- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
embe
nagyúr
Telepítésnél írta ki, hogy a gingerbread, vagy az újabb változatoknál a hívás elutasítás nem működik. Te nem a némítással kevered? Tehát bejövő hívást nem utasít el, csak némán jelzi, mert most ez történik.
Én olyanra gondolok:
- ami kezel black illetve white listákat
- ha valami black listán van akkor az lenne a jó, ha a hívó félnek azt jelezné, hogy nem vagyok elérhető, vagy pl. foglaltat. De semmiképpen ne azt hallja, hogy kicsörög csak én nem veszem fel, mert ha a hívásjelzést lenémítja nekem, akkor ez történik. Így nem kell esetleg utólag magyarázkodnom, hogy miért nem fogadom a hívást - mondhatom azt le volt merülve a teló stb.Jim74 - köszi kipróbálok minden ajánlatot. Most megyek melózni, holnap lesz a napja.
-
embe
nagyúr
Hali!
Valakinek van tippje egy jó hívásszűrő progra? Ami bevált, van benne fehér és fekete lista is. Amit eddig használtam nem igazán vált be,,,,, Ne a kereső eredményeit linkeld be, hanem a tapasztalatod alapján válaszolj!
Köszi! -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jó kis hívásszűrő progit? Lehetőleg magyar nyelvűt. Olyat amiben be lehet állítani, hogy például csak bizonyos csoport vagy számok bejövő hívásait engedélyezze csak.
Köszi előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest