- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
Tegnap lettem figyelmes rá, hogy a Swype Beta for Android, saját rádióból is felismeri a beszédet.
Rádiózás közben ép használtam ezt a hangból szöveg átalakító funkciót, amikor a hírek ment a rádióba. Először azt hittem megbolondult az alkalmazás, hogy milyen szöveget kreált nekem, mire rájöttem, hogy a híreket alakította szöveggé.
Ha valakit felizgat ez a lehetőség, akkor csak annyi a teendő, hogy rádiózás közben megnyit egy szöveges fájlt, majd a tűzre kattintva elindítja a felvételt, és láss csodát!
Ha a háttérben zene is van, akkor azt már nem tudja értelmezni, hibát ír ki.
Most jutott eszemben, gyorsan ki is próbáltam, a telefon beszélgetést is átalakítja szöveggé!
Nem elég, hogy fel lehet venni a beszélgetéseket különböző alkalmazásokkal, most már egyből el is lehet küldeni a szöveges változatot e-mailben.
Aktív témák
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- LG 29WL500-B 29 colos Ultrawide IPS monitor, megkímélt állapotban
- Nintendo Switch (használt) + tartozékok
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő