Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Nem is mondtam hogy használd, én azt mondtam hogy "rossz"
2 perc alatt "simán" át lehet nézni az összes menüpontot, beállítani ahogy nekünk megfelelő, és utána kipróbálni.
Mondjuk én a Handcentre meg a Pansira is rászántam 2-2 hetet.
De végül is amennyi sms-t én írok, arra akár a gyári is elég lenne (sztem átlagban havi 1 max 2-t
)
-
TRob1
veterán
Írd be a keresőbe hogy Handcent. Majdnem mindenki azt használ. Ami neveket kidob, mindnek kezdj el privizni.
szerk: Rögtön kezdd dokee-val, ő most pont itt van!
(#38158) Zsolt_72:
Dehogy népszerűbb! A Go "csúnya-rossz" sms app, me nem dönti a mi kis világnyelvünk ékezeteit balra, hanem úgy írja ahogy helyes.Na ezé a
fiftycentHandcent a menő, yo. -
-
-
Ez így van, ahogy írod, de nem kell minden rubrikát kitölteni!
"Sem szinkroniáció, sem gyári naptár nem kell"
Lehet, hogy egy jegyzet tömb programmal jobban járnál, ha nincsenek nagy igényeid. pl. Note EverythingJa a Jorte, amit RootRulez javasolt, az talán kielégíti a vágyaidat, de kis kijelzőhöz nem javaslom, nagyon zsúfolt volna.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest