Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
Aktív témák
-
mathaus=)
senior tag
Sziasztok! Videószerkesztőt nem tudtok 2.3as telóra?
-
mathaus=)
senior tag
Valami alapfunkciós videószerkesztőt tud valaki androidra?
-
mathaus=)
senior tag
Sajnos nemműködik.
Megnyitom a progit, hozzáakarok adni egy videot, és azt irja ki h nem lehet hozzáadni + ha elforgatom a telefont, akkor ezt irja : a movie studio nem várt modon leállt.. Nemtudom milehet a baja..
xdan neztem, ott azt irták h a system/app-ba másoljam be, de ugy se sikerült..
Valami más videószerkesztőt esetleg tudsz ajánlani ami tudja az alapfunkciókat? ( vágás, összeillesztés, szövegbeszurás, pár effekt) Köszönöm azért a segítséget
-
mathaus=)
senior tag
Valakinek nincs meg az ICS-ben debütált, movie editor.apk?
Nagyon kéne mert ez az első normális videószerkesztő app androidra, de sehol nem találom.
Esetleg akinek rootolt telója van és egy teljesen stock ics van rajta, az kimentené nekem?
Ezer köszönet!
-
mathaus=)
senior tag
Sziasztok! Nekem egy fapados videószerkesztő kellene, amivel meglehet vágni a klippeket, egymás után rakni őket, és szöveget beszúrni.
Remélem tudtok segiteni
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel