Aktív témák
-
Tegnap lettem figyelmes rá, hogy a Swype Beta for Android, saját rádióból is felismeri a beszédet.
Rádiózás közben ép használtam ezt a hangból szöveg átalakító funkciót, amikor a hírek ment a rádióba. Először azt hittem megbolondult az alkalmazás, hogy milyen szöveget kreált nekem, mire rájöttem, hogy a híreket alakította szöveggé.
Ha valakit felizgat ez a lehetőség, akkor csak annyi a teendő, hogy rádiózás közben megnyit egy szöveges fájlt, majd a tűzre kattintva elindítja a felvételt, és láss csodát!
Ha a háttérben zene is van, akkor azt már nem tudja értelmezni, hibát ír ki.
Most jutott eszemben, gyorsan ki is próbáltam, a telefon beszélgetést is átalakítja szöveggé!
Nem elég, hogy fel lehet venni a beszélgetéseket különböző alkalmazásokkal, most már egyből el is lehet küldeni a szöveges változatot e-mailben.
Aktív témák
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Silvercrest Rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest