- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
embe
nagyúr
Telepítésnél írta ki, hogy a gingerbread, vagy az újabb változatoknál a hívás elutasítás nem működik. Te nem a némítással kevered? Tehát bejövő hívást nem utasít el, csak némán jelzi, mert most ez történik.
Én olyanra gondolok:
- ami kezel black illetve white listákat
- ha valami black listán van akkor az lenne a jó, ha a hívó félnek azt jelezné, hogy nem vagyok elérhető, vagy pl. foglaltat. De semmiképpen ne azt hallja, hogy kicsörög csak én nem veszem fel, mert ha a hívásjelzést lenémítja nekem, akkor ez történik. Így nem kell esetleg utólag magyarázkodnom, hogy miért nem fogadom a hívást - mondhatom azt le volt merülve a teló stb.Jim74 - köszi kipróbálok minden ajánlatot. Most megyek melózni, holnap lesz a napja.
-
embe
nagyúr
Hali!
Valakinek van tippje egy jó hívásszűrő progra? Ami bevált, van benne fehér és fekete lista is. Amit eddig használtam nem igazán vált be,,,,, Ne a kereső eredményeit linkeld be, hanem a tapasztalatod alapján válaszolj!
Köszi! -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jó kis hívásszűrő progit? Lehetőleg magyar nyelvűt. Olyat amiben be lehet állítani, hogy például csak bizonyos csoport vagy számok bejövő hívásait engedélyezze csak.
Köszi előre is!
Aktív témák
- 135 db Akko Dracula Switch eladó
- AOC 25 AG251FG 240HZ
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/128-512,jó akku,Win.11,szép
- HP,15.6",FullHD,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest