nyelvű bemutató)
-
GeekLabs
aktív tag
Igen, mind a két helyen Robert Costanzo a szinkronhang (aki egyébként rengeteg filmben játszott, többek között ő a genyó rendőr a Die Hard 2-ben aki elvontattatja John Mcclane autóját
). A Mafia 2-ben pedig Derek Pappalardo hangját is szintén ő kölcsönözte. 
-
Petyyyyy
addikt
Nem tudom mennyire ON, de:
Lessetek meg egy részt a Batman the animated series-ből angol nyelven, amelyikben szerepel a köpcös, fogpiszkálós nyomozó. Azt hiszem ugyanaz szolgáltatja az ő hangját és Joe hangját is.
De megeshet, hogy csak nagyon hasonló a kettő. -
GeekLabs
aktív tag
A jatek elejen jarok, epp megtanulom hasznalni a lockpit-et , es el kell lopni egy feher autot a haz elol.
Fel is torom , de azutan belassul az ido , a hangok mennek tovabb ,csak a jatek maga full lassitott felvetel. A viragbolti verzioval anno nem volt ilyen bug , most meg Steam es verzioval ez van. Mi a megoldas ?Ott belassul a játék, jönnek a rendőrök, de aztán menekülhetsz a géposztállyal.

-
frem1790
őstag
Játssz tovább! Ha valami nem úgy működik ahogy vártad, az nem a game bugja, hanem a virágbolti verzióé....
Naprakész, korrekt válasz!

-
Olajbogyesz
tag
A jatek elejen jarok, epp megtanulom hasznalni a lockpit-et , es el kell lopni egy feher autot a haz elol.
Fel is torom , de azutan belassul az ido , a hangok mennek tovabb ,csak a jatek maga full lassitott felvetel. A viragbolti verzioval anno nem volt ilyen bug , most meg Steam es verzioval ez van. Mi a megoldas ?Játssz tovább! Ha valami nem úgy működik ahogy vártad, az nem a game bugja, hanem a virágbolti verzióé....
-
abridabri
veterán
Fel is torom , de azutan belassul az ido , a hangok mennek tovabb ,csak a jatek maga full lassitott felvetel. A viragbolti verzioval anno nem volt ilyen bug , most meg Steam es verzioval ez van. Mi a megoldas ? -
GeekLabs
aktív tag
Pontosan!
Igen, a Mafia 3 számomra is ilyen érzetet kelt az eddigiek alapján. Már a korszak sem az igazi számomra....

-
MolGabi
aktív tag
Mikor megjelent baromi dühös voltam a készítőkre én is, mert sokat vártam. De ilyen világban élünk. A semmitmondó dlc-k alatt nem tudom mire gondolsz, mert pl a Joe's adventures, nem piskóta kiegészítés lett, néhol jobb küldetésekkel mint az alapjáték.
Egyébként akárhogy is nézzük soha nem lesz olyan mint a Mafia első része. Azt kellene mai graffal némi plusszal kiadni, még meg is venném.

Sajnos igen, a nagy siker magával hozza a nagy elvárásokat is, amit még ha ugyanazok is készítenek, nem biztos, hogy sikerül túlszárnyalni.
De a "Mafia 3" szerintem kész vicc lesz, már most látni rajta ... sajnos.
-
GeekLabs
aktív tag
Mikor megjelent baromi dühös voltam a készítőkre én is, mert sokat vártam. De ilyen világban élünk. A semmitmondó dlc-k alatt nem tudom mire gondolsz, mert pl a Joe's adventures, nem piskóta kiegészítés lett, néhol jobb küldetésekkel mint az alapjáték.
Egyébként akárhogy is nézzük soha nem lesz olyan mint a Mafia első része. Azt kellene mai graffal némi plusszal kiadni, még meg is venném.

-
MolGabi
aktív tag
-
GeekLabs
aktív tag
-
MolGabi
aktív tag
Én sem, ezért is kapcsoltam ki, mert csak belassult tőle a játék. Viszont azzal a rengeteg kivágott tartalommal, amivel kiadták nem tudok mit kezdeni ...

-
Petyyyyy
addikt
AMD kártya esetén majd a CPU számolja a Physx-szet. Én próbáltam annak idején, de egyrészt nem volt meg csak 4x fps és látvanyra sem találtam sok különbséget.
-
GeekLabs
aktív tag
-
MolGabi
aktív tag
Engem az nVidia Physx szivatott meg, kapcsold ki a fenébe, ha esetleg be lenne kapcsolva. Értelmét nem láttam - pláne Radeonnal - de cserébe legalább lassú volt, ugyancsak a játékhoz mérten jóval erősebb géppel, mint amennyi anno kellett a max. grafikához.
-
ron8
senior tag
Hy! fel raktam a win 8.1-et és nagyon rosszul fut rajta a játék. A gépem meg van hozzá, régebbi driverrel is próbáltam de ugyanúgy belassul, aztán alacsonyan marad az fps, meg töltöget is pedig 8 gb ram van a gépben. Vki vmi 5let?
-
GeekLabs
aktív tag
Pár év után újra elővettem a játékot, ismételten kijátszottam, majd elkezdtem kutatni mod-ok után.
Valaki tudna nekem egy olyan oldalt küldeni, ahol össze vannak gyűjtve a játékhoz készült modok ?
Találtam egy Friends for Life nevezetű módosítást, amivel többek között a melee weapons opciót oldották fel, amit ugye kivágott a 2k.
Továbbá szerintetek van-e esély egy Mafia 2 újra kiadásra ? Azaz, a kivágott részekkel együtt, eredeti állapotában kiadott verzióra gondolok. Vito szinkronhangjának ezek szerint még van valami köze a szériához - vagy a 3. epizódhoz, vagy egy esetleges újra kiadáshoz - ezért jutott eszembe egy "új" Mafia 2.
Vito szerepel a 3-ban, ez a hivatalos trailerből kiderült. Az, hogy valaha kiadják e egyben jó kérdés, én anno megszereztem pc-re a gyűjtői változatot, ott minden egyben volt, majd xbox 360-ra szintén.
-
MolGabi
aktív tag
Pár év után újra elővettem a játékot, ismételten kijátszottam, majd elkezdtem kutatni mod-ok után.
Valaki tudna nekem egy olyan oldalt küldeni, ahol össze vannak gyűjtve a játékhoz készült modok ?
Találtam egy Friends for Life nevezetű módosítást, amivel többek között a melee weapons opciót oldották fel, amit ugye kivágott a 2k.
Továbbá szerintetek van-e esély egy Mafia 2 újra kiadásra ? Azaz, a kivágott részekkel együtt, eredeti állapotában kiadott verzióra gondolok. Vito szinkronhangjának ezek szerint még van valami köze a szériához - vagy a 3. epizódhoz, vagy egy esetleges újra kiadáshoz - ezért jutott eszembe egy "új" Mafia 2.
-
GeekLabs
aktív tag
Sziasztok
Steamen vettem a játékot. Magyarítás telepítésekor azt írja a játék nincs regisztrációs bejegyzés a játékról vagy rosszul van telepítve.

Mi a probléma?
Ez a magyarítás az: http://magyaritasok.hu/magyaritasok/mafia-ii/mafia-2/1264
Steam nem feltétlen enged semmiféle belepiszkálást a játékokba.
-
Norbertboy
csendes tag
Sziasztok
Steamen vettem a játékot. Magyarítás telepítésekor azt írja a játék nincs regisztrációs bejegyzés a játékról vagy rosszul van telepítve.

Mi a probléma?
Ez a magyarítás az: http://magyaritasok.hu/magyaritasok/mafia-ii/mafia-2/1264
-
kokoaliga
tag
-
Petyyyyy
addikt
Már nem emlékszem pontosan, de vagy a játék menüjében állíthatod, vagy Steamen jobb klikk a játékra -> Opciók. Böngészd végig a füleket, lesz ott egy Nyelv lehetőség. A letöltés végén már indíthatod is.
-
kokoaliga
tag
Sziasztok.
Megvettem a játékot de Francia.
Nem találom,hogy merre felé lehetne magyarrá tenni.
segítenétek? -
GeekLabs
aktív tag
Elakadtam a kikötős résznél amikor Vito apjáról kiderülnek dolgok, majd bent a hangárban kinyírom a főnököt aki dobálja a Molotov koktélokat. Felveszem a pénzt az irodájában és aztán semmi küldi tovább. Mi van itt?
Gyűjtened kell még pénzt. Legegyszerűbb kocsikat bezúzni a roncstelepen. Ha megvan a kellő összeg akkor jelezni fogja a program, hogy mehetsz kifizetni a tartozást.
-
oettinger01
őstag
Elakadtam a kikötős résznél amikor Vito apjáról kiderülnek dolgok, majd bent a hangárban kinyírom a főnököt aki dobálja a Molotov koktélokat. Felveszem a pénzt az irodájában és aztán semmi küldi tovább. Mi van itt?
-
GeekLabs
aktív tag
Addig a fejezetig(+ a 11. végéig) már megcsináltak átvezetőkkel.
Ha elrontottam:
-Menü > Quit > Start Game > Continue Game
Ha meghaltam:
-CTRL+ALT+DEL > Feleadatkezelő > bezártam a játékot(erre akkor nem volt példa)Persze, közben csináltam mást is, kevés idő volt ebből az, amit valójában a játékkal töltöttem.

Bmw318tds(#3177)
Hát ja. A 6. fejezet elejét nem értettem meg a Joe's Adventures nélkül(Ne spoiler-ezzünk, ha lehet
. Gondolom nézegetik ezt a topicot olyan emberek is, akik még nem csinálták meg azt a fejezetet).Igazán tehettek volna a DLC-kbe(a Joe's Adventures-ről és a Jimmy's Vendetta-ról tudok csak nyilatkozni) több átvezetőt is, pl a Jimmy's Vendetta-ban csak az elejében és a végén van.

Persze, a Playboy-ok megvannak.

Néha elkezdem megunni az alapjátékot, és elmegy a kedvem attól, hogy játszak vele. Egyszer megcsináltam a 11-ik fejezetik, rászánom magam arra, hogy végigvigyem(nem kérek spoilereket)
.Igen, úgy áll össze kerek egésszé! A Joe's Adventure kifejezetten remek lett, a másik két kiegészítőt hagyjuk, főleg a Betrayal of Jimmy volt számomra nagy csalódás....
-
Redneck
nagyúr
-
Petyyyyy
addikt
-
DR|FTK|NG
veterán
-
Petyyyyy
addikt
Ha elrontottam:
Ha meghaltam:
-CTRL+ALT+DEL > Feleadatkezelő > bezártam a játékot(erre akkor nem volt példa)Persze, közben csináltam mást is, kevés idő volt ebből az, amit valójában a játékkal töltöttem.

Bmw318tds(#3177)
Hát ja. A 6. fejezet elejét nem értettem meg a Joe's Adventures nélkül(Ne spoiler-ezzünk, ha lehet
. Gondolom nézegetik ezt a topicot olyan emberek is, akik még nem csinálták meg azt a fejezetet).Igazán tehettek volna a DLC-kbe(a Joe's Adventures-ről és a Jimmy's Vendetta-ról tudok csak nyilatkozni) több átvezetőt is, pl a Jimmy's Vendetta-ban csak az elejében és a végén van.

Néha elkezdem megunni az alapjátékot, és elmegy a kedvem attól, hogy játszak vele. Egyszer megcsináltam a 11-ik fejezetik, rászánom magam arra, hogy végigvigyem(nem kérek spoilereket)
.
-
DR|FTK|NG
veterán
Ha elrontottam:
Ha meghaltam:

Bmw318tds(#3177)

. -
GeekLabs
aktív tag
Az szép! Igazából ugye már megjelenés után nagy balhé volt, hogy szétszedték a játékot és, a dlc-k tartalma igazából a játékba van "integrálva".... Mondjuk mókás, hogy 3-4 Mb (pontosan nem emlékszem) szedett Live-ról az xbox, meg anno a steam-em is amikor töltöttem a dlc-ket...
Playboyok, wanted plakátok megvannak gondolom!?
-
Petyyyyy
addikt
Cutscene - átvezetőkként van említve a gamepod tesztben.
5 óra? Túl sok édes fiam, túl sok! Remélem megtartottad a 10 perc szünetet óránként.
Amúgy meg átvezetők nélkül nem az igazi azért szerintem.
Csak egyszer legyen meg az államvizsga, kijátszom a DLC-ket.
-
DR|FTK|NG
veterán
Köszönöm.

Nemrég készítettem ezt a képet:

Igen, 5 óra.
Egyhuzamban megcsináltam a harmadiktól a tizedik fejezetig. Kiugrattam néhány cutscene-t(ezt mire lehetne lefordítani?), és közben netezgettem és ettem is.
-
GeekLabs
aktív tag
Grat! Én Xbox-on már az összes achievementet is megcsináltam, egy kivétellel: Vezess 1000 mérföldet.... Aki kitalálta annak száradjon le a feje.....
A játék végigjátszása alatt (a 3 kiegészítővel együtt) mentem összesen vagy 190 mérföldet. 
-
DR|FTK|NG
veterán
-
GeekLabs
aktív tag
-
DR|FTK|NG
veterán
Persze, fel vannak rakva.
Tegnap újból csináltam az egész Jimmy's Vendetta-t, és az "I got the stones" is sikerült.

-
GeekLabs
aktív tag
Engedélyezve van steam-en az auto update hozzá? Csak, hogy felrakta e a frissítéseket.
Idegesítőek az ilyen dolgok.... Nekem anno az LA Noire fagyott ki folyton (eredeti steam-es)... Volt, hogy csak resettel indult újra a gép. Majd írj, hogy sikerült e. -
DR|FTK|NG
veterán
-
GeekLabs
aktív tag
FIGYELEM! Enyhe Mafia II:Jimmy's Vendetta spoiler!
Üdvözletem.
Ma akartam a Jimmy's Vendetta nevű Mafia II-es DLC-vel játszani. Az "I got the stones" nevű küldetés következett volna. Odamentem az obszervatóriumhoz, körbejártam(2-szer is), majd megjelentek az ellenségek. Mindegyikőjükkel végeztem, de semmikor sem jelent meg az új feladat/felirat("It's a trap! Survive at all costs!"), sem a kocsik.
Ebben engem az idegesít, hogy többször megpróbáltam megcsinálni, és ezelőtt egyszer megcsináltam a küldetést(mielőtt újra telepítettem a Windows-t és a Mafia 2-őt).

Mit lehetne tenni azért, hogy meg tudjam csinálni a küldetést?
Eredeti a játék? Nekem a gyári steam-es verzióval volt valahol gondom, újra kellett kezdenem az egész küldetést és jó lett....
-
DR|FTK|NG
veterán
FIGYELEM! Enyhe Mafia II:Jimmy's Vendetta spoiler!
Üdvözletem.
Ma akartam a Jimmy's Vendetta nevű Mafia II-es DLC-vel játszani. Az "I got the stones" nevű küldetés következett volna. Odamentem az obszervatóriumhoz, körbejártam(2-szer is), majd megjelentek az ellenségek. Mindegyikőjükkel végeztem, de semmikor sem jelent meg az új feladat/felirat("It's a trap! Survive at all costs!"), sem a kocsik.
Ebben engem az idegesít, hogy többször megpróbáltam megcsinálni, és ezelőtt egyszer megcsináltam a küldetést(mielőtt újra telepítettem a Windows-t és a Mafia 2-őt).

Mit lehetne tenni azért, hogy meg tudjam csinálni a küldetést?
-
Dany007
veterán
Franc tudja. Biztos, hogy nem SSD kérdése, mert nálam is piszkosul gyorsan betölt Win7 alatt HDD-vel. Meg is lepődtem rajta teljesen.
-
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Íme a kérdésem: Van valami info arról, hogy miért indul Win7 alatt másodpercek alatt a játék és 8.1 alatt kb. 2 percet is kell várni? Friss telepítés a Win és a Steam is, újra letöltöttem a játékot és mégis percekig nézem ahogy a bakelit pörög a sarokban.
-
GeekLabs
aktív tag
Hogyne!Ismerem ezt a küldetést.Elkezdtem vagy 3-4x..Emlékszem a kocsira is.Én el sem hoztam,nem gondoltam,hogy ilyen lesz. :-/
A playboy-ok még váratnak magukra,de visszatérek rájuk egyszer egy easy játékban.Random csak 5-6-ot találtam.
A főjátékban persze összeszedtem mindent.Köszi mindent!! :-))
Akkor azok hiányoznak a 100%-hoz!

-
Elims
veterán
Esetleg a Playboyok kellenének még (19 van ebben a kiegészítőben)!

Benne kell lennie a Delizianak, mert minden platformon benne van. A Bet on That (nem informátor hanem buki akit követni kell) című küldetésben tudod megszerezni, egyébként azt hiszem nem is járkál nagyon az utakon.
Hogyne!Ismerem ezt a küldetést.Elkezdtem vagy 3-4x..Emlékszem a kocsira is.Én el sem hoztam,nem gondoltam,hogy ilyen lesz. :-/
A playboy-ok még váratnak magukra,de visszatérek rájuk egyszer egy easy játékban.Random csak 5-6-ot találtam.
A főjátékban persze összeszedtem mindent.Köszi mindent!! :-))
-
GeekLabs
aktív tag
Sejtem,hogy melyik küldetésre gondolsz bár nem vagyok biztos benne... Már befejztem a Joe kalandjait,végig vittem,de ilyen kocsit nekem nem adott. :-/
Most megcsináltam ezt a hypersonic-ot egy potomac elysium-mal. (tuningolva)Köszi szépen!! :-)
Lenne mégvmi.. Kijátszottam a Joe kalandjait és mégis 92%-ot mutat a főmenüben a Joe Adventures résznél.Szerinted mi lehet a gond?
Nincs még meg az arctic grave trófea,lehet,hogy emiatt?
Tudom,hogy a trófea-játék % nem függ úgy össze,de lehet,hogy nem csináltam meg egy küldetést? :-oEsetleg a Playboyok kellenének még (19 van ebben a kiegészítőben)!

Benne kell lennie a Delizianak, mert minden platformon benne van. A Bet on That (nem informátor hanem buki akit követni kell) című küldetésben tudod megszerezni, egyébként azt hiszem nem is járkál nagyon az utakon.
-
Elims
veterán
Nagyon szívesen. A Joe kalandjaiban alapból benne van az autó, de csak egy bizonyos küldetés után kapod meg (követni kell egy informátort a lepukkant lakótelepre, ahol egy kis csetepaté után kapod az autót amivel az informátor odáig ment). Tuningolva még egyszerűbb, ez a játék leggyorsabb autója és brutál mód pörgeti a pontszámlálót ha csapatod. Csak ügyesen!

Sejtem,hogy melyik küldetésre gondolsz bár nem vagyok biztos benne... Már befejztem a Joe kalandjait,végig vittem,de ilyen kocsit nekem nem adott. :-/
Most megcsináltam ezt a hypersonic-ot egy potomac elysium-mal. (tuningolva)Köszi szépen!! :-)
Lenne mégvmi.. Kijátszottam a Joe kalandjait és mégis 92%-ot mutat a főmenüben a Joe Adventures résznél.Szerinted mi lehet a gond?
Nincs még meg az arctic grave trófea,lehet,hogy emiatt?
Tudom,hogy a trófea-játék % nem függ úgy össze,de lehet,hogy nem csináltam meg egy küldetést? :-o -
GeekLabs
aktív tag
Nagyon köszönöm!!!!
Én eddig ezt nem tudtam.. :-/ Mármint hogy egybe kell a 2000-et.Gondoltam rá,de reménykedtem,hogy nem.
Én ps3-as gépen csinálom,abban nem hiszem,hogy van ilyen autó. Megvettem a kiegészítő csomagot abban van egy gyors autó,majd azzal.
Tuningolni lehet vagy simának kell lennie?Nagyon szívesen. A Joe kalandjaiban alapból benne van az autó, de csak egy bizonyos küldetés után kapod meg (követni kell egy informátort a lepukkant lakótelepre, ahol egy kis csetepaté után kapod az autót amivel az informátor odáig ment). Tuningolva még egyszerűbb, ez a játék leggyorsabb autója és brutál mód pörgeti a pontszámlálót ha csapatod. Csak ügyesen!

-
Elims
veterán
Én ez alapján csináltam meg szintén egy Delizia Grandeamericával:
1:30-tól a lényegÍgy a legegyszerűbb, de még ha nem is sérülsz a végén, akkor is van, hogy nem adja meg. Én az egyik ugratós achievementtel szórakoztam sokat, mert a pont megvolt mégsem adta meg akkor sem ha nem sérült az autó leérkezéskor....
Nagyon köszönöm!!!!
Én eddig ezt nem tudtam.. :-/ Mármint hogy egybe kell a 2000-et.Gondoltam rá,de reménykedtem,hogy nem.
Én ps3-as gépen csinálom,abban nem hiszem,hogy van ilyen autó. Megvettem a kiegészítő csomagot abban van egy gyors autó,majd azzal.
Tuningolni lehet vagy simának kell lennie? -
GeekLabs
aktív tag
Én ez alapján csináltam meg szintén egy Delizia Grandeamericával:
1:30-tól a lényegÍgy a legegyszerűbb, de még ha nem is sérülsz a végén, akkor is van, hogy nem adja meg. Én az egyik ugratós achievementtel szórakoztam sokat, mert a pont megvolt mégsem adta meg akkor sem ha nem sérült az autó leérkezéskor....
-
Elims
veterán
Sziasztok!
A Joe kalandjaiban azt a "Érj el 2000 pontot egy járművel." hogyan kell megcsinálni?
Már többször megvolt,de nem adta meg. :-/ -
Dany007
veterán
-
Pityu89
senior tag
Igen sajna ennyi. Remek játék lett volna, de kivégezték..
-
GeekLabs
aktív tag
Hát ez felettébb szomorú. Tisztán látszik, hogy szinte szó szerint félbehagyták.
Az még hagyjám hogy félbe lett hagyva a befejezés(?), de épp most kezdett volna kifejlődni egy rendes Mafiás hangulat. Már eljutottunk arra a szintre hogy nem holmi pitiáner bűnözők vagyunk...
Nagyon kár...Vártam volna egy olyasmi felépítést, mint GTA VC-ben is volt. Hogy kb a semmiből induló emberke lesz a végén a "nagyvezér".
De nem, ehelyett egy putriban végeztük majdhogynem pénztelenül, miközben v.színűleg a legjobb haverunkat viszik a vágóhídra vagy egy közeli építkezésre... Durva hogy így félbehagyták.Amúgy eléggé megtetszett. Jobban, mint a GTA4. Nem tudom, azt valahogy gyorsan meguntam. Ezt viszont nem. Nagyon átjött a hangulat, a feeling stb...
Legalább kétszer ilyen hosszúnak kellett volna lennie.@presbazsi:
Ja, néztem a DLC-ket de még nem tudom nekiugorjak-e.... Lehet csak free runban mászkálok egyet.
Sajnos már akkor felháborodást keltett amikor kijött a játék, mert néhányan felfedezték, hogy szét lett vágva a fő tartalom.... A kiegészítők közül a Joe's Adventure-t nyugodt szívvel ajánlom, kb 8 órányi játékidőt kapsz és változatos-hangulatos küldetéseket. A másik kettő szerintem irtó béna, repetitív és mocskosul egyhangú... Számomra anno nagy csalódás volt, mert borzasztóan vártam és pont ahogy írtad is, kezdett volna jó irányba menni a hangulat. Talán majd a következő, no meg még mindig reménykedem, hogy kiadják egyszer az 1-et felújítva.

-
Dany007
veterán
Hát ez felettébb szomorú. Tisztán látszik, hogy szinte szó szerint félbehagyták.
Az még hagyjám hogy félbe lett hagyva a befejezés(?), de épp most kezdett volna kifejlődni egy rendes Mafiás hangulat. Már eljutottunk arra a szintre hogy nem holmi pitiáner bűnözők vagyunk...
Nagyon kár...Vártam volna egy olyasmi felépítést, mint GTA VC-ben is volt. Hogy kb a semmiből induló emberke lesz a végén a "nagyvezér".
De nem, ehelyett egy putriban végeztük majdhogynem pénztelenül, miközben v.színűleg a legjobb haverunkat viszik a vágóhídra vagy egy közeli építkezésre... Durva hogy így félbehagyták.Amúgy eléggé megtetszett. Jobban, mint a GTA4. Nem tudom, azt valahogy gyorsan meguntam. Ezt viszont nem. Nagyon átjött a hangulat, a feeling stb...
Legalább kétszer ilyen hosszúnak kellett volna lennie.@presbazsi:
Ja, néztem a DLC-ket de még nem tudom nekiugorjak-e.... Lehet csak free runban mászkálok egyet.
-
Petyyyyy
addikt
Igen, sajna vége. Valóban felér egy pofánvágással, hogy így zárták le a sztorit.
Majd meglátjuk mit hoz a harmadik rész. -
presbazsi
tag
Ennyi.
Game over.
Ha játszanál még, akkor DLC-k, de azok nem kapcsolódnak a játék fő szálához. Illetve ha jól emlékszem a Joe's adventures első küldetése még visszautal a sztorira. De semmi több. -
Dany007
veterán
Na, elvileg végeztem a játékkal...
És most ennyi?
Elintéztem egy fickót a planetáriumban. Okés. Aztán elhajtottunk és kb minden félbemaradt egy izgalmas rész jött volna erre csak a készítőket látom felsorolva...
Most akkor mivan? Vége, ennyi? =/ -
Dany007
veterán
Na most kipróbáltam. Visszatöltöttem a 2. fejezetet, ahol kezdünk a városban és Joe furikázik minket.
Na ott szépen esik a hó.
Akkor lehet csak kifogtam pont egy felhőtlen napot, nem tudom.
Gondolom az sem "videó" hanem rendes renderelt játékmenet volt. Tehát ha ott volt hóesés, akkor máshol máskor is kell lennie. -
Dany007
veterán
Most gondolkozom, hogy felraktam valami grafikai modot, valami hq texturákat... Esetleg ez befolyásolhatta a dolgot...
Na mindegy, most nincs előttem, majd este megnézem. -
Dany007
veterán
-
Petyyyyy
addikt
-
Dany007
veterán
Üdv!
Az mitől lehet, hogy nincs hóesés a játékban? Köze lehet ahhoz, hogy a Physx ki van kapcsolva? Lévén AMD-s a kártyám... Ha jól láttam eső sincsen... =/
-
GeekLabs
aktív tag
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Látom kihalt a topik de hátha tud valaki megoldást, a supportot még nem próbáltam mert fórumos rendszerű.
Steames Mafia 2 van meg és random időközönként a következőt vagy ehhez hasonlókat kapok. Utána újra kell indítanom a gépet mert semmi nem hajlandó menni. Lehet hogy az újabb nV drivereket nem szereti?

-
SteeWe
aktív tag
Végeztem Joe's Adventures DLC-vel. Nagyon hangulatos küldik vannak benne, az időjárás, napszakok váltakozása külön jó. Nagyon élvezetes volt. Még sokáig vissza-vissza térek szerintem.

-
Petyyyyy
addikt
Lehet bizony, nekem is ennyit ír steamen. Gondolom a DLC-k miatt. A szabad kószálás utolsó fejezet után nem létezik sajnos. Betöltesz egy korábbi állást és ott mehet a szasladgálás.
-
MrPetya19
addikt
Hali
Megcsináltam mind a 15 fejezetet, és progress-re 70%-ot ír. És lehet olyat, hogy végigjátszás után mászkáljak, ilyenek?
-
Ryder62
őstag
-
Ryder62
őstag
A 11. fejezetnél járok és egyik napról a másikra nem tölti be a játék a mentéseket.
Load failed hibával visszadob a menübe. Nem történt semmi változás a gépen. Ezt hogy lehet fixálni? Egyáltalán lehet?
-
presbazsi
tag
Üdv! Én letöltöttem a Mafia 2-t, crackeltem valami skidrow-val de amikor rákattintok, egyszerűen nem indul el. Mit tegyek?
Vedd meg eredetiben, azzal nem lesz ilyen gondod (persze a géped paraméterei azért feleljenek meg az alap elvárásnak) biztos jó áron hozzá lehet már jutni.
-
presbazsi
tag
Első körben erősen ajánlom, hogy olvasd át a szabályzatot. Ott láthatod, hogy a warez téma tiltott a fórumon, ebből kifolyólag itt nem tudnak segíteni.
Már egy ideje akartam kérdezni: Az az egy szem fellelhető magyarosítás hatással van a DLC-kre is?
Nekem csak az alap gémet magyarosította le, a DLC-ket nem.
-
Petyyyyy
addikt
Üdv! Én letöltöttem a Mafia 2-t, crackeltem valami skidrow-val de amikor rákattintok, egyszerűen nem indul el. Mit tegyek?
Első körben erősen ajánlom, hogy olvasd át a szabályzatot. Ott láthatod, hogy a warez téma tiltott a fórumon, ebből kifolyólag itt nem tudnak segíteni.
Már egy ideje akartam kérdezni: Az az egy szem fellelhető magyarosítás hatással van a DLC-kre is?
-
MisterSmithy
csendes tag
-
Ryder62
őstag
Ok, akkor nem törődök vele.

-
presbazsi
tag
Nagyon... sőt! Sztem annyit nem fog dobni látvány-játékélmény szempontjából hogy megérje szenvedni a szaggatással. Ha van elég kraftod, akkor inkább told fel a látványbeállításokat, attól is gazdagon szép lesz a játék, és nem fog hiányozni a PhysX
. -
Petyyyyy
addikt
-
Ryder62
őstag
-
presbazsi
tag
A PhysX-nek igazából nVidia kártya alatt lenne szerepe, ettől függetlenül be tudod kapcsolni AMD alatt is, csak akkor a különleges effekteket nem a videokártyára, hanem a processzorra terheli a játék.
-
Ryder62
őstag
Hali
A PhysX-et be tudom kapcsolni majd a játékban AMD kari alatt? Ha igen mennyire gépzabáló?

-
Petyyyyy
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
Petyyyyy
addikt
-
MrPetya19
addikt
-
Petyyyyy
addikt
-
MrPetya19
addikt
Hali
Nem rég vettem meg steamen a gamet, és tetszik, de van egy kis bibi. A videók alatt sokszor nincs hang.
Mi lehet a gond? -
Hokunda
senior tag
-
cikasz
őstag
-
Petyyyyy
addikt
Hasonló volt nálam is, de csak akkor, ha a kimenet 5.1-re volt állítva vezérlőpultban, viszont fülessel játszottam.
-
cikasz
őstag
Sziasztok !
Most szereztem meg eredetiben. Feltelepítettem, utána felraktam a magyarítást is, de az átvezető animációkban nincs beszédhang
Csak a felirat van meg a háttérzajok.(rádió ilyesmi)
Nem tudja valaki mi lehet a gond? -
presbazsi
tag
-
presbazsi
tag
Üdv
Megszereztem a Mafia II Special Extended Editiont. Viszont futni már nem szeretne.

A gép teljes mértékben megfelel hozzá. Teljesen új a Win7 x64 is. A játék probléma nélkül feltelepül, indítás után hiányol néhány dll filet (ezeket letöltöm és be a játék gyökerébe) ezt követően viszont 2-3 másodpercere elsötétül a képernyő és visszadob a winbe. Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a probléma? (nvidia driver is a legújabb)
Próbáld meg a legfrissebb NVIDIA PhysX-el.
-
Petyyyyy
addikt
-
VIBO
őstag
Steames verzióhoz milyen magyarítás jó?
-
Hokunda
senior tag
Üdv
Megszereztem a Mafia II Special Extended Editiont. Viszont futni már nem szeretne.

A gép teljes mértékben megfelel hozzá. Teljesen új a Win7 x64 is. A játék probléma nélkül feltelepül, indítás után hiányol néhány dll filet (ezeket letöltöm és be a játék gyökerébe) ezt követően viszont 2-3 másodpercere elsötétül a képernyő és visszadob a winbe. Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a probléma? (nvidia driver is a legújabb)
-
peterszky
őstag
Én mostanában jutottam el odáig, hogy kipróbáljam a Mafia második részét. Az első rész szerintem minden idők egyik legjobb játéka. Ezért is "féltem" kicsit mindig a második résztől. A DLC-s hírek anno nálam kiverték a biztosítékot, ezért nem is vettem meg. Most a CVG szavazós akción belül végül mégis rászántam magam, károm ebből úgyse lesz alapon

Előtte azért elolvastam sok értékelést, érdekes, hogy teljesen megosztott volt az online sajtó.
Amit én kaptam eddig a játéktól (azt hiszem, hogy a hatodik vagy hetedik fejezetnél járok): ugyanaz a remek Mafia hangulat, mint ami az első részt jellemezte. Igaz viszont, hogy a karakterek nem lettek annyira eltalálva, mint az első részben, de azért nem rosszak. A háborús bevezető és a börtön jól eltalált. A verekedés, bár kissé bugyuta, de könnyen kezelhető. Az autók viselkedése szerencsére nem változott, hozza az elvárt szintet. A rádióra rátettek egy lapáttal, remek a soundtrack.
Kíváncsian várom a történet végét, bár arra felkészültem, hogy nem lesz tökéletes (lásd DLC-k).
Szóval nálam a Mafia 2 is az az "interaktív film", mint az elődje. Egyelőre meg vagyok vele elégedve

-
presbazsi
tag
Üdv urak!
Kérdésem lenne hozzátok: Ha már pl. 11. fejezetnél tartok a játékban, de megyek a load chapter-re és az első fejezetet választom, hogy begyűjtsem a magazinokat akkor az érvényes marad akkor is, ha utána visszaugrok és folytatom a 11. fejezetben a sztorit?
Úgy értem akkor 11.ben is megtaláltnak fogja mutatni azt a példányt?Minden chapterben van 3-4 magazin. Ha összeszeded őket, akkor a menüben a magazinok között meg tudod nézni őket, de mondjuk a 11. chapterben nem fogod tudni már megtalálni a pl. 4 chapterben "ott felejtett" magazint.
-
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Kérdésem lenne hozzátok: Ha már pl. 11. fejezetnél tartok a játékban, de megyek a load chapter-re és az első fejezetet választom, hogy begyűjtsem a magazinokat akkor az érvényes marad akkor is, ha utána visszaugrok és folytatom a 11. fejezetben a sztorit?
Úgy értem akkor 11.ben is megtaláltnak fogja mutatni azt a példányt? -
Padree
senior tag
-
Petyyyyy
addikt
Rövid próba után annyira megtetszett, hogy épp most töltöm le steamen a játékot.
Mivel egész hétvégén 50% kedvezmény van minden 2K játékra, így azt hiszem beszerzésre kerül az összes DLC is. -
forras2
őstag
Sziasztok
Mafia II-ben lehet saját rádiót csinálni?
Ha igen, hova kell bemásolni a zenéket?
-
Mr.Csizmás
titán
-
FZsolt15
aktív tag
Már csak a zenéért megéri kipróbálni, baromi hangulatos...
Először járhatok a játékban, erre megszólal: ,, Oh, the weather outside is frightful, But the fire is so delightful, And since we've no place to go, LET IT SNOW, LET IT SNOW, LET IT SNOW.
Már ilyenkor mondtam hogy rossz nem lehet.
Hóesés+New York+ 50's music: Kell ennél több??
Azóta már végigjátszottam, tényleg nagyon jó játék
. -
haypro
senior tag
a legjobb akkoris az elso resz volt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azzal nem játszottam egyáltalán...

-
presbazsi
tag
Ebben nincs vita

-
Mr.Csizmás
titán
Már csak a zenéért megéri kipróbálni, baromi hangulatos...
Először járhatok a játékban, erre megszólal: ,, Oh, the weather outside is frightful, But the fire is so delightful, And since we've no place to go, LET IT SNOW, LET IT SNOW, LET IT SNOW.
Már ilyenkor mondtam hogy rossz nem lehet.
Hóesés+New York+ 50's music: Kell ennél több??
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 MAX 32/1TB 32 GPU Astro (2) (39 ciklus 97% akku)
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- i9-9900KF + RTX 2060 SUPER Gamer PC
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5331
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Silver Shadow - Karcmentes állapot - 100% akku
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). A Mafia 2-ben pedig Derek Pappalardo hangját is szintén ő kölcsönözte. 

A kiadó szétvágat egy játékot és kukázzák a tartalmát, vehetsz akármilyen kiadást, ha egyszer olyan, amilyen. 

. Gondolom nézegetik ezt a topicot olyan emberek is, akik még nem csinálták meg azt a fejezetet).

Úgy értem akkor 11.ben is megtaláltnak fogja mutatni azt a példányt?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)