Aktív témák
-
Sir Sparrow
tag
válasz
CoolBoy323 #9654 üzenetére
Attól még lehet ugyanilyen a Samsung gyári időjárás widget is. És nem csak lehet, hanem ilyen is, hisz itt virít előttem az Ace-en.
De neorow1 már meg is adta neked a választ, hogy hogyan lehetséges ez!
-
Sir Sparrow
tag
válasz
CoolBoy323 #9654 üzenetére
Attól még lehet ugyanilyen a Samsung gyári időjárás widget is. És nem csak lehet, hanem ilyen is, hisz itt virít előttem az Ace-en.
-
Sir Sparrow
tag
Megtaláltam a Wifi File Explorer-nél, hogy miért nem működött.
Megírom hátha másnak is lehet hasonló gondja. Nekem TP-Link routerem van és a a router beállítások között kellett átállítani a következőt:
Wireless -> Wireless Advenced -> Enable AP Isolation (innen ki kell venni a pipát, mert különben nem engedi a WiFi-n keresztüli kommunikációt az egyes eszközök között).Ilyen apróság volt, hogy egy pipát ki kellett venni, de több óra volt mire haverommal megfejtettük, mi lehet a gond.
schmo07: Sajnálom, de biztos találsz még jobbat is ennél.
-
Sir Sparrow
tag
válasz
RootRulez #9629 üzenetére
Akkor lehet ez lehet a probléma, mert nekem a Call Meter NG van fent.
Amúgy annyira nem megy rajta ez a perc alapú számlázás beállítás, h bármit állítok be neki, mindig ugyanazt írja ki költségként.Nem értem a dolgot!
A Call Meter 3G-t pedig még azért nem tettem fel, mert most egy béta verzió van fent a marketen és azt nem szívesen pakolom fel, inkább várok.
Viszont lehet kipróbálom a Traffic Counter-t hátha ott lehet finomítani a számlázási egységet.schmo07: Az én Samsung Galaxy Ace-emen is pontosan ugyanilyen a gyári időjárás widget
-
Sir Sparrow
tag
Call Meter NG-nél be lehet állítani a perc alapú számlázást, mert sehol nem találom, hol lehetne?
-
Sir Sparrow
tag
Bekapcsolom a wifit a telefonon, rá is csatlakozik a hálózatra. Elindítom az alkalmazást. Vissza is jelzi a File explorer a két felső zöld pöttyel, hogy OK. Ezután a beállításoknál beírok egy jelszót (gondolom ezt fogja kérni a számítógépnél is a csatlakozás miatt). A portot a progi 8000-re rakja (gondolom ez OK). Majd a Done-ra nyomok és kiír egy üzenetet a File Explorer, h írjam be a számítógép böngészőjébe a következő címet, amit megad. Beírom, de előbb utóbb kiírja a böngésző, h "A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt" vagy hogy "A kapcsolat alaphelyzetbe állt". Mi lehet a gond? Ötlet?
Köszi a segítséget!
-
Sir Sparrow
tag
Akinek megvan és használja a Wifi File Explorer alkalmazást az írjon egy privit, mert bajlódom a beállításával, nem bírom működésre bírni.
-
Sir Sparrow
tag
Milyen alkalmazást tudnátok ajánlani arra, hogy a telefonomat ne USB-n kelljen összekötni a számítógéppel, ha adatot akarok másolni rá, hanem WiFi-n tudjanak kommunikálni?
Nekem elég, ha egy mappa meg van csak megosztva a két készülék között, de gyakorlatilag mind1.
Tudom, hogy van egy pár ilyen alkalmazás, de vmi egyszerűen beállíthatót keresek, ami nekem sem okoz fejtörést és ami vkinek bevált, h ha elakadnék tudjon esetleg segíteni.Köszi
-
Sir Sparrow
tag
Érdemes BackUp-ot csinálni egy teljesen "szűz" telóról, vagy más mód is van arra, hogy ha valamit nagyon elrontok, akkor visszaállítsam gyárira, vagy az ilyen BackUp-ok inkább csak arra valók, h egy adott állapotot elmentsen az ember?
Ha érdemes, akkor melyik progi lenne a legalkalmasabb erre a célra?
Kinek mi vált be? -
Sir Sparrow
tag
Köszi a segítséget!
Van itt vkinek djuice Netezz mobilon 100MB-os csomagja? Akinek van írjon egy privit, mert kellene egy kis segítég!
-
Sir Sparrow
tag
Havonta 100MB adatforgalom arra elég, hogy naponta frissüljenek a widgetek és néhány naponta egy két cikket is elolvassak míg úton vagyok, ugye?
Esetleg másra is?
(WiFi-m van itthon, uh a komolyabb letöltögetés természetesen azon lesz majd)Minél több véleményt kapok, annál jobban tudom meghozni a végső döntésem.
Köszi
-
Sir Sparrow
tag
Köszi mindenkinek!
-
Sir Sparrow
tag
Köszi!
Olvastam erről a 3G Watchdog-ról, ami szintén ilyen adatforgalom számláló, ez nem tud olyat, mint amit ajánlottál, a DroidStats progit, h be lehet állítani különböző mérési egységeket az adatforgalomhoz? Próbáltad már esetleg? Valóban nagyon meríti a telefont a 3G Watchdog?
-
Sir Sparrow
tag
Üdv mindenkinek!
Van olyan adatforgalom mérő alkalmazás, ahol a mérési egységeket szabadon lehet változtatni (pl. nem 1 hanem 10 kilobyte-onként vagy 1 megabyte-onként)? Vagy az ilyen adatforgalom számoló alkalmazásoknál ez alap? Egyenlőre nem tudom kipróbálni telefonon, ezért kérdem.
Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link EAP Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest